ליברפול 2025/26: FSG סוף סוף פותחים את הכיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. k_700 Member

היה ברור ממזמן, חרף ההדלפות המגמתיות, שזה בדיוק ההסבר.
    יוז ואדוארדס חתומים יותר מכל על סלוט והם טיפסו על העץ הכי גבוה בעולם ולא מוכנים לרדת ממנו.
    הם לא מפגרים, הם יודעים שאם מישהו אחר היה חתום עליו הם היו מגלגלים אותו בשטיח כבר בסוף נובמבר ומעלימים אותו.
    אבל אי אפשר כתם כזה על הרזומה שלך אז הם טומנים את הראש בחול.

לבעלים שלכם לא תהיה בעיה עם ההחלטה הזאת כי יקר יותר לפטר וגם לך תדע איפה אפשר למצוא עוד יס-מן שיהיה שקט, לא ידרוש רכש ועדיין ישיג להם מקום לצ׳מפיונס.

אני אהיה בהלם אם אין שם הסכם ג׳נטלמני שיתנו לאליסון לעזוב עוד מהקיץ שעבר.
    הרי חוזה לא רצו להאריך לו, הוא על שכר בסיס של 150 אלף פאונד לשבוע שזה יחסית נמוך.
    ביקשו ממנו עוד שנה ויתנו לו ללכת שנה לסוף. גם ככה אין ערך בשוק לשוער בגיל שלו אז השנה לסוף לא באמת רלוונטית למחיר.

2. oranfu Member

נוח מאוד לבעלים, כל הביקורת על סלוט (ויוז\אדווארדס). אם לא יכריחו אותם הם בחיים לא יפטרו מאמן שמקבל את כל האש וגם לא בא בשום דרישות לרכש.

ובגלל שגם יוז ואדווארדס מסיימים חוזה בסוף העונה הבאה, סביר להניח שהם לא רוצים להביא מאמן לפני שיש מנהל מקצועי (ולהיפך) אז נוח להם.
    כבר מספרים לנו הרי שגם הצוות המקצועי צפוי לעזוב בקיץ הבא.
    אז מה, הם ישלמו עכשיו פיצויי פיטורים לכל השלושה וגם ישימו כסף על צוות חדש, שעוד יבוא בדרישות?

אין הפתעות בנוגע לאליסון, כבר בקיץ שעבר אמרנו שלא סביר שמביאים שוער כמו הגרוזיני סתם בשביל שיישב בספסל ולא סביר שהוא יסכים להגיע למעמד כזה, אלא אם יודעים שזה לשנה אחת ואז הוא מחליף את אליסון.

בשלב הזה אני מופתע שהם עוד לא דחפו את ואן-דייק החוצה אבל מי יודע מה עוד מחכה לנו בקיץ הזה.

3. הקופ בישראל Member

תרגמתי את הכתבה של דומיניק קינג

ארנה סלוט יהיה המאמן של ליברפול בעונה הבאה, הנה מה שהוא חייב לתקן.

ההולנדי צריך להראות סימני התקדמות אחרי שהכישלון להתמודד על תארים העונה יצר אווירה רעילה בקרב האוהדים
    הוכחה. זו מילה שארנה סלוט הולך להכיר יותר ויותר כשהוא עובר לשלב הבא במסע שלו עם ליברפול.

אלא אם כן תתרחש קטסטרופה בחמשת המשחקים האחרונים של העונה, כמו חמישה הפסדים רצופים, סלוט יוביל את ליברפול לעונת הפרמייר ליג 2026/27.

פ.ס.ג ממשיכה לתת אמון באדם שהביא למועדון את האליפות ה20 שלו בסוף השבוע הזה לפני שנה, ונחושה לעמוד מאחוריו.
    העמדה הזו מעולם לא התערערה. כשליברפול החלה לקרטע בסתיו כמו מתאגרף שחטף מכה ישירה לסנטר, פ.ס.ג נשארה יציבה. לדוגמה, כאשר יוליאן נגלסמן הועלה כמועמד להחליף את סלוט ב25 בנובמבר אשתקד, התגובה לשאלות הייתה “שטויות מוחלטות”.

פ.ס.ג סופגת ביקורת, קבוצה קטנה של אוהדים שכרה שלט אלקטרוני והציבה אותו מחוץ למתחם האימונים ביום שישי כדי למחות נגד עליית מחירי המנויים, אבל כשהיא מקבלת החלטות, היא כמעט תמיד נשארת עקבית.

לכן, כשסלוט קיבל הודעה שפ.ס.ג תומכת בו ומבינה את הנסיבות החריגות שפגעו בהגנה על התואר והפכו את העונה הזו לשונה מכל אחרות, לא הייתה לו סיבה לפקפק במסר מבוסטון.

התמיכה הייתה ברורה לאנשים בתוך המועדון. במקרים רבים, כאשר מאמן נמצא תחת לחץ, מצב הרוח שלו משתנה, אבל סלוט נשאר מאוזן והתנהלותו הייתה רציונלית לאורך כל הדרך.

זו הסיבה שבשבועות האחרונים סלוט הרגיש צורך להצהיר בפומבי על אמונתו ש“הדברים יהיו טובים יותר” באוגוסט, אבל בין להגיד לבין לעשות יש הבדל גדול. כאן נכנסת המילה “הוכחה”, הוא יודע שהאחריות עליו לשנות את התמונה.

“אני חושב שאנשים מתחילים להאמין רק כשהם רואים את זה”, הסביר.

“זה אומר תוצאות, עכשיו, וגם בעונה הבאה כשהאוהדים יראו את הקבוצה, למרות שאני חושב שהאמון היה שם כבר בקיץ שעבר כשהחתמנו כמה שחקנים.

“זה בדרך כלל מה שקורה עם החתמות, אנשים מתלהבים מזה. אבל הם רוצים קודם לראות סימנים להתקדמות, וזה מה שאנחנו צריכים לעשות אחרי הקיץ. בינתיים אנחנו מתמקדים במשחקים הקרובים, כי הם יכולים להשפיע גם על התכניות שלנו לקיץ.”

במובנים רבים, המודל הכלכלי של פ.ס.ג תלוי בתגמולים שמגיעים מהעפלה לליגת האלופות, וזהו הרף המינימלי מכל מי שמוביל את הקבוצה.
    לכן הלחץ, והצורך המתמיד להוכיח את עצמך, הם חלק מהחיים היומיומיים. סלוט הוא אדם אינטנסיבי, אובססיבי לכדורגל, אבל לא נושא את האחריות בצורה כבדה. יש שחקנים שיראו את המצב אחרת, במיוחד כאלה כמו מוחמד סלאח, שהתמודדו עם דקות משחק מוגבלות או הודחו מההרכב, אבל סלוט נהנה בדרך כלל מרמת כבוד גבוהה.

כל זה כמובן לא ישכנע את המבקרים שרוצים שיפוטר. הכישלון של ליברפול להתמודד על תארים יצר אווירה בקרב האוהדים שהיא רעילה יותר מהימים האחרונים של הבעלים לשעבר טום היקס וג'ורג' ג'ילט ב2010, כשרוי הודג'סון היה המאמן.

זה לא מדהים? בסוף אותה תקופה, ליברפול טבעה תחת חוב שיא של 350 מיליון פאונד, רשמה הפסד שיא לפני מס של 54.9 מיליון פאונד, והגיעה לבית המשפט העליון תחת איום של פירוק.

זמנים שונים, בעיות שונות. אבל ב16 השנים מאז, הסטנדרטים והציפיות עלו פי עשרה, ואף אחד לא יודע טוב יותר מסלוט מה מונח על הכף עבורו ועבור הסגל שלו בחמשת המשחקים האחרונים ואז כשיחזרו ביולי.

“האם תהיה עוד עונה שבה נספוג כל כך הרבה שערים בתוספת הזמן?” שאל סלוט, כשהוא מודע לנזק העצמי. “אני לא חושב שזה בכלל אפשרי. זה היה מוסיף לנו עוד שש, שבע או שמונה נקודות.”

למעשה, היו תשעה משחקים העונה שבהם ליברפול ספגה אחרי הדקה ה84, נגד קריסטל פאלאס, צ׳לסי, מנצ׳סטר יונייטד, לידס, פולהאם, בורנמות׳, מנצ׳סטר סיטי, וולבס וטוטנהאם. אם הייתה מצליחה להחזיק מעמד במשחקים האלה, היו לה עוד 14 נקודות, והיא הייתה עם 69 נקודות ובמאבק האליפות.

אבל יהיה מגוחך לטעון שזה הדבר היחיד שסלוט צריך לתקן. התלונה המרכזית והקשה ביותר מצד האוהדים באנפילד במהלך חודשי החורף הייתה שהכדורגל של ליברפול היה משעמם.

“היית רוצה שקבוצה מליברפול תייצר יותר מצבים”, הודה סלוט. “אני יכול להסביר בדיוק למה זה לא קורה, אבל אני לא רוצה לעשות את זה עכשיו. זה לא הזמן. אולי אם אכתוב ספר, אסביר בדיוק למה הדברים קרו.”

למרות שהוא לא מפרט, הנה גורם אחד, אלכסנדר איסאק, פלוריאן וירץ ו־הוגו אקיטיקה שיחקו יחד רק 119 דקות לאורך העונה, על פני שישה משחקים. שלושתם נרכשו בכמעט 320 מיליון פאונד, כלומר 2.71 מיליון פאונד לדקה.

העונה השנייה של סלוט בליברפול הייתה סוערת במיוחד.

אקיטיקה יחמיץ כעת את שאר 2026 לאחר ניתוח לתיקון קרע בגיד אכילס, האחרון בשורת פצועים ארוכי טווח אחרי ג׳ובאני לאוני, קונור בראדלי ואיזק. ליברפול לא תחליף אותו ישירות, אבל כן צריכה לחדש את כמות השערים, במיוחד כשמוחמד סלאח גם עוזב.

כדי לעשות זאת, ליברפול זקוקה למהירות באגפים. מחלקת הרכש כבר קיימה שיחות עם נציגיו של יאן דיומנדה, קיצוני מבוקש של לייפציג.
    לייפציג, מועדון שליברפול מקיימת איתו יחסים טובים, דורש סביב 100 מיליון יורו עבור בן ה19, שגם באיירן מינכן מעוניינת בו. אין עדיין אינדיקציה שליברפול תלך על עסקה כזו, אבל היא בודקת את האפשרות.

דנזל דומפריס, המגן הימני של אינטר, הוא אופציה נוספת. היו שמועות בינואר על מעבר אפשרי לאנפילד, והוא חבר קרוב של וירג'יל ואן דייק. בגיל 30, הניסיון שלו יכול להועיל.

הרבה ניסיון עוזב, מעבר לסלאח, גם אנדי רוברטסון צפוי לעזוב, ויש דיבורים על מעבר של אליסון בקר ליובנטוס. ליברפול הפעילה אופציה להאריך את חוזהו בשנה נוספת, אבל סלוט לא התחייב לגביו.

“האנשים שמקבלים את ההחלטות לוקחים הכול בחשבון”, אמר. “הם מנסים לקבל את ההחלטות הטובות ביותר לטובת המועדון. הניסיון הוא בהחלט שיקול להשאיר אותו, אבל יש גם שיקולים אחרים.”

מה שנדרש יותר מהכול הוא סימני התקדמות. סלוט ייכנס לקיץ כשנותרה לו שנה אחת בחוזה, כמו גם ריצ׳רד יוז, מנהל הכדורגל שהביא אותו.
    הרבה קרה מאז הניצחון 5–1 על טוטנהאם ב27 באפריל 2025 שהבטיח את האליפות, והעובדה שיועצי אבל זמינים לשחקנים כדי להתמודד עם ההשפעה של מותו של דיוגו ז'וטה מזכירה מה באמת חשוב.

סלוט זכה לשבחים על הדרך המכובדת והאמפתית שבה התמודד עם אירוע שאי אפשר להתכונן אליו. הוא מעולם לא השתמש בטרגדיה כתירוץ, אבל ברור לו היטב המחיר שזה גבה מכולם במועדון.

הפסקת קיץ נדרשת לכולם, וסביר להניח שהם ייצאו אליה לאחר שהבטיחו מקום בליגת האלופות. כשיחזרו, הלחץ על סלוט והשחקנים להראות שהם יכולים לקחת את המועדון קדימה יהיה עצום מהיום הראשון.

“המציאות היא שיש לנו עוד חמישה משחקים ואנחנו חייבים להבטיח את ההעפלה”, אמר ואן דייק. “זה בהחלט לא הסטנדרט שאני מצפה לו כשחקן של ליברפול, רק להעפיל לליגת האלופות.”

גם סלוט לא רואה בכך יעד מספק. עכשיו הוא צריך להוכיח שהוא יכול לקחת את הקבוצה קדימה.

Arne Slot will be Liverpool manager next season – here is what he must fix

Esomech ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. oranfu Member

איזה "נסיבות חריגות" היו העונה? היהי אמנם המקרה הטראגי של ג'וטה, אבל אי אפשר שזה יהיה תירוץ להכל.
    היכולת התדרדרה משמעותית עוד בסיום העונה שעברה, העונה זה כבר חרא מוחלט, תוצאות עלובות, יכולת על הפנים, אין בנייה של כלום, כל השחקנים ברגרסיה, אין קידום של שחקנים צעירים בולטים כמו ריו וניוני (למרות כל הבעיות על הדשא הם לא מקבלים קרדיט), ברור שיש בעיות בחדר הלבשה כשרוברטסון, סלאח, ג'ונס ואליסון רוצים לעזוב (ואולי עוד שחקנים), כל פעם שהוא פותח את הפה אתה מקווה שהוא פשוט ישתוק, אף אחד משחקני הרכש (כולל 2 שנחשבו לטופ של הטופ לפני שהגיעו) לא נראה רלוונטי בכלל (למעט אקיטיקה), הוא והקבוצה כל הזמן בימי חופש (לואיס סטיל אישר את זה השבוע, למרות שהוא אמר שזה היה ככה בם בעונה שעברה ולא היו תלונות וזה ככה גם בארסנל וסיטי).
    מה יש לתמוך בו לעזאזל מלבד חוסר הרצון לשלם פיצויים?

לא רק שהקבוצה נראית חרא על הדשא, כששומעים מה הוא אומר זה נשמע כאילו הוא בכלל לא מבין איפה הבעיה.
    לפני שבוע זיין תמח על זה שיש שחקנים נמוכים אז מפסידים מאבקי גובה (אחד התירוצים הכי מטומטמים ששמעתי ממאמן אי פעם, כאילו מאבקי גובה זאת הבעיה שלנו, שלא לדבר על זה שאנחנו קבוצה דיי גבוהה).
    “האם תהיה עוד עונה שבה נספוג כל כך הרבה שערים בתוספת הזמן?” שאל סלוט, כשהוא מודע לנזק העצמי. “אני לא חושב שזה בכלל אפשרי. זה היה מוסיף לנו עוד שש, שבע או שמונה נקודות.” זאת גזירת גורל לקבל כל כך הרבה שערים בדקות סיום? כאילו זאת לא אחריות שלו שהקבוצה סופגת בכמויות מסחריות! אם זה משהו שקורה פעם או פעמיים אז מילא, אבל זה קורה כל הזמן מסיבה מסויימת. אף אחד הרי לא מופתע כשאנחנו מקבלים גולים בדקות האלה כי ברור שהקבוצה לא עומדת טוב טקטית וסחוטה לגמרי מבחינה פיזית.

עכשיו הוא מזיין במח שיש לנו הכי הרבה החזקת כדור בליגה כאילו זאת עדות למשהו חיובי. הוא מסביר שקבוצה לא יכולה שיהיה לה כל הזמן את הכדור אם היא לא מפעילה לחץ אגרסיבי, וזה מה שאנחנו עושים. כמובן שכל מי שרואה את המשחקים רואה את ההיפך המוחלט, אנחנו לא מפעילים לחץ והוא בטח לא אגרסיבי. זה לא רק במבחן העין אלא גם מבחינה סטטיסטית אנחנו בתחתית הליגה מבחינת הפעלה לחץ על יריבות.
    למה יש לנו הכי הרבה (מקום שני בליגה) החזקת כדור? מניח שיש לזה קשר לעובדה שהבילדאפ שלנו איטי להחריד והבלמים מחזיקים את הכדור בינם לבין עצמם בחלק האחורי שעות על גבי שעות. זה וגם נוח לקבוצות היריבות פשוט לתת לנו להחזיק בכדור כי אנחנו לא מסוכנים איתו.

"בעונה הבאה נצטרך להראות התקדמות". סליחה? למה אנחנו לא רואים התקדמות העונה? אנחנו לא באוקטובר שהקבוצה עוד מחפשת את עצמה על הדשא, אנחנו בפאקינג סוף אפריל וזה נראה אותו חרא שנראה כבר לפני שנה!

אגב, תמיד ככשואלים אותו על חוזים לשחקנים או רכש של שחקנים, הוא אומר שהוא לא יתייחס כי הדברים האלה נעשים מאחורי הקלעים. לעומת זאת לא נראה שהיתה לו בעיה אתמול להגיד אתמול שבמועדון הזה מוכרים שחקנים כי זה המודל ואליסון לא שונה ויש סיבות להשאיר אותו אבל יש גם סיבות למכור. פתאום הוא לא רוצה להגיד שזה עניין פנימי ולא להתייחסות תקשורתית? אפשר להבין שאליסון יימכר בקיץ, אם למישהו עוד היה ספק.

מה גורם למועדון לחשוב שזה הבנאדם המתאים להוביל אותנו? יכולת על הדשא בשנה האחרונה? לא. תוצאות? ממש לא. תהליכים? שיפור הדרגתי? ההיפך. קידום צעירים? חחח. ניהול סגל וחדר הלבשה? לפי כמות השחקנים הבכירים שמתים לעזוב כנראה לא משהו, אבל זה גם אולי קשה לעשות כשהקבוצה כל הזמן בחופש. דיבור לעניין בתקשורת? הבנאדם משלשל מהפה על בסיס שבועי.

אני מת שמישהו ייתן לי סיבה אחת אמיתית שעומדת לזכותו להמשיך בעונה הבאה. ולא, חצי עונה טובה לפני שנה וחצי לא תופס כשלאחר מכן הגיעה קריסה מתמשכת.

אותו חרא שהיה עם רודג'רס בזמנו, כל העולם ואחותו ידעו שהוא לא מתאים ולא יצליח במועדון, רק FSG החליטו שהם יותר חכמים מכולם.

אולי הוא חווה עונה מזעזעת יכולת לא טובה שהובילה לכדור שלג וחוסר הנסיון שלו ברמות האלה גרם לו לקרוס והוא יחזור לעצמו בעונה הבאה.
    הלוואי.
    אבל אין שום סיבה לחשוב ככה, לפחות לא משהו שאנחנו חשופים לו. להמשיך איתו למרות שכל נורות האזעקה צורחות ההיפך מסריח ממועדון שהשיקולים שלו הם לא הישגיים.

5. הקופ בישראל Member

ההנהלה רוצה את שורת הרווח, מבחינתם העפלה ללג"א והגעה ל1/4 גמר היא המטרה הראשית.

זו ההכנסה הקבועה שמאפשרת לסיים במאזן חיובי ולהכניס קרוב ל70+ מיליון פאונד בהנחה שמגיעים ל1/4 גמר לג"א, דבר שסלוט עשה פעמיים.

זה מאפשר גם הפניית תקציב לרכש בגובה 100-150 מיליון פאונד נוספים גם ללא מכירות שחקנים.

מעבר לזה אדוארדס, יוז וסלוט מסיימים חוזה ביוני 2027, זה גם מקרה בוחן לעתיד המועדון, במידה ויחליפו אותם מי יגיע במקומם ויתווה את הדרך.

מניח ש10 המחזורים בעונה הבאה וקמפיין לג"א יקבעו את המשך עתידו במועדון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. Esomech Member

ערן תודה רבה על התרגום.
    אבל דומיניק קינג ממזמן לא כתב ששווה להתייחס אליו.
    חבל על הזמן שלך. בעיקר עסוק בלתת את הדעה הלא פופולרית ולריב עם אוהדים בטוויטר.

הכתבות של לואיס סטיל שהיה הכתב הכי ביקורתי על סלוט עד כה ודי הלך נגד הזרם לגביי המשך הדרך שלו, וגם מתחיל לשנות כיוון לגביי הישארות של סלוט. מספרות פה יותר סיפור לדעתי.

אורן הסיבה שסלוט פה עדיין, זה שיוז ואדווארדס לא רוצים להודות בכישלון שלהם.
    הסיבה שיוז ואדווארדס עדיין מקבלים החלטות זה בגלל שFSG נותנים לאדווארדס לנהל את העניין בזמן שהם הורידו את הרגל מהגז. מה שקורה והם עושים כבר מאז שניסו למכור את המועדון לפני כמה שנים.
    כל עוד אתה במסלול לליגת האלופות, מבחינתם הכל תקין. הם מתעוררים רק אחרי איבוד הכנסות..

בכל מקרה, סלוט גם די מזלזל בוודמן בתקשורת (גאוני שלו להוריד לו את הביטחון) ובין השורות אומר שאולי אליסון יעזוב, וזה נשמע שזה גם משהו שסלוט מעדיף.

הקופ בישראל אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

מסכים שדומיניק קינג לא ממש שווה התייחסות.
    אגב, לואיס סטיל, הכתב הכי ביקורתי\עצמאי (ואולי היחיד) מבין אלה שמסקרים את המועדון והוא בכלל לא אוהד של הקבוצה. עד כדי כך האוהדים שמסקרים את הקבוצה בוגדים בה.

בסוף מה שחשוב למועדון זה השתתפות בליגת האלופות, זה הכל. הוא ממשיך כי יש ליגת האלופות וזה מה שחשוב לבעלים האלה.

ברור שסלוט מזלזל בוודמן בתקשורת. מתי הוא דיבר על שחקן שלנו בתקשורת ולא זלזל בו?
    יחסי אנוש של מגרסה יש לו.

כן, גם אני התרשמתי שסלוט בעד מכירה של אליסון לפי מה שאמר.
    הגיוני, הוא לא רוצה את הדמויות הגדולות שהיו תחת קלופ. הם כבר ראו משהו בקריירה שלהם ויודעים שהוא שרלטן.

אם היה ספק אז גם היום ריו לא פותח. לא יודע אם זה כי הוא יותר נמוך מגאקפו או סתם כי סלוט בז לשחקני נוער.
    העיקר הוא מזיין תמח שהוא תמיד אוהב לקדם שחקנים צעירים.

Esomech ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  8. Ori8 Member

חסר מושג רציני מי שחושב שלרוברטסון אין מקום בסגל הזה בעונה הבאה. שחקן שהיה חייב לפרוש בליברפול.

אבידה גדולה מאוד.

עוד מעט תקללו את אמא של צימיקאס, נמתין בסבלנות

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. oranfu Member

אני חושב שהוא לא מספיק טוב, יחד עם זאת נראה לי ברור שגם הוא רוצה לעזוב כי לא מתאים לו לשבת על הספסל.

עוד משחק מצויין של ג'ונס, אם כבר מדברים על שחקן שעזיבה שלו בקיץ היא ביזיון.

לא רק שריו לא פתח, הוא אפילו לא עלה מחליף. אולי סלוט לא רצה להפסיק את שטף המשחק שלנו עם חילוף...

10. Ori8 Member

תוכל לתת לי מועדון אחד באירופה שמחזיק על הספסל מגן שמאלי טוב ממנו? אני לא חושב שהוא חיפש לעזוב בגלל דקות משחק, אבל אין לדעת.

ג׳ונס זה משחק טוב ואז ארבעה חרבונים, זו בערך הסטטיסטיקה שלי.

אפשר להביא מאה שחקנים טובים ממנו משמעותית, אם יעשו את זה או לא זו כבר שאל אחרת.

די ברור שסלוט מנסה לפרק את השלד החזק של קלופ. גם סלאח כנראה לא היה עוזב אם לא האפס ההולנדי המסריח הזה.

העזיבה של רוברטסון כואבת לי פיזית. איזו אגדה. איזה שחקן.

11. k_700 Member

יש לא מעט מועדונים שמחזיקים שחקנים פיזים טובים ממנו בהרבה על הספסל.
    היה טוב היום(כמה משחקים כאלה יש לו העונה? 2?) ויחסית לקרקז הוא כנראה טוב אבל מה זה אומר? קרקז חלש ורוברטסון לא טוב מספיק.
    אתה שואף להשוות את עצמך לפריז לא למנצ׳סטר יונייטד, נכון?

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Ori8 Member

גם לפריז אין טוב מרוברטסון על הספסל, אגב.
    ולא. לא מנסה להתחרות בהם ולא להשתוות. בטח לא אליהם.

כרגע לדעתי רוברטסון יותר ממספיק וראוי להיות מגן שני במועדון, בתקווה ובהנחה שקרקז ייראה טוב יותר בעונה הבאה.

ושוב, אי אפשר למחוק את מי שהוא. את האישיות שלו, את הפרסונה שהוא (ומי שעוקב וקרא ומכיר יודע מה הוא בתוך המועדון), את המנהיגות שלו וכו׳. הדברים האלה הם חלק מסט השיקולים כשאתה נפרד או נשאר עם שחקן.

13. oranfu Member

לא מכיר יותר מדי קבוצות וזה לא ממש מעניין אותי. רוברטסון לא מספיק טוב.
    וההבנה שלי מכל הדיווחים על רוברטסון בחצי השנה האחרונה זה שהוא רוצה לשחק ולא לשבת על הספסל.
    האופי והכל זה נכון אבל מה אתה מצפה בדיוק? שיתנו לו חוזה חדש? נזכיר, הוא מסיים חוזה והוא רוצה לעזוב בשביל לשחק.

ג'ונס שווה לפחות ספסל בכל המועדונים בליגה לדעתי. לא הרכב, אבל כשחקן אנגלי בסגל? אני לא רואה למי בליגה יש כאלה אופציות שאין לו מקום בספסל.

אבל הבנתי, אפשר להביא 100 שחקנים יותר טובים ממנו אבל מגנים שמאלים מחליפים יותר טובים מרוברטסון? אין.
    לפחות אתה מבין שגם אם ג'ונס יעזוב אז לא יביאו לו מחליף.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

במצבנו מעטים הגולים שהייתי חוגג כמו שחגגתי היום את הגול של אנדי. מרגש ברמות שהוא זוכה לעוד רגע כזה מול הקופ.

על סלוט באמת נמאס לי לכתוב, חילופים כל כך פחדניים וחסרי מעוף, שאני קצת מתבאס כשאנחנו מנצחים אשכרה. הבנאדם עשה 4 חילופים כל אחד יותר גרוע מהשני.

המון חוסר וודאות לגבי הקיץ הזה אבל אני בעיקר מודאג שיישארו פה חבורה של pussies. ג׳ונס, רוברטסון, סלאח הם הרבה דברים אבל הם באופן עקבי מאוד נותנים הכל כשהם עולים לשחק. לצערי מהסגל הנוכחי הם מהבודדים לצד סובוסלאי, בראדלי, קרקז וזהו בערך.

וכשהמאמן הוא הpussy הגדול ביותר, אנחנו בבעיה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

לוקה הרננדז כגיבוי למגן השמאלי הטוב בעולם? זה הרבה יותר טוב ממה שיש לך(וגם חאכימי אופציה לשם עבורם).

בבאיירן יש לך את לאיימר, גררו כגיבוי גם זה הרבה יותר טוב.
    בסיטי יש לך את איט נורי כגיבוי למגן השמאלי הטוב בליגה.
    בארסנל יש לך הינקאפיה, קאליפיורי, לואיס סקלי כל אחד מהם עם הרבה יותר פיזיות, אתלטיות וכשהשיא לפניו. זה הרבה יותר טוב מרוברטסון בן 32 עם קילומטראז של שחקן בן 37.

בסוף הדילמה שלך היא לא אם הוא מספיק טוב להיות גיבוי אלא אם הוא מספיק טוב לחוזה חדש ומקום בהרכב, זה מה שהשחקן רוצה.
    אם אתה עונה לי כן על זה אז סורי אתה מכין את עצמך לבינוניות גם בעונה הבאה.

oranfu אוהב/ת את זה.