כל פעם שיש לי קצת חשק לראות משחק ארנה סלוט דואג לעשות לי חשק לעקור לעצמי את העיניים במקום. זה הרכב פשוט ביזיון אפילו עם הפציעות. אין מילים.
בלי סלאח… אוי אוי.. בלי איזק… חשבתי שהוא בכלל לא כשיר וגם לא עשה הכנה בקיץ… אם תבואו להלחם על כל כדור אתם תנצחו. אנחנו רק מחכים להברקה של ברונו במתפרצת או בחופשית. אנחנו גם פחות או יותר הבטחנו צ׳מפיונס, אתם צריכים כביכול 4 נקודות או שילוב אם תוצאה רעה של בורנמות(שלא תגיע). סלוט רק צריך להיות עירני יותר מקאריק עם התגובות למשחק(לא קשה יותר מדי, אני יכול לספר לו מתי ומי יהיו החילופים).
גם בלי אקיטיקה. ואיזק עדיף על גאקפו חלוץ גם במצבו. והמחליף של סלאח זה בכלל מגן. נבוא להילחם על כל כדור? הלוואי. לא ראיתי אותנו נלחמים על כל כדור כבר לפחות שנה. לא חושב שאנחנו מסוגלים פיזית. יש לכם הרבה יותר כלים בששביל לנצח, אתם בבית ואנחנו עם שוער של ליגות נמוכות. גם להגיד שסלוט צריך להיות יותר עירני מקאריק זה יפה. סלוט המאמן שעושה את העבודה הכי גרועה בליגה העונה, כן? גם אנחנו כבר יכולים להגיד מראש מה יהיו החילופים שלו (אלא אם יהיו פציעות שייאלצו אות לשנות תוכניות). יש לו שם את קייזה שנמצא במקרר כבר חצי שנה ואת ריו. את שאר השחקנים אפילו רוב האוהדים שלנו לא מכירים (או שאנחנו נשחק אותה כאילו גומז\קרקז יכולים לעשות פה את השינוי?). שנזכיר גם שלא ניצחנו אפילו משחק חוץ אחד העונה נגד קבוצה מהחצי העליון של הטבלה (ואנחנו במאי...)?
מחכה שם למשל מגן שמאלי שעלה 45 מליון פאונד? נשמע לי כמו חילוף מתבקש כשאנדי יתפוס את הצד של הבטן דקה 63. קייזה, ריו ואולי גומז אם גם ג׳ונס יתעייף. שוב, בהפסד הקודם הייתם נרפים, חסרי אמונה. על זה הפסדתם.
גומז שיעלה מהספסל יעשה שינוי? אתה לא מאמין לזה בעצמך הרי. במקסימום הוא יכול לעזור לנו להחזיק בשיניים. זה ספסל מביך ובשורה התחתונה חוץ מריו אין שם אף אחד שיש לו מה לחפש בכלל בסגל (קרקז עדיף על רוברטסון, לא שזה אומר הרבה).
אתה מתעלם ממה שכתבתי. כתבתי שהוא יצטרך להגיב יותר טוב ממאמן מונוטוני שמגיע עם חילופים קבועים ומוכתבים בדק׳ קבועות. אם המומנטום במשחק ישתנה הוא יצטרך להגיב, אם אנדי לא יהיה מסוגל לרוץ יותר בחצי השני וכולנו נראה את זה הוא יצטרך להגיב. אם שואו לא ירוץ יותר בחצי השני אני יודע שהוא יוחלף דקה 81, כפיש?
כנראה 60 הדקות הכי מביכות קולקטיבית שראיתי במפגשים בין שתי הקבוצות האלה. דרבי העולב של צפון מערב אנגליה.
פושע, פשוט פושע מי שלא מפטר את השרלטן הזה. מצחיק גם שאחד היחידים שאשכרה נלחם על הדשא זה שחקן שרצה לעזוב בינואר וברור שלא סובל את סלוט. אבל אומרים לי שחשוב להיפטר ממנו בקיץ. בושה שזה שחקן שמחפשים להיפטר ממנו כשיש כמה שצריכים ממש לדחוף אותם החוצה מהמועדון בכל מחיר.
מחצית 1 התביישתי והרגשתי גועל. מחצית 2 לדעתי סבירה מינוס שזה שיפור גדול. זאת עונה עצובה, שאני רק מחכה שתיגמר. נשארו 3 משחקים, צריך להשיג 3-4 נקודות.