שישי סמניו הלוהט מעלה את בורנמות׳ הלוהטת למקום השני הזמני, שהופך אחרי הניצחון של טוטנהאם למקום השלישי הזמני, אחרי 3-1 ביתי על פולהאם. שבת לידס מפסידה 2-1 לטוטנהאם בבית במפגש המוקדם 17:00 ארסנל - ווסטהאם מנצ׳סטר יונייטד - סנדרלנד 19:30 צ׳לסי - ליברפול ראשון 16:00 אברטון - פאלאס ניוקאסל - פורסט וולבס - ברייטון וילה - ברנלי 18:30 ברנטפורד - סיטי
ארטטה ממשיך במערך ההתקפי, הפעם עם שני קשרים התקפיים במרכז המגרש לצד רייס. אין תירוצים מול חיה פצועה כמו ווסטהאם. מקווה שלא ימתחו אותנו.
אחלה שלמאנס מקבל סוף סוף הזדמנות. אבל למה דאלוט ושוא על אותו אגף? זה כל כך קלאסי שמנובמבר(אחרי הפגרה) לוק שואו יפצע לחצי שנה. זה כתוב בכוכבים.
לא זוכר מתי בפעם האחרונה גול שלנו עבר לידי כמו כלום. מרגיש כמו מועדון שנמצא בקומה, לופ של כישלון שלא נגמר, אפס הסקת מסקנות, רק התירוצים והסיסמאות משתנים.
לא להאמין, שער מכדור חוץ ארוך. מחצית נהדרת שלנו כשברור שאם אנחנו לא כובשים את השני אנחנו נענש על זה במחצית השניה.
השופט דקה וחצי אחר כך נותן לדאלוט לייבש באת הכדור עם מגבת וכמעט יוצא מזה עוד שער. למה מאפשרים את החוסר אחידות הזה?
מפתיע שוער שלא רק שלא עולה בשער אלא גם מציל אותך מהמתנה השבועית של שואו. חבל שאמורים העדיף להיות פחדן ולגמור לנו את העונה לפני שנתן לו את חולצת ההרכב.
בהחלט הרגשה שלא מכירים, לעלות לשחק כדורגל בלי שהשוער שלך מוכר אותך במנהרה. אחלה הופעה שלו גם עם הכדור ברגל. אני כבר בשלב שאני מתפלל שליצ׳ה באמת קרוב לחזרה כי לא נראה שיש משהו שהולך להזיז את שואו מההרכב. הוא כרגע האסון הכי גדול שלנו אחרי שבינדיר חזר לחור שלו. אין יותר מרפי מזה שכשאתה הכי לא רוצה לראות אותו הוא פתאום משחק 90 דק׳ בכל משחק, שחקן של 30 אחוז כשירות בקריירה.
אם נלך לפי ההגיון עם טן האח, מחר יכריזו על חוזה חדש לאמורים לאור ההישג האדיר של כניסה לטופ 10 שהוא הטופ 4 החדש. ליברפול הולכת לפרק אותך באנפילד ולהסיר מעליה את כל סימני השאלה, שוב תעלה בצורה מקובעת ותקבל בראש.
הרכב טוב של סלוט לדעתי, חוזרים ל3 קישור של העונה שעברה. איזאק בחוד כנראה בגלל הפציעה של אקיטיקה. יהיה מעניין. מצפה מאיתנו להראות קצת יותר יציבים היום. מאמארדשווילי מדאיג אותי האמת, לא יודע למה. משחק הרגל שלו חשוד מבחינתי.
הקשיב לי עם וירץ בספסל למשחק הזה. קיבלתם גוסטו בקישור ממול, אחלה הזדמנות גם למקאליסטר להתעורר על החיים שלו.