העונה הם קבוצת תחתית בלאומית. לא קשור לשאלה האם הם יחזרו לליגת העל, העונה הם לא יחזרו והם בתחתית ופתאום בית"ר לא משחקת בכלל מולם וגם מכירה ברורה של סילבה שזה האדום אחד המכוונים שראיתי
בני יהודה החליפה 80% מהקבוצה בחודש האחרון ולא הפסידה כבר חודש וחצי. היא כרגע 9 נקודות מאיתנו ומהמקום שממנו עולים. עד סוף העונה הסדירה הם כבר יהיו מקום שני ויעלו בפלייאוף קליל. כל הקבוצות שכאילו במאבק זה בושה לכדורגל. העונה הכי מגעילה שהייתה בלאומית בשנים האחרונות. אנחנו עם 3 נקודות מתוך 18 ועדיין מקום 2 (ונסיים פלייאוף תחתון), אין לבני יהודה יריבות עד הסוף. לגבי הדיון על סילבה - אדום ראשון העונה, יורחק ממשחק אחד.
היה מצחיק לראות את שועה מתבכיין על האדום של סילבה, משפתי מתהפך בקברו. סילבה ראה שבועיים את שועה מוריד שחקנים בהיפון ללא כדור וחשב שהחסינות היא גורפת לכל הקבוצה, קצת התבלבל. הייתי מעדיף שביתר תעלה, המשברון הזה לפני משחק עונה בעייתי, היה עדיף שביתר תבוא מחוייכת ויצחקי יהיה בתחושה שהדברים עובדים לו. האריה יהיה פצוע וזו גישה אחרת לחלוטין . לא תהיה זחיחות. אצילי יחזור, שועה יבוא אש להוכיח, יהיה מעניין מאוד כמה חזק נצליח לפתוח.
שועה חייב לחזור לעשות מה שהוא יודע ועושה מצויין כל העונה, זה לשחק כדורגל, יש לו את זה בגדול. לא יודע מה גרם לו בשבועיים האחרונים להוריד שחקנים ללא כדור, אבל זה חלק מהלחץ ומהראש שמאבד כיוון. אני חושב שההפסד אתמול יהווה סטירה מצלצלת שתעזור לעצור את המשברון. אם בית"ר הייתה עוקצת אתמול עלייה, יצחקי עוד היה יכול לחשוב שהכל עובד לו בסדר.
אל תזלזל בקבוצה של עצמך הרצליה תיאבק על העלייה בכל הכוח למה דעתך היא שהרצליה תפשל? כי קצת לא הולך לה? לך תדע אם היפוך המגמות עוד ימשיך בכל מקרה, אם ההגרלה תזמן לנו יפו/מכבי תל אביב נגד באר שבע ומכבי חיפה נגד בני יהודה יתכן ושני המשחקים יהיו בטדי למען ההגינות (או למען הפייר פליי לדברי לחמן)
יש להם בעיה ארוכה של מאצ'אפ מול באר שבע לא מתפקדים מולם בכל מיני מצבי רוח. אז בין עם חיוך או בלי, נראה לי שהם לא מנצחים שם
לא יודע אם אצילי ישחק וכמה. אלי גוטמן טוען שיש לו קרע בשריר הירך האחורי אחרי שבאימון הם שיחקו במשחק של לפגוע במשקוף בלי חימום ובבעיטה ששלח מרחוק למשקוף הוא גרם לעצמו לקרע. סילבה במשחקים מסוימים הוא ליצן אבל במשחק הראשון העונה מולנו הוא לבדו מנע מאיתנו לסגור את הסיפור כבר במחצית הראשונה ואני לא יודע כמה השוער השני שלהם יתמודד עם טרנר מפוצץ במשחק עונה (בגלל העונש גם לא יהיו אוהדי בית"ר כלומר גם בצפוני הוא יקבל אוהדים שלנו מאחוריו). אבל עזוב, בית"ר פחות הסיפור. אוהדי בית"ר עם ההתקפה על אוהדי בני יהודה וכל מה שעשו הדליקו שם את כל המערכת. גם האוהדים של בני יהודה היו בטירוף וגם כל המערכת התעסקה בזה. בני יהודה עלו למשחק עם סכין בין השיניים.
הסיפור שלנו נגמר ביום שני האחרון עם הפסד חמישי בשישה משחקים. אין פה קבוצה לעלייה ולא הייתה קבוצה לעלייה וגם לא קבוצה שתפסיד כל כך הרבה בליגה כל כך מביכה. מה שקורה עכשיו זה שהסטטיסטיקה מתיישרת. בני יהודה תעלה וגם בשלב מוקדם יחסית