ליברפול 2025/26: FSG סוף סוף פותחים את הכיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. k_700 Member

מה עושה את וורטון יותר דפנסיבי מגראבנברח? זה פשוט לא נכון.
    ברמות הגבוהות גראבנברח הוא קשר אחורי הרבה יותר איכותי מוורטון.
    לא רואה את וורטון מסתדר בפריימרליג כקשר אחורי. מה שניהם שיחקו בנוער לא מעניין.
    בנוער גם קובי מאיינו שיחק קשר אחורי.

בפאלאס מרפדים אותו בקישור שלם(וווינגבקים) שעובדים בלי הכדור בשבילו ומרווחים את המשחק כדי שהוא יוכל לשלוח חיצים.
    הוא ישחק 50-50 בכל קבוצה שיהיה בה וכדי שזה יצליח אתה תצטרך הרבה שחקנים אתלטים לידו ש:
    1. יהיו כתובת למסירות שלו.
    2. יעשו עבודה בלי הכדור וזה יהיה עוד יותר מאתגר בקבוצות שמשחקות גבוה.

אני אוהב מאוד את וורטון, בעיקר במה שהוא עושה בשליש האחרון.
    אבל זה לא יצליח בכל מקום ובהחלט יש חששות שהאיטיות שלו היא תהיה מכשול בדאבל פיבוט.

אם אני חלוץ צעיר שנקשר היום לליברפול אני הכל חוץ ממפחד מהתחרות שנותרה שם.
    אקטיקה יכול לחזור גם בעוד 13 חודשים ואיזק? זה בכלל לא תחרות שצריכה להפחיד. נראה נורא, חלוץ צעיר לא צריך לפחד מתחרות על דק' משחק נגדו.
    היום הוא עוד זוכה לכתבי הגנה כי: לא עשה הכנה מלאה, נפצע הרבה, הקבוצה לא משחקת עליו.
    בשנה הבאה יתחילו להזכיר בכל מחזור כמה הוא מרוויח וכמה הוא עלה והלחץ להביא קבלות רק יגדל.
    גם חלוץ לא צעיר אבל זול לא צריך לפחד מהתחרות הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/26
  2. alexshw Member

לפי סקיי סלוט נשאר

3. oranfu Member

אני לא מדבר על מה שהיה בנוער.
    וורטון לא שחקן שרץ קדימה מלפני הכדור, גראבנבראח כן.
    מן הסתם צריך שהקבוצה תתאים לשחקן. אני מדבר על זה כל הזמן לגבי וירץ - שחקן שכל המשחק שלו מבוסס על היכולת למצוא שחקנים שעושים תנועה לעומק ומשחק קומבינציות ואצלנו באים אליו בטענות כשכל הקבוצה פשוט עומדת במקום ואף אחד לא מחפש לעשות צירופי מסירות.
    אבל היכולת הבסיסית של וורטון להניע את הכדור מהר, בין קווי הגנה, היא משהו שאף אחד מהשחקנים שלנו לא עושה וזה בולט שמאוד חסרה לנו הפונקציה הזאת.

כמו שכתבתי אני גם חושש לגבי וורטון. אני כן חושב שקריטי לנו שחקן עם איכויות כמו שלו.
    האם זה מי שצריך ללכת עליו? לא יודע. אני גם עם ספקות.

איזק ייראה גרוע גם בעונה הבאה כל עוד סלוט ממשיך בשלו.

זה ברור שסלוט נשאר, לא נראה לי שיש מישהו שעוד בספק לגבי זה.

4. k_700 Member

יש לך כבר את וירץ שאמור להיות השחקן שמזיז את הכדור מהר קדימה, בין קווי הגנה.
    זה לא הולך להיות קל הרכב של וירץ ווורטון ביחד לדעתי.

להסתכל רק על מה שקשר עושה עם הכדור זה להסתכל על חצי הכוס.
    בדאבל פיבוט אתה חייב להסתכל גם על איך נראה השחקן כשהכדור לא אצלך ושם המוקש עם וורטון, בטח עם הפרסונל הנוכחי שלכם כשחסרה לכם מהירות, כשלא ברור מה קורה עם הבלמים שלכם וכשיש מצב שגם השוער של העונה הבאה שלכם יהיה שוער...ליצן.

ולא תגיד שהתענוג הזה יעלה 35 מליון פאונד.
    אתה תשלם לפחות 75 מליון פאונד על זה.

אם כבר לבדוק הימור של שחקן בפרופיל של וורטון רגע לפני שהוא עושה את קפיצת המדרגה ובמחיר נמוך אז האקני, שאני מבין שגם מתקרב לזכות בשחקן השנה בצ׳מפיונשיפ.

אופציה שלדעתי יותר מרשימה בהיבט של מה שאתם מחפשים- פרננדס של ווסטהאם.
    יש שם מהירות, יש שם את האגרסיביות שאתה מחפש, יצירתיות, בעיטה וגם הוא אמור לעלות הרבה פחות.
    זה הcomp שלו מאתמול:
    https://x.com/RisingStarXI/status/2046541171816640639

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/26
  5. oranfu Member

וירץ צריך לשחק בהתקפה, לא לקבל את הכדור מהבלמים.
    שחקן כמו וורטון אמור לעזור לנו להביא את הכדור אל וירץ באזורים המסוכנים ולא רחוק מהשער כמו שמקבל היום.

מסכים שלהסתכל רק על מה שעושה עם הכדור זה להסתכל על חצי תמונה, בגלל זה יש לי ספקות לגביו.
    אבל באותה מידה להסתכל על מה שחקן קישור דפנסיבי אתלטי עושה בלי הכדור זה להסתכל על חצי תמונה.

לא ראיתי כמעט את האקני אבל לא התרשמתי שהוא מספיק טוב.

לא חושב שפרננדס אתלטי במיוחד גם כן. לא התרשמתי שהוא מהיר אבל הוא כן נראה טוב אול-ראונד.

שוב אגיד שלדעתי נצטרך 2 קשרים.

6. k_700 Member

פרננדס הרבה יותר מהיר, אתלטי וטוב בהגנה מול שטח מוורטון.
    אין לי בעיה שיהיה גם אופציה אלינו(מקושר פה ושם אבל מאמין שזה לא מהשמות שאנחנו הכי רוצים), הוא בקלות זורק את מאיינו מההרכב.

לא חושב שהצעתי לך שמות של שחקנים שהם קשרים דפנסיביים אתלטים.
    כל מה שהצעתי זה שחקנים שקודם כל מצטיינים בקידום המשחק, יצירתיות, טכניות.

בסוף זה משחק של שילובים. אתה צריך שחקנים שישלימו אחד את השני.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

אני מסכים, פשוט אנחנו צריכים את 2 הפונקציות.

8. Esomech Member

סקיי עוד רלוונטים בכלל בשביל להתייחס לדיווחים שלהם? הם נשענים פה בכלל על ציטוט של קראגר ששמע ממישהו שסלוט ממשיך. קראגר הוא האחרון שהייתי מאמין למה שהוא אומר כרגע.

אממה, אני גם חושב שהוא ישאר כבר לצערי, למרות שהציטוט של סלוט היום שאמר שהוא מקווה שיזכרו אותו בצורה יפה אם יעזוב או כשיעזוב בתור מישהו שלקח אליפות והתחיל סייקל חדש. קצת נותן לי תקווה שיש יותר מתחת לפני השטח.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. oranfu Member

ראיתי מישהו שמעריך שכל הדיווחים האלה הם רק בשביל להציג את הדברים בצורה מכבדת ושלא להגיד שסלוט "פוטר", ובסוף העונה הצדדים יודיעו על היפרדות הדדית.
    אולי סתם מחפשים איזו תקווה להיאחז בה, לא יודע. אבל אולי גם הוא מבין שזה לא זה ומעדיף פרידה כזאת מבלי הכותרת של פיטורים ברזומה.
    שוב אני אזכיר שהמשפחה שלו לא עברה איתו לאנגליה, הוא כל הזמן לוקח חופשות בשביל לבקר אותם. אולי במקום למשוך עוד כמה חודשים עד הפיטורים שהם רק עניין של זמן, כשברור שהקהל לא איתו ואני בספק כמה הוא בכלל נהנה מכל העסק, הוא יעדיף פשוט לחזור להולנד כשהוא יכול להגיד שהביא אליפות והתחיל את הבנייה של הקבוצה הבאה (כמו שהוזכר).

Esomech אוהב/ת את זה.
  10. oranfu Member

עדכונים אחרונים:
    ג'ונס שוקל ברצינות לעזוב את המועדון בקיץ כי לא מרוצה מהדקות שמקבל.
    וילה וטוטנהאם חמות עליו.
    יש לו שנה בחוזה וככל הנראה לא התחילו איתו בכלל שיחות על חוזה חדש (הכתובת פה על הקיר לדעתי, אם סלוט נשאר הוא עוזב).

יובנטוס רוצים את אליסון (גם לו שנה בחוזה) והוא ככל הנראה פתוח לרעיון.
    גם פה אין ממש משהו חדש ובאיטליה כבר תקופה יש דיווחים בסגנון.
    כבר כתבתי פה לא מזמן שלדעתי הוא יימכר בקיץ.

כלומר אנחנו נצטרך 2 קשרים בקיץ (מזכיר שמקאליסטר שנתיים לסיון חוזה ואין איתו בכלל שיחות על חוזה חדש, בניגוד לסובוסלאי) ונצטרך גם שוער חדש.

אנחנו נהיה חייבים עוד קיץ עם הוצאה גדולה של כספים אבל הפעם אני לא רואה יותר מדי אופציות להכניס סכומים משמעותיים ממכירות.
    שיהיה לנו בהצלחה.

11. Ori8 Member

הכל מאוד מאוד מאוד שלילי כרגע סביב המועדון. מן הסתם לא חווינו את זה הרבה מאוד שנים וזה לא קל.
    היה מאוד ברור שתגיע צניחה ברגע שקלופ עזב והאליפות הייתה הפתעה עצומה אבל היא בסך הכל עיכבה את המכה הגדולה.

גם מי שעוד חושב ש-FSG הם בעלים טובים יבין מהר מאוד עכשיו שקלופ הציל להם את התחת ושמר עליהם מביקורת במשך עשור עם הצלחות בלתי נתפסות. שוב אומר שגם הם זוכים מן ההפקר כשסביבם אצל היריבות למעט סיטי וארסנל בשנים האחרונות לא מדובר בדיוק במופת של ניהול.

עכשיו אין יותר מי שיחפה עליהם, אין מי שיעצור את ההתרסקות הזו.
    הדיווחים הרעים מגיעים אחד אחרי השני. סלאח ואז רוברטסון (יכולים מקצועית להסכים עם השחרורים אבל ההרגשה היא קשה מאוד) ועכשיו הדיבורים על ההישארות של המאמן העלוב הזה ועכשיו גם אליסון שמקשור לאיטליה.. גם האופטימים שבאופטימים עושים את האחד ועוד אחד.

זה יקח עוד קצת זמן, ברור, אבל שעון החול שלהם התחיל ואו שיהיו תוצאות חיוביות כמו פיטורים של אדוארדס, יוז וסלוט בהמשך הדרך והשקעה נאה בסגל או שהשם שלהם פשוט יתרסק לחתיכות וגם יהיו מחאות ומשם אלוהים גדול.. אבל בגדול, לדעתי, התחלנו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

ימים לא קלים להיות בהם אואן.
    שמישהו יפתח לו את המצנח.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. הווארד ווב Member

זה עדיין עדיף על איניוס.
    ומצחיק שהוא מדבר על שעון שחול שלמעשה התפרעות נוספת בחלון ההעברות כבר תהפוך אותם שוב לקונטנדרית.
    חיים בשנות ה90\היקס וגילט בדיון הזה.

14. k_700 Member

לדעתי לאינאוס, בקיץ ראשון מלא, היה קיץ הרבה הרבה הרבה יותר טוב משל ליברפול.
    וגם הוצאנו בערך חצי ממה שהיצורים האלה הוציאו.

15. Esomech Member

זה סוף סוף ציטוט שמסתדר לי הגיונית

פול גרוסט מהאקו:
    FSG, Michael Edwards and Richard Hughes are said to remain unwavering in their backing of Arne Slot.

Those in charge want to give him a chance to prove their exhaustive recruitment search was correct after spending nearly six months looking for Klopp's successor.

זה כבר הרבה יותר מסתדר לי.
    יוז ואדווארדס רוצים לתת לו עוד הזדמנות כדי להוכיח שהם צדקו במינוי שלו.
    הבעלים ממשיכים לתת ליוז ואדווארדס קרדיט למרות השנה הזאת. זה שכל השלושה ליצנים יהיה פה בקיץ. זה על הבעלים.

זה הרי ברור שאליסון רוצה לעזוב גם, ויחפש דרך לברוח מפה גם. אפילו לפני כמה שבועות הוא העלה לחשבונות שלו ברשת שהפציעה שלו היא לא עד סיום העונה והוא יחזר לפני, בניגוד למה שסלוט אמר. ממתי שחקנים עושים את זה? אלא אם כן יש להם ממש ביף עם המאמן.
    הזייה שהוא עדיין נשאר פה.

גם ואן דייק די תוקף את ההתפוררות הזאת של המנהיגות בקבוצה

Virgil van Dijk on Liverpool leadership

“You have to ask the question to the guys higher up. The leadership boys are falling apart — in terms of players leaving — so players have to step up and see what the guys making the decisions are going to do. But I’m pretty sure everyone has the right intentions to make us, as a club, competitive and hopefully not have a season like we’re having this season again."

“Players have to step up. You grow into that [leadership] role or you already have it in you. That is something players have to show even more next season."

After the World Cup, in pre-season, it will be an interesting development in terms of how the manager sees it as well and then we have to tackle the season in the best way possible and not have a season like we have had this season again."

המועדון הזה גמור.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 0)

1. cheddar
  2. yakov_y
  3. Liverpool-Forever