אני לא יודע מי קיבל את ההחלטה על הפיטורים, אבל נגיד ואלה FSG - הם החליטו על הפיטורים אבל יתנו לצוות לקבל החלטות על המחליף? לא נראה לי סביר אבל מיו יודע כבר בבלגן שיש אצלנו. ואלה לא התוצאות אלא הכיוון המאוד ברור של הקבוצה, וזה נאמר בהודעה של ההנהלה. גם אם חושבים שהוא מאמן מצויין, הגענו למצב שהוא פשוט לא יכול כבר להצליח במועדון. חבל שלא הודיעו לפני המשחק האחרון, שהיה מקבל את התשואות מהקהל גם הוא (עם כל הביקורת הקשה על השנה האחרונה, מגיע לו על התואר בעונה הקודמת). לא יודע מי אני רוצה כמאמן, לא מתיימר לדעת לבחון את זה יותר מדי אלא אם יש עילוי מטורף כמו קלופ (ואין). יש לי חשש ממאמן שהנסיון שלו הוא רק\בעיקר במועדונים קטנים יותר וכפועל יוצא גם הכדורגל שלו פחות דומיננטי. זה לא טריוויאלי לעשות מעבר מקבוצה של משחק מעבר לקבוצה של כדורגל מול קבוצות שמסתגרות. אני בעיקר רוצה לחזור לכדורגל התקפי ומהיר, משחק לחץ. אלה דברים שחייבים להיות שם נרדף לליברפול מבחינתי.
יש לי תחושה שהשמות שעולים כרגע, זה יותר ניחושים מושכלים. ושזה לא בטוח ייגמר רק בסלוט, לא אתפלא אם גם יוז יעזוב. אבל זה תחושה שמבוססת בעיקר על ניסוחים של חלק מהכתבים, זה שגויס אמר שאם יוז יהיה אחראי אז זה יהיה אריאולה. וזה שאלכס קרוק שמאוד מקורב ליוז אמר שבהיררכיה הניהולית של ליברפול רצו להמשיך עם סלוט, אבל שהתוצאות לא השתפרו מספיק ושיותר קל להחליף את המאמן מאשר כמה שחקנים. שזה גם ציטוט שנשמע קצת חמוץ כאילו לא נתנו להם לעשות את המהפכה שהם רצו בסגל. אולי אפילו גם אדווארדס. לא ברור בכלל איפה הוא עומד, היו שמועות שהחיכוכים היו בינו לבין יוז, שמועות אחרות שהוא ויוז היו באותו קו, אבל הקו הנגדי היה בכלל מייק גורדון מFSG. וגם התדרוכים על הסגנון כדורגל שרוצים במועדון, תוקף, יוזם, לוחץ.. שזה לא להגיד התוצאות לא היו טובות. זה להגיד אנחנו לא אוהבים מה שראינו ולא אוהבים את הכיוון. אני כתבתי לא מזמן למה אני פתוח לאריאולה, והוא גם עונה על הרעיונות האלה, אבל גם לכאורה הונס. וזה לא שאני חושב שאם יוז יעזוב אז אריאולה ירד מהפרק, אבל אני חושב שההחלטה לפטר את סלוט הגיע מגבוה, אז גם במינוי של המאמן הבא תיהיה מעורבת של אנשים בכירים יותר. וכמובן שיהיו לכך השלכות על חלון העברות. אבל כמו שאמרנו כמה פעמים. הסגל שלנו טוב בהרבה ממה שהראה, והמון שחקנים פשוט היו רעים בגלל עבודת האימון הרעה.
איראולה הוא המאמן הכי טוב שאתם יכולים לקבל עכשיו וזה יהיה ממש טמטום לא למנות אותו,אם להנהלה של מנצ'סטר יונייטד היה שכל הם היו ממנים אותו כבר לפני שבועיים. אני לא חושב שצריך להשמיץ את ארנה סלוט על הכישלון בעונה הנוכחית שהיו בה צירוף של דברים שהפכו את ההצלחה לבלתי אפשרית, וצריך גם לזכור שהוא המאמן השני בלבד ב-36 השנים האחרונות שהביא לכם אליפות ובעיני הוא בהחלט ראוי למקום של כבוד בהיסטוריה של המועדון. סלוט לדעתי יוכל להשתקם מצוין מהעונה הזו בפאלאס או בבורנמות' שמחפשות מאמן חדש וישחקו בליגה האירופית אבל אולי הוא בכלל יעדיף לנוח שנה אחת.
היינו נשואים לסידני סוויני עכשיו במשך עשור ונפרדנו. עכשיו חזרנו לבית של ההורים באשקלון ואנחנו נאלצים לפתוח טינדר. מה לדעתכם נמצא? זה בגדול המצב שלנו אחרי קלופ. גם FSG לא אשמים בהיצע הדל אז אני בהחלט אחגוג את העובדה שיש סטנדרט במועדון גם אם הם רחוקים מלהיות מושלמים. מאמן לא יישאר פה אם הוא לא יצליח. אולי נמשיך להיות בינוניים כי לא נמצא את המאמן הנכון ויקח זמן עד שפתאום יקרה הניצוץ ויורכב כאן סגל שיתחבר ויוכל לקחת תארים, אבל הנקודה החשובה היא הידיעה שגם אם לקחת אליפות לפני עונה - אתה תעוף גם אם הגעת לצ׳מפיונס אם הכדורגל יהיה מחורבן והקולות סביבך יהיו כל-כך שליליים. עם זה ואך ורק עם זה אני יוצא מהפיטורים האלה וזה לבד מחזיר אותי להתגרש מהמועדון. נצליח או לא? זה תלוי בעוד אלף ואחד דברים. גם אם נחזור אחורה כולנו ראינו הגיון בחזרה של אדוארדס וגם המינוי של יוז לא היה איזה ביזיון הרי.. בסוף הוא זה שהביא את איראולה והעמיד לו את הסגל שאיתו הצליח. אז גם זמנם של שני אלה במועדון קצוב אם לא יהיה שינוי דרמטי בעונה הקרובה, אבל לדעת שיש בעלים שלא מסתפקים במקום בליגת אלופות זה דבר חשוב.
וואו. לא עבור חצי יום. וכמות הסחלה שיוצאת החוצה לא נורמלית. איך הם המשיכו איתו עד עכשיו לעזאזל? מת עכשיו לשמוע את קראגר מדבר על כמה זה השחקנים. @_pauljoyce: Arne Slot is said to have torn a strip off his players at half-time at Anfield vs Chelsea (1-1 draw). The tirade was so forceful that it was heard in the corridors outside the dressing room.
אני חושב שאחרי סלאח היה ברור לאן זה הולך. ואם לא עכשיו אז תחילת עונה אני מניח שזה היה מתפוצץ (למרות שאי אפשר לדעת). כרגע איראולה נראה ביי פאר המועמד הרלוונטי הכי ראוי (אולי למעט ססק). כן אני חושב שיותר מזהות המאמן (דבר חשוב מאוד), יותר חשוב פה המיינדסט של ההנהלה לגבי מה, איך ובאילו אינטרוולים רוצים להשיג. עם העזיבה של פפ נפתח חלון לכל קבוצות הטופ-6 לבסס שושלת, שכרגע נראה שאנחנו הפייבוריטים לכך אבל זה רחוק מלהיות מובן מאליו. ובעיקר, הסגל שלכם עדיין דרוש חיזוק מאסיבי. שלד של גראבנרח-סובו-וירץ-איסק הוא עדיין בTOP 2 הכי איכותיים בליגה גם היום (+אקיטיקה?) - אבל נדרש רמונט רציני בהגנה - נכון לכרגע אני לא רואה שחקן אמין בהגנה שאפשר לבנות עליו למעט וירג'יל (שגם חווה עונה לא טובה).
להגיד לי שאיסק בקבוצה קטנה של שחקנים שגורמת לך להיות טופ 2 בליגה אחרי העונה האחרונה זה בערך כמו להגיד לי שגיוקרס מועמד לגטימי לבלון ד׳אור אחרי העונה האחרונה שלו בארסנל. נאמר זאת כך יונית, אם הפציעה של אקטיקה היא ברמת השואה הארמנית שאין ממנה דרך חזור, הם צריכים חלוץ בקיץ. @Esomech בוקר טוב אליהו. עברת את המנצ׳סטר יוניטיזציה המוחלטת. איזה ריחות שחשבת שיעלו מהחדר הלבשה אחרי חצי שנה של הדלפות יומיות? ורדים ושושנים?
האמת שזה בדיוק מה שציפיתי שיהיה. פשוט חשבתי שזה יהיה מחר או שבוע הבא. ואלו עוד אני חושב שזה הדלפות מההנהלה והמעטפת המקצועית. בטוח שגם הרבה דברים יצאו החוצה ברגע ששחקנים יתחילו לפתוח דברים דרך מקורבים. ימים סוערים עוד לפנינו.
אכן, התחילו לצאת דברים (באופן לא מפתיע). כתבה ארוכה מאוד של דייויד לינץ' עם כמה דברים שנראה לי ששווים איזכור (מעבר לדברים שכבר שמענו): במועדון לא היו מרוצים מהאמירות של סלוט והיחס שלו לשחקנים הפחות בכירים בסגל ואדווארדס דיבר איתו על הדברים האלה אבל סלוט המשיך בשלו. אחד הדברים שבהנהלה אהבו לגבי סלוט לפני המינוי זה שפיינורד שלו סבלה ממעט מאוד פציעות (לא חדש, אמרו את זה בזמן המינוי). מה שהתברר עם הזמן זה שהוא "השיג" את זה באמצעות אימונים מאוד קלילים פיזית, בלי אינטנסיביות ולכן שחקנים סבלו מפחות פציעות שריר. אסטרטגיה שהתבררה כלא מתאימה לליגה האנגלית כי השחקנים לא הצליחו להתמודד עם האינטנסיביות הנדרשת. השחקנים דווקא נהנו מזה בהתחלה, זה היה ההיפך הגמור ממשטר האימונים תחת קלופ. הצוות של האקדמיה היה מתוסכל והביע את זה בשיחות פנימיות שסלוט לא מתעניין בכלל במה שקורה באקדמיה. יש טענות שהיחס של סלוט לתפקיד השתקף בלוח האימונים, בחופשות התכופות שלו והעובדה שהמשפחה שלו לא באה איתו לאנגליה ונשארה בהולנד. וגם אם זה לא הוגן כי הדברים האלה היו נכונים גם בעונה הראשונה שלו בתפקיד (שהסתיימה עם אליפות), סלוט לא הבין שבמועדון בסדר גודל הזה יש חשיבות גם לתדמית הציבורית. דייב (זה שיש לו קשרים לא רעים עם השחקניפם האנגליים\אקדמיה): יש שחקנים שכבר לפני כמה שבועות התבקשו לחכות עם התוכניות שלהם לעונה הבאה (כאלה שמחפשים השאלות) כי אולי הם יהיו חלק מהקדם עונה. שחקנים שעברו פציעות (קבוצה בוגרת וגם שחקנים מושאלים) לא זכו לשום יחס מסלוט, שחקנים בהשאלות בכלל לא שמעו ממנו (נחשפנו לזה כבר תכלס עם אליוט). *יש כמה תגובות בטוויטר, חלק הרי מכירים את השחקנים שגדלו במועדון ונוקבים בשמות של שחקנים שממש כועסים על היחס (או היעדר היחס). לואיס סטיל: המועדון לא יכל להתעלם מהכדורגל המשעמם והבוז של הקהל. וזה לא רק באצטדיון, כנסו לכל מונית בעיר וגג תוך 2 דקות הנהג יגיד לכם שהוא רוצה שיפטרו את סלוט.
כריס ווילאמס: EXCL: Information tonight from within IFA, via LFC, that Conor Bradley’s injury is far worse than reported. With wider ramifications if proven. Whoever comes in as the new Liverpool head coach, a RB is now a massive priority. נשמע כאילו יש סיכוי שהקריירה של בראדלי בסכנה
אני חושב שמשלב מוקדם מאוד היה ברור שזאת פציעה מאוד מאוד קשה והיו סימני שאלה לגבי העתיד המקצועי שלו. אני לא יודע אם הוא ייאלץ לפרוש, אבל ספק לגבי העתיד שלו במועדון וברמות הגבוהות יחסית. וויליאמס אחרי זה צייץ (ומחק) שהכוונה לגבי ההשלכות היתה בנוגע לפציעה שלו ואיך היא נגרמה\הוחמרה (ושהוא לא כיוון לצוות הרפואי במועדון אז כנראה מרטינלי).