*ההגרלה מחר:* כפר קאסם מכבי הרצליה הפועל פ"ת הפועל ק"ש מכבי יפו הפועל רעננה מכבי בני ריינה הפועל תל אביב הפועל ירושלים הפועל כפר סבא מכבי נתניה בני יהודה מכבי חיפה מכבי תל אביב הפועל ב"ש בית"ר ירושלים
הנה הקופיף שמשליך בננות מהיציע: https://x.com/redpodcast1/status/2005002197827014696 נחכה למעצר, ואם בפריים הבא על הגוש של לה פמילייה לא נראה אותו שוב.
הגרלת גביע המדינה: הפועל רעננה - מכבי חיפה מכבי נתניה - מכבי יפו הפועל תל אביב - מכבי תל אביב בני יהודה - מכבי הרצליה הפועל ב"ש - הפועל ירושלים הפועל ק"ש - בית"ר ירושלים כפר קאסם - הפועל כפר סבא הפועל פ"ת - מכבי בני ריינה
הגרלה לא רעה, אם כי לא קל בשכונה. 2 מהלאומית יהיו ברבע הגמר. מכבי חיפה ומכבי נתניה עם הגרלות קלות , גם עכשיו וגם בשמינית. בית״ר עם מוקש. גם ב״ש. ההתאחדות בטח מתבאסת על דרבי בשלב כזה. ועדיין צפי לחצאי גמר עם קהל גדול. גם נתניה, גם הפועל פ״ת וכל הגדולות עוד שם.
מכבי יפו 2026 = הפועל רמת גן 2003? הרצליה עם בעיטות הפנדלים הכי גרועים שראיתי אבל היא הצליחה לשרוד 120 דקות עם עשרה שחקנים וזה אולי ממחיש למה היא בצמרת ובני יהודה בתחתית שאלה לכל מי שבפורום, האם לדעתם ניצחון של הפועל תל אביב בדרבי בגביע יחשב כסוף לזמן שלקח לה לנצח דרבי או שזה יקרה רק אם היא תנצח בליגה?
רק אנחנו אוהבים להסתבך. להחמיץ, לקבל שער מאפס בעיטות לשער, ופוקסמן הבן זונה שכמו תמיד שולף לנו צהובים בלי הכרה. כנעאן ממשיך לתת מספרים, חייב לשחק באמצע.
לא צריך להשחיר את אליאס ואת אחמד. הם שחקני רוטציה מספיק טובים, זה לא שיש כלכך הרבה ישראלים בליגה. אם כנעאן ימשיך ככה, הוא ישחק והרבה, מקווה רק במרכז ולא כקיצוני.
אני חושב שאנחנו בשלב בעונה שכנעאן צריך לעלות לפניהם ובלי קשר לקבל יותר דקות. אני באופן אישי מעדיף גם את חזות על אליאס אבל כאן עוד אפשר להתווכח כי הדקות של חזות היו מעטות ולכן הרושם הוא חלקי. אבל כנעאן זה שחקן שבעונות הקודמות, בטח בעונה האחרונה, הראה כמה איכות יש לו ברגליים ובראש ולכן לא ברור לי למה אליאס ואחמד עדין מועדפים על פניו, בטח במשחק כמו אתמול שזה קלאסי לתת לו לפתוח.