לפי רומאנו ג'ונס רוצה לעבור לאינטר, הם המשיכו לרדוף אחריו מינואר. אין איתנו סיכום אבל גם הפסקנו איתו את המו"מ על חוזה חדש (החוזה מסתיים עוד שנה). מועדון מטומטם ורשלני, ניהול פשוט זבל. גם אם לא מחזיקים ממנו, איך לא מנהלים מו"מ לחידוש חוזה עם שחקן שמסיים עוד שנה? איך הצליחו לגרום לשחקן בית שלפני חצי שנה אמר שהחלום שלו להיות כל הקריירה בליברפול, לרצות לעזוב? שנזכיר שוב שאנחנו גבוליים מאוד עם מכסת ה-HG? שיש לנו 4 קשרים בסגל כולל ג'ונס, כשעוד שניים מסיימים חוזה גם הם עוד שנתיים ואחד מציג יכולת עלובה ממש? הכל פשוט זבל במועדון הזה. לא יאומן באיזה מהירות פשוט הרסו כל מה שקלופ בנה.
השחקנים השבוע היו שוב בחופש. בראשון הפסידו במשחק עלוב, בשבת משחק מוקדם חשוב, באמצע הם התעופפו להם לחופשות. אין מילים כבר, באמת.
להצליח להפסיד היום לצ׳לסי, גם בלי אימונים בכלל בשבוע, שקול ללקבל בראש מפסו בצ׳מפיונס. משחק שצריך להיות משחק אימון.
לוולבס וטוטנהאם עוד היה על מה להלחם אז. לצ׳לסי אין כבוד ואולי בכלל הכוכבים המדושנים שלהם מעדיפים בלי אירופה, זה אולי יזרז אצל כמה מהם את הכרטיס יציאה.
ועדיין, סיפרו לי שאני מנצח אותם בקלות אפילו בלי לעלות לדשא. המציאות הוכיחה אחרת. ולא שאני מטיל ספק שצ'לסי פח. פשוט גם ליברפול פח.
זה הכל, הוא משמיד את כל מה שקלופ בנה. דיכאון אחד גדול כל מה שקשור למועדון הזה. תעירו אותי כשהוא יקבל את הבעיטה הבלתי נמנעת בתחת, אחרי שנזרוק גם את העונה הבאה לפח.
בוז על חילוף של שחקן צעיר ועשרות שלטים נגד סלוט ביציעי אנפילד בעונה אחרי אליפות. כל הכבוד. אורן מה איזה עם איזה טייק על הסקאוזרים העיוורים הטיפשים שאין להם מושג ומבחינתם מקום 4 זה אליפות?
אני לא אמרתי שמבחינת האוהדים מקום 4 זה אליפות, זה מבחינת הבעלים. הסקאוזרים הטיפשים נזכרו מאוחר מדי. היו צריכים לשרוק לו בוז ממזמן, כשנשאר משחק בית אחד לעונה הזאת זה קל להתעלם מבחינת הבעלים. אגב, אני גם רואה הרבה סקאוזרים בטוויטר שכועסים על הבוז ואומרים ש"אנחנו לא כאלה".
הסקאוזרים וגם הפרשנים צריכים להפנים שהעובדה שליברפןל לקחה רק 2 אליפויות ב35 שנה לא משנה כלום. ליברפול מאסיב קלאב בהכנסות בניגוד לתקופת גילט והיקס ושנות ה90 והמטרה צריכה להיות אליפות \אלופות\גביעים מקומים בכל עונה ועונה. למען האמת בגלל זה גם אפשר היה לפטר את סלוט באמצע העונה כי הוא לא הצליח להתחרות באמת על האליפות. עד לא מזמן כל הסוארזים והטורסים היו נמכרים. היום זה כבר לא כך ולא צפוי לחזור להיות כך. הסטטוס של המועדון השתנה - לטוב ולרע. וצריך לקבל את המציאות.
אפילו ג׳יימס פירס פרסם כתבה על כמה סלוט גרם לאוהדים להיות חסרי סבלנות בצורה שלא נראתה מאז הימים האחרונים של הודגסון. חצי מטיל ספק על כמה זה נכון להמשיך איתו. The mutinous mood inside Anfield sent a clear message to the hierarchy about the scale of the unrest. A Liverpool manager hasn't faced this level of dissent on home turf since the final throes of Hodgson's reign. This was the day when patience snapped. https://www.nytimes.com/athletic/7265815/2026/05/10/liverpool-fans-arne-slot-patience/ תדרוך או דעה שלו? לא ברור. בנתיים הכתב הבכיר של ריאל טוען שפנינו אליהם לגביי אלונסו כי היו לנו ספקות לגביו. זה אני יותר חושב שקשור ליחצ של ריאל אחרי מה שקורה אצלהם בתקופה האחרונה. כאילו להראות שאם אצלנו יש ספקות לגביו גם, אז אולי זה היה מהלך מוצדק שלהם לפטר אותו.
מה יש לנו לפנות לריאל לשאול אותם מה חושבים על אלונסו שהיה שם חצי שנה לפני שהחדר הלבשה הפסיכוטי שלהם העיף אותו? חרטא בפיתה.