אינטר מסתכנת לא להיות בשמינייה, זה הולך ומתקרב. ניצחון גדול של אטאלנטה היום. כמה שיותר ניצחונות ככה הסיכויים למקום חמישי לאלופות יגדלו.
FIORENTINA (3-5-2): De Gea; Pongracic, Comuzzo, Viti; Dodo, Richardson, Nicolussi Caviglia, Ndour, Fortini; Kean, Dzeko. All. Vanoli DINAMO KIEV (4-3-3): Neshcheret; Tymchyk, Zakharchenko, Thiare, Dubinchak; Shaparenko, Mykhaylenko, Pikhalonok; Voloshyn, Guerrero, Kabaev. All. Kostiuk
שלא עושים ניסויים בהרכב, שעולים עם חלוץ, שאין בלדאנצי, פתאום יש קבוצה נורמלית. מקווה שגאספ ילמד לקח, אבל כמו שאני לומד ממנו, יום שני דיבאלה חלוץ מזויף. נקווה שנצליח לעלות בסוף מהשמינייה הראשונה
LOSANNA (4-3-1-2): Letica; Soppy, Mouanga, Sow, Fofana; Sigua, Roche, Butler-Oyedeji; Lekoueiry; Bair, Kana-Biyik. All.::Zeidler. FIORENTINA (3-5-2): Martinelli; Pongracic, Marì, Viti; Kouadio, Sohm, Nicolussi Caviglia, Richardson, Kouamé; Dzeko, Piccoli. All.: Vanoli.
זה שהפסדנו את המשחק כבר לא מפתיע אף אחד. רק מעציב. עכשיו נוספו לנו עוד 2 משחקים מיותרים ללו"ז. אני רק מקווה שאף אחד בהנהלה לא חושב שעם ואנולי פתאום ננצח את אודינזה ביום ראשון - מכתב הפיטורים אמור להימסר לו כבר ביציאה מהמטוס.
INTER (3-5-2): Sommer; Akanji, Acerbi, Bastoni; Luis Henrique, Barella, Zielinski, Sucic, Dimarco; Lautaro, Thuram. ARSENAL (4-3-3): Raya; Timber, Saliba, Mosquera, Lewis-Skelly; Eze, Zubimendi, Merino; Saka, Gabriel Jesus, Trossard. --- COPENAGHEN (4-4-2): Kotarski; Meling, Gabriel Pereira, Suzuki, Lopez; Elyonoussi, Madsen, Delaney, Achouri; Cornelius, Dadason. All. Neestrup. NAPOLI (3-4-2-1): Milinkovic-Savic; Di Lorenzo, Buongiorno, Juan Jesus; Spinazzola, Lobotka, McTominay, Gutierrez; Vergara, Elmas; Hojlund. All. Conte.
ההפסדים של אינטר מצד אחד משמחים אותי כי זה מועדון בזוי שאני לא סובל אבל אם הם (ומילאן הזו) אלו שמוליכים את הטבלה בצורה כל כך קלה זה רק מראה עד כמה הסרייה אה פח אשפה ובעיקר יובנטוס שמתקשה מול העלובות שהמרדות מכפכפים.
אינטר ונאפולי מאכזבות, אין ספק. הסרייהA נחלשה השנה ממש... גם אין ספק. -אני עדיין אבל תמיד מחזיק אצבעות לאיטלקיות כשהן באירופה. אפילו ליובה. ולא רק בגלל שמקום 5 זה התרחיש הכי ריאלי לרומא להגיע לצ'מפיונס ליג.
אתה נותן יותר מדי קרדיט לקונטה, הוא לא עושה בכוונה, האיש כשלון חלוץ באירופה וההיסטוריה בכל מועדון שעבד מוכיחה את זה.