Former Man United, Ajax coach Erik ten Hag named FC Twente technical director - ESPN The inevitable has just happened.... בפרצוף של קיי700 ושל אמיר יאיר גולן. שאוננו על השמעאק הזה ואני אמרתי שהוא בדרך לטוונטה... המינוי הכי גרוע בתולדות המועדון - אין מה להגיד. קבר את המועדון סופית הבן זונה המעאכר המטונף והעלוב הזה.
קאריק יותר הרשים בשיחות מאשר המתחרה גם פלורס בחיפה הרשים בשיחות Man Utd keen to avoid a repeat of Ruben Amorim as Michael Carrick appointed until the end of the season - Reporter Notebook | Football News | Sky Sports
https://x.com/Lea_EFC/status/2013287949773713577 אני אומר חייבים למכור אותו בשביל להעביר מסר. לא הגיוני שקשר מפארמה שנת 1995 מבזבז את זמננו פה. כמו כן, אנחנו דממנו מספיק מהעיניים לראות אותו ב-8 העונה. די. קחו את הכסף ותברחו.
כל הכבוד קיי. שמגיע לך אז מגיע - בהחלט למכור קשר בן 31-32 ב100 מיליון פאונד זה מצוין. אין ספק בכלל. בטח ובטח שמדובר באוברייטד שאף קבוצה גדולה לא תרצה ולא רצתה עוד מ2020 לשים עליו את הכסף. אבל בסעודיה צריכים שחקנים עכשיו. מישהו צריך למסור לחלוץ הכושל ששיווקת פה דארווין אל-אבידור.
קראתי שמול סיטי, ביום סטנדרטי במשרד, הוא ייצר את כמות המצבים שייצרו אחד- פלוריאן וירץ ושני- מרטין אודוגרד ביחד מתחילת העונה. אוברייטד ענק. מה נניח היה נותן לארסנל שלא נותן להם אזה, ההוא מהקיץ שחצי פורום השפריץ ממנו ואנשים פה דמיינו שההבדל בין קיץ לקיץ 10, זה אזה? בהזדמנות זו, נשא תפילה מעלה כולנו שאזה יזכה לתת את כמות המשחקים הטובים שנתן אנטוני בעונה הראשונה אצלינו. עם עוד קצת מאמץ הוא שם(3). במקרה של אגדות אמיתיות שאין להם את הפמפום הבריטי, מבינים כמה הם היו גדולים ושחקנים של פעם בדור רק אחרי שהם עוזבים. משער שזה יהיה המקרה גם כאן. מתגעגע לימים שהציעו לי לזרוק את ברונו לווסטהאם בשביל וורד פראוס. באיזה ליגה אנחנו היינו אם הטרייד המחולל הזה היה קורה אני יודע. אבל מעניין מאוד איפה ווסטהאם הייתה יכולה להיות. יום אחד יעשו על זה דוקו, איך לשחקן כמו ברונו היו כל כך הרבה אוהדים מהקבוצה שלו שפשוט שנאו אותו ושכנעו את עצמם שהוא מקור כל הבעיות ב-6 שנים שנתן לקבוצה. זה באמת משהו שלא רואים בשום מקום אחר בטבע. דמיינו בליברפול מתעסקים באובססיביות בג׳ררארררד(שבכלל היה קרוב לערוק בשיא שלו לצ׳לסי), סווארז, טורס כמו שאצלינו יש כת שפשוט שונאת את השחקן הזה.
בסדר גמור. אנחנו הולכים להפסיד כוכב על ונבכה שנים על זה שהוא עזב. בסך הכל בן 24 , באיירן בארסה ריאל פסז צלסי ארסנל כולן הציעו עליו 100 מיליון פאונד והן מוכנות להעלות הצעה ל150 מיליון פאונד. גם שיטי וליברפול בוכות שהן יריבות גדולות שלנו שלא יכולות לקנות את הטאלנט המדהים הזה ובעיקר צעיר מאוד הזה. מתאים לכל מערך ולכל שיטה. הוא שחקן ששווה לשחק 4231 בשבילו עם מרכז מגרש מופקר כי הןא ממש ליאונל מסי בן 23. הוא גם היה חייה רצינית במשחקי טופ 6 עד גמר הגביע המפורסם שבו הצטיין. ממש חיית בישולים וכיבושים הוא היה במשחקים הגדולים. פרנק לאמפרד לכל דבר ועניין. -יותר טוב-? תכין את השמן תינוקות בזמן שאתה קורא את פוסט זה יקירי.
נו נו נו, לא יודע כמה שנים לא הייתי כאן אבל ההופעה הזו בדרבי החזירה אותי כדי לבדוק מי כאן עוד חי, ולא רק שקיי-700 עוד כאן, הוא דווקא בצד הנכון של הברונו-דיבייט? לא ייאמן. בכל מקרה, תודה גדולה לאמורים שאיבד את זה פומבית והכריח את רטקליף לפטר אותו, כי האגו של בראדה עוד היה משאיר אותו להרוס למיליוני אוהדים מי-יודע-כמה סופי שבוע.
אין לי מושג איך הוא ניסה לשכנע אותך, אבל ביקשת בנימוס אז בכיף. הוא יכול להיות מתסכל לעיתים, כן, אבל בזמן שלו בליגה הוא יצר (עד וכולל הדרבי האחרון) 600 מצבי הבקעה, מקום שני בקטגוריה הזו? דה-ברויינה, עם 430 בערך. לא חושב שיש מישהו שיחלוק על כך שדה ברויינה היה אחד הקשרים הטובים בעולם כשהיה בסיטי, וברונו יוצר יותר בקבוצה ה-ר-ב-ה פחות טובה שיוצרת הרבה פחות. תוך כדי שהוא נאלץ לשחק תחת שני המאמנים הזוועתיים ביותר שיצא לי לראות ביונייטד, שהדוגמתיות (מלשון Dogma) שלהם שטפה את המועדון והרבה מהאוהדים שלו. אמורים וטן-האח, שאחד מהם ניסה לשחק עם ברונו כקשר אמצע שאסור לו לזוז קדימה ותודה למי שזה לא יהיה שפוטר, ניסו ולא הצליחו לסרס את הקשר הכי יצירתי ופרודקטיבי שהליגה הזו ידעה מאז.. סקולס? הוא מכונה לייצור מצבי הבקעה, ולמרות שהוא לא מושלם בעליל, הוא גם רץ בלי הפסקה למרות שהוא גאון כדורגל, הוא פשוט מאוד יונייטד. וגם - זירו אגו למרות שיש לו כל סיבה בעולם לכך. האם היינו צריכים למכור אותו? לדעתי לא, שחקנים כאלה הם הסיבה שאני רוצה לראות כדורגל, ואם היינו מחליפים אותו בשני קשרים טובים וסולידיים - היה לי הרבה פחות כיף לראות אותנו משחקים (למרות שרובן אמורים ניסה לייצר את המצב הזה בכל כוחו). יונייטד היא לא קבוצה שמשחקת את הסיסטם של המנג'ר וזהו, כל המרמור הזה על ה-DNA של יונייטד בתקשורת האנגלית מטומטם לחלוטין כי ה-DNA הזה הוא בדיוק הסיבה שאנחנו מי שאנחנו. אם הייתי אוהד שמוכן לזרוק את זה לצד בשביל לקחת אליפות, הייתי הולך לאהוד מועדון פלסטיק עם 0 היסטוריה או רגש. הדרבי האחרון היה הכי יונייטד שראיתי מאז ה-4-2 עם ואן חאל לפחות, פרגמטי בקו האחורי, יצירתי באמצע וקטלני בקו הקדמי, ועוצמתי בכל אחד מהם. לא מחליף את זה או את ברונו לעולם. מבין את הצד שלך אם אתה רוצה למכור אותו, רק תדע שאין הרבה כאלה וסביר שגם עבור כפול ממה שתקבל עבורו אתה לא תשיג אפילו חצי ממה שיש בו.
k_700 לא רק בצד של ברונו הוא גם האוהד יונייטד היחיד שאתה מכיר שרצה את ברונו והתפלל שיגיע שנה לפני שהגיע לפה. הוא זז המון קדימה אצל אמורים ב-8 ואני לא זוכר שאמורים ניסה לדחוף אותו החוצה. המועדון ניסה למכור אותו בקיץ, אמורים רק הרים לו בתקופה שעוד התלבט אם לקחת את ההצעה וברור לגמרי שזה החלטה מעל לראש של המאמן כשמציעים לך 100 מליון פאונד. אמורים גם רצה שני קשרים אמצע ולפי הדיווחים הפיצוצים עם רטקליף הגיעו אחרי שיחה בשישי כשהתברר שלא הולכים לנסות להביא אפילו אחד בינואר(אחרי שהיה כסף להביא את סמניו ב65 מליון פאונד). אין לי ספק בכלל שאם היית מביא לו שני קשרי אמצע בקיץ הוא היה משחק עם ברונו ב-10 בדיוק כמו שהיה מזיז את פוטה בספורטינג לתפקיד האמיתי שלו כשהיו לו שם כלים. הבחירה לשים את ברונו ב-8 הגיעה כי היה לך רק את קובי מאיינו. ועם כל הכבוד להופעה אחת מדהימה של מאיינו(בכמעט שנה וחצי של כדורגל) זו עדיין הופעה אחת מול קבוצה מטומטמת שלא לחצה אותנו כל המשחק והגיעה בגישה כנועה עם מאמן שנדמה שבא לגנוב תיקו ואם כל זה לא מספיק הם שיחקו פתוח לגמרי מה שאפשר לנו להוציא משחק מעברים משובח. מאיינו כשרון גדול מאוד אבל בגישה שלו הלך אחורה בשנתיים האחרונות והסימן שאלה אם הוא יכול להיות האיש שלוקח על עצמו בכל שבוע את התפקיד של ה-8 עליו להוכיח, בטח במשחקים שנצטרך לשבת על היריבות והם ילחצו אותנו נמוך. נכון, העמדה של ה-10 היא המיטבית לברונו אבל אנחנו שוכחים שהוא ביי פאר מייצר הכי הרבה מצבים בליגה גם כ....8 והוא מוביל את הליגה בבישולים גם כ...8. זה לא המקרה שלקחת חלוץ 9 ודחפת לאגף והפכת אותו לגירסה שהיא חצי מעצמו. אגב, הוא שיחק 8 בעונה הכי טובה שלו בפורטוגל ומשחק את התפקיד הזה לא מעט גם בנבחרת. בעולם מושלם אני עושה הכל כדי למקסם אותו ב-10 אבל עם הקישור העלוב שיש לנו? צריך לעשות הכל כדי לנצח בתנאים לא תנאים. ואם כבר מדברים על סבל ולהנות מכדורגל או לסבול אז המאמן הכי נוראי שהיה פה(בפער עצום) זה מוריניו. לא היה סבל גדול מזה. אחריו כנראה ראנגניק. אצליהם לא היה משחק אחד טוב. עזבו משחק, לא היתה מחצית שהיה אפשר להגיד זה כדורגל של יונייטד. גרונשיט, נאדה. ואצל מוריניו היה הרבה יותר כשרון בקבוצה והליגה הייתה הרבה פחות עמוקה. אבל אם זכרוני אינו בוגד בי אתה ממש אהבת אותו.
אגב, יוצאים כבר הדלפות שהקשרים ״עם הנסיון פריימרליג״ שניסינו להביא בהשאלה בינואר הם אנדידי ולופטוס צ׳יק. מראה לסטנדרטים שלהם כשאתה יריקה מטופ 4.
טוב שחזרת, כיף לקרוא אותך. אני אגב חושב שהדברים שנכתבו כאן לפניך לא נכונים, ברונו מהשחקנים האהובים והמוערכים אצל הקהל שלנו וזאת למרות שהגיע בתקופה שאחרי פרגוסון. נ.ב אם כבר קשרים עם ניסיון פריימר לייג, הייתי הולך בכל הכוח על רובן נבש. רק בן 28, מסיים חוזה בקיץ בסעודיה וסירב לחוזה החדש כי רוצה לחזור לאירופה, יכול להיות אחלה אופציה ובמחיר מציאה לאור העובדה שמסיים חוזה עוד כמה חודשים.
זה בכלל לא נכון. הקהל לגמרי חצוי על ברונו. חלק ממש אוהבים ומעריכים וחלק רצו למכור אותו כבר לפני שנתיים ומאמינים שהקבוצה ״תשתחרר״ ותמריא למעלה כשילך. אפשר לבחון את זה בקלות. תכנס לכל קהילה גדולה שלנו ברשת, תחליק לחיפוש, תכתוב את השם שלו ותראה את ההתפלגות. אין דיווחים אמינים שנבש באמת מנסה לדחוף חזרה לאירופה. זה נראה כמו נסיון של הסוכן שלו להציע אותו. פיזית, אפשר לראות בנבחרת שהוא כבר בירידה לא קטנה ואם יש משהו לא מומלץ באנגליה זה לקחת קשר אמצע שנמצא בירידה פיזית(ראה מקרה פאלהינה למשל מהקיץ האחרון). מנסה לחשוב מתי בפעם האחרונה מעבר כזה החמיא לקשר באנגליה. אגב, לא חושב שהוא שילוב טוב ליד ברונו. הם לא ישלימו אחד את השני טוב. אתה רוצה קשר מאוד פיזי ב-6 שמסוגל לסגור שטח ולהיות פרונט פוט פרסר ביחד עם יכולת להוליך כדור ולקדם את המשחק. כמובן שאם צריך לנחש אז המועדון עדיין רוצה למכור את ברונו בקיץ הקרוב, ככה שברור שהם מבחינתם מתכוננים ליום שאחרי. הייתי הולך על אופציות אחרות.
זה שהוא מייצר הכי הרבה מצבים גם כ-8, לא אומר שאתה צריך לשחק איתו כ-8 כשהוא ה-10 הכי טוב בליגה. מה גם שאצל אמורים אלה לא 8, יותר 6 וחצי, שאסור להם לעזוב את העמדה של ה-screener מעל הבלמים. מעבר לכך - הוא ממש לא שיחק באותו תפקיד בספורטינג. הוא שיחק כ-8 ב-4-3-3, מאוד מאוד שונה ממה שאמורים עושה, או כ-10 ב-4-2-3-1, שזה היה התפקיד המרכזי שלו. ברונו שיחק עם וונדל ו-וויליאם קרבאליו מאחוריו, שני קשרים הגנתיים באופיים, כשאולי-אולי אתה יכול לומר שוונדל היה Box-to-box. ברונו היה פליימייקר לכל דבר ועניין. אוקיי, מבחינתך זה מוריניו, מבחינתי לא. לא שסבלתי את מוריניו או משהו, הוא היה בדעיכה ואיפשהו בזמן שהוא התחיל להתעלם מממחיטריאן התחלתי לייחל לפיטוריו, עוד לפני הדיבורים שלו על "וירוס". מעבר לכך, דווקא מול יריבות שיושבות עם בלוק נמוך אני אשמח לראות את מאיינו. המקום שבו חששתי עבורו היה דווקא מול יריבות כמו סיטי כי האלמנט הכי חלש שלו הוא שהוא יותר מדי אפאתי לעיתים בעניין של מיקום הגנתי. בכל מקרה, לא התכוונתי שאמורים רצה לגרום לו לעזוב, התכוונתי לכך שאם אנחנו משחקים את ה-3-4-2-1 המטורלל שלו - אין לנו סיבה שיהיה לנו ברונו. מה הטעם בפליימייקר הכי טוב בליגה אם התפקיד שלו הוא למסור באותה רוטינה מכנית שאמורה לגרום לסיסטם ה"גאוני" של אמורים לעבוד? מעבר לכך שהליצן הזה רצה להביא את אמי מרטינז ב-50 מיליון פאונד שוילה רצו עליו ואת אולי וואטקינס יחד איתו, כאילו שאיפתנו הגדול ביותר היא להיות אסטון וילה. חבל שבזבזנו עליו חצי שנה נוספת אחרי שהוא גרם לטן-האח להיראות כמו מינוי מוצלח כבר בסוך העונה, אבל נו, מוטב מאוחר.