הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. alexshw Member

הפסד שני בלבד של איאקס לאקסלסיור ב 49 משחקי ארדיויזיה. הראשון היה בחוץ 2:1 בדצמבר 2007, כאשר בהרכב איאקס פותח מיודעינו יורחן קולין.
    איאקס עם 39 ניצחונות.

2. Ajax Amsterdam Member

אין לי מילים חוץ מזה שאני עצוב מאוד שזה המצב

de Middenweg, הרצליה עד המוות ו-AFCA אוהבים את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכום מחזור 13

פ.ס.וו מתחילה לברוח לליגה. זה עדיין לא סוף סיפור, אבל הפער עולה היום לשש נקודות אחרי שפיינורד מפסידה בבית לנק ניימייכן 4-2. האלופה גברה כאמור בברדה על נאק 1-0.

AZ גם מפסידה, 3-1 להיירנביין בחוץ. הניצחון של החברים של שרי ודסה בדרום רוטרדם מסדר להם את המקום הרביעי בטבלה. אוטרכט (תיקו 1 בחוץ מול טלסטאר), אייאקס (הפסד ביתי 2-1 לאקסלסיור) וכרונינגן עם נקודה ביתית על פק זוולה נמצאות נקודה אחרי המקום הרביעי.

בשאר המשחקים:
    טוונטה לא מצליחה לנצח בחוץ את וולנדהם. רק 1-1 בסיום. גם ספרטה ופורטונה סיטארד נפרדות באותה התוצאה כמו בוולנדהם. הראקלס מנצחת 4-2 בבית את האיגלס.

הטבלה:
    1. פ.ס.וו 34 נק'
    2. פיינורד 28 נק'
    3. א.ז אלקמאר 24 נק'
    4. נק ניימייכן 21 נק'
    5. אוטרכט 20 נק'
    6. אייאקס 20 נק'
    7. כרונינגן 20 נק'.
    ---
    16. נאק ברדה 12 נק'
    17. הראקלס אלמלו 12 נק'
    18. טלסטאר 10 נק'

מלך שערים:
    1. אואדה (פיינורד) 13
    2. חוס תיל (פ.ס.וו) 9
    3. איסמעיל סאייבארי (פ.ס.וו) 8
    4. ייז הורנקאמפ (הראקלס) 7
    -. טרוי פארוט (AZ) 7

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  4. Ajax Amsterdam Member

זה פשוט עצוב עצוב עצוב

AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Ajax Amsterdam
    פשוט חיים מהפסד להפסד. אי אפשר כרגע לצפות ליותר. ביום ראשון תגיע כרונינגן לארינה, כאילו שזה נותן תקווה לתוצאה פחות מתסכלת. אנחנו פשוט מטרה קלה לכל קבוצה וזאת האמת הקשה. חוסר האונים הזה פשוט נורא, אבל פשוט צריך להיות מציאותיים.

לאחר הפסדים החדשות האלו לא ממש מעניינות אותי בעיקר בגלל שאין שום קונקרטי, אבל אייאקס כבר פגשו בספרד את ג'ורדי קרויף. הטלחרף פרסם תמונה שאמור לחזק את הטענה שהצדדים מדברים. השאלה היא האם ג'וניור הוא התשובה? אתה רואה באינטרנט אוהדים שהופכים את הבן של יוהאן ז"ל למעין משיח, אבל ברור לי שהקבוצה צריכה לעבור מהפכה רצינית. יותר מדי אנשים מתערבים בדברים שהם לא קשורים אליהם. אגב, הנוער גם על הפנים וגם זו בעיה לא קטנה.

בקיצור, המועדון צריך ריסטארט אמיתי. זה יקרה? אין לי מושג, אבל מבחינת סגל השחקנים נותר רק להגיד שעד ינואר אי אפשר לעשות שינויים. ברגע שחלון ההעברות יפתח נראה כבר הלאה.

Ajax Amsterdam, AFCA ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  6. Ajax Amsterdam Member

אני אגיד לכם גם מה מתסכל אותי, היינו כבר עם כיוון טוב עם פריולי, כיוון בריא והוא פשוט נזרק כדי שעיתונאים מהטלחרף ילטפו את קרוס בנעימות במקום שיחשבו על טובת המועדון. בגלל זה אני יותר מתוסכל מהעונה של סטיין אפילו.

ההצלחה של פ.ס.וו היא מלח על הפצעים

AFCA, alexshw ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכום מחזור אירופאי
    להתחיל בניצחון הגדול של פ.ס.וו? דרור אומר בצדק שזה לשים עוד קצת מלח בפצעים שלנו, אבל צריך לתת להם מחמאה. זהו ניצחון ראשון של קבוצה הולנדית באנדפילד. ליברפול לא בשיאה, אבל ברור שזהו רגע חשוב לכדורגל ההולנדי.
    - אייאקס מפסידה בבית 2-0 לבנפיקה דבר שכמובן גם לא בדיוק הפתעה (אלופות).
    - הפסד מביך של פיינורד בבית 3-1 לסלטיק שעלול לגמור לה את הקמפיין השנתי. (אירופאית)
    אוטרכט מפסידה בספרד 2-1 לאנתוני וחבריו בבטיס (אירופאית)
    - גו אהד איגלס מפסידה בבית לשטוטגארט 4-0 (אירופאית).
    - AZ מנצחת בבית את שמרוק האירית. זה לא היה קל, אבל המארחת מנצחת 2-0 (קונפדרציות).

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק האחרון במחזור בין אייאקס לכרונינגן פוצץ ע"י האף סייד. הגרעין הקשה של אייאקס התחיל להשליך חזיזים וזיקוקים אחרי חמש דקות מהפתיחה. ממה שהבנתי כל הארוע היה בגלל מות של מישהו בגרעין הקשה. אני מעריך שאם אייאקס היתה מובילה את הטבלה האף סייד היו מתנהגים אחרת...

מבחינת המשחקים האחרים (הבולטים שביניהם)
    - פ.ס.וו מנצחת בקלות בבית 3-0 את וולנדהם.
    - פיינורד מתקשה בחוץ, אבל מנצחת 2-1 את טלסטאר.
    - נק ניימייכן מנצחת את ספרטה 3-1 ומתבססת יפה במקום השלישי אחרי שטוונטה מנצחת 1-0 את א.ז אלקמאר. החלוץ פארוט החטיא פנדל בדקה ה-96...

9. Ajax Amsterdam Member

גם זכרון וכנראה הרבה מחאה, יכול להיות שזה עדיף

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת לא יודע ובעצם כבר לא מזיז לי. הדברים האלה תמיד קורים מתי שמבחינה ספורטיבית יש בעיות. לא רק אצלנו אלא בכל העולם זה ככה. בעוד שבועיים יש קלסיקר, אם אנשי ההתאחדות חכמים המשחק יתקיים ללא קהל. לא צריך להיות גאון כדי לדעת שאותם חבר'ה שפוצצו את המשחק היום גם יעשו את זה אם לא ננצח את פיינורד. סביר להניח שהאף סייד יהיו בכל מקרה ללא אוהדים.

עריכה:
    קראתי עכשיו שהיו כמה מאות אוהדים שחדרו לאצטדיון דרך כניסה צדדית. לדעתי מה שקרה היום בעיקר קשור לבעיות הספורטיביות.

עריכה2:
    המשחק יתקיים ביום שלישי ללא קהל.

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/25 ב- 00:08
  11. alexshw Member

היו צריכים לדרוס עם סוסים את אוהדי איאקס בסיום המשחק, להוריד 2 נקודות ולקבוע הפסד טכני. אין בהולנד תרבות ספורט.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, זה ההבדל בין שתי המדינות...
    אני האחרון שאגיד שבהולנד הכל יותר טוב מאשר בארץ, אבל העובדה שלא יורידו שום נקודה לאייאקס אומר לפחות שהשחקנים לא משלמים על ההתנהגות של אנשים ביציע שלא מסוגלים להתמודד עם הרגשות שלהם...לפחות בנקודה הזאת בהולנד מבינים משהו אשר בארץ לא.

לצערי אני כן אומר שגם פה השלטונות לא עושים מספיק בשביל לעצור את החוליגנים. מרחיקים אנשים מהמגרשים שמתפרעים, אבל ברור לכולם שהם נכנסים לאצטדיון. לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שאתמול היו ביוהאן קרויף ארינה אנשים שלא היו בכלל להיות במגרש. אתמול כבר דיווחתי שכמה מאות נכנסו דרך דלת צדדית. המאבטחים לא יכלו לעשות דבר.

בסופו של דבר מה שבעיניי חמור זה שאף אחד הצליח למנוע את ההתנהגות של החוליגנים. זאת לא היתה פעילות פתאומית אלא משהו מאד מסודר. בעיניי הארוע הזה מצדיק חקירה רצינית גם לגבי מה שקורה בקבוצות אחרות. זו לא רק הבעיה של אייאקס אלא שמספר רב של קבוצות. שוב, אני מרגיש כבר שנים שהקבוצות אולי רוצות, אבל מי ירחיק את האנשים האלה מהאיצטדיונים? כמו בארץ, מדובר בתופעה חברתית שלא קל להלחם בה. לצערי אתמול זה קרה אצלנו, מחר זה יקרה במקום אחר...

בכל מקרה מחר בצהריים המשחק יתקיים ללא קהל והדבר בעיניי היה צריך גם לקרות בארץ, אבל זה כבר דיון אחר...

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס מנצחת 2-0 את כרונינגן. הניצחון מקרב אותנו לנקודה מהמקום השלישי. באיצטדיון ללא קהל כבשו חודטס ובאומן. יותר לא אגיד על המשחק כי הייתי בעבודה. אגב, חרים נתן היום להרבה נוער דקות, אבל הייתי נזהר עם העניין הזה. אייאקס הצעירה לא מטיבה לשחק ולדעתי הקטע הזה בעיקר יחצי ציבור מצד מאמן שגם ככה לא ימשיך תקופה ארוכה.