לפי מה שאני הבנתי. מדובר בנזק גדול יותר ממה שחשבו, ושבנוסף לקרע דרגה 3/4 שלעצמו היה גורם לו לחזור רק בתחילת 2027. יש חשד גם לנזק עצבי. מה שמסביר גם למה זה עולה שוב עכשיו, כמה חודשים אחרי הניתוח, ושהוא התחיל כבר את תהליך השיקום. הרבה אנשים מקשרים את זה בתגובות למרטינלי. לי קצת קשה לראות איך הדחיפה המלוכלכת שלו, יכולה להחמיר את הפציעה עוד יותר. אם זה היה נגרם בגלל הדחיפה הזאת, אז הייתה רואה גם תגובה מיידית של כאב עוד יותר קיצוני של בראדלי.
לא מבין בזה כלום, אבל אולי הדחיפה של מרטינלי גרמה לתזוזה מאוד לא רצויה של הרגל בסיטואציה המאוד רגישה שהיתה שם. לא יודע, נשמע גם לי מוגזם (ואולי גם לא לזה הוא התכוון) אבל מי יודע מה בדיוק הלך שם. אגב, נקודה שלא הזכרנו פה בדיונים עד עכשיו (שיוז לא רוצה לפטר את סלוט כי הביא אותו): יוז הביא את אוניל לאמן את בורנמות', והוא ממש חבר שלו עוד מתקוםתם כשחקנים, ואז פיטר אותו בשביל להביא את איראולה (וזכור לי כמה ביקורת הוא קיבל על זה שפיטר מאמן מצליח בשביל ספרדי לא מוכח). אז אולי היינו תמימים להאשים אותו שלא מפטר את סלוט כי חבר שלו או משהו כזה (עדיין לא מצדיק מבחינתי שחיכו עד עכשיו). עוד קצת מידע שיצא (ג'ויס): היו בעיות בחדר הלבשה, חלקן לא באשמת סלוט (ההתנהלות של סלאח שיצא נגדו, שחקנים שענייני החוזה שלהם העסיקו אותם כמו קונאטה) אבל הסימנים הם שחדר ההלבשה פשוט לא איתו. הוא מחדד את זה שהעזיבה של הייטינחה בקיץ שעבר היתה אירוע משמעותי כי הוא תכלס היווה כמו מחיצה בין הסגל לבין סלוט והיה מאוד פופולרי, מה שסלוט ושאר הצוות שלו כנראה הרבה פחות.
יוז גמר לכם את העונה הזאת. אי אפשר לתת לו יותר מ10 אחוז קרדיט על זה שהתעשת ופיטר את סלוט ביוני. זה 8 חודשים מאוחר מדי. גמר לכם את העונה. כמו להזכר לספר לכולם שאשתך בהריון בחודש ה-8. פתטי. ברור שחדר ההלבשה יהיה מעורער כשעושים את התרגיל הקבוע, שנה אחרי שנה, עם שחקנים מרכזיים שנכנסים לשנה אחרונה לחוזה, שנתיים אחרונות לחוזה. הנהלה עלובה. דיווחתם על הכנסות של 703 מיליארד פאונד בשנה האחרונה(הכי הרבה בליגה). אתם חושבים שהמידע הזה עובר מעל לראש של השחקנים? הם רוצים חלק מהעוגה, בטח כשהם רואים מה המקבילים שלהם מרוויחים ובאיזה קלות מאריכים חוזים בכבוד אצל היריבות. מה הם חשבו שיקרה עם קונאטה בכניסה לעונה הזאת כשאתם מקשרים את עצמכם כל הזמן לבלמים ומתייחסים אליו בגיל 26-27 כאילו זה איזה שחקן עבר שאתה נותן לו לעזוב בחינם. מה חשבתם שיקרה? סלאח לא יצא נגדו סתם. ראה את הבית זונות, ראה בשביל מה הוא מספסל אותו, ראה איך שחקן כמו גאקפו ישאר תמיד בהרכב(כשלפרקים הוא היה מסריח אפילו יותר ממנו). מאמן ברמות האלה צריך קודם כל להכיר ברמה הכי טובה את הנפשות הפועלות בסגל. צריך איי קיו רגשי. הוא צריך לדעת מה מהפעולות שלו יכולות לערער את החדר הלבשה. סלוט כאילו שם זין על הכל, מאשים את השחקנים כמו מאמן במנצ׳סטר יונייטד שהמוח שלו טוגן וול דאן על הגריל וצריך להוציא אותו מהמועדון עם חליפה לבנה וזריקה לווריד. אני בדיעה שאי אפשר לסיים את הסאגה הזאת עם פיטורים רק של המאמן. היו לפחות שני ליצנים מעליו שראו את כל הבית זונות הזה ואפשרו לדבר הזה לקרות עונה שלמה. אתם רוצים ריסט? צריך להעיף גם אותם. עכשיו הם עובדים קשה להפעיל את כל הג׳וייסים של העולם עם ג׳וס שילבין אותם. עברו קורס מזורז אצל וודי.
איפה ההלבנה ומי נותן קרדיט? להיפך, זה רק מראה כמה המצב מאחורי הקלעים היה גרוע וביזיון שחיכו כל כך הרבה עם החלטה בלתי נמנעת.
אני קורא הדלפות עליכם מאתמול בבוקר אצלי, עוד לא קראתי מילה אחת רעה על יוז או החברה לידו בבורד. כרגע רוקדים דבקה על הדם של סלוט.
אני ראיתי כבר בכמה כתבות שאי אפשר לנקות אותם מאיך שהעונה התפתחה עד לפיטורים האלה. וכן, את עיקר הביקורת מקבל סלוט, ברור שהוא האשם העיקרי. התחילו שיחות רשמיות עם איראולה לפי כל הכתבים.
האמת אני קראתי גם ביקורות על יוז ואדווארדס. בכמה מקומות גם שהם אפילו רצו להשאיר אותו, FSG הם אלה שנתנו את המילה האחרונה. כרגע אני לא יודע למה אני מאמין ולמה לא. מצד אחד, הוא פוטר אחרי שיום לפני אמרו לו שהכל טוב. מצד שני, זה נראה שאריאולה ידע למה הוא מחכה, וכן סימנו לו שהמשרה יכולה להיות שלו בקרוב. כמה כתבים רושמים דברים דומים, אבל עם השתלשלות אירועים אחרת, שנראת כאילו ״מודלפת״ ממקורות שונים עם נקודת מבט שונה. אצל כל שאר העיתונאים אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא. חוץ מדומיניק קינג שלא צריך להקשיב למילה שיוצאת לו מהפה, כי אחד הדברים הבודדים שאני כן בטוח בקשר לכל ההדלפות האלה, זה שמי שהדליף לדומיניק קינג עד עכשיו, שכבר שנים לא היה רלוונטי אלינו. זה מישהו מהסביבה של סלוט. הכתבה שלו שהאשימה את כולם בפיטורים שלו, ואיך זה בכלל הגיוס שחקנים, ואיך זה שFSG לא עמדו במילה שלהם ונכנעו ללחץ מהקהל כי הם בכלל גם רצו להשאיר אותו, ושלא נתנו לו הזדמנות להוכיח את עצמו. או הכתבה שלו כמה ימים לפני שגם האשימה את השחקנים והאוהדים. וזה שהוא טען היום שאנחנו צריכים להגיע להסכמות עם העוזר שלו מהולנד כאילו הוא חתם כבר. הוא יחזור להיות לא רלוונטי מהר מאוד.
זה לא בהכרח משפיע, אבל דומיניק קינג אוהד אברטון. ואני אומר לא בהכרח כי לואיס סטיל אוהד סיטי והוא אחד הכתבים הטובים בכל הנוגע אלינו. יודע שהדעות חלוקות אבל אני מתבאס על העזיבה של קונאטה. אחד השחקנים שיותר חיבבתי.
מהלך הזוי באמת. עונה רעה וזה אבל בן 27, שיחק כמעט את כל העונה הזאת חלק בלי פציעות תחת מאמן גרוע. עוזב בחינם. ניהול היי טק.
לא נרגע מזה. מאבדים שחקני הרכב חשובים כל שנה בחינם. כל הארכת חוזה של שחקן מפתח הופכת לטלנובלה שפוגעת בנו מקצועית ופוגעת במוניטין של המועדון. באיזה עולם שופכים מאות מיליונים על וירץ, אקיטיקה ואיסק ומאבדים את קונאטה בחינם? זה מטורלל. עכשיו לך תביא בלם ברמה ותסמוך על ואן דייק הקשיש ו2 בלמים צעירים אחרי פציעות קשות. מחדל עצום.
זה גם נזק תדמיתי גדול. שחקן בן 22 שיש לו ביקוש לא קטן כמו שהיה לקונאטה בגיל הזה יחשוב 3 פעמים לפני שהוא יגיע אליכם. למה לא להגיע לסיטי או ארסנל? גם אם יש שם 500 בלמים. יש לך בטחון תעסוקתי, ישחררו אותך בגיל מאוחר לא בשיא הקריירה כבוסמן. ידעו לתגמל אותך כשתביא תארים. חבורת מטומטמים מנהלת אתכם.
גומז זה גם ככה שחקן פאנטום. הוא לא באמת קיים, יכול לשחק משחקים בודדים בעונה. אני מאוד אוהב אותו, אבל מקצועית אין לו כמעט משמעות. מבאס הסיפור עם קונאטה, עוד מחדל ענק של ההנהלה. אני גם חושב שמקצועית הוא טוב (עונה אחרונה גרועה אבל מאמן שיכור וגם עבר טרגדיה אישית קשה מאוד) אבל גם זה פשוט עוד בור גדול שצריך למלא מבחינה מקצועית. באמת לא מבין איזה מין מועדון זה שבאופן קבוע מאבד שחקני הרכב שפשוט נגמר להם החוזה והם גם בשיא הקריירה. ובמקרה הזה בכלל זה מרגיש כאילו אף אחד מהצדדים לא רצה לסיים את ההתקשרות, ובכל זאת זה קרה. פאקינג לפני חודש הוא אמר בעצמו שהוא מאוד קרוב לסיכום והוא מאושר להמשיך. לפני שבוע משחק סיום עונה, באנפילד, לא יכלו לעשות גם ממנו פרידה כזאת קיבינימאט?? הוא אפילו אומר את זה במכתב הפרידה שכואב לו שלא יצא לו גם להיפרד מול כל הקהל כי הוא לא חשב שזה המשחק האחרון שלו (מה שמוביל אותי לחשוב שהמועדון פשוט החליט לסיים את המו"מ מולו חד צדדית ולסיים את הסאגה, להפתעתו). הוא חייב להיות השחקן האחרון שזה קורה איתו. חייב חייב חייב. יש לנו מלא שחקנים שמסיימים חוזה עוד שנתיים ומבחינתי למכור כל אחד מהם אם לא מגיעים איתו לסיכום בחודש וחצי הקרובים. כן, זה כולל את סובוסלאי.