אני חושב שבטופ 5 לצד דני הייתי שם את מיקי ברקוביץ׳, יעל ארד גל פרידמן ושחר פאר(בטופ שלה היתה מקום 11 בעולם שזה פחות או יותר איפה שדני נמצא כיום) אבל זה דירוג שהוא מאד סובייקטיבי, חלק ישימו את דולוגוביאט, חלק את מוטלה שהביא אותנו למונדיאל היחיד, חלק את יוסי בניון. לברקוביץ׳ אין מספיק יחוד בשביל טופ 5, הוא לא הגיע הכי רחוק באירופה(כאמור בניון) והוא אפילו לא זה שפרץ את הדרך בפרמייר ליג, רוני רוזנטל ובמידה מסויימת אבי כהן היו שם לפניו. אגב כל הארבעה הגיעו לאנגליה בזכות פיני זהבי.
שמישהו יסביר לי: כשבערוץ 12 קובעים שבפורטלנד לא נותנים לדני אבדיה הפצוע לשחק כרגע כי הם רוצים לוודא שהוא יהיה באולסטאר - זה בגלל שהטרייבלייזרס מטומטמים, או בגלל שבערוץ 12 מטומטמים?
דני זה לא הלחם וחמאה שלהם תן להם לדבר על הפגנות הזה הם מומחים לצפות מהם לנתח את דני זה כמו לבקש פלאפל מפיצרייה
אבל זה היה פאקינג אדר גיציס. יש לו הבנה בספורט, הוא גם היה באולימפיאדה. ואז הוא פלט את השטות הזו, ובאולפן זו נהייתה עובדה: בפורטלנד שומרים את אבדיה ל... אולסטאר.
12 טיפשים, ממש מעניין את פורטלנד האולסטאר הזה וגם את אבדיה זה לא אמור לעניין אחרי שנבחר לשם. הוא פצוע וזאת הסיבה היחידה, שיחק 2 משחקים פצוע והיה נוראי, פורטלנד נמצאת בחודשיים וחצי אחרונים של העונה וסופר משמעותיים, כניסה לפלייאוף זאת חובה ואם לא זה כישלון. כניסה לפלייאוף חשובה לאבדיה פי מיליון מלשחק כמה דקות באולסטאר הטיפשי הזה כשיש שחקנים ראויים לשחק בו ולא נבחרו. בסוף שופטים אותך עפ"י קריירה ולא אולסטאר, אי השתתפות בפלייאוף תהיה פגיעה קשה בתדמית של אבדיה. אני בספק אם אדר קיציס מכיר את כל שחקני הסגל בפורטלנד.
אנחנו מדברים על רצועת הצהרים של 12, אנשים צופים בה רק בשביל עדי זריפי, גיציס גם יכול להגיד ששומרים את דני לספייס ג׳אם 3, גם ככה אף אחד לא שם לב למה שהוא אומר
תכנית מעפנה, למרות שאת אמיר בר שלום אני מחבב(אגב גם הוא שידר אולימפיאדות, כולל את המדליה של גל פרידמן ב-2004)
כתב צ'רלטון בפרמייר ליג ראיין את ברונו פרננדש אחרי הניצחון של קבוצתו מנצ'סטר יונייטד על טוטנהאם ושאל אותו לגבי האוהד המפורסם שלא מסתפר עד שהקבוצה תצבור 5 ניצחונות רצופים. רקע כללי, האוהד התחיל את האתגר לפני יותר משנה במטרה לנסות לגרום לקבוצה להיות טובה יותר ולאחר הניצחון היום הם עם 4 ניצחונות רצופים וניצחון במשחק הבא יביא לכל שהאוהד סופסוף יסתפר. TikTok - Make Your Day
Facebook יש הגרלה שהערוץ הזה משדר שאין בו את הטעויות האלה? בכל הגרלת צ'מפיונס שאני זוכר נדב יעקבי מפספס מהסוג הזה.
מעבר לטעויות המביכות זה נראה ששפיגלר עדיין לא הבין מה זה ליגת האומות ״כל אלה שפנטזו שליגת האומות תהיה המסלול הקליל לישראל בדרך ליורו, שתו מים, קחו אוויר" ממתי ליגת האומות היא ״המסלול הקליל״ ליורו? בפעמיים שהעפלנו לפליאוף האומות עפנו בחצי, פעם אחת מול סקוטלנד עם הפנדל של זהבי ופעם שניה עם התבוסה המביכה לאיסלנד. לזה שפיגלר קורא מסלול קליל?
באיזה מקום דני אבדיה? דירוג כל השחקנים באולסטאר ה-NBA @אמיר ע דיברת על השטויות של אדר גיציס, אבל לו זה נסלח כי הוא לא כתב ספורט. במדור ספורט של YNET רשום שקוואי לינארד הוא הכדורסלן היחיד שזכה ב-FMVP גם מקבוצה מהמערב וגם מקבוצה מהמזרח, למרות שגם לברון עשה את זה.
בשלב הזה לא אופתע אם בינה מלאכותית כתבה את זה. בנוגע לגיציס, זה לא באמת נסלח - כי אם הוא עולה לשידור ומדבר על משהו, מן הראוי שיידע על מה הוא מדבר או שלא יעלה לשידור בעניין. והיום, אגב, הוא שוב חזר על השטות הזו שאבדיה נעדר ממשחקים כדי להיות כשיר לאולסטאר. באופן כללי, אחת המחלות של התקשורת היום - ואני כולל בזה את הרשתות החברתיות - זה שכל אידיוט חסר מושג יכול לצייר את עצמו כמומחה. יש איזה יונתן אחד, שטוען שהוא מומחה לפציעות וכותב ברשתות החברתיות כל פעם על פציעות של ספורטאים והמשמעויות שלהן. לפני כמה ימים הוא כתב על זה שלינדזי וון, גולשת הסקי, התחרתה באולימפיאדה עם קרע ברצועה הצולבת. אז היונתן הזה הודה שהוא לא ממש מבין בסקי, אבל עדיין החליט שהוא מבין מספיק כדי לטעון שהנפילה שלה בתחרות נבעה מהקרע הזה. כשמישהו כתב לו בתגובה שזה לא נכון ושהנפילה לא היתה קשורה לפציעה, יונתן כתב לו משהו בסגנון "זו דעתך". ובכן, זו דעתו. ודעתה של וון, ודעתו של אביה של וון, ודעתן של גולשות אחרות. אבל העיקר שיונתן מנסה להראות שהוא מבין גם במה שהוא בכלל לא מבין. וגיציס מדבר בשידור בערוץ הנצפה בישראל על דברים שהוא, מתברר, לא מבין בהם. זה אמנם לא נורא כמו פייק ניוז שמשודר על דברים בעלי משמעות, ועדיין, ככה אתה מפיץ שטויות וגורם לאנשים להאמין בדברים לא נכונים.