גם אם קיבל אישור והכל מה ATC נראה שהיה לו זמן להסתכל רגע ימינה שמאלה, כמו שעושים בכל חציית כביש או פסי רכבת משהו כזה הדיילת נפלה דרך חור במטוס, "תא הטייס נהרס, לא היה עם מי לדבר" | תיעוד התאונה בניו יור
ואתה וגיסך הייתם מקבלים הפסד במשאל? לא הייתם משתקים מדינה שלמה? בג"צ לא היה מוציא צו מניעה? שאלות רטוריות כמובן.
אני לא מדבר בשמך אז אל תדבר בשמי. אני הייתי מקבל כי אני לא חי באשליה כמו הרבה אחרים שאני כל כך חשוב ומשפיע ואיזה כל יכול ושאני יכול למנוע מתהליכים פוליטים כאלו או אחרים לקרות גם אם באופן אישי אני מתנגד להם. תהליכים שאני מתנגד להם קורים פה כל יום כבר שנים ואני לא עולה על בריקדות. אינני קשור לאף קבוצת אינטרסים, אני אינדיוודואל רציונלי שמודע לכוחו הדל. אני גם מעולם לא הלכתי להפגנה ולא חסמתי אף אחד, עד כמה שידוע לי גם הגיס שלי חוץ מלהסתובב בקפלן כמה פעמים לא עשה את זה. בכלל, אני לא מאמין בהפגנות וחסימות ככלי אפקטיבי למשהו. אני חושב שדי ברור כיום שהנזק עלה על התועלת, כי החלאות שנמצאים היום לצערי בשלטון רק קיבלו חומר לשלהב את הבייס אכול השנאה. יש לך עוד נבואות היפותטיות לשתף אותנו בהן של מה היה קורה אילו היה משאל עם ואיך בג"ץ או אנשים שאתה לא מכיר היו מגיבים, או שאתה חושב שממקום מושבך בגרמניה אתה יודע מי אני ומה אני אעשה אם א', ב' ג'?
כשחוסמים צמתים ומשתקים את המשק ופוגעים בכשירות צה"ל בכוונת מכוון אין אף ממשלה בעולם שתוכל למנוע פילוג ושנאה בעם. אני לא בא לומר שהם ניסו למנוע, כמובן שהפיקו מזה תועלת פוליטית עד כמה שאפשר, אבל אני לא הולך לשחק אותה כאילו הממשלה היא האשמה במצב הזה. אני לא יודע מה אתה ספציפית תעשה, אני יודע מה המחנה שלך יעשה. העבר זה כל מה שיש לי כדי להעריך את העתיד.
בשביל זה צריך מודל מודל הגנה של גבינה שוויצרית, שאם הבעיה עוברת דרך חור אחד היא נתקלת בחומה אטומה בשכבה הבאה
בתאונה בברה"מ מנהל הנחיתות נרדם בשמירה תרתי משמע. לפחות בתאונה בלה גווארדיה מהירות המטוס לא הייתה כבר גבוהה. אבל זה מחדל ענק.
אם אתה לא יודע מה אני אעשה אז למה אתה מייחס לי פעולות שלא אמרתי שאעשה לעולם. .אני לא מסכים כמובן. אני חושב שבאגריסיביות שבה יריב לוין והניצים בקואליציה החליטו ללכת על המהלך הזה, באופן מוחלט, מהפכני ואנטי שמרני לחלוטין, הם החלו לגלגל את כדור השלג. כמובן שזה גם בא כנע בעין, שיכורים מניצחון. זה היה ברור שתהיה לזה תגובת נגד, וכן שתהיה תגובת נגד חזרה גם של הממשלה. אם תסתכל קצת על ההיסטוריה של ישראל, על תופעות כמו הפנתרים השחורים, המחתרת היהודית, אוסלו, רצח רבין וההתנתקות, תגלה שתמיד היו אנשים שמוכנים לשרוף את המועדון נגד או למען רעיון מסוים. ההזדעזעות היא לרוב סלקטיבית בהתאם לעמדת המוצא הפוליטית. בדיוק כמו שאף אחד מהמחנה "שלך" לא הזדעזע מקריאתו של סמוטריץ ואחרים לסרב פקודה בשנים עברו. בכל מקרה, כבר ברור שהבחירות הקרובות הם סוג של משאל עם על לאן ישראל הולכת. אם גוש החרא ישיג 61, שום דבר כבר לא יעצור אותם מלהעביר את הרפורמה. אבל אם הוא לא ישיג 61, הרפורמה מתה לזמן הנראה לעין. פשוט מאוד. ואז נצטרך לראות אם הצדדים יכולים להגיע ביניהם לאיזשהי פשרה או שאנחנו חוזרים לאחר סבבי בחירות בלתי נגמרים.
https://rotter.net/forum/scoops1/940688.shtml העיקר טראמפ רואה בארדואן שותף קרוב. תקשיבו האיש הזה כזה דבע
חצופים, מעזים למשול אחרי שניצחו בבחירות. כל סרבנות שאי פעם הייתה מימין הייתה סרבנות לפקודה מסוימת (פינוי יהודים מבתיהם בהתנתקות, למשל), לא סרבנות לשרת בצה"ל ובטח לא לקרוא לאחרים לעשות כן תוך כדי שהם מאיימים שלישראל לא יהיה צבא אם ממשלה נבחרת תחליט על X. אתה מבין? אתה מכנה חצי מהעם גוש חרא ואחר כך תרוץ להאשים איזה ח"כ מסריח מהספסלים האחוריים בליכוד כשהוא יגיד איזה משהו לא יפה על שמאלנים ולבכות על פילוג ושיסוי שאתה עצמך מוכיח שקיימים בישראל built in. ותנוח דעתך, לא תהיה רפורמה במשמרת של ביבי, הוא פחדן מידי בשביל זה. אולי במשמרת של לוין.
כל סרבנות של הימין נענתה באכיפת יתר של הגורמים הרלוונטיים. צריך להיות ממש מטומטם בשביל להשוות את זה. בדומה להפגנות בהתנתקות מול הטרור הקפלניסטי. אם היה טיפול דומה? וואי וואי. עכשיו השאלה מה למדנו, האם ייתנו לימין להתפרע ברחובות ללא השלכות וגם לסרב לשרת באופן זמני בגלל ממשלה שלא לרוחו. אני חושב שזה המינימום המתבקש.
ח"כ סמוטריץ' קרא לנוער הדתי לא להתגייס כדי ללחוץ על צה"ל | חדשות מעריב אני לא מכנה חצי מהעם גוש חרא, אני מכנה את חברי הממשלה גוש חרא. זה שאתה מייצר הלימה בין חברי הממשלה לבין העם זה שלך. בולשביקי משהו. אני לא חושב כשמטנפים על מי שהצבעתי לו מטנפים עליי, אני לא נתין שכל הזהות שלו מסתכמת בלמי הוא הצביע. אני לא גם השתמשתי בטרמינולוגיה של קפלנוחבות, נאצים וכו' כלפי יריבים פוליטים ולא ייחסתי קדושה לאנשים שחוסמים ומאיימים אנשים אחרים. מי שגר בבית מזכוכית, שלא יזרוק אבנים. אני לא מתבכיין ולא מתקרבן, אני שם מראה מול הפרצוף של הצבועים. שוב אתה מייחס לי עמדות ומחשבות שלא הבעתי, אז גמרתי להתדיין איתך. ומאחר ואני לא נוצרי ואני לא מפנה את הלחי השנייה - מנפולת של נמושות שגר במגדל השן בגרמניה והתעקש להביך את עצמו בכך שהוא לא יודע להבדיל בין מטבע קריפטוגרפי לבין מניה נסחרת בבורסה אני לא אקבל הטפות מוסר. ביי.
המשפחה שלה בעצמה מהגרים מפקיסטאן ועכשיו היא מחליטה לזרוק את כל המהגרים בריטניה בצעד דרמטי: אלפי מהגרים יגורשו מיידית | N12