בנוגע לאליוט איראולה נשמע פחות נלהב. דיבר בצורה טובה סה"כ, אבל שונה מאיך שהתייחס לג'ונס. תסבירו לי איך המאמן אומר שהוא מאוד רוצה ששחקן X יישאר, ושהוא שחקן מצויין וחשוב מאוד בעייניו, אבל המועדון רוצה למכור אותו ולא רואה לנכון בכלל לשבת איתו למו"מ על חוזה חדש?
כי איראולה קיץ הבא לא פה, אלא אם תהיה עונה חריגה, ולא תהיה. מה זה מעניין מה הוא רוצה? מי שהביא אותו כבר לא פה והעונה הזו תהיה עונת מעבר של כלום ושום דבר. כבר ברור שלא עושים שום דבר בחלון המביך הזה וספק אם מישהו כרגע בכלל עובד במועדון הזה. ננסה איך שהו להשתחל שוב לטופ 4-5 אבל זה יהיה מאוד מאוד קשה הפעם ואני מניח שקיץ הבא כבר נראה שינוי משמעותי יותר, אולי עם מנהל מקצועי חדש. עד אז הציפיות שלי באדמה. זה מצחיק שלפני דקה אמרתי רק תעיפו את סלוט ואני לא מבקש כלום. לא יכול לראות את הפרצוף שלו, אבל המועדון הזה כלכך בקלות מכניס אותך לדיכאון שוב שזה מדהים. לא אוהב את ג׳ונס, מעולם לא אהבתי. שחקן מוזר שלא גורם לי להרגיש כלום, בלי קשר לזה שאני לא מחזיק ממנו מקצועית אני אשמח אם הוא ילך רק כי זה אומר שיש סיכוי שנביא קשר אחד. אחד מסכן חדש. לא חושב שהוא יתרומם בליברפול כבר ולדעתי מעבר לאיזו פורסט יעשה לו טוב
נקודות המפתח מהכתבה באתלטיק על העזיבה של אדווארדס: מסתבר שאדווארדס הודיע ל-FSG שהוא מתכוון לעזוב כבר לפני 9 חודשים (כאמור בעקבות זה שהם לא עמדו בהבטחות שנתנו לו). יוז יעזוב לסעודיה בסיום חלון ההעברות ולא ברור כרגע מה יהיה עם הסקאוטרים הבכירים שהגיעו איתו. גם לא ברור לגמרי מה יהיה עם ג'וליאן ווארד שחזר למועדון עם אדווארדס (למרות שכנראה יישאר) ולא ידוע כרגע מי יחליף את יוז. יש 9 שחקנים שנכנסים לשנה האחרונה בחוזה שלהם. כמו שסלוט לא עבר עם המשפחה שלו לליברפול ו"ברח" לימי חופש בהולנד כל הזמן, מסתבר שגם יוז לא עבר לליברפול והיה מגיע רק לאיזה יומיים בשבוע למועדון (לא קריטי כמו מאמן, ועדיין מסריח לדעתי). בניגוד לפעם הקודמת שעזב ורצה הפסקה מכדורגל, הפעם אדווארדס ממש לא רוצה הפסקה אלא פשוט לא להמשיך בתפקיד שהוא לא מה שהבטיחו לו כשמינו אותו. סיכוי סביר שיעבור לצ'לסי.
נשמע כמו הסרחה רצינית במועדון. היום הדברים האלה נוטים מאוד להשפיע על שחקנים כי הכל דולף החוצה מהר לרשתות איפה שכולם נמצאים. מקווה שלא תהיה לנו עונה בלהות ושאיראולה יצליח להביא את עצמו ולגרום לקבוצה לשחק טוב, כי אני באמת מאמין שהוא מאמן טוב. כרגע מבחינת גיבוש הסגל יש כמה סימני שאלה גדולים מאוד ועם מצרפים לזה את המצב עם החוזים והבעיות בניהול המועדון זה נראה לא טוב בכלל.
המועדון הזה לא מנוהל כבר כמה שנים. שוב אני אגיד - 4 מנהלים מקצועיים עזבו מיוזמתם ב-5 השנים האחרונות. זה לדעתי מספר כמעט את כל הסיפור.
Lewis Steele on X: "Dominik Szoboszlai is close to signing a bumper, long-term deal at Liverpool, as per Hungarian reports. Always felt like a case of when not if with the 25-year-old who was #LFC player of the season last year. A big box ticked. ✅https://t.co/L8f0sofGgY" / X חדשות מעולות. מאמין שהוא יהיה הסגן קפטן גם עכשיו. מגיע לו.
באמת אנחת רווחה שם. תודה לאל במידה ויקרה. מאמין שאחרי המונדיאל אנחנו ויתר הקבוצות נעלה הילוך בהעברות. חבל כי הקדם עונה בפתח ולא עשינו כלום כמעט.
הוא באמת קושר לריאל מדריד? זה לגמרי היה שלכם לשלשל. יש להם גם את ואלורדה שהוא בערך בסגנון הזה. בסוף במדריד מאריכים חוזה לטשומאני ולא חסרים להם שחקני קישור והם קושרו קצת לאנזו. כמובן שיציגו את זה עם סרטון, בילד אפ כאילו הבאתם את אוליסה.
הוא לא קושר לריאל, אבל זה ברור שזה החלום שלו. חוץ מזה שאצלנו זה לא קשור לריאל. אנחנו מתקשים מאוד לחדש חוזים לשחקנים שלנו, אז כשהשחקן הכי טוב בשנה האחרונה נכנס לשנתיים האחרונות בחוזה זה מטריד. שיעשו בילדאפ וסרטון, אין בעיה. צריך לשפר את הוייב סביב המועדון וחתימה של השחקן אולי הכי בולט בסגל על חוזה חדש זה נושא להייפ.
יש להזכיר פה היום את קוין קיגאן, הקטן-ענק שהלך לעולמו. מגדולי השחקנים במועדון ומהטובים בעולם בזמנו. אייזיק ניוטון אמר פעם- "אם ראיתי למרחוק זה בגלל שעמדתי על כתפי ענקים" ובכך נתן קרדיט לדורות של פיזיקאים ומדענים לפניו שבתגליותיהם ועבודתם הניחו את היסודות להשגים שלו. קוין קיגן היה אחד מאותם ענקים קדמוניים עבור ליברפול, יחד עם שאנקלי, טושאק, הייוואי, יוז, פיירקלאף, קנדי ושאר כוכבי שנות ה70 וה60. במצעד הגדולים של שחקני ליברפול שפורסם לאחרונה הוא לא הגיע ל 10 הראשונים וזה בעיניי עוול. עבורי הוא לפחות TOP 3 במועדון. קיגאן היה השגי וזכה בתארים קבוצתיים ואישיים רבים. אבל היה זה סיגנונו הטכני והאנרגטי ששבה לבבות. תודה מייטי מאוס. תודה ענק אדום. נוח בשלום אני אתגעגע. ואני עצוב
איזה מדהים זה שבמשך שנים כל שחקן שלנו שאיכשהו מתקרב לסיום חוזה - ריאל נועצים בו את הטפרים שלהם, אבל כשרודרי (קפטן נבחרת ספרד ומועמד לבלון ד'אור) רוצה לעבור לריאל הם לא בקטע?