בית"ר ירושלים 2024/2025 - לא יאמן! עומר אצילי חותם בבירה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏29/7/24.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יגיע,חיזוק פסיכי.
    אינו החתמה מעולה,בדיוק מה שהיה חסר באמצע. אליפות לא מילה גסה.

2. yakov_y YNWA

איך להגיב לפסטיבל הזה ?!
    נתחיל מהטוב שלא ייחשבו שאני אנטי או לא יבינו את דבריי.
    אין לבית"ר אמצע כ"כ, רק ירין לוי והקשר הזר הם 6 בקבוצה, זרגרי לא נספר ובכלל עושה רושם שמאז הפציעה/המעבר לחיפה הוא לא רלוונטי לליגת העל.
    אז כן מדובר בשחקן שיוסיף לאמצע הדל מאוד של קבוצה מעולה שרצה לאליפות.
    כן מדובר בקשר אחורי פיזי, שיודע לכסות שטחים ולשחק אגרסיבי, כן טכני ויודע למסור אבל לא קרוב להיות איזה מוסר עילוי, דריבל נחמד, הדבר היחיד שהוא באמת יוצא דופן בו היא יכולת הבעיטה.

חיסרונות,
    קודם כל לא הבנתי את הקטע עם הסטט', זאת גניבת דעת.
    זה כמו כדורסלן שיקלע 20 נק' על 37 אחוז מהשדה, גם כרם גאבר כבר שנים מוביל בסטט' מכל מיני סיבות, זה אומר שמדובר בבלם טוב ?
    אלמוג כהן בעונת הפרישה שלו היה טוב אבל לא יוצא דופן והיה מהמובילים בליגה בלא מעט נתונים, ברור שמדובר בניפוח מספרים בגלל כמות משחקים ודקות רבה + סגנון משחק של אטפלד עם בילד אפ 100 אחוז.

הפסטיבל יצא משליטה, בעיקר כי אין חדשות או משחקים באמצע שבוע, לא מדובר בזר שובר שיווין, יש איזה 7 שחקנים בליגה עדיפים עליו,
    הוא לא מתקרב ביכולת לונטורה או עזיז או בליץ', הוא לא טוב כמו בנגורה, עוסמן, עלי מוחמד, מרטינז וזה רק מה שעולה לי לראש, אולי יש עוד טובים ממנו.
    לא הייתי מביא אותו למכבי נתניה, בטח לא בסכומים האלה, שחקן בלי יותר מידי בקריירה.
    האם בוריס אינו היה חותם במכבי נתניה, האם היה פסטיבל כזה ? לא.
    קארצב ואינו היו באותו רמה, אזולאי ואביב אברהם לא היו רחוקים ממנו, רק גנדלמן היה ממש טוב בקישור ולא נספר, עזיז לדוגמא טוב ממנו בכל יום בשבוע.
    מדובר גם בשחקן לא הכי חכם שמבצע עבירות מפגרות ומאבד הרבה, אין כאן דור מיכה מהקישור.
    אני מזכיר שאיתמר ניצן יצא ממכבי נתניה למכבי חיפה אחרי שלא היה רצוי כאן, כרם גאבר מחוזר ע"י ברדה ואלברמן במכבי חיפה והפועל, יש יותר יח"צ.

לסיכום, כן שחקן שיוסיף, אפילו שחקן הרכב בבית"ר, לא זר שובר שיווין, אוברייטד לאור הכותרות האחרונות, לא סחט כאלה מחמאות כשיחק בעבר, יש לא מעט קשרים בליגה שעדיפים עליו, סוג של מיגל סילבה כזה בעמדה אחרת.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטטיסטיקה אמורה לתת לך מדד מסוים לסוג השחקן.
    ברגע ששחקן הוא שני בליגה כולה בתיקולים מוצלחים (63/87), רביעי בחטיפות (62, לצד סורו) ושביעי במסירות מדויקות בחצי היריבה (622, כשמעליו רק שחקנים של שתי המכביות) אז אתה מקבל פלוס מינוס מדד לתכונות שלו ולמה הוא מביא למגרש.

אני חושב שהוא קודם כל חיזוק לבית"ר כי הוא מחליף את טאברס שלא סיפק את הסחורה בבית"ר.
    עד כמה הוא יהיה משמעותי, זה כמובן תלוי בהאם התבגר במשחק שלו והאם יצליח לגלות יציבות.

בכל מקרה רכש מאוד מעניין.

4. yakov_y YNWA

@Sir Alex Ferguson
    אז אני שואל אותך,
    כרם ג'אבר מהמובילים בליגה כבר שנים כולל השנה הנוכחית במסירות, מסירות מדויקות, תיקולים ותיקולים מוצלחים,
    מה זה אומר ?
    גאבר מוסר טוב לדעתך ?
    לדעתי הוא סוג של נגר שנהנה מכשירות יוצאת דופן ובילד אפ שאבוקסיס מתעקש עליו ולא תורם לנו ולכן ניפוח הסטט'.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא במקרה של ג'אבר יש פער גדול בין כמות התיקולים (32) לכמות התיקולים המוצלחים (18) כלומר כמעט חצי מהתיקולים שלו הם לא מוצלחים.
    אצל אינו, זה מעל 70% הצלחה בתיקולים שנכנס אליהם (וכמובן במספרים גדולים יותר שזה כמובן יותר מרשים).

אז שוב, כמובן שזה לא מספר את כל הסיפור, אבל זה כן אומר שאינו שחקן שלרוב כן יזכה בכדור כשהוא נכנס לתאקל מאשר ג'אבר שזה 50/50 שיצליח.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שנה מאז הופעת הבכורה המחודשת של אצילי בבית"ר.
    24 שערים ב-48 הופעות, תמיד טוב ללכת עם הלב.

7. Butragueño מנהלים

אצלנו היה שם 25.

8. cheddar Member

אפילו אם היה שם 30 בחיפה, הוא מיצה שם והיה קשה לשחזר אותו דבר אז עדיף היה לו את ביתר

9. Butragueño מנהלים

הסאב טקסט היה שהוא הבקיע 24 ב48 משחקים כי הוא עומר אצילי בליגת העל. אם הלך עם הלב או לא.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לעולם לא נדע.