שבת 17:00 ברנלי - בורנמות' סנדרלנד - ברייטון 19:30 ארסנל - אברטון צ׳לסי - ניוקאסל 22:00 ווסטהאם - סיטי ראשון 16:00 פאלאס - לידס יונייטד - וילה פורסט - פולהאם 18:30 ליברפול - ספרס שני 22:00 ברנטפורד - וולבס
רייס לא ממש יודע לבעוט חופשיות חוץ מהיום שהתלבש מול ריאל, גבריאל מנסה להפוך כל קרן לקרב MMA, לא הרבה חוץ מזה. רשמית האלופה הגרועה ביותר. בטבלת החוץ אברטון ממוקמת גבוה אז זה משחק קשה
מאדווקה כבר מוציא 4 כדורי קרן במשחק הזה, ארטטה מוכן עם הצ׳ק של הבונוס? ראייה בינתיים שחקן המשחק, לקח 3 כדורים של גול.
איזה נונשאלנט. בדקה וחצי הראשונה שראיתי אותו לפני איזה שנתיים וחצי היה לי ברור שזה הכשרון האנגלי הכי מעניין בדור הזה.
ארסנל במחצית שניה טובה וכפי שאני מצפה לראות אותה כשהיא צריכה להשיג שער. לוחצת בלי הפסקה, דוחפת קדימה גם במחיר של לאבד את הכדור מידי פעם. חילופים טובים של ארטטה(חוץ ממוסקרה שלא ברור לי למה הוא מעדיף אותו על וייט אבל אני לא באימונים אז צריך לתת לארטטה קרדיט שאם וייט כמעט לא רואה מגרש זה כנראה כי לא מגיע לו). חילופים התקפיים. דאומן חייב לשחק יותר כי נכון לכרגע הוא השחקן התקפה הכי טוב שיש לנו. אזה במשחק מצויין. מדואקה בצד שמאל זה כמו שמשון הגיבור בלי שיער. נראה די אבוד שם למרות שעשה כמה פעולות טובות. אודגור היה חסר לי כי המשולש בצד ימין שעובד נפלא איתו יחד עם סאקה והמגן היום כולל את סאליבה בתפקיד אודגור בשלישיה ושם ההתקפה נגמרת. אגב, האברץ רץ מול השוער ושחקן דוחף אותו באופן בוטה ומכשיל אותו. זה פנדל. אבל כפי שנאמר כאן לכל אורך השבוע כשטוענים שארסנל נהנית משיפוט שלא שורקים לחובתה פנדלים- באנגליה החליטו לא לשרוק כמעט על כלום וזו היתה עוד דוגמה.
https://x.com/LowResReplays/status/2032878198296367342 התכוונת שניהם דוחפים אחד את השני כשהאברץ שם את היד ראשון על המגן. אתה אשכרה חושב שכולנו לא רואים את המשחקים שלכם שאתה יכול לזרוק פה שטויות לאוויר והעולם ימשיך הלאה, אה?