https://www.israelhayom.co.il/culture/tv/article/20156208 תרסיס פלפל ישר לעין, כל כך קל ויעיל. באבטחה ברכבת זה היה שיטת פעולה נהדרת שגרמה לכל בריון להפוך לילדון מתוקי שמתיישר בפעם הבאה שהוא מתבקש לעבור בידוק.
היא כן. אבל אל תתן לאורית סטרוק את העצה להפוך לבנט. ואל תשווה בינה לבין הנוכל שהודה ברוב הסעיפים של כתב האישום.
גם אם נתניהו בסוף המשפט יהיה אשם, התיקים נופחו ובוצעו שם אינספור עבירות של מערכות אכיפת החוק והם יצטרכו לשלם מחיר ללא קשר לתוצאות המשפט. וברור שאשווה, כי בסוף מדובר באנשים פרטיים שיכולים לבחור לעשות לביתם, נתניהו כמובן מזמן יכול להימנע מהמשפט תמורת פרישה מהחיים הפוליטיים וסטרוק כמובן להתעלם אבל אז אנשים שצריכים להיענש בחומרה לא יענשו ומעשים מהסוג הזה יתרחשו בעתיד. איילת השחר סיידוף ואחרים צריכים להירקב לשאר חייהם העלובים, סטרוק צריכה לדאוג לזה. בשביל פגועי הנפש ושאר אזרחי מדינת ישראל, אפילו בשביל אנשים מסוגך שנפלו לתרמית הזאת. בדומה לפרשת כוח 100. לאנשים נהרסו החיים ואף אחד לא ישלם?
https://x.com/i24news_he/status/2035089985649488288?s=46 ב-2023 הם היו גיבורים גדולים, צווחו בכל מקום שאם לא יעשו מה שהם דורשים הם יפסיקו לשרת, הרגישו שהם מחזיקים את כל המדינה בביצים, היו שיכורים מכח, פתאום לא בא להם לדבר על זה, פתאום לא הבינו אותם נכון, פתאום זה תקופות אחרות. ״באתי לדבר על איראן״ סבבה אז בוא נדבר על איראן. למה איימתם שאם הרפורמה תעבור לא יהיה טייסים שיפציצו באיראן?
מסקנה: תפתח את תפקידי המפתח בצבא גם לפריפריה ותגלה שהרווחת אנשים שבאים ללא תנאים ועל הדרך גם טובים ומוכשרים מאלה שקיבלו פרוטקציה.
המנוולים האלו עדיין מחזיקים את המדינה בביצים. וכך זה גם יישאר. (אלא אם כן משנים את התו"ל) זה לא כזה פשוט. כי אתה יכול לפתוח את המערכת למעגלים אחרים. -אבל את הפירות תקטוף רק בעוד 15 שנה. טייס מבצעי - הכשרת אותו, הוא בוגר קיבל את הכנפיים, הכל טוב: הוא לא יודע כלום. רשיון לטיס זה רק רשיון ללמוד. מבחינה מבצעית: בשלות מקצועית מינימלית אתה מגיע אחרי כמעט עשור (אחרי שקיבלת את הכנפיים). אחרי שישבת באינספור תדריכים ושיחות עם טייסים בוגרים ממך. ואחרי שטסת לצידם אלפי שעות, ולמדת מהם והפקתם לקחים ביחד. שוב ושוב ושוב. בשלות מקצועית מקסימלית/מלאה: טייסים בחיל האוויר מגיעים לקראת סוף שנות ה 30 שלהם. (15 שנה אחרי שקיבלו כנפיים)
מאמץ מכוון לפתוח יחידות סרבניות שביישו את המדינה ואת העם ואת הצבא - למעגלים אחרים: אפשר אולי לנסות במודיעין אמ"ן אופק ממרם 8200 סייבר וכדומה. זה יהיה קשה כי אנשים שבאים ממעגלים אחרים בישראל - מגיעים עם נק' פתיחה מפגרות מהתיכון. אובייקטיבית. זה יהיה קשה #2 כי אנחנו חיים בחברה קפיטליסטית. ואם מאיימים לאנשים על העתיד הכלכלי והפיננסי שלהם - אז לא משנה מה הרקע שלהם - הם מגיבים בחרדה ובפאניקה ובסרבנות. כפי שכתבתי כבר בעבר: בן אדם שמתגייס ל 8200: יודע שהוא מתחיל שם קריירה. נכון הוא נותן כמה שנים למדינה, אבל אחרי זה הוא מצפה לקחת את הרזומה הזה ולצאת לחיים האזרחיים ולעשות שם בוכטות. -אם אתה תאיים לו על הבוכטות המתוכננות הללו שלו, ואם אתה תמכור לו סיפור - שישראל אוטוטו תהפוך לדיקטטורה, ואז לא רק שהשירות הצבאי שלו לא יהיה קרש קפיצה, אלא כתם, שבגללו חברות ותאגידים בחו"ל יסרבו להעסיק אותו: אז לא משנה מה הרקע שלו - הוא יתנגד ויסרב וישתמט.
למה וואלה הפכו אותו לדובר צה"ל https://news.walla.co.il/item/3825322 הצהרת דובר צהל רב אלוף אייל זמיר/דובר צה"ל
https://rotter.net/forum/scoops1/940072.shtml את כל האלימות של הפלסטינים כלפי מתנחלים הם לא יציינו, ואני לא מדבר על כל המקרים שמתוייגים כאלימות מתנחלים אבל מדובר למעשה בהגנה עצמית מול פורעים פלסטינית. תקשורת של האויב.
https://x.com/ronenbergman/status/2035010150818345029?s=46 חתיכת זבל טינופת. עמליה עשתה ממך גזרים אז אתה הולך לבכות לחברים שלך עם הגלימות? זין עליך ועליהם ביחד
תאגיד השידור הציבורי בהזדהות עם עיתון הארץ https://x.com/talimoreno_/status/2035843050744750532?s=46 https://x.com/gilicohen10/status/2035830983186952522?s=46 http://x.com/eliorlevy/status/2035963683734499665
Facebook 1. אמנון לוי חלאה וזה מגיע לו. 2. מי ביקש מאשתך להידחף עם פרצוף של חולת נפש למצלמה?"כלביאה". כולה הלכו אחריו עם פלאפון. החונטה שלו עשתה צחוק מנשים שנמנות על הצד הימני של המפה הפוליטית בצורה אכזרית פי כמה גם כשהן לא נדחפו לשום עניין. אז שינגבו את התחת עם הטישו הספוג בדמעות מזויפות.