ליברפול 2025/26: FSG סוף סוף פותחים את הכיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

  1. Esomech Member

    הצטרף ב:
    ‏31/10/14
    הודעות:
    2,645
    לייקים שהתקבלו:
    2,406
    מין:
    זכר
    אם הוא ישאר. לא רק שלא יהיה יותר טוב. יהיה יותר רע.
    התרבות במועדון הזה הדרדרה בצורה מטורפת. לא ישאר פה בעונה הבאה שום כלום מהיסודות שקלופ השאיר אחריו.
    שלושת הליצנים החריבו פה הכל. הכל.
     
  2. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,156
    לייקים שהתקבלו:
    22,864
    לא יודע אם יהיה יותר רע. התרבות בהתרסקות אבל אנחנו משחקים עונה שלמה בלי שחקני אגף ואני חושב שיהיה קשה מאוד למצוא קשר יותר גרוע ממקאליסטר.
    אפשר גם לקוות\להאמין שליאוני\ג'אקט לכל הפחות יידחפו את קונאטה להשתפר או להחליף אותו אם יציג עונה כמו שהציג העונה.
     
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    14,428
    לייקים שהתקבלו:
    8,941
    לא יודע איך אפשר להסתכל על הקבוצה הזאת העונה ולהגיד שיש פה בעיה של שחקנים. ברור שיש עמדות שדורשות שיפור משמעותי אבל המאמן הזה אקטיבית מחבל בסיכויים של הקבוצה להצליח, ולא ממש נראה שהוא בכיוון להפסיק עם זה.

    עונה שלמה שחקנים משחקים אאוט אוף פוזישן. מחליפים טקטיקות כמו גרביים. חילופים רנדומליים. פאניקה. שחקן נכנס לפורמה טובה, מושיב אותו על הספסל. יש מומנטום לטובתנו, עושה חילוף. זה באמת מטורף לראות.

    לא רק ששום דבר טוב לא יצמח פה אם הוא יישאר אלא שאנחנו גם נאבד את הנכסים שלנו. אליסון, ואן דייק, קרקז, פרימפונג, קונאטה, חראפנברח, סובוסלאי, וירץ, ריו, אקיטיקה, ג׳ונס, בראדלי, לאוני, ניוני. 14 שחקנים עם כישרון ברגליים והמאמן הזה רק פוגע בהם במקום למנף אותם.

    השחקנים האלה לא יישארו פה אם נמשיך להיראות ככה בעונה הבאה. ככה פשוט.
     
    Esomech ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,156
    לייקים שהתקבלו:
    22,864
    השרלטן אחרי המשחק:
    "אנחנו לא רחוקים מהיכולת לנצח משחקים כאלה (בעונה הבאה)".
    זה ציטוט אמיתי, I shit you not.
    אנחנו לא רחוקים מהיכולת לנצח משחקים נגד יריבה עלובה כזאת בעונה הבאה. אם רק יהיו לו עוד כמה שחקנים בשביל לספסל אותם לטובת גאקפו...

    "אותן בעיות חוזרות על עצמן שוב ושוב וזאת לא הפתעה גדולה (אני אומר שזאת באמת לא הפתעה גדולה) כי אין לנו זמן לשפר את הדברים במשך העונה (על מה אתה פאקינג מדבר??? יש לנו משחק פעם בשבוע, אולי אם לא היית לוקח כמה ימים חופש כל שבוע היה זמן לעבוד על הדברים??????????). טקטית אפשר לעשות שינויים אבל לי זה ברור איפה אנחנו צריכים להשתפר ונעשה את זה".

    אין מה לצפות לשינויים מבחינה טקטית, הוא לא חושב שיש בעיה בכלל. זה הכל השחקנים.
    הוא אשכרה מאמן כמו מאמן ישראלי גנרי (אמרתי להם לשחק מהר, אמרתי להם להפעיל לחץ, אמרתי להם לנצח) וכמו שזה נראה עם אותו מוסר עבודה.


    קיצר, אם רוצים שיפור צריך להביא לו את אמבפה, ימאל, קווארצחליה (לא ישחק כי יש גאקפו), פריים ג'רארד, פריים ויירה...
     
  5. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,156
    לייקים שהתקבלו:
    22,864
    פירס מאשר את השמועות - השחקנים קיבלו כמה ימי חופש בשבוע שעבר.

    כל הזמן הם בחופשות כשהקבוצה נראית כמו חרא. אני לא מבין איך לא שוברים לשרלטן הזה את הראש ומכריחים אותו אשכרה לעבוד עם הקבוצה.
    נראים חרא טקטית, חרא פיזית, לא עובר להם בראש שצריך להתאמן במקום כל הזמן לבלות בחופשות?

    איך נראה למישהו במועדון הזה הגיוני שהקבוצה מתעופפת לחופש בשבוע לפני משחק כזה?
     
  6. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    47,777
    לייקים שהתקבלו:
    7,966
    איך אדוארדס מסכים להיות
    חתום על החרפה הזאת? שואל ברצינות.
     
  7. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,156
    לייקים שהתקבלו:
    22,864
    רק למען הדיוק - ואן-דייק אומר שזה היה יום חופש אחד (וימי החופש שסלוט נוהג לתת לקבוצה הם לא הסיבה שאנחנו נראים רע).

    החוצפה הזאת של סלוט לבכות במהלך העונה שבגלל הלו"ז העמוס אין לו זמן לעבוד עם הקבוצה באימונים, וברגע שעפנו מכל המסגרות ויש לנו משחק אחד בשבוע הוא פשוט נותן לקבוצה ימי חופש על בסיס דיי קבוע...

    אני מבין את זה שלפעמים צריך לתת לשחקנים יום חופש, להתרענן ולבלות עם המשפחות שלהם. אבל לא יכול להיות שהם עושים את זה על בסיס קבוע בזמן שהקבוצה נראית כל כך רע.
    והעניין הוא שזה מחזק את הטענות\שמועות על הרצינות של האימונים שלנו תחת סלוט.

    גם סלאח בראיון השבוע (ולא בפעם הראשונה) מדבר על התרופפות בסטנדרטים של העבודה הקשה בחדר הלבשה.
    אני אזכיר שלפני כמה שבועות גם ואן-דייק אמר שהוא היה המום כשהגיע למתחם האימונים ולא היו כמעט שחקנים.

    איך אדוארדס מסכים לזה? או שהוא פשוט לא קשור, וזה יוז. אדוארדס לא מתעסק בעבודה של סלוט, כמו שטרחו להגיד לנו שוב ושוב מאז שאדוארדס חזר למועדון.
    או שזה הכל שקרים של בעלי אינטרסים.
    או שזה על הזין של אדוארדס שאיבד עניין אחרי שהבעלים שיקרו לו והוא רק מחכה לקיץ\קיץ הבא בשביל לעזוב בסיום החוזה שלו.


    היום יש כתבות עם טון קצת יותר ביקורתי כלפי סלוט, אפילו מכתבים כמו פירס, אבל שוב מי שדופק הכי מעט חשבון זה לואיס סטיל:
    "הבעיות של ליברפול בסוף העונה הן אותן בעיות שהיו בתחילתה, סלוט לא פתר אותם. זה טוב ויפה שסלוט אומר שבעונה הבאה זה ישתפר אבל איפה הראיות שתומכות בזה? אני לא ראיתי כאלה".
     
    Esomech אוהב/ת את זה.
  8. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    47,777
    לייקים שהתקבלו:
    7,966
    הוא קשור להכל.
    אדוארדס חזר לפה כסמל המסחרי במילון למנהל ברמה הכי גבוהה שיש.
    מי שהכניס ווליוס ואמות מידה מקצועים שלא היו במועדון שלך יותר מדור.

    והינה עכשיו מהצד הוא מנהל של קבוצה מן סמי מקצוענית כזאת שפעם בשבועיים מדליפים שהיו 2 וחצי אימונים השבוע והמאמן מחלק ימי חופש כאילו כל שחקן בקבוצה משלים הכנסה כרואה חשבון או כנהג אובר איטס.
    ועם כל זה לא מספיק לפעמים צריך גם לתפוס שוט של אדוארדס מחייך חיוך דבילי ביציע.
    אשכרה כמו מורטאו או הבנקאי.

    אם יוז ואדוארדס מסכימים להיות בהנהלה של קבוצה שמשאירה מאמן כדורגל שהם חתומים עליו יותר מחצי שנה אחרי שברור שבכל מועדון נורמלי אחר שהוא לא ארסנל הוא כבר היה נבעט ממזמן, שמדליפה שהוא גם ממשיך לעונה הבאה, שמתבזה בכל שבוע מחדש זה דבר אחד אבל לקבל את זה שבכל העיתונים הגדולים מדליפים עליך בכל שבוע שני שאתה מתאמן כמו קבוצה מאנדורה זה כבר דבר אחר.
    באמת שואל איך הם מסכימים להיות חתומים על דבר כזה.
    ואם התשובה היא שלא ממש אכפת להם זה אפילו עוד יותר מטריד.
     
  9. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,156
    לייקים שהתקבלו:
    22,864
    ברור, הוא קשור להכל.
    כל הדיווחים מהרגע שחזר טענו הפוך, אבל אתה יודע.

    חיוך של אדווארדס ביציע? אני לא חושב שראיתי אותו מצולם ביציע אפילו פעם אחת מאז שחזר. דיי בטוח שהוא לא מגיע למשחקים ואם כבר אז אולי יושב באיזה בוקס שלא נחשף למצלמות.

    מה תחום האחריות שלו? אני לא יודע. כאמור, לפי כל התדרוכים והדיווחים בתקשורת הוא לא מנהל את המועדון אלא יוז. יוז מינה את סלוט. יוז עושה סרטוני תדמית עם סלוט.
    האם הוא יכול להתערב? לקבל החלטה מעל הראש של יוז? אני מניח. האם הוא חייב לעשות את זה? מבחינתי כן, אחרת אני באמת לא מבין מה הוא עושה במועדון (אבל אני מניח שהוא לא עושה במועדון כלום ויעזוב בקיץ הקרוב כי הבעלים שיקרו לו).

    ואולי גם אנחנו בדד-לוק כי הוא מסיים חוזה עוד שנה ולא רוצים לתת לו לקבל החלטות כאלה גדולות? וזה נכון גם ליוז?
    הרי כבר הבנו שאף אחד מהם לא צפוי להמשיך מעבר לחוזה המקורי שלו (והשמועות ממשיכות לטעון שיעזבו כבר בקיץ הקרוב).
    לא יודע, זה קלאסטר פאק שלם כרגע.

    אני לא יודע איך הם מסכימים לקבל את זה, בין אם זה אדוארדס, בין אם זה יוז ובין אם שניהם ביחד.
    מכיוון שמקצועית אף אחד בחיים לא ישכנע אותי שאנשים עם אפילו הבנה בסיסית של המשחק הזה לא רואים איזה עבודה מחרידה סלוט עושה, ויוז ואדוארדס הם לכל הפחות בעלי הבנה בסיסית, אני מניח שאו שיש דברים מאחורי הקלעים שאנחנו לא מודעים אליהם (הוא סיים וזה לא רשמי, הוא בנה על רכש מסויים והם לא סיפקו אותו ולדעתם זה דפק אותו...), או ש-FSG לא מאשרים לפטר אותו, או שזה על הזין שלהם כי הם עוזבים בקיץ ואין להם עניין בכותרות כאלה.
    אף אחת מהאופציות האלה לא תפתיע אותי.

    אבל איזה ניהול...
     
  10. Esomech Member

    הצטרף ב:
    ‏31/10/14
    הודעות:
    2,645
    לייקים שהתקבלו:
    2,406
    מין:
    זכר
    אדווארדס אחראי בין אם הוא רוצה ומעורב ובין אם לא.
    החזרה שלו הייתה גולת הכותרת אחרי שקיבלנו את ההודעה מיורגן, כמישהו שישמור על הסטטוס של המועדון, כמישהו שקיבל המון קרדיט על ההצלחה של הקבוצה והניהול שלה. כמובן המון קרדיט ביחס למישהו שהוא לא יורגן.
    זה לא משנה אם הוא בתפקיד במועדון או בFSG, הוא אמון על הקבוצה, לא רק להרחיב את המודל של מספר קבוצות. אלא גם לנהל את מה שקורה בהם. וכרגע יש לו רק קבוצה אחת, והוא לא ממש מנהל אותה, לא בהצלחה לפחות. אז כל מה שקורה זה תחת תחום אחריותו.
    אם לא מממשים את המודל של כמה קבוצות, הוא לא חייב לחכות לסיום החוזה שלו בשביל לעזוב אם כל שאר הדברים שקורים במועדון לא מעניינים אותו.
    אם יוז עושה חרא עבודה, זה על אדווארדס, עם סלוט עושה חרא עבודה זה על יוז ואדווארדס. שניהם צריכים להיות ערים למה שקורה ומעורבים. כל מה שקורה בקבוצה זה רחוק מרק כדורגל לא טוב. זה דעיכה בכל האספקטים של הקבוצה והניהול שלה.
    הירידה בסטנדרטים, האימונים, ימי החופש, ההופעות בתקשורת, הריבים עם השחקנים. אלא הכל סימפטומים של אותה רעה. ולעצום עיניים ולחשוב שיש פה איך לשפר את הסיטואציה זה או מישהו עקשן שלא רוצה לטעות או מישהו שכנראה ממש לא מבין איך מועדון כדורגל ששואף להיות בטופ של הטופ אמור להתנהל בו.

    אדווארדס יכול להתפטר עם רע לו. ליוז יש הצעה מסעודיה לפי הדיווחים. שניהם יכולים לעזוב כבר הקיץ. שניהם בנוסף לראש ביצה הראשי צריכים לעזוב כבר הקיץ. בטח ובטח עם אדווארדס ממש ממורמר על המודל. אז איך הוא תורם בדיוק. כמובן שאני מצפה מהבעלים גם לקחת את האחריות ולדעת גם לבעוט להם בתחת, אבל אני חושב שהם פשוט נתנו לאדווארדס את המפתחות כאיש שלהם שאמור לטפל בקבוצה, בזמן שהם הורידו הילוך בכל מה שקשור לניהול. אבל עדיין, הם לא יכולים להתעלם לגמרי מכל הקרקס הזה. בטח ובטח שיש להם עוד נציג בהנהלה של הקבוצה שלנו, בדמותו של בילי הוגאן, המנכ״ל של המועדון. שגם לו יש תפקיד בFSG. גם הוא צריך לפעול פה ולתדרך את הבעלים על מה שקורה. וגם הוא כושל בתפקיד שלו כרגע.
    הוגאן הוא זה מי שחייך במשחק מול פאלאס, ולא אדווארדס, וגם זה היה בתגובה למחאה של האוהדים על עליית מחירי הכרטיסים (מחאה מגוחכת בעיניי).


    הביקורות של הכתבים? שווה לתחת. מידי פעם בורח להם הביקורת ואז מהר מאוד הם מקבלים בראש ומתקפלים. רק מראה על החוסר יושרה העיתונאית שלהם עם כל השקרים שהם מפיצים בחסות המועדון.
    רק לואיס סטיל עוד יחסית משמיע טון ביקורתי מאוד כבר תקופה.
    נכון גויס יצא עם 2 כתבות שליליות תוך 24 שעות, וגם גרוסט, פירס, קרוק. כולם הצטרפו לעדר הביקורתי, קרוק וגרוסט אפילו קראו לתשובות שלו הזוייות.
    אבל עדיין זה לא רלוונטי ושווה לתחת. זה לא פתאום מעיד על שינוי כיוון במועדון והחלטה להיפטר ממנו.

    וירג׳יל גם באיזה ציטוט אמר שיש המון עבודה שצריך לעשות מאחורי הקלעים כחלק מההכנות לעונה הבאה.. אבל שהוא יתחיל בזה רק אחרי המונדיאל.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,156
    לייקים שהתקבלו:
    22,864
    מסכים עם הכל.

    לא התכוונתי שלאדווארדס אין אחריות למצב. גם אם הוא לא המנהל\אחראי על סלוט - הוא האחראי על יוז.

    ובסוף בסוף - האחריות על FSG.

    בימים האחרונים היו דיווחים שסלוט רוצה לעשות שינוי בצוות האימון שלו ואולי להביא את העוזר שהיה לו בפיינורד ולא עבר איתו בהתחלה כי לא קיבל רשיון עבודה.
    מהלך שמזכיר את רודג'רס שזרק את העוזר שלו מתחת לגלגלים בשביל עוד כמה חודשים בתפקיד.
    אלה כמובן דיווחים שעוד יותר מחזקקים את ההבנה שסלוט נשאר גם לעונה הבאה.
    אבל דווקא בכתבה של ג'ויס מהיום הוא מתייחס לעניין שינוי בצוות האימון כמשהו שסלוט רוצה לעשות במידה והוא יישאר בתפקיד. ניסוח קצת יותר אופטימי כי משצמע ממנו שזה לא בטוח (ואני אזכיר שלפני כמה חודשים סלוט רצה להחזיר את הייטינחה והמועדון הטיל וטו).
     
    Esomech אוהב/ת את זה.
  12. Esomech Member

    הצטרף ב:
    ‏31/10/14
    הודעות:
    2,645
    לייקים שהתקבלו:
    2,406
    מין:
    זכר
    אפשר רק לקוות שאכן עניין האם ישאר בתפקיד זה עדיין אם. ולא בחירת מילים בשביל להראות כאילו אולי זה עוד יכול להשתנות.

    זה לא רק העוזר מפיינורד, גם השם של הייטינחה עלה שוב. הקטע הבאמת רודגרסי שלו זה שגם חלק מהמהפכה הזאת בצוות המקצועי שלו, זה גם עזיבה של ואן ברונקהוסט הלא רלוונטי. אבל יותר מזה. העוזר הראשי שלו שגם בא איתו מפיינורד.
    להעיף עוזר אחד שהיה איתך שם, אבל להביא עוזר אחר שהיה איתך שם. ושבמקרה הם עבדו יחד גם.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  13. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,210
    לייקים שהתקבלו:
    4,758
  14. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    47,777
    לייקים שהתקבלו:
    7,966
    סנסי בחינם
     
  15. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,156
    לייקים שהתקבלו:
    22,864
    קונדה מאוד לא סביר לדעתי.
    סנסי לעומת זאת נראה כמו קישור שיותר מתאים לנו.
    הרכש המשמעותי שלנו להגנה זה ג'אקט, אם יהיה משהו בנוסף אליו זה משהו מאוד זול\בוסמן.
     
    Esomech ו-סמואל אטו אוהבים את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 0)

  1. oranfu