1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

דיון הסרטים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏29/6/03.

  1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הסכמתי עם הכל עד המשפט האחרון. שתעשה גבות ASAP.
     
  2. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    בחודש האחרון ראיתי שוב הרבה מאוד סרטים ישנים בDVD, במחשב ובTV,וכל אחד מהם פשוט נהדר.הכי עורר בי נוסטלגיה זה זירו אפקט עם ביל פולמן ובן סטילר, מותחן פנטסטי, רק הסוף שלו היה יכול להסתים יותר טוב,וגם אני עצמי ואיירין עם ג'ים קארי ורנה זלווגר המדהימה זה סרט ענק וקורע בטירוף.

    אגב השתולים, זה טו מאץ'. יותר מדי אנשים חטפו כדורים, גם הסוף לא משהו, לא יודע, לא עשה לי את זה.זה מוזר שדווקא הסרט הזה של סקורסזה זכה באוסקר, כשהיו לו מועמדים הרבה יותר ראויים.

    ראיתי את צמד הסרטים של קלינט איסטווד על הקרב באיווג'ימה, ולא מומלץ בכלל אם תשאלו אותי. יותר מדי סטייל ערוץ ההסיטוריה, ארוך מדי, מאכזב לעומת הציפיות שהיו לי, ומאכזב ביחוד בגלל שזה איסטווד, שממנו אתה מצפה להרבה יותר.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/3/07
  3. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    17,604
    לייקים שהתקבלו:
    4,109
    מין:
    זכר
    זה עם ג'ים קרי וגם השחקנית זו לא ברימור (לא זוכר מה שמה).
     
  4. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    כמובן. זה קארי ורנה זלווגר. חשבתי על אייס ונטורה ו50 דייטים ראשונים כשכתבתי את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .
     
  5. RMCF Member

    הצטרף ב:
    ‏2/8/04
    הודעות:
    1,002
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראיתי את "מכתבים מאיוו ג'ימה" וזה סרט מדהים! הרעיון של הצגת האויב כאנושי אינו חדש, אבל לסרט הזה יש גם קונספט משלו. מרגישים את האווירה של האי הזה ואת כל הבעיות והסכסוכים הפנימיים. פשוט סרט ענק.
    את "גיבורי הדגל" לא ראיתי.
     
  6. orend84 Member

    הצטרף ב:
    ‏12/4/04
    הודעות:
    1,162
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גיבור הדגל משעמם ולפי מה שהבנתי שתי הסרטים זה אותו דבר רק מהצד השני .
     
  7. RMCF Member

    הצטרף ב:
    ‏2/8/04
    הודעות:
    1,002
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אולי הסיפור של היפנים מעניין יותר. זה לא סתם רובוטים שנלחמים וזה לא משנה איזה צד תציג. שני הסרטים מתרחשים באותו זמן ובאותו מקום - זה לא אומר ששניהם אותו דבר (וחוץ מזה "גיבורי הדגל" עוסק הרבה בחיילים אחרי המלחמה ומסע ההתרמות, ו"מכתבים מאיוו ג'ימה" עוסק רק בימים של הקרב).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/3/07
  8. orend84 Member

    הצטרף ב:
    ‏12/4/04
    הודעות:
    1,162
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Perfume: The Story of a Murderer
    איזה סרט אין מילים !
     
  9. Reyes Member

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    7,895
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אפשר חוות דעת על הבופור?
    במיוחד ממישהו שקרא את הספר.
     
  10. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    17,604
    לייקים שהתקבלו:
    4,109
    מין:
    זכר
    ממליץ על כל סרטיו של הבמאי הקוריאני קים דוק קים. בינהם: 'אביב, קיץ, סתיו, חורף... ואביב', 'להרגיש בבית', 'הקשת' והאחרון 'זמן'.

    ולמשהו אחר לגמרי, אפוקליפטו פשוט שאף אותי. סרט סופר מהנה.
     
  11. W.Rooney Member

    הצטרף ב:
    ‏16/4/06
    הודעות:
    4,521
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראיתי היום את "הבועה". אני חייב לומר שהסרט ריגש אותי, לא בגלל העירום של וירצר.

    מומלץ.
     
  12. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    17,604
    לייקים שהתקבלו:
    4,109
    מין:
    זכר
    "הבועה" - אחד הגרועים לדעתי. הסיום בכלל טיפשי/קלישאתי.
     
  13. wolf89 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/5/06
    הודעות:
    2,049
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראיתי את "אמדאוס", "קן הקוקיה" ו-"שיער" של מילוס פורמן בשביל עבודה בקולנוע.

    אחלה סרטים אחד אחד, קלאסיקות טובות שלא יצא לי לראות עד העבודה.
    מומלץ לכולם, גם לאלו ששונאים סרטי מחזמר כמוני.
     
  14. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פעם היה לי איזה אתר שמאפשר למשתמש רשום לערוך רשימת סרטים האהובים עליו ועל סמך זה מכיר לו אנשים עם טעם דומה, מישהו יודע את הכתובת?
     
  15. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/6/03
    הודעות:
    12,566
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראיתי בופור אתמול (אבל לא קראתי את הספר). מדובר בסרט נחמד עם משחק טוב אבל דרמטיות יתר ובכלל לטעמי (אם כי אולי מבחינת השקפת עולם) מוגזם.
    הבנתי שגם הספר מציג את הדברים בצורה של פלוגה על הבופור שחוטפת וחוטפת ולא יורה כדור אחד בתגובה (כשכמובן זו אינה המציאות), אבל שם אתה מסיים בתחושה שאתה לא בטוח אם הישיבה הייתה מיותרת או לא. בסרט אתה רואה אותם חוטפים כל הזמן, לא נותנים להם להגיב ואין לצופה הרבה שיקול דעת - הוא חייב להבין שהמלחמה היא מיותרת בעולמנו, מה שנקרא מייק לאב נוט וור.

    עם זאת הסרט מושקע, החבר'ה משחקים טוב לדעתי והסרט מספק בכל זאת תזכורת לתקופה שבקושי היינו בני 10, ומודעות פוליטית עוד לא הייתה מנת חלקנו. מי שיידע בינינו לשפוט את המציאות לא רק באופן שבו יוצרי הסרט מכוונים ירוויח.