תמיד משעשע איך כשהניהול זבל הקהל לא פוצה פה במגרש, אבל מעלים את מחירי הכרטיסים באחוז וחצי ויש מחאה ביציעים.
מה הסיכוי שסלוט מגדל ביצים ועולה עם ריו, הקיצוני הכי טוב שלנו כרגע, ולא עם גאקפו? לא שיש סיכוי בכל מקרה כן, הם הרבה יותר טובים מאיתנו. העיקר סלוט והשחקנים ידברו על כמה שהם צריכים את התמיכה של אנפילד, משלשלים על הדשא כבר חצי שנה.
לא שאני מפתח איזושהי ציפייה להערב, אבל אם סלוט לא משלשל לחלוטין עם ההרכב, בערב אירופי באנפילד באמת הכל יכול לקרות.
לפי Red Memorabilia הדי מדוייק. Team vs Paris Saint-Germain: Mamardashvili, Frimpong, Konate, Van Dijk, Kerkez, Gravenberch, Mac Allister, Szoboszlai, Wirtz, Isak, Ekitike.
הסקאוזרים מתפלצים שסלאח לא בהרכב, כאילו הם לא ראו אותו בכל השנה האחרונה. אין חסרי מושג יותר גדולים מהם מכל הקהלים בעולם. לויאלים בטירוף אבל חסרי המושג הכי גדולים שיש. אם לא לוקחים בחשבון את ההיסטוריה שלו עד השנה האחרונה הוא אפילו לא שווה ספסל, והפיד שלי מתפוצץ מהעצבים שלהם שהוא לא בהרכב.
לא אכפת לי שסלאח לא בהרכב, כן אכפת לי שאיזאק נזרק למגרש ככה במשחק כזה אינטנסיבי. ריו היה חייב לפתוח פה. אבל לפחות לא המצאות של 3 בלמים למיניהן, סובוסלאי וירץ בעמדות טובות להם. מה נותר לעשות חוץ מלהתפלל?
טוב הזדמנות נחמדה לבחון את האגדה על איזק ואקטיקה לא דורכים אחד על השני, תסמוך עליי קיי. איך גאקפו בחוץ במשחק כל כך חשוב? סלוט השמיד את הקלטות וקבר את העדים במדבר?
וירץ, איסק ואקיטיקה זה העתיד של הקבוצה. זו גם שלישייה ששיחקה פחות מ90 דקות ביחד. הימור ענק עם סיכוי הצלחה נמוכים. ריו היה צריך לפתוח אבל כן נותן קצת קרדיט על ההחלטה לייבש את סלאח וגאקפו.