תקשורת או תשקורת?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Gass12, ‏25/11/16.

  1. italiano Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/16
    הודעות:
    12,896
    לייקים שהתקבלו:
    5,897
    מין:
    זכר
    לא. הם פשוט לא רוצים ועדת חקירה בלוף שתתמקד באיש אחד בלבד.
    את הלוקשים האלה היינו אוכלים לפני 15 שנה. לא היום.

    הציעו ועדה שוויונית שתמונה ע"י הקואליציה והאופוזיציה יחד - מי שסרב לה כנראה לא רוצה ועדת חקירה אמיתית.

    ומי מטיף לנו. האיש שכנראה היה עסוק בללקק תחת פלסטיני כלשהו בזמן שפרשת הפצרית התפוצצה אחרת לא מובן איך לוחם צדק דגול כמוך לא פצה את פיו.
     
  2. טל. Member

    הצטרף ב:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    11,516
    לייקים שהתקבלו:
    2,851
    מין:
    זכר
    רק לחשוב איפה ומה היה אומר הפעיל אנטיפה הזה, אם זו היתה מגי טביב - ולא יונית לוי - שמגיעה לאולפן שעה מראש ומתכוננת למשדר התקפת פתע לפני כולם.

    מדבר איתי על חקירות מגוחכות ומה צריך לחקור ומה צריך לשאול.
    פחחח.
    השאלה היחידה שאתה צריך לשאול את עצמך זה מה בן אדם ששונא את העם שלו ולועג ומתעב את העם שלו והדת שלו והאומה שלו והצבא שלו - עדיין עושה פה?
    למה אתה לא על המטוס וואן וואי טיקט. מה יש לך כאן?
    מה קושר אותך לכאן? מה אתה מחפש כאן עדיין?

    ומה גם יש לך להציע? כעת שהפנטזיה הסעודית גם התעופפה לה מהחלון?ַ

    הרי גם אם תתפוס את השלטון. נו? מה יש לך להציע? מה ההצעה?
     
    italiano אוהב/ת את זה.
  3. Sturridge Member

    הצטרף ב:
    ‏11/7/11
    הודעות:
    9,842
    לייקים שהתקבלו:
    8,685
    מין:
    זכר
    יש דרך קלה יותר לגרום לפלסטינים להקציף מלרצות לחקור טבח בישראלים?

    אפשר להירגע, נמצאה התשובה- יונית עוקבת אחרי הדובר של ח״כ קרויזר
    https://x.com/avishaigrinzaig/status/2030654832504168739?s=46

    או קבוצת הטלגרם שמנוהלת על ידו ואחרים מעוצמה יהודית
    https://x.com/shemeshmicha/status/2030661031664472263?s=46
    https://x.com/avishaigrinzaig/status/2030654818956488927?s=46
     
  4. Lebron Member

    הצטרף ב:
    ‏2/4/11
    הודעות:
    5,180
    לייקים שהתקבלו:
    3,352
    אם היית מבקר גם את אדון ברדוגו על הדלפות של מבצעים אז אולי היה אפשר לקחת את הטיעון שלך ברצינות. אבל לברדוגו מותר לקבל הדלפות על התקפת פתע מראש הממשלה, לתרעלה 12 כמובן אסור. העורך של דרעק 12 כבר רמז שההדלפה הגיע מראש הממשלה, דרעק 14 פשוט לא משדרים בשבת אז לא הייתה לו סיבה להדליף להם.
    https://x.com/i/status/2029383342685110775

    עכשיו אני מחכה להסבר למה לברדוגו מותר מה שלאחרים אסור, ועוד לבקש לחקור אחרים על מה שהוא עצמו עשה יותר מפעם אחת.
    בוא נראה עם אתה מסודל להתמודד עם עובדות בלתי ניתנות לערעור.

    צביעות בולשביקית במכסה של פטריוטית מזויפת. רואים לך.
    זה פשוט כל כך קל לחשוף אותך. אפילו לא צריך להתאמץ. טוב זה לא מפתיע, בשל השנאה האובססיבי והפסיכוטית שלך לבני עמך שלא מחזיקים אחד לאחד בתודעה המטונפת והאוטואנטישמית שלך אתה אוכל בשמחה כל לוקש שהעסקן סוג ז' ברדוגו מוכר לך. רחמים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/3/26
  5. italiano Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/16
    הודעות:
    12,896
    לייקים שהתקבלו:
    5,897
    מין:
    זכר
  6. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    75,144
    לייקים שהתקבלו:
    15,437
    מין:
    זכר
    italiano אוהב/ת את זה.
  7. טל. Member

    הצטרף ב:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    11,516
    לייקים שהתקבלו:
    2,851
    מין:
    זכר
    חחח עאלק ברדוגו אמר לי. הפעם האחרונה שראיתי ערוץ 14 היתה לפני הפעם האחרונה שקראתי הודעה שלך עד תומה @Lebron יצור אובססיבי ביזאר שכמותך. שעוד מדבר לי על אובססיות. ואין לי בכנות מושג מה הרפרנסים המקרי עבר שאתה משווה אליהם.
    לא זוכר מתי פעם אחרונה היה אצלי ערוץ 14 על המסך וגם אז אני לא יודע אם היה שם ברדוגו. (נוכח/ראיתי אותו הקשבתי למשהו שהוא אומר).
    מהסיבה הפשוטה שזה היה בפטריוטים שעד לפני כמה חודשים דווקא כן הייתי רואה את התוכנית מידי פעם.
    ואני לא זוכר אם ברדוגו בפאנל שם.

    לא יודע אם יצא לי לשמוע משהו אחד שברדוגו אמר או טען בשנים האחרונות. משהו אחד.

    בקיצור קח את אחיך ההימלריסט מה שזה לא היה שסיפרת פעם, ותחזיקו ידיים כשאתם עולים למטוס.
    אם כל כך אכפת לך מהעם היהודי: -כל יום שאתם מקדימים את עזיבתכם מהארץ אתם מצילים יהודי. כל יום שאתם פה אתם מסכנים יהודי.
    ------------------------------------------

    למי שמתעניין, אני לעיתים רחוקות רואה חדשות, וזה בערוץ 15 דווקא.
    ככלל קשה לי עם רצועות אקטואליה. ואותו הדבר גם בפלטפורמות אחרות מלבד שידורים בטלביזיה.
    כי הכל קשקוש.
    מישהו שם עובד במוסד? מישהו באמת יודע מה קורה? מה קרה?

    הכל קשקוש.
    אני לא מאמין לדיווחים רעים ולא לתחזיות רעות ואני גם לא מאמין לתחזיות טובות.
    כי מי יודע?

    מה ישראל עושה עכשיו ברגע זה ממש באירן? מישהו יודע? מה "התוכנית"? מישהו יודע? -מה הטעם לשמוע ניחושים של זה או של אחר? כאלו שיותר נעימים לאוזני או יותר צורמים לאוזניי?
     
  8. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    75,144
    לייקים שהתקבלו:
    15,437
    מין:
    זכר
  9. Lebron Member

    הצטרף ב:
    ‏2/4/11
    הודעות:
    5,180
    לייקים שהתקבלו:
    3,352
    על אפך ועל חמתך אני אשאר פה בולשביק קטן וחסר משמעות. הימלריסט תקרא לחברים שלך, אם כי אני בספק אם יש כאלה.

    עלק אין לך מושג על הרפרנסים. מי שיצר את כל הדיבור על ההדלפה ל-12 והאיפור של יונית לוי זה ברדוגו. אם לא הוא, הקשקוש הזה על הדלפה שמצריכה חקירה בכלל לא היה מגיע אליך. אז את הלוקשים שלך תמכור למישהו אחר. אתה זה ששאלת מה אם זאת מגי טביבי במקום יונית, אתה זה שיצרת את ההשוואה בין 12 ל-14 על הדלפות של מתקפת פתע, אז הוכחתי לך שמי שיצר את כל השיח הזה הוא אחד מערוץ 14 שבעצמו עשה אותו דבר. אז פתאום אתה לא יודע. זה פשוט קל מדי לחשוף את הצביעות שלך. העיקר אתה מטיף לאחרים על צביעות.

    את אף אחד לא מעניין במה אתה צופה או לא צופה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/3/26
  10. טל. Member

    הצטרף ב:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    11,516
    לייקים שהתקבלו:
    2,851
    מין:
    זכר
    אתה כן תעזוב. אתה ו-אותו קרוב משפחה שלך. כל ההימלריסטים יעזבו.
    תבין אין דרך אחרת בשבילכם.

    בנוגע לדברי? ולרפרנסים שלך שאני לא יודע על מה אתה מדבר ובכנות גם לא מתכוון לבדוק?
    -"אל תמכור לי" אתה כותב. אין לי מה למכור לך יא' אהבל.
    שים לב יותר מגופו של עניין, הגבתי לגופו של דובר: צא מהטנטרום ותקרא את הודעתי. המקורית. אני הגבתי לפעיל אנטיפה דובר עברית שיש לנו בפורום. שבעצמו הגיב לתיאוריה שמשתמש אחר העלה כאן.

    מי הראשון שהעלה את התיאוריה? ברצועת אקטואליה כזו או אחרת? האם זה אכן היה ברדוגו?
    -פחח מעניין אותי כקליפת השום. -כמו שאותך מעניינים חיי יהודים.
     
  11. Lebron Member

    הצטרף ב:
    ‏2/4/11
    הודעות:
    5,180
    לייקים שהתקבלו:
    3,352
  12. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    75,144
    לייקים שהתקבלו:
    15,437
    מין:
    זכר
    ״לכאורה היינו אמורים להיות במקום אחר מבחינת התחושה בעורף״ ירון אברהם עוד הברקה לפנתיאון
     
  13. טל. Member

    הצטרף ב:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    11,516
    לייקים שהתקבלו:
    2,851
    מין:
    זכר
    אנשים שכותבים/מתבטאים באינטרנט ולא באינטרקציה אישית - ובכללם גם אני וגם אתה אגב אהבל - נוטים לפסקנות מעצם טיבה של הפלטפורמה.

    אתה לא חוקר. אתה לא שופט. אתה לא תיאורטיקן.
    אתה סתם אהבל מושתן ומתנשא שמזיין ת'מוח פה לאחרים, מחלק ציונים, עאלק מדביק לי ערכים מויקיםדיה, לא מבין כמה ליצן הוא יוצא בעשותו כך - וסתם שורץ פה מבלבל ת'שכל באיזו התניה פבלובית מביכה על מהם החסורנות ומה לא בסדר בגישות של אחרים מבלי *לעולם לא* להציע אלטרנטיבה משלך (שבאופן טבעי גם לה, כמו לכל דבר אחר יהיו חסרונות ויתרונות) וקרוב משפחה של הימלריסט אנרכיסט רוצה למוטט את המדינה מבםנים/מוכן לקחת את הסיכון שזה יקרה, למרות שהוא יודע שתרחיש שכזה ייגמר בשואה שנייה.

    זה אתה וזו משפחתך. וזה כל הסיפור שלך.
     
    Roma, DRORIKO ו-italiano אוהבים את זה.
  14. Lebron Member

    הצטרף ב:
    ‏2/4/11
    הודעות:
    5,180
    לייקים שהתקבלו:
    3,352
    סתרתי כל כך הרבה פעמים את ההצעות ההזויות שלך באמצעות טיעונים עניינים, בכל אחד מהמקרים האלה בחרת להתעלם כי פשוט פירקתי את הטיעונים שלך ולא היה לך מה לענות.
    אני בניגוד אליך אדם מבוגר ולא ילד קטן שרוצה צעצוע כאן ועכשיו., שמבין שהוא חי במדינה שמאז שנוסדה נמצאת במצב מלחמה עם גורמים עוינים. אני לא מצפה לפתרונות קסם בעולם כאוטי ומפולג בין שלל תרבויות מנוגדות ואילוצים גיאופוליטים. בניגוד אליך, אני לא חי באשליות שבאמצעות איזה מקל קסמים ניתן להשמיד את כל אויבנו. רק אדם נטול כל תודעה היסטורית או הגיון בריא יציע פתרונות הזויים כאלה.
    תחסוך ממני את הטיעון "מה אתה מציע". בניגוד אליך אני מספיק צנוע להבין שכוחי מוגבל לקול בקלפי, שאין לי נגישות למספיק מידע מודיעיני ושיש צורך לתמרן בין כוחות שונים ואינטרסים שונים. להתנשא עליך זה גם לא חוכמה גדולה. מספיק היגיון בריא.
    בל מקרה הבכיינות והטנטרום שלך לא מזיזים לי. מי שקורא לחלק גדול מהעם הימלריסטים איבד את הזכות להטיף מוסר למישהו, או לדרוש משהו ממישהו. מחלק ציונים לכולם ונפגע שמחלקים לו ציונים. אי אפשר להמציא את זה בחיי. חסר מודעות עצמית בסיסית.

    עכשיו לך תדבר ללמפה. סיימתי להשחית את זמני על אוטואנטישמים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/3/26
  15. טל. Member

    הצטרף ב:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    11,516
    לייקים שהתקבלו:
    2,851
    מין:
    זכר
    לא צריך הרבה בשביל "לסתור" משהו. בכל טיעון בכל גישה בכל תיאוריה - קיימים חללים. שניתן לתקוף אותם.
    חתיכת אמבציל.
    אפילו בהודעה האחרונה שלי כתבתי לך את זה שוב.
    -לתקוף/לסתור זה קל. אבל אז במקביל מה אתה מציע? במקום זה?

    זה שאתה מייצר דה קוסנטרוקציה ודה לגיטימציה אדון פומפידו המיזנטרופ, ומחלק ציונים לכולם ומפריך תיאוריות כבר למדנו ושמענו ממך.
    טוםטום כמה פעמים עוד אכתוב לך את זה? חוכמה קטנה מאוד לתקוף טיעונים של אחרים אבל לא להביא שום הצעה אלטרנטיבית משלך.

    העובדה שאין לך אלטרנטיבה להציע, ואתה מודה שאין לך, ועוד מוסיף חטא על פשע ומודה שגם לא תהיהי ולא יכולה להיות לך הצעה אלטרנטיבית שכזו:
    יחד עם הרעילות המובנית שלך ויצר הביקורתיות הטבעי כלפי כל דבר ואחד אחר:
    זו זו בדיוק הסיבה שאם היתה לך טיפת דאגה או הבנה לעם היהודי - היית מבין שמקומך לא כאן. והישארותך כאן, מהטעמים המצויינים לעיל, מסכנת אותך ואת סביבתך.
    אנשים כמוך בעלי התנהגויות כמוך - הם הם בדיוק המקור לסכנה. לעולם לא ננצח כל עוד אנשים כמוך חיים ביננו.
    ומדינה במצב שלנו שלעולם לא מסוגלת לנצח זו מדינה על זמן שאול.

    אתה. עצם הוויתך. יצור אימבציל ומנוול שכמוך - הוא לא הגורם לכל בעייתינו, אבל כן הגורם לכך שלעולם לא נוכל לפתור אותם.

    לכן אני מפציר בך שוב. להפסיק להיות מנוול ארכי רוצח המונים... ולהתחפף מפה.
    כל יום שאתה מקדים את עזיבתך - הצלת יהודי.
     

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 52)

  1. DRORIKO
  2. טל.
  3. Scouser