טיימינג מוזר, אבל בשעה טובה. עכשיו נראה מי המחליף. הסגל של ליברפול מאוד בעייתי אבל עדיין סלוט הצליח להגיע לרמת עולב חריגה בגלל אימון רע ובעיקר עצלנות יוצאת דופן. איזו השמדת ערך. זה נראה כמו מאץ' משמיים עד בערך ההדחה מול PSG.
יש 8 חורים בסגל לדעתי אבל אחרי עונה כזאת שכולם נראו בושה וחרפה אני פתוח גם לבדיקה מחדש של שחקנים. חדשות מדהימות. מאז נובמבר המשחקים היו ממש תקועים לי בגרון באופן אישי, עכשיו אני מת לראות מי המאמן החדש ואיך הקבוצה תיראה.
גם רומאנו אומר שהוא הפייבוריט וגם ההגיון אומר אייראולה: הוא פנוי, אתמול\שלשום היו תדרוכים שהג'וב שהוא רוצה זה ליברפול (כשעוד היה לנו מאמן, שזה דיי מוזר) וגם הסוכן שלו ויוז קרובים מאוד ויוז זה שהביא אותו לבורנמות'. בשלב הזהה יפתיע אם זה לא יהיה הוא. חייב להגיד משהו בנוגע לסלוט: כל הזמן קיוויתי שיפוטר, כבר חודשים. הרגשה מוזרה מאוד בתור אוהד ליברפול לרצות כל כך שמאמן שהביא אליפות יפוטר (ועוד כמה חודשים בודדים אחרי החגיגות) אבל אי אפשר היה להמשיך. זה כן קצת טעם מר, שמאמן שהביא כזה אושר מפוטר והיחסים הגיעו להיות כאלה רעילים, אבל בעיקר בגלל זה לא היה מנוס. האווירה סביב הקבוצה הפכה להיות רעילה כמו שאני לא זוכר אף פעם - הכדורגל הגרוע, התוצאות העלובות, הראיונות שלו שהיו עמוסים בעיקר בתירוצים וזריקת האשמה לכל כיוון חוץ מלקבל אחריות, האיבוד של החדר הלבשה (שחקנים יכולים לספר מה שרוצים, רואים על שפת הגוף של לא מעט שהם לא סובלים אותו). חבל, באמת חבל שזה הגיע למצב כזה ומי היה יכול להאמין שזה מה שיקרה לפני שנה, אבל באמת שאין מנוס ולהישאר איתו זאת הזייה שאין לה סיבות מקצועיות. כמו שגיל ציין, עכשיו אפשר להתחיל להתעניין באמת מי ומה מבחינת רכש ולקוות לכדורגל טוב יותר.
יששששששששששששששששש ישישישישישישישישי יא בני זונותתתתתת יששששששששששששש עוף עוף הביתה יא רוי הודג׳סון הולנדי
חייב לומר קטנה אחת. מוזר לי מאוד שנתנו לאלונסו ללכת ליריבה כשידעו שיש סיכוי שסלוט מסיים (וידעו ואלונסו היה מחכה). לא רצו את אלונסו. אני לא יודע אם בגלל שהוא סירב לנו כדי ללכת לריאל או בגלל סיבות אחרות אבל אין ספק שלא רצו אותו
חדשות נהדרות. מסכים עם כל מילה שרשמת אורן. לא דמיינתי ששנה בדיוק אחרי האליפות נגיע למצב הזה. הטעם מאוד מר. זה היה נראה מאוד מבטיח לפני שנה. הנקודת קיצון שהגענו אליה חייבת להסתיים. בשביל כולם. זה היה רעיל וארסי. אפשר להגיד תודה על העונה הראשונה, לשכוח את העונה האחרונה. ולהמשיך הלאה.
זה ברור שלא רצו את אלונסו, וסביר שזה עוד יותר מחזק את הטענות שלא רצו אותו גם כשקלופ עזב. לא כי "נעלבו", זה בולשיט. מסיבה כזו או אחרת הם לא חושבים שהוא מתאים להם. מילים שתופסות את העין בתדרוכים: רוצים מאמן שינחיל כדורגל יוזם, אגרסיבי ומהיר. ההיפך המוחלט ממה שראינו השנה מסלוט.
אורנסטין וכו אומרים שאריואלה פייבוריט, הונס משטוטגרט וסייג׳ של לאנס גם מועמדים. אבל גויס כתב קצת משהו בניחוח אחר, הוא אומר שאריאולה יהיה הפייבוריט אם ריצ׳רד יוז יהיה זה שייקח את ההחלטה. מריח קצת כמו חילוקי דעות ומאבקי כוח.
הונס משטוטגרט הוא גם מעולה אבל אני חושב שהקפיצה משטוטגרט לליברפול היא גדולה מדי, נראה שאיראולה ימונה אם לא תהיה הפתעה יוצאת דופן.
הונס באמת צריך לקבל משרה מעניינת יותר. זה לא מאמן שיש לו one and done ברזומה. גם אותו הייתי לוקח אלינו.
ח.ח ל-FSG שכנראה פעלו כאן מעל לראש של יוז ואדוארדס והחליטו לפטר. לא מובן מאליו. לא הסתפקו בתוצאות העונה אחרי השקעה גדולה בקיץ, ראו והבינו מה קורה בתוך המועדון והיו ערים לרחשים וביקר גם לרצון של הקהל. מותר וצריך גם להגיד את זה. אני אפילו שמח שהמועדון הזה החליט לתת לו לסיים את העונה ולא באמת מפטר מאמן שלקח אליפות בשניה שנהיה רע ויש איזה מינימום של כבוד.
יום גדול. מהלך מפתיע בטירוף, שרק יעשה טוב לקבוצה, למועדון ולדעתי גם לסלוט עצמו. איראולה נראה לי כמו אחלה אופציה אבל אני בהחלט לא נעול עליו. בעיקר שמח שמתקדמים מסלוט אחרי עונה מזעזעת. תענוג.