שילמו עליו 75. עכשיו לפי הגוגל, ותקן אותי אם אני טועה, אליסון מרוויח 7.8 לעונה וקוסטה מרוויח 4.8 לעונה, למה שהוא ידרוש יותר ממה שאליסון מרוויח.
בסופו של דבר ניצחון צודק. על פורטוגל אין לי הרבה מה להגיד, פסטיבל רונאלדו נגמר. היום הם שיחקו למעשה בעשרה שחקנים. ספרד? מישהו שם לב שהם עוד לא ספגו?
פורטוגל בסוף זו נבחרת ששנים זורקת זין על עמדת המאמן, ויש לה אוברייטדים בכל מיני עמדות. איזה שחקן התקפה רציני יש שם? פליקס מסעודיה? ברונו היום בהופעה חרפה. פס נורמלי אחד הוא לא נתן.
הדבר הכי אבסורד, הם לא היו רחוקים מההארכה. יהיה מעניין לראות מה יקרה ללא רונאלדו בנבחרת. קשה לי להאמין שהיא ממשיך לעוד שנתיים בשביל לשחק ביורו.
שילמו על אליסון בתשלומים בזמנו. ה76 מליון פאונד האלה הם סעיף שחרור. אתה משלם את זה במכה. אליסון לא הרוויח 7.8 מליון לעונה לפני עשור כשעבר. הוא מרוויח את זה עכשיו אחרי עשור כשוער הכי טוב בליגה. למה קוסטה ירוויח את זה? כי הוא כוכב ענק כבר 4 שנים עם מלא נסיון, בן 26 ולסוכן שלו קוראים חורחה מנדש. בשילוב של אורך חוזה, סכום העברה במזומן ושכר שבועי הוא עסקה יקרה מאוד שמועדונים מעדיפים לא לשלם בשביל שוער. אני יכול לראות אותו עובר רק לפריז או צ׳לסי.
לזכותו של ניימאר ביצע את הפנדל טוב בקרב מוחות שהשוער היה נראה מאוד נחוש ופעלתן להרוס לו, לא אשמתו שבחרו בו בטורניר, קרלו היה צריך לגלות מנהיגות ולא לעשות את זה.
נראה לי שאין מצב שביידן היה מפעיל את הסגל שלו לטפל באיזה כרטיס במשחק סוקר, טראמפ נשיא יוצא דופן לטוב ולרע
את ניימאר זימנו לסגל לעשות לו כבוד. "לתת לו בחזרה אחרי כל מה שנתן לנבחרת"... תקראו לזה מה שאתם רוצים. אפשר להתווכח, ובצדק, שגם זה היה מיותר ושגויי. אבל עדיין: ניימאר בא לקצה של הספסל. שלך הנבחרת. בזימון הזה לנבחרת: הוא זומן לחדר הלבשה יותר מאשר לכר הדשא. (משמעותית יותר). זהו פנסיונר מסוג אחד. אבל רונאלדו זה פנסיונר מסוג אחר! ...הרבה יותר גרוע! -כי הוא זומן כדי להיות בהרכב פותח. ועוד באנקר בהרכב פותח. הבן אדם צל. של עצמו. שוטר שבא לאיצטדיון עוצר אותו על שוטטות.
ממהרים להגיד שהוא בכה, אבל לא בטוח שהוא בכה בכלל אוקי היידים היו בעיניים אבל לא ממש ירדו דעמות הריקוד האחרון: רונאלדו ירד מהדשא ממרר בבכי - ONE