אז מסתבר שכת קפלן שקידמה את קמפיין "ביבי סוכן קטארי" בעצמה עובדת אצל הקטארים לא נמנית עם מדינות האויב: חוות הדעת של עו״ד גלעד שר עבור הלוביסט הקטארי - שהכשירה את פרויקט הלבנת קטאר. לאחר פרוץ הפרשה - עו״ד שר התהפך - חדשות רוטר
נתניהו בעצמו מודה שהוא הציל את ישראל מהשמדה. היה הקברניט במשך 15 שנה והביא את המדינה לסף השמדה, לדבריו.
מה במה שאמרתי לא נכון? נתניהו הוציא סרטון השבוע שטוען שהוא הציל את ישראל מהשמדה. מכיוון שהוא היה ראש הממשלה כמעט ברציפות 20 שנה, האם יש מישהו אחר שאחראי לכך שבגלל הגענו לסף השמדה?
עכשיו גם דיפלומטים אירופאים יודעים שאין אלימות בימין. רק לא לשכוח להאשים את האנטישמיות ואת השמאל וקרן וקסנר אחר כך. טוב כבר למדנו שלמעסיק שלו מותר הכל. לכולם ברור שהעובדה שאוריך לא מפוטר מעידה שנתניהו מעורבב עם קטר בעצמו.
ראיה כל כך צרה, חלולה ומטומטמת. אגב אם נחזור אחורה, לסביבות 2012, היו ראשי מוסד-שב"כ-רמטכ"ל שממש התגאו שסיכלו מנתניהו תקיפה באיראן(בין היתר כי הדליפו לתקשורת ולאמריקאים, או בתכסיסים משפטיים שכבר אז התחילו להשתלט על תהליך קבלת ההחלטות הביטחוניות). אז אולי הם אחראים לכך שלא סיימנו את הסיפור בזמן וחיכינו לדקה ה90. יאללה עכשיו זרוק את הפיפי-זיבי-ביבי שלך.
גם ב-2021-22 היינו על סף השמדה ועדיין בנט ולפיד לא עשו כלום. העניין הוא לא מה היה לפני ה-7 באוקטובר אלא מה היה אחרי ה-7 באוקטובר. בוא אני אסביר. כדי לתקוף באיראן היית חייב קודם לפגוע אנושות בחיזבאללה. החיזבאללה למעשה היה כלב השמירה של איראן. אם היית תוקף את איראן בלי לפגוע קודם בחיזבאללה היית מקבל מטח טילים משולב שהיה מוביל לעשרות אלפי הרוגים והיה מצליח להשכיח את ה-7 באוקטובר. אני מדבר איתך על אסון שאתה אפילו לא מדמיין. ולמה אני מציין את זה? כי איזנקוט, בנט ויאיר גולן קראו להסכם כניעה עם חיזבאללה. המזל זה שביבי לא הקשיב להם, פירק לחיזבאללה את התחת ואז היה יכול להתפנות לראש התמנון.
ההצלחה הכי גדולה שלו היא שהוא הצליח לשכנע כל מיני דרוריקואים שזה בכלל לא משנה ושההיסטוריה מתחילה להיכתב ב-8 באוקטובר 2023.
הכל תירוצים. מאשימים בעלי תפקידים שנתניהו מינה ואישר כל דבר שעשו. אם לא היה מתאים לו היה מפטר אותם. מי ישמע הוא בתפקיד שנתיים, הוא מינה את כולם למשך שנים ארוכות וישב איתם באינספור קבינטים. כל המדיניות והאסטרטגיה של ישראל זה הוא ורק הוא. גם לגבי החיזבאללה, מגוחך להסתכל על העולם החל מה8 באוקטובר. הסיבה שהוא התעצם היא שוב אך ורק מדיניות הממשלות. האסטרטגיה של נתניהו הובילה לחמאס עוצמתי, חזבאללה שהפחיד גם אותו ואירן סף גרעינית. והוא האחראי הבלעדי.
@Scouser ''האסטרטגיה של נתניהו''. -בוא אגלה לך משהו: הכלה, ועצימת עיניים, ושקט בכל מחיר, ודה אסקלציה, וויתור על שטחים, ומתן הכנסת כספים, ואפשרות להוציא פועלים: כל זה אכן היתה האסטרטגיה של ביבי. במשך 15 שנה. אבל הוא לקח אותה מהשמאל הישראלי. אמת. במשך 15 שנה ביבי אכן בנה את מפלצותִ הטרור של עזה ושל דרום לבנון - אך כשהוא הגשים בפועל את המדיניות של אהוד ברק ובוז'י הרצוג ואבי גבאי ומרב מיכאלי וראשי מפלגת העבודה. -לא את המדיניות של בן גביר וסמוטריץ'. חביבי אתה לא יכול להתעלם מהנקודה הזו... לכן: אלא אם כן אתה הופך כעת לכהאניסט, אני לא מבין את הביקורת שלך.
התומכים המטומטמים של ביבי מדברים ומתמקדים על מה שביבי עשה מאז השמיני מאוקטובר 2023 ועד היום, ומשמיטים את כל הדברים הנוראיים שהוא עשה במשך 15 שנה, עד 7 לאוקטובר. אבל גם אם אתה בוחר להתמקד רק ב 15 שנה הקודמות הללו, עד 2023, בהן במו ידיו ביבי התיר ואיפשר למפלצות הטרור של חמאס וחיזבאללה להתעצם: אתה לא יכול להשמיט את העובדה שבמשך ה 15 שנה הללו הוא הגשים את מדיניות השמאל הישראלי. -הרי לא את המדיניות של בן גביר הוא הגשים. אז שוב: אלא אם כן אתה כעת הופך לכהאניסט, מה הביקורת שלך בעצם?