NEW: United’s current recruitment hierarchy – led by Jason Wilcox and Christopher Vivell with Carrick and others feeding in – at least seem to recognise that central midfield is the club’s oldest problem and will handicap progress until it is fixed. Elliot Anderson is greatly admired but costly and Manchester City would appear to be the early frontrunners for him. Sandro Tonali has his admirers and Adam Wharton is a dynamic, line-breaking passer and probably the cheapest option. Beyond that trio, United have previously enquired about Carlos Baleba through third parties, Joao Gomes is expected to leave Wolves and Mateus Fernandes is earning a burgeoning reputation and may see his price fall should West Ham get relegated. All have Premier League experience, although several midfielders in Spain are also thought to be on United’s radar. [@TelegraphDucker] דבר אחד שכחתי להתייחס אליו, קאריק זה כבר המנג׳ר שלהם לעונה הבאה.
כמה קאריק שיפר אותנו. מדהים. 2 דק׳ מהפתיחה, למאנס עם הצלת המחזור בערך. דקה ורבע עוברות והם כבר עם 1-0 קליל.
אלוהים ישמור כמה שקאסמירו מביך. במשחקי צדקה לא רואים תגובות יותר איטיות משלו. בהצלחה לאנצ׳לוטי להתרסק עם הדבר הזה בעוד חודשיים. אין כלום במשחק שלנו. שיקוף של סולשאייר. מחפשים לחטוף כדור ולצאת במתפרצות וכשקבוצות מבינות את זה ונותנות לנו לבנות את המשחק התקפה אין לנו כלום חוץ מחיצים ארוכים למעלה. כדורגל אפור, בנאלי, ברור מה התקרה שלו ועם 0 תעוזה. הפך את אמבומו לשעיר לעזאזל כי שיחק איתו חודשיים חלוץ. אין לך מגן, כבר הבאנו את זה. למה לא לנסות את הדבר היחיד שיכול להצליח לך? אמאד+ אמבומו על אותו אגף? פחדן. 24 יום מנוחה, הכי הרבה באירופה כדי לראות שידור חוזר של החרא הקבוע. אי אפשר להגיד שזה מפתיע.
אבל הוא מכיר את היונייטד way. אדם ווארטון התותח יגיע בקיץ. ליצה ודה ליכט... מזראווי. שואו.. מאיינו מקום 15 בסוף העונה מקום 35 באלופות.
אז ליסנדרו מרטינז מציל בדקה האחרונה מצב של 100 אחוז שער אחרי טעות גדולה של למאנס. 0 מצבים בבית מול לידס במחצית. אההה בעצם היה מצב: https://x.com/GoalAlertHQ/status/2043770913884090742 אם אפשר לקרוא למה שהנגר הזה הוציא מצב. מתישהו יחקרו מי ואיך תפרו את העסקה הזאת שקיבלנו חלוץ פחות טוב מקאלוורט לווין במחיר של וורלד קלאס?
מחצית מושלמת שרואים את כל החולשות בסגל של יונייטד. שוב לא חושב שלהנהלה יש את הכלים לשנות משהו גלובלית בקיץ.החתמת מגוויר זו התחלה טובה להוכיח את הטענה שלי.
הוא אפילו לא מעלה פה את ההרכב הכי טוב שלו. החתמת מגווייר היא עמידה בדילמה פשוטה. או שאתה בוחר במכוון להקטין את הסגל שלך לקראת עונה עם אירופה או שאתה מחתים אותו לעוד שנה על חוזה נמוך יותר. בלם לא יגיע כשיש לפחות 3-4 עמדות יקרות לחזק. קוניה שיעבור לשחק באמצע. שיכניס את לייסי ואמבומו לאגפים, שאמאד ירד מדרגה למגן. זה הסיכוי היחיד לשחק פה כדורגל.
קיי, אתחיל עם מה שאני מסכים איתך, גם אני הייתי רוצה לראות יותר יצירתיות מחשבתית בהרכבים, כן לנסות את אמאד כמגן תוקף באותו צד של אמבומו/לייסי, מסכים........אבללללל אתה באמת מתגעגע לאמורים? מכל הרעים שהיו לנו הוא הרע ביותר וגונב דעת ענקקקקק. בקבוצה שאין לה באמת אפילו בלם אחד ברמה גבוהה אז אתה שם 3 בלמים??? למה? בכדי להדגיש את החולשה? בקבוצה שאין בה מגינים שיכולים להיות ווינבקים אמיתיים אז אתה משחק עם 2 כאלה? למה? בכדי להדגיש את החולשה? בשורה התחתונה אני טוען שעם אמורים לא היינו כרגע במקום השלישי עם סיכוי לא רע לסיים בחמישייה.
הוא מאמן הרבה יותר טוב ממנו שהצליח להוציא מהשחקנים הבאמת מוכשרים בסגל יותר(מברונו לא חוכמה להוציא משהו, זה ברונו). למרות שהמערך מקבל תדמית הגנתית הקבוצה ייצרה פוזשן הרבה יותר, לחצה איתו הרבה יותר טוב, מזערה את כמות המסירות שהיריבה יכולה הייתה להשלים ואתה רואה שגם מבחינת יצירת מצבים זה כבר מתחיל להסגר. למה אמאד ואמבומו נראים כל כך רע אצלו? סתם מקריות? הם בעצם שחקנים מעפנים? בדיוק. בקבוצה שאין לה בלם אחד(וכרגע גם אין לה מגן אחד) אני מעדיף ווינגבקים כמו אמאד במקום מגנים שלא נותנים לי כלום. יורו לא נראה טוב אצלו, קשה לו כרגע במערך של שני בלמים, הוא לא יציב. הסתדר הרבה יותר ב-3. אמורים זה היסטוריה, צריך להסתכל קדימה למאמן הבא והדרך לשם זה קודם כל לצאת מהאילוז׳ן שקאריק זה מאמן ששווה לזרוק לו עונה. אחרי שהגענו להפנמה הזאת צריך להשיג מאמן שהרעיון שלו זה מעבר ללחפש לצאת מהר דרך האגפים במתפרצות וכשקבוצות לא יאפשרו לנו את זה אז לחפש לשחק כדורגל איטי ישיר של לזרוק כדורים ארוכים. אני יכול לשלוח להנהלה קלטות שלנו מ2019-2018 אם הם צריכים להזכר איך הניסוי הזה נראה בפעם האחרונה. המשחק אתמול לא הגיע בוואקום ואני לא מחפש אותו בפינה. זה היה סתם עוד שיט שואו מוחלט שלנו בכמעט חודשיים מלאים של שיט שואו שנהיה גרוע ממשחק למשחק(גם אם גנבנו איזה תוצאה בדרך). אם לא ראית את המשחק, תשלים אותו. לידס מגיעה אליך לאולד טראפורד כשהיא במרחק מילימטר מירידה. במחצית מוציאה xg של 2.14 כשבנס אתה לא ב-3-0 בחצי(מול 0.17 xg עלובים שלך). ואת החרא הזה היה אפשר להריח מהמצב הראשון שלהם בדקה הראשונה.
אחלא תוצאה וניצחון מתוק עבור יריבה הישנה! עבור העוקבים אחר לידס השנה זה לא כ"כ מפתיע , גילו יכולת טובה מול קבוצות צמרת, הבעייה היא חוסר עקביות, יותר מדי תוצאות תיקו לכן נמצאים היכן שנמצאים בטבלה
לפני שנכנס לדיון של קאריק, מסכים מאוד שהמשחק חשף שוב את הבעיות הקשות בסגל שלנו: 1. יורו. הדבר היחידי שטוב בו זה שהוא עדין בן 20. הוא נתן את אחד המשחקים הכי גרועים שאני זוכר מבלם יונייטד בשנים האחרונות, והיו לנו לא מעט משחקי נפילה בשנים האחרונות. זה מעבר לטעויות שלו שעולים לנו בשערים, כמו התגובה שלו להרמה לרחבה בשער ראשון שהיא כולה בישול שלו לשער. הוא נכון להיום לא לרמה הזאת, וכשלוקחים בחשבון את תג המחיר שלו, מקבלים בלוף, אין מילה אחרת לתאר את זה. פעם אחר פעם הוא טועה בקריאת המהלך ופעם אחר פעם הוא מאבד את חלוץ היריבה ברמה של בלם ליגה ישראלית (לכו לראות את הנגיחה של קלברט-לווין במחצית השנייה ממרכז הרחבה שלאמנס לקח, יורו שמר שם אוויר ברמה שהיא חובבנית מבחינה מקצועית, וזה לא איזה האלנד מבחינת תנועה כן). הוא רע כל העונה, כולל בשלושה בלמים. אני אישית לא בטוח בכלל שלא עדיף להריץ כרגע את איידן במקומו. 2. מרטיז. סיפרו לנו סיפורים שהוא נכשל כי הוא פציע. ובכן, צריך להגיד את האמת, גם מקצועית הוא מאכזב. ההצלה הגדולה של לאמנס בדקה השנייה הגיעה אחרי שאיבד לגמרי את קלברט-לווין בתוך הרחבה. ההתקפה של הגול השני התחילה בכלל מאיבוד כדור שלו במסירה רשלנית לקאסמירו. ואז הגיע האדום הטיפשי. 3. כולם מדברים על הצורך בקיץ במהפכה בקישור, בטח לאור העזיבה של קאסמירו. אנחנו צריכים גם מהפכה בעמדות המגינים. כל מגן שלנו יותר כושל מהשני. לראות את שואו ומאזרוואי כל כך מתקשים מול הקיצונים של לידס, כאילו עומדים מולם ראפיניה ויאמל, זה מביך. 4. מדהים כמה כסף הוצאנו ומה עשינו איתו. לשלם על שחקן כמו אוגרטה 60 מיליון זה פשיטת רגל מבחינה מחשבתית, לא פחות. יש שחקנים שגורמים לכל מי שמסביבם להראות טוב יותר, אוגרטה גורם לכל מי שמסביבו להראות רע יותר. הבנת המשחק שלו, היכולת שלו לטפל בכדור טכנית ותחת לחץ, הכל ברמה כל כך נמוכה. היה חוץ מצד שמאל בדקות הסיום כשחיפשנו לכבוש, שני שחקנים סגרו את ברונו אז הוא סימן לאוגרטה להחזיר את הכדור ללמאנס שהיה לבד והיה לו שטח לבעוט את הכדור למעלה בלי הפרעה שם חיכו כמעט כל השחקנים שלנו. אוגרטה במקום הוציא חוץ ליורו שהיה עליו שחקן, סיבך אותו, כמעט הוביל לחטיפת כדור באזור מסוכן, ודי הכריח את יורו להעיף כדור לחוץ. ואז לידס הרוויחו זמן, הרוויחו כדור באיזור שרחוק מהשער שלהם, הכריחו חלק מהשחקנים שלנו שחיכו למעלה לחזור, וכל המומנטום והיכולת לייצר לחץ נשברה ואיבדנו זמן יקר. 5. אפרופו עלות מול תועלת, מדהים כמה הריצפה של ששקו נמוכה. כשהוא רע, זה כאילו לצפות בשחקן מליג וואן. לא מורגש, לא משפיע על המשחק, וכל כך חסר ביטחון שכל פעולה טכנית שלו היא איטית, מסורבלת ורעה. 6. דיאלו אחת האכזבות הכי גדולות מבחינתי השנה. אחרי שנה שעברה, הייתי בטוח שהשנה יעשה את קפיצת המדרגה. בקבלת ההחלטות, במספרים ובעיקר ביציבות. הוא עוד מעט בן 24, וזה הרגיש שהוא הלך אחורה ולא קדימה. גם אם עושה פעולה נכונה או מבריקה, לרוב לאחר מכן ההחלטה האחרונה, הסיומת, תהיה לא טובה. הוא כבר לא הילד שחזר מעונה טובה בסנדרלנד וכל הופעה טובה שלו זה בונוס, והניצוצות מספיקים. הוא כבר בגיל ובמעמד שהוא צריך לקחת את המושכות ולספק מספרים קבועים ויכולת יציבה, בטח מבחינת הקילריות והפעולה האחרונה.
1. אני אתחיל מזה שיש לי את המאמנים שלי שהייתי מאוד רוצה לראות כאן בקיץ, הבעיה שאחד מהם מאמן את פריז ואולי ישחזר השנה עוד זכייה בליגת האלופות ואז כמובן הסיכוי שיעזוב אפסי והשני מאמן את נבחרת גרמניה ככה שהראש שלו לא יהיה כאן בקיץ ובבניית הקבוצה ואי אפשר בכלל לדעת מה יהיה איתו אחרי המונדיאל. 2. לאחר מכן, עולה השאלה מי השמות שנשארו בשוק שהם איכותיים מספיק. האם שמות כמו איראולה וגלסנר נניח עשו מספיק כדי לקבל את המשרה אצלנו? 3. ואז יש כמובן עוד שאלה, מי אצלנו בצוות המקצועי רוצים לראות. בעבר עלו כמה שמות של מאמנים מאוד אפורים כמו סאות'גייט שהמינוי שלהם כמובן בעייתי בהרבה מקאריק, כי בניגוד לקאריק שבכישלון הראשון יפוטר (כבר עכשיו אחרי ההפסד ללידס יש דיווחים ששינו את הדעה לגבי השארה שלו), מאמן כמו סאות'גייט יזכה להרבה מאוד הזדמנויות גם אם יהיה כישלון מוחלט (בטח הוא, אנגלי שיזכה לתמיכה מבית ובקשה שיתנו לו סבלנות של שנים). 4. ועכשיו נגיע לקאריק. אני לא כתבתי בשום שלב שאני רוצה שהוא יישאר, ואני לא כותב את זה גם עכשיו. הספסול של אמבואמו מוזר מאוד בעיני, ההחלטה לעלות עם מאזרוואי בהרכב מוזרה מאוד בעיני, וגם ההחלטה לעלות עם אוגרטה מוזרה בעיני (אם אין מאיינו אפשר למצוא הרבה מאוד דרכים יצירתיות לשחק, כמו שראינו לעלות עם אוגרטה לא נותן כלום גם הגנתית כי לידס היו שווים 3 - 0 במחצית הראשונה). 5. אבל הניסיון של אנשים מסוימים, לטעון שתחת אמורים המצב היה טוב יותר, ובכל משחק לטעון שכאילו אם אמורים היה כאן הדברים היו טובים יותר, זה לאנוס את המציאות. קודם כל, בשורה התחתונה, התוצאות תחת קאריק הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה יותר טובות מאמורים. אין לי ספק שאם ניקח את האחוזים של אמורים בקדנציה כאן ואת האחוזים של קאריק בקדנציה עד עכשיו נראה עד כמה הפער בתוצאות גדול (שפעם אחרונה שסיפרו לי הן משהו חשוב בספורט תחרותי). עכשיו גם מבחינת הנתונים שהציגו באותה טבלה באותו לינק שנשלח שם, לצד נתונים מסוימים שהיו בירידה, ה־xG שאנחנו מאפשרים ליריבה ממשחק פתוח ירד – ובפער גדול. בניית המשחק השתפרה. לרוב, המשחקים שלנו מרגישים הרבה יותר יציבים וזה בא לידי ביטוי למשל בירידה הגדולה אצלנו באיבודי כדור באזור המסוכן. אז כן, אפשר לדבר על קאריק ולבקר אותו כשהוא טועה, מבלי לנסות על הדרך להלבין את אמורים והתקופה שלו כאן, כי בשורה התחתונה אם היינו מחליפים כובעים, וקאריק היה מאמן כאן שנה וחצי ומציג את התוצאות והכדורגל של אמורים, ואז אמורים היה מחליף אותו ומציג את התוצאות של קאריק, אותו משתמש כאן היה מהלל את אמורים.