באחת העונות, ואני לא זוכר איזה, הוא הבקיע במשהו כמו 80% מהבעיטות שלו לרשת. רוב הגולים גם היו שערי נצחון כמדומני. אף אחד לא טוען שהוא היה כישרון על, חלאס לזיין כל דיון. היה כישרון גדול, אחלה שחקן, ועל תחילת הדרך אצלנו שרמוטה של אברטון שבר לו את הרגל (איזה מועדון מטונף הם). חתום על כמה וכמה וכמה מהרגעים הכי גדולים שלנו בעשור האחרון.
Anfield Edition | æ on X: "Oakley Cannonier was one of the names released by Liverpool today.If the name sounds familiar, he was the ball boy who set up the “corner taken quickly” to complete the Barcelona comeback.One of the most important assists in our history. Best of luck in the future, Oakley https://t.co/TzVRwKIGx4" / X
היה עליו הרבה הייפ בזמנו, אבל לדעתי זה תמיד היה ברור שאין שם באמת פוטנציאל וכמדומני גם כתבתי את זה פה. להיות פינישר מצויין בלי שום יתרונות פיזיים\טכניים מעל לממוצע זה פשוט לא מספיק. הוא אחר כך גם סבל מפציעות קשות נדמה לי, כמיטב המסורת של חלוצי נוער במועדון.
טרנט כבר מצטער על המעבר? מאגדה בהתהוות ושחקן נבחרת מרכזי נהיה מחמם ספסלים שלא סופרים, כלכלית לא היה רעב ללחם בליברפול ועכשיו נדפק עם מאמן שיגמור אותו
הוא מרוויח שם מעל ל300 אלף פאונד בשבוע עם מענק חתימה גבוה. תסכם את זה וזה יותר מפי 2 ממה שהרוויח בליברפול. ובוא, עדיין היה באיזור של מאבק על משהו בעונה הזאת שזה קצת יות מהמאבק של ליברפול עם יונייטד על מקום 5.
תן לי להרגיע אותך - עם הסכומים שיש להם הם חיים חיים מדהימים גם בליברפול. ואני חייב להגיד שכשהגעתי לליברפול בפעם הראשונה הייתי ממש מופתע. ציפיתי למקום עלוב אבל זאת אחלה עיר. אולי לא אטרקטיבית כמו מדריד\ברצלונה (עניין של טעם כי אני למשל מעדיף את לונדון על ברצלונה בלי ספק בכלל) אבל רחוק מאוד מאיך שמציירים אותה.
בסדר ועדיין. אי אפשר להגיד לי שזה בקטנה. יש לו גם משפחה, אשה, אח גרידי. החיים במדריד נוצצים יותר מכל הבחינות. יצא לי לחיות גם בסיאטל. יש שם המון מליונרים, יש גם המון מיליארדרים שחיים שם ועדיין לא מתקרב לרמת החיים שאתה תקבל בקליפורניה, ניו יורק וכו... אז על אותו משקל. בכמויות הגשמים והקור סיאטל היא בדיוק כמו ליברפול.
אין לו אשה, יש לו משפחה של עלוקות זה כן. ובתור "אחים של" הם חיו טוב מאוד בליברפול, והמועדון גם דאג להם להכנסה (עזרו לאח שלו להפוך לסוכן, הם סיפסרו בכרטיסים למשחקים...). החיים במדריד אולי נוצצים יותר, אני לא אומר שלא. אבל אתה יודע שהחיים שלהם בליברפול, עם וילות הענק הסופר מפנקות שלהם, בעיר שהם מלכים בה, שהיא רחוקה מלהיות איך שמתארים אותה (חיי לילה תוססים, סצנה של תרבות...) הם חיים טובים מאוד. כן זה קר, כן זה גשום. אני מעדיף את זה על האקלים הים תיכוני של מדריד, למשל. זה עניין של טעם. ואני לא טוען שרמת החיים בליברפול גבוהה יותר מבמדריד, לא. פשוט שיש להם חיים מצויינים גם בליברפול. אני ממש לא חושב שאיכות החיים זה מה שמוביל את ההחלטה הזאת. אולי עבור דרום אמריקאים שקשה להם להסתגל לסגנון ומעדיפים מדינה חמה\לטינית.
אז מסתבר שיש החתמה ראשונה לקיץ, ויקטור מוניוז מאוסאסונה, ווינגר ורסטילי לפי הדיווחים. לא מכיר אותו אבל שמח שאנחנו פועלים מהר ובשקט לשם שינוי.