למה הכוונה ב"פציעה מחשידה"? יכול להיות שבתנועה הזו נמתחה רצועה ויכול להיות קרע אבל גם יכול להיות שום דבר מלבד כאב רגעי (שיכול ללוות אותו אפילו כמה שעות) כל עוד הוא מרגיש בסדר ומדווח שרוצה ויכול להמשיך לא רואה בזה בעיה, ברגע שלא יכל עצר וביקש חילוף.
אני בכלל מדחיק את רוב מה שקורה עם מכבי חיפה בשנים האחרונות. אבל אחרי התגובה שלך הלכתי לחפש מה היתה התגובה שלי (לאירוע שאני לא זוכר). את המקרה עצמו אני לא זוכר, לא יודע מה היתה העבירה שם. אבל התגובה שלי פה היתה שאני יכול להבין אם היה נשלף אדום. לא בדיוק דיעה נחרצת נגד אדום.
בדיוק רציתי לשאול את אוהדי נתניה כאן בפורום עידן444 yakov_y Maccabi Diamond על ההרכב והמערך של אבוקסיס במשחק מול טבריה, משהו שדי עבר מתחת לראדר לדעתי. אז נכון, בילו ודאבו המוציאים לפועל העיקרים בהתקפה היו פצועים (גם כאן יש אשמה לאבוקסיס, לפי הדיווחים הוא שיתף את דאבו למרות שהתלונן על עומס מול יפו החלשה בגביע), ועדין, באיזה עולם זערורה פותח לפני מקסים? אם טבארש פצוע, למה להכניס את עמית כהן המוגבל ולהמשיך בכוח עם שלושה בלמים? למה לא לעבור למערך של 4 עם ג'אבר בצד אחד וקלר בצד השני? נ.ב אם נתניה לא מביאים שוער בינואר הם בבעיה. צרפתי אפילו חלש יותר מניראון שלצד הצלות גדולות סופג המון שערים באשמתו של חוסר ניסיון וחוסר יציבות.
איזה קרב מרתק בין הגנת נתניה שלא מפסיקה לסבך את עצמה לבין התקפת הפועל ירושלים שלא יודעת/לא מסוגלת לקחת את המתנות שנותנים לה.
השופטים בושה. כל המשחק לטובת אוסישקין. הם נתנו להם לחזור. הפועל פתח תקווה נראית מושלם והיא הוכחה מושלמת לכך שחייבים לחוקק בישראל את חוק 50+1
באמת שזו הייתה אחת המחציות הטובות בשנים האחרונות. שתי קבוצות שיודעות מה הן עושות ומה הן רוצות ולשם שינוי גם שופט שלא בא להפריע. רמה גבוהה בהכל חוץ מניצול מצבים.