בין המשחקים לראש השנה אתמול הושג הסדר טיעון בתיק פרשת ניפוחי העסקאות של יובנטוס לאחר שבמשך מעל 3 שנים התביעה לא הצליחה להוכיח שאכן נעשו עבירות. הדבר המשמעותי ביותר הוא שמאורציו אריוואבנה זוכה מכל אשמה, רק לשם האזכור: על העבירות שאריוואבנה ביצע לפי ההתאחדות האיטלקית יובנטוס נענשה בהורדת 2 נקודות מתוך ה-10 שהורדו באותה שנה. עוד ניסיון חיסול של הגברת הזקנה שלא צלח, חבל שאין לנו את האמביציה לגרום להם לשלם בעוד סבב של אליפויות רצופות כי זה העונש שמגיע להם.
ובאותו נושא מכיוון אחר: https://football-italia.net/referee-tudor-excessive-de-bruyne-penalty/ הם מודים בפה מלא בטעויות, רק כדי לא לתקן כלום
אני יודע שאתה מסתלבט, אבל העובדה היא שאופ״א נשלטת על ידי הקטארים אניילי היה הכסף הישן שהציק להם בדרך.
פסז זונה יותר גדולה משלושת הצפוניות. אבל שלושת הצפוניות הן קבוצות השטן. לא מאוחר ביאנקונרי לעבור לאהוד את נאפולי או לאציו.
גם אם אין להם סיכום, לא נראה לי שהם צריכים לחשוש שספאלטי יסרב להם. כמו גם לא מנצ׳יני ולא רפאלה פאלדינו שעולים בתקשורת כהמועמדים המובילים.
אין לי ספק בכוונותיו ובליבו של טודור. יש לי הערכה אליו על ההיסטוריה שלו אצלנו. לצערנו ככה זה נגמר. נקווה שיגיע ספלאטי
אם ספאלטי לא מגיע - אז זה היה אחד המהלכים הכי מטומטמים. אם האלטרנטיבה שלהם היא לא ספאלטי - אדם שבאמת יכול לשדרג את הקיים - אז לפטר את טודור זה פשוט מטופש.
לפטר את איגורינו היה הכרח אחרי 8 משחקים ללא ניצחון, עכשיו מהמועמדים ספאלטי הכי מעניין ואחריו פלאדינו. אם מאנציני יגיע זה אסון.
פלאדינו יכול לצמוח ולהתפתח לאחלה מאמן. הבעיה: יש לך רפרנס להראות לי שבשנים האחרונות דבר כזה יכול לקרות ביובה? הרי כבר אתם עשיתם ניסויים כאלו. ולא עבדו. פעם מזמן, בשנים שכן עבדו, זו היתה יובה אחרת וליגה אחרת. מי כמוך יודע. אני עומד על דעתי: אם לא הגיעו עם ספאלטי לסיכום בראש/אם אין להם את ספאלטי בכיס: לפטר את טודור בשלב כזה מוקדם זו החלטה מטופשת. (אין בה פוטנציאל או יתרון מובהק)
אפילו נגני הפילהרמונית לא מסונכרנים כמו התזמורת של התקשורת על ההתקדמות בין ספלאטי ליובנטוס. זה עושה ריח של נסגר לפני הפיטורים ועכשיו משחקים את המשחק
ספאלטי רשמי בחוזה עד תום העונה עם הארכה אוטומטית במקרה של העפלה לליגת האלופות (עצוב שזו השאיפה הכי גבוה של המועדון הזה).