ליברפול 2025/26: FSG סוף סוף פותחים את הכיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. oranfu Member

מה הבעיה בזה בדיוק? זה לא אומר שהוא יקבל כסף לרכש, בדיוק כמו שלא היה לפני שנה.
    בדיוק בגלל שהוא כזה ברווז צולע זה יכול להתאים להם - יש לו פרצוף לבוא בדרישות להשקעה משמעותית ברכש?

הכל זה ספינים אני מסכים. אבל בוא לא נשכח ש-FSG הינדסו את התודעה של האוהדים הרבה לפני שאדווארדס הגיע למועדון.

הוא יילך רק אם הם יגיעו למסקנה שהישארות שלו תפגע משמעותית בסיכויים שלהם להעפיל לליגת האלופות, כלומר לקבל את ההכנסות של ליגת האלופות.

2. Esomech Member

להגיד אנחנו מבינים שיש בעיות בסגל והוא צריך 4 חלונות העברה, זה די ההפך מלהגיד הוא לא יקבל שקל ולא יבוא בדרישות.
    בשביל מה הוא צריך 4 חלונות? בשביל קדם עונה וחופשה בדובאי?

אדווארדס היה בעמדת כוח במועדון מ2015. ואפילו מלפניי. הוא ייצר ספינים בדיוק כמו FSG, שכבר תקופה ארוכה, פלוס מינוס מאז הרצון שלהם למכור, לא מעורבים במועדון באותה תצורה.
    לא אומר שהם לא יודעים לעשות ספינים, אבל אדווארדס עושה את זה הרבה יותר מהם, עשה את זה מול קלופ, עשה את זה שחזר, עשה את זה בקיץ האחרון ועושה את זה עכשיו.

אני לא חוסך בביקורות כלפיי הבעלים, בדרך כלל הספינים שלהם באים בצורה של מגבלות פיננסיות או ניסינו ורצינו אבל לא יצא. ממש לא בצורה שמציגים את זה בתקשורת כרגע.

פה בעיניי, זה אך ורק אדווארדס. הוא קיבל את המפתחות לנהל את האופרציה. הוא אחראי על כל השיט שואו הזה, ידע יפה יפה להנות מהשבחים על הקיץ האחרון, פתאום אין לו בכלל סיי וזה הכל FSG? לא קונה את זה

3. oranfu Member

אין להם שום בעיה להגיד משהו כזה, ואז לא לתת כסף לרכש. היינו שם.
    אנחנו מדברים על מועדון שהביא מאמן חדש ולא הביא לו שום רכש, אין דברים כאלה בשום מקום בעולם.
    בטח ובטח ובטח ובטח אם לא נעפיל לאלופות.

אדווארדס עושה ספינים ו-FSG גם, ועשו את זה על הראש שלנו עוד לפני שהגיע למועדון.

את השבחים על הקיץ האחרון קיבל בעיקר יוז עד כמה שזכור לי.

אני לא יודע מי אחראי על מה, אני לא יודע אם אדווארדס עושה משהו וכמו שזה נראה הוא בכלל מנותק מהמועדון ויעזוב בקיץ הקרוב כי הסיבה שלשמה חזר למועדון לא על הפרק יותר.

אני לא מבין אם אלה החלטות של אדווארדס\יוז אז למה התדרוכים הם שהם לא ימשיכו במועדון אבל סלוט אולי כן? זה פשוט לא מסתדר לי.

אישית אני חושב שכל השלושה יעזבו גג עד הקיץ הבא. סלוט כנראה יפוטר בשלב מסויים קודם לכן, יוז יעבור לסעודיה בקיץ או בקיץ הבא ואדווארדס יעזוב בקיץ הקרב אפילו לדעתי.

*אגב, זה יכול להיות גם תדרוכים של סלוט שמנסים להפיל אשמה על יוז\אדווארדס...

4. k_700 Member

אז רוברטסון כנראה הולך לטוטנהאם.
    הקיץ לא התחיל והם לא יכולים להמנע ממהלך מביך, בנוהל.
    מישהו עבד שם על דה זרבי שהוא מסוגל לרוץ.

For last night (from the 59th minute to 65th minute) in the PSG vs Liverpool, PSG chained without Liverpool touching the ball… After those 89 passes, Kvaratskhelia scored.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/26
  5. oranfu Member

הוא מסוגל לרוץ, הוא פשוט לא מה שהיה וזה כבר לא מספיק טוב.

המשחק במחצית השניה היה בין קבוצה שמשתעשעת לקבוצה שבכלל לא מנסה. הם היו בהילוך ראשון ואנחנו היינו במטוס מחכים לטיסה חזרה לאנגליה.
    סלוטבול.

6. cheddar Member

אם הם יהיו בליגת המשנה ברור שהוא עדיין יכול לשחק ברמות האלה

7. k_700 Member

הוא מסוגל לרוץ כמו שפאלהינה מסוגל לרוץ ובהצלחה לשניהם בדה זרבי בול הזה שמשוחק ב200 קמ״ש.
    חצי קבוצה שם תחזיק את הצד אחרי חצי שעה.

הצד הרע שבי מת שירדו ליגה, אבל תוספות כאלה מביכות לסגל יכולות להיות הקומדיה הכי טובה בעיר בכל שבוע.

נ.ב.
    הם הצליחו לאסוף נצחון מאז שגאלגר התותח הצטרף בינואר?

8. oranfu Member

התדרוכים ממשיכים, סלוט לא הולך לשום מקום בקיץ.
    הוא אומר שהוא, יוז, אדווארדס וכל הצוות של FSG רואים עין בעין לגבי הבעיות והקשיים שהיו העונה.
    הוא ממשיך להישמע מאוד בטוח שהוא ממשיך.

אני לא מאמין שיש כזה מבול של תדרוכים שהוא ממשיך ושהם פתאום יפתיעו ויפטרו אותו.
    אולי אולי אולי אם נסיים מתחת למקום 5 וגם אז אני בספק.

דיכאון, גמרו אותנו ואת כל מה שקלופ בנה.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר, צריך לקוות לרכש טוב שיסתיר את המאמן.
    זה מה יש.
    רוב העונות היינו עם מאמנים בינוניים, זאת לא סיטואציה חדשה.

קשה מאוד להגיע למצב שיש מאמן שמרוצים כמעט מכל מה שעושה, מזל שהיה את זה 9 שנים.
    עכשיו כנראה ייקח 20 שנה עד שנגיע למשהו כזה שוב.

10. Sturridge Member

אבל מי יחליף אותו ??,,, תנו לי שם אחד,,,

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. oranfu Member

רוב העונות היינו עם מאמנים בינוניים ורוב העונות ראינו את המקום הראשון עם טלסקופ, זה בדיוק העניין.

הלוואי ואני אצא טיפש ובעונה הבאה, עם סגל שיותר מתאים לו, אנחנו נראה את הקבוצה שוב משחקת כדורגל טוב ומתמודדת על תארים.
    אולי הוא עובר עונה קשה כמו שגם לשחקנים יש לפעמים וזה יצר סוג של כדור שלג.
    אני לא מאמין בזה, כי אנחנו מחרידים כמעט בכל היבט, אבל אולי.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שאתה תצא טיפש, אני חושב שהצרה היא אחרת, שזה המצב וצריך להשלים איתו כי אנחנו בכל זאת רואים את המשחקים ורוצים להיות מחוברים לקבוצה ומה שאנחנו רואים.
    אני מחכה מנובמבר שהוא יפוטר, זה לא קורה. מה נשאר לעשות? כמה אפשר לראות את המשחקים ולחכות שיקבל בעיטה?
    כמו שאני רואה את זה רק נשאר לקוות שיהיה רכש מרשים וזה יגיע למצב שהקבוצה חזקה למרות מגבלות המאמן.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Cup of Tea Liverpool, UK

יש רמזים/הדלפות לגבי ההרכב היום? מה סלוט יתעדף?

14. oranfu Member

Mamardashvili, Van Dijk, Konate, Wirtz, Szoboszlai, Salah, Jones, Gakpo, Robertson, Frimpong, Ngumoha.
    subs: Woodman, Gomez, Kerkez, Isak, Mac Allister, Chiesa, Ekitike, Gravenberch, Nyoni.

מתעדף את ליגת האלופות.

15. k_700 Member

כל כך אחד היה יכול לזמזם את ההרכב הזה מתוך שינה. בכל הפרדיקשן לאיינאפס זה ההרכב.