הליגה ההולנדית 25/26 - עוד אליפות קלה לפ.ס.וו. אלקמאר עם הגביע. אייאקס מאכזבת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

  1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,778
    לייקים שהתקבלו:
    5,995
    ברור שדולברג לא ישאר, וטולו חיכה יותר מדי זמן על הספסל. מהר מאוד, כנראה כבר במחזור הבא, הניגרי יהיה ה9 שלנו שלאונרדו יצטרך להרוויח הזדמנויות. הגרמני הולך להיות שחקן של 90 דקות בערב (במידה וכשיר). אז עכשיו קצת כביכול הם חדשים וצריכים להתאקלם, אבל זה מהר מאוד תהיה המציאות וטוב שכך. שניהם נראים כמו בומבה של רכש, גם טר שטגן בסדר גמור. הברזילאי מדאיג, אבל זה מה יש.

    חייבים להביא 6, רייחר לא ברמה ולא יהיה. בספק אם מגיע לו להיות שחקן ספסל. מניח שגם שם מוקיו ישחק אבל עוד בוסר. חייב תחרות שם.
    אבל יש עם מה לעבוד.
     
    Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,713
    לייקים שהתקבלו:
    6,824
    NEC עושה היסטוריה. שרי, טאדיץ' וחבריהם הצליחו להפוך את התוצאה בבית ולנצח 2-1 בהארכה. בשלהי החצי השני שחקן יווני קיבל אדום מוצדק. באמת הישג לקבוצה הקטנה ממזרח הולנד שסיימה לפני עונה במקום השלישי.

    בשבוע הבא בודו גלימט תגיע להולנד...
     
    AFCA אוהב/ת את זה.
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,778
    לייקים שהתקבלו:
    5,995
    תקציר מרגש. משחק מרגש. אחלה ניימכן. הוקי אסיסט מדהים של טאדיץ בגול הראשון.

    הבטיחו לפחות שלב בתים באירופאית לא?
     
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,713
    לייקים שהתקבלו:
    6,824
    @הרצליה עד המוות
    ממה שאני יודע NEC הבטיחו לעצמם מינימום מקום בשלב הבתים של הליגה האירופאית. אני מאחל לטאדיץ ושרי (כמה הוא חסר במכבי חיפה...) הצלחה בליגת האלופות, אבל מבחינה דירוג ונקודות ברור שעדיף להם להפסיד לנורבגים.

    נו טוב, בוא אעזוב את זה. מאחל להם עוד ערבים כאלה. מה שכן ולדעתי זה גם יקרה, אני מצפה שבליגה הם לא יהיו פקטור בצמרת. הם השקיעו אתמול מאתיים אחוז, זה יעלה להם בסוף ביוקר בליגה. קבוצות יותר טובות מתקשות להתחרות בשתי חזיתות כך שאני מצפה שבסוף NEC תפסיד יותר מפעם לקבוצות כמו טלסטאר.

    משהו אחר לחלוטין.
    אין לנו עדיין מאמן נבחרת והדבר מתחיל לגרום לחוסר שקט בתקשורת ואצל האוהדים. סלוט אמר שבסוף הוא רצה להמשיך להיות מאמן של קבוצה. זכותו, אבל למה כל הסיפור לקח אז כל כך הרבה זמן? ההתאחדות מפשלת וזה בעיקר נייג'ל דה יונג המנהל ביחד עם מאריאנה ואן לייוון וקלרנס סיידורף שלא מצליחים כבר להגיע לסיכום עם מאמן חדש. אגב, ואן לייוון היא אישה דבר שגם ככה לא תמיד מתקבל באהבה אצל חלק מהאוהדים. גם דה יונג לא אהוד בעיקר בגלל שלא היה לו רקורד מרשים כשחקן.

    החדשות האחרונות היא שרוברטו מרטינז מועמד. לא יודע אם אנחנו צריכים להתלהב מזה...
     
  5. cheddar מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏22/10/14
    הודעות:
    10,330
    לייקים שהתקבלו:
    1,466
    צריכים להיות מודאגים שם יותר מהחומר גלם האפור מאשר המאמן, אין שם כוכבים רציניים שמישהו יכול לעשות איתם משהו, אז להעביר את הזמן בכבוד גם מרטינז יכול
     
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,713
    לייקים שהתקבלו:
    6,824
    @cheddar
    לא יודע. להולנד אין כרגע בסיס להתחרות בצמרת הגבוהה, אבל מאמן טוב תמיד יכול להוציא משהו אקסטרה.

    אולי תשמח לשמוע, אבל השם של צ'אבי עלה היום בתקשורת ההולנדית. קלייברט אמור להיות העוזר. לדעתי ההתאחדות תצטרך לשלם לספרדי סכום שמאמן נבחרת אף פעם לא הרוויח אצלנו, אבל ברור לכולם שאין כרגע מאמן מקומי רציני פנוי/רוצה לבוא.
     
  7. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,906
    לייקים שהתקבלו:
    1,972
    צאבי הרננדס יאמן את האורנייה עד 2030
     
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,778
    לייקים שהתקבלו:
    5,995
    והנה צ'אבי חותם ויוביל את האוראנייה עד 2030. מינוי מסקרן מאוד.
     
    AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,713
    לייקים שהתקבלו:
    6,824
    פאדיחה. צ'אבי יאמן את הולנד ומרק ואן בומל את בלגיה */aaarofl

    לפני יומיים היה רק מייקל רייזיחר מועמד. אתמול זה היה רוברטו מרטינז והנה היום מחתימים את צ'אבי...אפשר להגיד הרבה על נייג'ל דה יונג, אבל זו חתימת מינוי.
     
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,713
    לייקים שהתקבלו:
    6,824
    ערב עגום מבחינת איכות הכדורגל. שתי ההולנדיות ממשיכות, אבל כמה שזה הלך קשה. טוונטה סיימה בתיקו 3 מול היריבה הסלובקית. ברור שאחרי 6-0 ביתי באים למשחק חוץ שאננים, אבל היות שטוונטה לגמרי לא יציבה אני רוצה להאמין שואן דר ברום באמת לא מרוצה.

    אייאקס? זה היה נראה כאילו חזרנו לעונה שעברה. משחק חלש ביותר מול יריבה חובבנית שכנראה תתקלח עכשיו ותלך ביחד לאיזה פאב מקומי לחגוג את השיוויון 2.

    בוא נגיד ככה. אייאקס הולכת בקרוב לקבל כשישים מיליון אירו בשביל מיקה חודטס. סוטאלו, דולברג, איטקורה ואחרים גם יכולים לעזוב. ג'ורדי יצטרך לחזק את הקבוצה ואני מאמין שזה יקרה. סביר להניח שגם באומן יחזור לצעירה, רחייר יעזוב וגם יביאו שוער שני יותר טוב ממארטן פאאס.

    עברנו, וזה הכי חשוב, אבל ברור לי שבשני לספטמבר נראה חצי הרכב שונה. צריכים סבלנות, והרבה, וצריך לקוות שג'ורדי יחזק את הקבוצה כמו שצריך.
     
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,778
    לייקים שהתקבלו:
    5,995
    זהו. חוטס בפריז. 55 מיליון.

    מבאס.
     
  12. AFCA Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/09
    הודעות:
    1,464
    לייקים שהתקבלו:
    305
    זה עצוב ומבאס שכשרון גדול כמו חודטס עוזב לפני הצלחה קבוצתית ואחרי שנתן רק עונה אחת מרשימה, לרוב השמות הגדולים שעוזבים אותנו עושים לפחות אחד מהשניים. אותו עיקרון, בדרגה פחותה כמובן, לגבי סטואר.
    אבל צריך להגיד את האמת - בשביל לעשות חריש מאוד עמוק בסגל, כמו שלג'ורדי אין ברירה לעשות, זה הדבר הנכון.
     
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,713
    לייקים שהתקבלו:
    6,824
    @AFCA
    המציאות שלנו היא שעל הנייר אנחנו צריכים בכל שנה לבנות קבוצה חדשה. הכסף הגדול לא מאפשר יותר לאייאקס להשאיר את כוכביה אחרי עונה מוצלחת. אל תשכח גם שאם לא נעבור את סיון השווייצרית שלא נקבל משחקי אירופאים בסתיו. זה אומר, אם הקבוצה משחקת בכל שנה בליגת האלופות עוד נוכל איכשהו להשאיר שחקן אצלנו. בסיטואציה של היום אייאקס חסרי אונים מול אלופת אירופה.

    מה שפחות משמח אותי ששמו של נואה לאנג נשמע בכלי התקשורת השונים. ממה שהבנתי נאפולי רוצה לראות 25 מיליון אירו בשביל הקיצוני. היות שאני נגד הבאתו ברור שסכום שכזה בכלל לא אופצייה. גם כנראה לא בשביל ג'ורדי. אנחנו נקבל בימים הקרובים מספיק דיווחים לגבי העברת חודטס והמחליפים האפשריים.

    חשוב לי לציין שאני מצפה לעוד עזיבות. סוטאלו, דולברג ואיטקורה לדעתי לא נראה בתחילת ספטמבר. גאיי, ויינדאל, ואדוורדסון גם רשאים לעזוב. זה אומר שנראה עוד סכום יפה של כסף על חשבון הבנק שלנו. אז לפי הדיווחים באיזה תפקידים עוד נראה חיזוק? חוץ ממחליף לחודטס אנחנו צריכים מספר 6. ממה שהבנתי מיצ'ל רוצה לראות שחקן שלא רק עוזר להגנה אלא גם להתקפה. אם זה ככה אז אפשר למחוק את אדסון אלברז מהרשימה.

    לא יודע מה קורה בעניין חופרה טורנטס, אבל הוא בעיניי הכרחי. ראיתם אתמול השער השני של האירים? נבהלתי מההגנה של קאיו הנריקה שנראה יותר גרוע מאיזה מגן ישראלי ממוצע. היות שגם ויינדאל לא יודע להגן (ראייה, בשער שנפסל למארחת) ברור לי שאייאקס צריכה מגן שמאלי חדש. אם סוטאלו עוזב אז גם בלם חדש אופצייה מאד ריאלית. באומן פשוט חור מהלך. אגב בלם, שמו של לוטצ'ארל חיירטרוידה נקשר פתאום אלינו. האקס של פיינורד מבוקש גם בפ.ס.וו ופיינורד. הידיעה הזאת לפחות אומרת שג'ורדי מבין שההגנה צריכה להתחזק.

    בעיה נוספת כרגע היא בעיניי עמדה מספר 9. טולו יהיה בסדר, הוא יתן מנה של שערים, אבל מרקוס לאונרדו פשוט נראה זוועה. אז ברור שללא הכנסת/הרמת כדורים מינימלית הברזילאי נעלם על הדשא, אבל הביקורת מתחילה להיות בעיה. אגב כנפיים. קאריסו קיבל אתמול הזדמנות וגם נראה מאד חלש.

    בסיכומו של דבר, אייאקס עוד תתחזק עד סגירת החלון. ההכנה הראתה ניצוצות של כדורגל, אבל בשני המשחקים מול האירים ראינו בעיות בכל חלקי הקבוצה. באמסטרדם ההתקפה פישלה וכבשה רק 3 שערים. אתמול באירלנד כולם נראו כאילו הייטינחה חזר לאמן...

    ביום ראשון משחק ביתי מול היירנביין. ניחוש שלי? אנחנו נאבד נקודות. ללא חודטס הקבוצה כרגע בבעיה. מעניין גם לראות מה יקרה בהגנה. מעריך שרוסה חוזר, אבל אני מקווה שלא נראה את באומן. סביר להניח שטר שטגן יעמוד בין הקורות. זה כמובן שיפור רציני.

    מקווים לטוב.
     
    הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,713
    לייקים שהתקבלו:
    6,824
    חודטס נמכר לאלופת אירופה בשביל מחיר של מקסימום 55 מיליון אירו. עכשיו נראה איך נתחזק כי כבר מחר נתקשה בהתקפה ללא הבלגי. בנוסף לקיצוני מכרנו גם את קפלן לקבוצתו של שרי וטאדיץ. ממה שהבנתי הסכום היה 2.5 מיליון אירו.

    תוצאות מחזור שני.
    AZ נראית מצוינת ומביסה בחוץ 4-1 את אוטרכט. אלופת הולנד, פ.ס.וו, מנצחת בחוץ 2-1 את אקסלסיור.
     
    הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,713
    לייקים שהתקבלו:
    6,824
    טוב, לפחות יש לנו נקודה. זה היה צפוי ואני חושש שאם ג'ורדי לא יחזק ברצינות את הקבוצה ששוב נסתבך במהלך העונה.

    2-2 בסיום אחרי שפתחנו טוב, כבשנו פעמיים, אבל היירנביין חזרו יפה למשחק. אם מנתחים ללא רגשות את המשחק רואים מה הבעיות.
    1) יותר מדי שחקנים בינוניים וזה כולל גלוך.
    2) מאמן שלא רוצה להרוג שחקנים כבר באוגוסט כי אנחנו ביום חמישי שוב נצטרך לשחק.

    בעיניי אלו שתי נקודות שפשוט קריטיות. נכון, אפשר אולי גם להוסיף שמדובר בתחילת עונה, צריכים להתגבש, אבל מי שראה היום את היירנביין ראה קבוצה הרבה יותר מוכנה מאיתנו. בסופו של דבר אין קסמים בכדורגל ובעיניי זה יכול היה להיות אפילו יותר גרוע כי באומן היה צריך לקבל אדום על עבירה שבמגן הצדקה נגמר בהרחקה. ג'ואי ויירמן הורחק נגד AZ בצדק והיום באומן ניצל בנס מעונש דומה. אי אפשר לפגוע בראש של יריב ככה ולקבל רק צהוב.

    אני באמת מצפה לשינויים השבוע. חודטס נמכר ואנחנו צריכים מחליף. מסכן אואזן שכבש נהדר, אבל גמר את הבנזין בחצי השני. הבחור רק בן 17, הוא לא יכול לבד. עד יום חמישי צריכים שחקן חיזוק. אגב, המצב בצד ימין גם לא טוב עם ברחהאוס שאין לו מחליף. קאריזו? לא שיחק היום דקה.

    אז מה אנחנו צריכים?
    שני שחקני כנף, מספר 6 ועוד חיזוק להגנה. בלם ונגן שמאל. האם אלה יגיעו? אני לא יודע, אבל ברור לכולם שהסגל הזה לא מספיק טוב!
     
    הרצליה עד המוות ו-AFCA אוהבים את זה.