אם כך, אין סיבה שדה רוסי לא ישחק מול צרפת. פרוטה וקאמורנסי לעומתו באמת רחוקים מכושר משחק, ונראה לי שדונאדוני יאלץ לוותר עליהם.
ההרכב הצפוי: בופון - אודו, קנבארו, מטראצי, זמברוטה - פירלו, אמברוסיני, אקווילני - דל פיירו, קוואליירלה, טוני.
תעזבו את התוצאה המבישה, מה שמדאיג אותי באמת זה שאין אלטרנטיבות טקטיות לדונאדוני, הוא מקובע על הרכב אחד. וזה משפט שאמרתי בלי לראות בכלל את המשחק. מישהו בכלל ראה?
הדרך היחידה בה דונאדוני יפוטר מתפקידו כמאמן היא הכישלון ביורו 08. פשוט אין סיבה לכך שמאמן יפוטר אחרי כמה תוצאות רעות במשחקי ידידות, המחיר שהאיטלקים צריכים לשלם כדי לסלק את דונאדוני הוא "לא לעבור את שלב המוקדמות".
יש סיבה, איטליה לא מזכירה את אותה איטליה של המונדיאל מאז שדונאדוני הגיע, אבל עזוב את הדרך-מה עם ההפסד לצרפת? תיקו בבית מול ליטא? לא זכור לי שאלו היו משחקי ידידות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אבל נחייה ונראה מה יהיה מול הצרפתים בנאפולי, אם לא ננצח דונאדוני חייב להתפטר כבר בעצמו. איטליה חייבת נצחון, לא משנה נגד איזו נבחרת, גם ככה המצב יחסית לא מזהיר כרגע.
למה לחכות לכשלון, למה לא להקדים תרופה למכה? למה לחכות למכה שממנה אי אפשר לחזור (אי העפלה ליורו, כשלון ביורו - אי אפשר לתקן את זה)? הרי זה ברור כשמש שדונאדוני פשוט לא מאמן מספיק טוב כדי לאמן נבחרת בסדר גודל של איטליה, אלופת העולם להזכירכם. כשהוא התמנה למאמן האזורי, פקפקתי בו, ובצדק. איך נותנים למאמן חסר ניסיון ומאמן שלא עשה כלום בקריירה שלו, לאמן את אלופת העולם? אז היה צריך לתת לו הזדמנות והוא קיבל. הוא לא מספק את הסחורה, הנבחרת נראית על הפנים, משחקת גרוע, מוציאה תוצאות עלובות ובקיצור - המצב לא טוב. אז אפשר לתרץ את זה בתקופה לא טובה, פציעות ומה לא - אבל מאז תחילת הקדנציה שלו, לא ראינו תקופה שלווה, לא ראינו רצף משחקים שנותן לנו להתגאות בנבחרת. להחזיר את ליפי, לא משנה איך, ומהר... נסתפק גם בקפאלו, אבל קודם כל ליפי.
עצוב על דונאדוני, כמו כבש קטנטן שמתים לשחוט אותו, כבש שעדיין לא התבגר ורוצים לטעום ממנו בוסר. תאשימו את האהבלים שיושבים במשרדי הפדרקאלצ'ו בפירנצה. http://www.mrcalcio.it/wp-content/uploads/antoniomatarrese1.Xxx
צפיתי בגרמניה, אבל ראיתי תקציר די רחב ביורוספורט. אז פרט לעובדה שהיה זה משחקו הרע ביותר של קנבארו במדים הכחולים אי פעם, איטליה פשוט לא עשתה שום דב בהתקפה, השער של די נאטלה לא היה יותר ממקרי ופשוט כמו במשחקים הקודמים לא נראה בכלל עבודה טקטית. כמו שטענתי כבר אז, דונאדוני נותן לשחקנים לנהל לו הכל והוא כמו צופה מהצד. לא שינויי מערך, לא שינויי תפקידים, לא פעולות מאומנות, כלום.
:aa1: חדשות רעות לנבחרת איטליה (וגם לאינטר)! מרקו מטראצי נפצע קשה אתמול במשחק האימון מול הונגריה והוא עלול להעדר 4 חודשים! מכאן בקריאה נרגשת אני קורא לנסטה, אנא ממך תחזור מהפרישה, ללא מטריקס אנחנו זקוקים לך מול צרפת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx