את נונייז היו רוצחים על זה, לא? משחק אותה פצוע קשה חודש ואז טס לאורוגוואי למשחקים מול פרו ואקוודור כדי לקרוע רצועה ולהיות קרוב לבית. ואז גם נזכרים איזה אופי חרא היה איתו כל הקיץ כשהוא עושה שביתה איטלקית. כדאי מאוד שיתחיל להפגיז בקרוב.
אף אחד לא הרגיש שאתמול סלוט שחט לגמרי את אלונסו ? אלונסו גם קיבל 5 חתיכות מאתלטיקו בגלל הטקטיקה. אני לא חושב שהשחקן העבר שלכם מנגר לרמות האלו,אולי התמזל מזלכם שלא הגיע אליכם.
אלונסו ממש חיבל לריאל אתמול. עלה הגנתי מדי, לא היה להם מה למכור מלבד דריבל של ויניסיוס שחוסל על ידי בראדלי. כאילו, מה הוא חשב שיקרה עם קמאבינגה באגף ימים ועם מגנים שלא עולים? הוא כנראה ציפה שההתקפה שלו תייצר גול מכלום. הוא בטח שלא עזר לה. אם רודריגו היה פותח אני חושש שהם היו מביכים אותנו בהגנה הרבה יותר.
על סמך תחושה. מבחינה רציונלית אני מסכים איתך לגמרי. התחושה שלי איתו לא טובה, משהו בין הפציעות, לחוסר החשק שהרגשתי כשראיתי אותו נגד יונייטד באנפילד, ולמה שהוא עשה בניוקאסל בקיץ - כל זה בתוספת אקיטיקה שנראה פשוט פנטסטי לדעתי - גורם לי לחשוב שאיזאק לא הולך להצליח פה. הלוואי שאני טועה אבל זאת התחושה שלי כרגע.
לא מאמין שאשכרה ראיתי ניצחון, הייתי בטוח שאני טס לחוות הפסד כואב. משחק טוב מאוד ואני מסכים עם רוב הדברים שנכתבו פה. טקטית זה נראה אחרת, יותר דומה לעונה שעברה. היתה גם מחוייבות גדולה יותר של שחקנים. אבל אני עדיין חושש שזה כי מדובר במשחק אירופאי גדול (אז ההכנה שלנו למשחק שונה) וכי ריאל (גם) שיחקו לנו לידיים עם נסיונות להניע כדור ולא הצליחו להתמודד עם הלחץ שלנו ברמה טובה. כמעט כולם היו מצויינים. רוברטסון כמו שנאמר היה טוב מאוד (למרות שטות אחת אדירה) אבל לא שיחק מולו שחקן התקפה מסוכן. קונאטה היה מעולה. וירץ היה טוב מאוד. סובוסלאי. בראדלי כמובן אדיר מעל כולם. מקאליסטר נראה יותר טוב אבל לא חושב שהיה משחק טוב שלו. ואני מצטער אבל לא רואה על מה כולם מדברים, סלאח פשוט חלש מאוד. לא עושה הגנה, מאבד אינספור כדורים, מפספס מצבים אדירים. הלוואי והמשחק הזה ייתן לנו דחיפה גדולה קדימה אבל יש לי עדיין ספקות. יימח שמו של קורטוואה. יימח שמו של השופט עם בזיון מארץ הבזיונות עם הפנדל שלא רק שלא נשרק אלא אפילו ביטל את הבעיה החופשית. באופן אישי היה אש. הייתי בחבילת אירוח ב-Main stand, חוויה יוצאת דופן למי שלא יצא לו. הצטלמנו עם גרובלאר וג'ון בארנס לפני המשחק ואפילו החלפנו איתם כמה מילים (גרובלאר ממש נחמד ואדיב). המקומות ביציע היו אדירים (צמוד לבוקס של קונאטה וליד בוקס שאירח את בארנס ופלאנאגן) והאווירה באצטדיון היתה מצויינת. אגב, היתה חבילה של 2 משחקים ביחד עם המשחק של סיטי. אני לא לקחתי אותה כי זה לא מעניין, אבל היו איתנו בטיסה לא מעט ישראלים שהיו בחבילה הזאת והם כולם דיברו על זה שהאווירה במשחק של סיטי היתה משעממת ואין מה להשוות בכלל לאנפילד. לא מפתיע אבל נחמד לשמוע.
ידעתם שהוא היה לוחם הגרובלאר הזה, מנשה זלקה של אפריקה הוא שחקן ליברפול האגדי מודה: "ככל הנראה הרגתי הרבה אנשים בחיי"
ג'ון פלאנאגן, כן. היו שם כנראה עוד כל מיני ידוענים\מקורבים לפי ההתנהלות אבל אני לא יודע מי הם. את החבילה עם המשחק של סיטי שיווקו באיסתא. אני אישית קניתי חבילה דרך חברה שנקראת גולאסו. אני לא יודע איך זה בד"כ אבל אני קיבלתי מהם שירות מצויין והמיקום של הכרטיסים היה כאמור מדהים, אם מישהו מתעניין.
אתה מתעלם מהפיל שבחדר. המחליף של דיאז. אני הייתי מביא לדיאז חוזה. אם הוחלט שלא? צריך להביא מחליף ואז יהיה ניתן לבחון את ההחלטה הזאת. לא האריכו חוזה ולא הביאו מחליף.
הפיל שבחדר זה איך לעזאזל התמלאתם ביוהרה שאפשר להחליף שחקן כזה בשיא הקריירה כשהוא בסך הכל רוצה משכורת נורמלית על המשכורת נוער למתקדמים שהבאתם לו. זה שורש הבעיה. התמלאתם ביוהרה אחרי אליפות אחת. קורה.