רוני הולך להתמקד בתקשורת Wayne Rooney 'lands £800,000 BBC deal to be Match of the Day regular' with ex-England captain seemingly set to focus on media over management | Daily Mail Online
זה אומר שעכשיו הם גם יעשו לנו קשקושים מוזרים על המסך שלא מעניינים כמו שהם עושים ב LA LIGA? Premier League announces partnership with Microsoft
בגדול אני לא מבין למה אני לא יכול לקנות מנוי לליברפול. אני קונה מנוי לגרין ביי ואוקלהומה כבר מיליארד שנה ומקבל את כל המשחקים שלהן לייב או און דימנד. הייתי רוצה דבר דומה לליברפול. מניח שכל הכספים שמסתובבים סביב הפרמייר ליג הן בגלל חוזי בלעדיות עם גופי שידור ואז הצרכן נדפק.
זה לא ברור? זו לא ליגה אמריקאית סגורה. יש לכל הצדדים אינטרסים לסגור כמה שיותר דילים עם גופי שידור ושאתה תחפש איך לראות את המשחק הבא.
לדעתי זה יקרה מתישהו, לא שיש מחסור בשידורי כדורגל כרגע בכל מקרה. לפחות מדברים על זה השם של זה אם יהיה: Premflix Premier League 'would need 12m UK subscribers for Premflix' Premflix: The future of direct-to-consumer Premier League streaming Premier League’s ‘Premflix’ Streaming Service Moves Forward The Premier League's 'Netflix of Football' Streaming Service Moves A Step Closer - VERSUS
יש עדיין ערך מסוים לתקצירים באולפן ליגת האלופות, למרות שזה קיים אי שם באינטרנט עם הרבה משחקים כל יום כנראה שלא תחפש את כולם ותשב לחכות לפרסומות לפני כל אחד, אז זה יכול להיות נוח שהם מריצים את זה ברצף
לאמריקאים יש פריימיר ליג ביוטיוב NBC to revive NBC Sports Network on Monday; will air Premier League games, but only on YouTube TV | Cartilage Free Captain
https://www.givemesport.com/southampton-full-agreement-daniel-peretz-signing-done-deal/ שידורי סאות'המפטון בדרך, מאז ברקו לא היה עניין כזה במשחקים שלהם