הישראליות באירופה 2025/26 - מכבי ת״א בגומלין מול דינמו קייב אחרי 1-3 גדול במשחק הראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י italiano, ‏24/7/25.

1. צ. שיף Member

2. צ. שיף Member

3. צ. שיף Member

4. cheddar Member

כל הקמפיין הזה נראה כמו נוער מול בוגרים, בקושי עוברים את החצי

5. hbs7 Member

קמפיין בהחלט חסר הרשאה לחלוטין.
    אבו פרחי חושב שהוא בליגת העל. תופס את הפנים סתם וחושב שזה יציל אותו. מביך.
    איזה חינוך מקבלים שחקנים פה.

6. Butragueño מנהלים

כמה רוי רביבו נופל על הדשא, שיהיה בריא.

7. G.B7 ירוק עולה

ביחס לקבוצות שעברו את המוקדמות במפעלים השונים לאורך השנים (כי מי שהודח נגד קבוצות עלובות זה יותר עלוב) יהיה מוגזם להגיד שזה הקמפיין האירופי הכי עלוב של קבוצה ישראלית באירופה?

8. Butragueño מנהלים

אם סימנו את הקמפיין של מכבי חיפה, שפגשה בבית את יובנטוס, באיירן ובורדו (ויובנטוס זו שסיימה במקום השלישי), עם 0-0-0, כשבתכל'ס מכבי חיפה שיחקה נהדר נגד באיירן ובורדו, ומנעו ממנה ניצחון מול הצרפתים (כשפסלו שער חוקי, ונתנו שער שלא היה), עם 5 הפסדים של 1-0, כקמפיין העלוב ביותר, אז כן, אפשר לומר שגם הקמפיין של מכבי ת"א, עד כה, עלוב באותה מידה.

oranfu ו-G.B7 אוהבים את זה.
  9. אצטדיון למכבי Member

כשאתה מגיע כל עונה לשלב בתים, לפעמים יש קמפיינים עלובים.
    הכי קל זה לא להגיע לשלב בתים כמה שנים ברצף.

מסקנה שלי מהשנתיים האחרונות.
    1) לאזטיץ חייב לעוף בהקדם.
    2) אסור להגיע למפעל הזה. אם לא אלופות, אז קונפרנס.
    3) החוסר בבייתיות באירופה, הורג את הדירוג של הכדורגל הישראל. ממאבק על מקום 15, אנחנו בדרך להיאבק על מקום 25

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/25
  10. Butragueño מנהלים

כשאתה לוקח אליפות, אתה בסביבות ה85% עושה שלב בתים. אתה צריך ניצחון נוק-אווט אחד כדי להבטיח שלב בתים כלשהו.
    אז כן, אם תקח שנתיים ברציפות אליפות, אתה ככל הנראה תהיה שנתיים ברציפות באירופה.

לא יודע, להיות מודח בסיבוב השלישי לראקוב שווה ערך בעיניי כמו שלב בתים עם נקודה אחת ו 18-2 כבר במחזור ה-6.

11. DRORIKO Member

השאלה אם להתקדם עוד שלב או שניים בקונפרנס מכניס יותר כסף

12. yedidel Member

קבוצות ישראליות טובות עשו תוצאות יפות במפעל הזה

13. G.B7 ירוק עולה

לא מבין את המחשבה הזו הזו שאירופה זה מטרד או שעדיף מפעל יותר "קל" בשביל להגיע ליותר הישגים.
    בהנחה והמקום הראשון כבר סגור, מגיע חודש מאי ויש מאבק על אירופה בין הקבוצות וכל קבוצה מנסה לסיים הכי גבוה, בשביל שכמה חודשים אחרי יעלו עם הרכב שני באירופה כי בשבת יש משחק נגד ריינה....

במכבי חיפה של עונת האלופות התנהלו כמו מקצוענים, עשו הכנה מוקדמת (עם הפקת לקחים מהדחות קודמות), הביאו רכש מוקדם ותחליף מהיר לכל שחקן שעזב, פלוס פגעו ברכש. וגם אחרי כל ההתנהלות המדהימה הזו היינו צריכים ניסים בשביל לעלות.
    הבעיה היא שההכנה הזו היא לא משהו שקורה כל שנה, ואני באמת לא מצליח להבין למה אצל אנשים שזה המקצוע שלהם.

אני חושב שעם יד על הלב צוותים ניהוליים ומקצועיים יכולים להגיד שהם לא עושים את המקסימום כל שנה בשביל להצליח במקסימום והם יותר עושים את המינימום ואם יש מזל אז זה גם יעבוד.

יש לזה המון סיבות- מגבלת זרים, מלחמה, ביתיות חסרה, חוסר בשחקנים מקומיים איכותיים ועוד ים תירוצים אבל לקבוצות שנופלות על שלא התחילו ההכנה מספיק מוקדם בקיץ או שלא בנו תוכנית מסודרת של רכש, אימונים, צוות מקצועי, שחרורים
    אין תירוצים שאפשר לקבל כי זה חובבנות.

14. Butragueño מנהלים

קודם כל, המלחמה כמובן פגעה. בין אם זה בהבאת זרים או אירוח משחקי בית בסרביה/הונגריה.
    דבר שני, אי אפשר בארץ לבנות שושלת שמורכבת מאותם שחקנים במשך יותר מדי שנים.
    הישראלים רוצים לצאת החוצה בהזדמנות הראשונה והזרים הצעירים באים לפה מראש כדי לקבל חוזה באירופה אחרי עונה (מילסון, פטאצ'י).

הפועל באר-שבע, שבמשך שנתיים לא עשתה באמת קמפיין אירופאי, היא היחידה ששמרה על הגרעין שלה מהעונה הקודמת.
    אנחנו לא פאקטור, וכמובן שהחלפנו כמעט הרכב שלם, ואצל מכבי ת"א פותחים שחקנים כמו עידו שחר או איתמר נוי.

אין לנו באמת קבוצה שיכולה לרוץ טוב באירופה. מסתכל על המקבילות שלנו מבחינת רמה; סטיוואה נצחה אתמול את פיינורד, קארבח עושה נקודות מרשימות בליגת האלופות. קאיירט ופאפוס שם. לודוגורץ ופראנצווארוש שפלירטטנו איתן לא מעט גם עושות משחקים טובים. אנחנו רחוקים מאוד מבחינת הרמה והיכולת.

15. G.B7 ירוק עולה

אני מסכים לגמרי, אבל מרגיש לי שבמסגרת כל המגבלות, הקשיים והחסרונות עדיין אפשר לעשות יותר.

למשל אחד מהדברים שאני זוכר שבכר אמר שהם עשו הכנה מוקדמת יותר כדי להגיע בכושר למפגשים במוקדמות ליגת האלופות (והגענו אליהם בכושר פיזי פסיכי לגמרי, מעבר ליכולת)
    הוא אמר זה כי בעונה שקדמה לזה הודחנו בסיבוב הראשון אחרי שהגענו אליו בכושר חרא של הקיץ.
    אז אפשר לשאול למה שהודחנו נגד קייארט לא התחילו הכנה מוקדמת יותר אבל בעיניי יותר נכון לשאול מתי החלה ההכנה של שאר הקבוצות לאירופה אחרי אותה עונה מוצלחת.
    אני לא אופתע בכלל אם כל הקבוצות חזרו לזמני ההכנה שהובילו להדחה המוקדמת.

מעבר לזה הציטוט של שחר על הבאת דגו "את המיליונים נשקיע בשחקנים", אני רק שואל למה אי אפשר להשקיע את המיליונים גם בשחקנים וגם בצוות. (אין פה מחשבה על להיכנס לכיס של שחר ולזלזל במה שכן הושקע).

בשורה התחתונה כל ההודעה הזו בשביל התחושה הזו שלי- אני רוצה שגם אם מועדון יצליח וגם אם יכשל שכל אנשי הצוות, ההנהלה והשחקנים יוכלו להגיד שהם עשו הכל בשביל להצליח.
    בפועל אני חושב שנדיר יהיה לראות מצב כזה.