כן, אתה כותב סתם. כאילו, אתה קושר להנהלה הנוכחית את 26 חלונות ההעברה הקודמים?... נכון, היה כישלון קולוסאלי ברכש במשך הרבה שנים. את מי להאשים בזה - בראדה, ווילקוקס או ויוול? ואם הם לא אשמים בזה, והרי הם לא כי הם בכלל לא היו פה, אז מה ההיגיון בלשטוח את כל ההיסטוריה?
מה אומר קיי?????? אני כמובן מבקר את האפסים ללא הפסקה. אבל ברור שאיראולה אשפה של מאמן והם מדליפים את זה לכתבלבים שלהם. צריך לזכור- גם אם קאריק נשאר עונה הבאה זה לא אומר שהם בונים עליו שיצעיד את המועדון. פשוט הם יכולים לתת לו עוד עונה ולקוות שיתפנו אופציות בכירות יותר שאולי ירצו לבוא בהמשך. אם בקיץ הבא נאגלסמן,אינזאגי,לואיס אנריקה,פליק ושמעאקים בסגנון הזה יהיו זמינים זה משנה לגמרי את התמונה עבור איניוס.
אם הם נותנים לקאריק לפתוח עוד עונה הם משדרים שיש להם מושג כמו בקיץ ההוא שנתנו לטן האח לפתוח סתם עוד עונה כי זכה בגביע. נראה לי שיש עוד מאמנים בקליבר רציני שיעברו בקיץ הזה קבוצה. למה אנחנו בכלל לא בעניין?
גלאסנר איראולה סאותגייט??? דה זרבי הלך לספרס. מי עוד זמין בקיץ הקרוב ? עזוב אותך. עדיף את קאריק הדפקט הזה כי בשניה יכולים לחפף אותו.
מה אייראולה עשה פחות טוב בשנתיים האחרונות ממאמן מידלסבורו לשעבר? צ׳אבי אלונסו? ססק?? הגדירו את קאריק מאמן זמני עד לסוף העונה לא?
להנהלה הזו יש כבר כמה חלונות ולא רואה בשורה כלשהי או מושג כלשהו. עדיין לא הבנתי איזה כדורגל רוצים לשחק ולדעתי גם הם לא יודעים, כמו קודמיהם בתפקיד. אלמלא עולות חדשות עלובות במיוחד, הם היו מסתבכים במאבקי ירידה אשתקד, מה שיונייטד לא ידעה המון זמן. ועוד אחרי שכל מה שהזהירו שיקרה אם ימנו את אמורים, באמת קרה. ועוד הם רצו להמשיך לסבול איתו. פשוט הוא עצמו כבר לא רצה בכך.
בסדר, אין לי שום בעיה אם אתה חושב כך. אבל הרי גם אתה לא קושר להנהלה הזו את הרכישה של אנטוני או סאנצ'ו. תאשים אותה במה שהיא אשמה בו, לא במה שוודוורד או מרטו עשו.
ססמאות שפחות מתאימות לך. אלונסו יכול ללכת ללוזרפול להחזיר אןתם להיות ליברפול. ססק אולי ימשיך עוד עונה בפרויקט של קומו או שתמיד יש לו את ממלכת הניאו נאצים ממערב לונדון שבטוח לא תמשיך עם הבדיחה שיש לה על הקווים. ינסו להביא אותם והם לא יבואו כן יש להם אופציות טובות בקנה. דבר שני הם שחקני עבר של יריבות של יונייטד. מבחינת אלונסו זו שריפת גשר רצינית אם בא ליונייטד. לססק עדיף ללכת לפרנסנאל\צלסקי כי הוא כבר שיחק שם ומזוהה עם המועדונים האלו. ססק גפ יכול ללכת לבארסה אם פליק יתחפף משם. בקיצור קיי אתה כנראה גאון וססק ואלונסו והסוכנים שלהם יצורים נכון ? תתעורר אחינו. או שאתה ממשיך עם הסמרטוט שנכשל בבורו. או שאתה לוקח איראולה\גלאסנר\סאותגייט\הכנס שם של יצור. שאותו אחד הולך לקבל זמן ואשראי בלתי נגמר. קאריק חי על זמן שאול כי ההנהלה מבינה שזה בלוף. לדעתי מחכים לאופציה באמת איכותית ובצדק - אי אפשר לעשות יותר מזה. אם יש להם טיפת שכל הם נותנים לקאריק חוזה של 1+1. ואני מניח שיש להם טיפה מזה. בלי קשר - חלום שקאריק יעמיד לך קבוצה כמו קומפאני שהיה אשפה בברנלי או לפחות כמו קיבו שהיה אשפה בפארמה. אבל לא כל יום סיפור סינדרלה.
אלונסו יכול ללכת לליברפול או לשבת בבית ולחכות לליברפול. בינתיים נראה שהם משדרים שסלוט הולך להעביר איתם את הקיץ ולתכנן ביחד את הקיץ(כלומר להיות היס מן שיהנהן עם הראש). יעלה להם פחות קיץ עם סלוט מאשר קיץ עם אלונסו שירצה רכש. אם הוא מכניס אותם לאלופות(ואני באמת לא רואה סרט שלא) הוא מתחיל את העונה הבאה. ופה נשאלת השאלה מה יעדיף אלונסו? לקבל קבוצה גדולה כמו יונייטד או צ׳לסי או לשבת ולהמשיך לחכות. אנחנו בכלל לא מנסים, הוא לא בשורטליסט שלנו וחבל מאוד. ססק להערכתי יהיה על המדף בקיץ הזה. אין סיבה שלא. אתה צריך לדעת לעשות את האקזיט בשיא, למועדון גדול הוא לא יגיע מעונה פחות טובה בקומו ויש גם מספיק משרות שמתפנות. בקיצור ולעניין, מי שמחפש לעצמו תירוצים כדי להחליק להנהלה על הצוקהרה שהם מבשלים לנו פה במעבר ממאמן זמני לאופס אין לנו אופציות שאנחנו רוצים שזמינות אז בוא נמשיך איתו, הוא בשר מבשרנו והאוהדים אוהבים את זה אז מה יכול כבר להשתבש לנו פה? יצליח להצדיק כל דבר. אני זוכר שאמרו לי שקאריק פה כמאמן זמני ובמקביל מאיצים תהליך למציאות המאמן הקבוע. למה צריך הנהלה בכלל אם הם לא מסוגלים להנעל על מאמן נורמלי(ומצטער יש המון מאמנים נורמלים בשוק ששווים את הצ׳אנס הזה הרבה יותר מקאריק)? בשביל מה צריך אותם? בוא נחליט מעכשיו מי המאמן בכל זמן נתון על סמך סקר ברד קפה או שניתן לטל הרמן, בשר מבשרנו בע״מ, להחליט. ואגב, אני ממש לא קונה את זה שאי אפשר לשבת על נגלמסמן מספיק כדי לשכנע אותו לבוא. יהיה מונדיאל, יעבור המונדיאל, אני משער שגרמניה לא הולכת לקחת את זה ומאמן כמוהו, בטח עם מה שהשיג ובגיל שלו, ידגדג לו מאוד לחזור לבמות הגדולות. למה אנחנו לא מתאבדים עליו ורק מדליפים כמה אנחנו חולמים עליו? יאללה זה שלהם להשיג. שלא ימכרו לי סיפורים.
אתה מוזמן לבקר את ההנהלה. אני לא חושב שהם מסוגלים לשכנע מאמן בפרויקט עולה לעבור לשיט סטורם שלהם או לשכנע מאמן שהוא שחקן עבור גדול של יריבה שנואה לאמן אצלם. אם כמובן הם יצליחו זה יעיד על טמטום של הסוכן של צמד הצפרדעים שעונים לשם אלונסו וססק. אדוני אתה שחכת נאלגסמן בן 40 בקושי ? הוא ואחד יצור אם לא לוקח עוד שנתיים לפחות עד אחרי היורו הבא. בקיצור קיי אפשר לבקר אותם שהם לא מנסים את האופציות החזקות האלו והם מתלבטים בין חוזה לקאריק לבין המנגרים העלובים בליגה כמו גלאסנר ואיראולה. אבל לי לא נראה שהאופציות שאתה מציע ריאליות בכל מקרה. שאלה נוספת (כמובן שאני לא בדיוק ראיתי זה במקור סופר אמין שמקשר את אונאי אמארי אלינו אבל ראיתי כתבה). מה אתה אומר על אמרי אם הוא זמין ? המאמן הנ"ל לא ליצן למרות ההשפלות שאכל בפריז. מאמן איכותי. אני הייתי לוקח אותו או את אדי האו אני אגיד לך את האמת.
גם אדי האו וגם אמרי מאמנים הרבה יותר טובים מקאריק. לא חושב שאמרי יחליק בגרון אצלינו או בכלל יקבל תמיכה מהאוהדים כי הוא מאוד הגנתי וטקטי וגם לא שחה במים בארסנל, כלומר כבר קיבל את הצ׳אנס שלו. נאגלסמן בן 40, מצוין אתה אמור להיות בשיא הקריירה שלך בזמן הזה. כדורגל נבחרות מיועד לפנסיונרים או במעבר לגיל השלישי אחרי שמיצית את עצמך כמאמן קבוצות ברמות הגבוהות. אפשר להגיד המון דברים על יונייטד, למכור את הפרוייקט שלהם למאמנים עם קבלות הם יודעים כשהם רוצים. פה נראה לי שמחפשים את כל התירוצים מראש לא להתאמץ יותר מדי כי פשוט נוח להם קאריק והאוהדים? כמו אז עם סולשאייר, כמעט מאה אחוז מאחורי ההחלטה להשאיר אותו. עוד שנה הם יזכרו לבקר את ההנהלה.
נאגלסמן מצד אחד מסקרן אותי ומצד שני גם מפחיד אותי. להביא אותו עכשיו לליגה האנגלית אחרי שהוא התעסק בכדורגל הבינלאומי בשנים האחרונות ויהיה עסוק עד מאוחר בקיץ עם הנבחרת נראה לי כמו לקיחת סיכון גדול מאוד. אולי הוא שווה את זה, לא יודע.
צוות מנקי האסלות של איניוס צריכים לדאוג לרכש מסיבי. אני מאוד מכבד את תפקיד המנגר\מאמן,באמת זה תפקיד מאוד חשוב. אבל ראינו מה אחד כמו קומפאני היה שווה עם קבוצת תחתית בפריימר ליג ומה הוא עושה בבאיירן. סגל של שחקנים טובים עושה כיף גדול. התירוצים שלך קיי וגם של יאיר גולן חייבים להפסק עם "psr" "פיירפליי" "אין כסף בקופה" "לרכוש שחקנים רק מהרווח של המועדון" וכל הססמאות של חסימת כבישים בקפלן האלו. הם צריכים להוציא 400-500 מיליון על רכש גם במחיר של הורדת נקודות\באן העברות\קנס עצום\הרחקה מאירופה (פחחחחחחח). צריך לעשות צעד קיצוני על מנת להתחרות. הם שוב יזרקו גרושים בקיץ ואז נתפלא למה לא מתחרים על אליפות. היה צריך להגיע בעלים שמוכן להשקיע כסף - הרטקליף הבן אלף זונות הזה אפס מאופס. זה לא נתון לויכוח. בינתיים יקירי זה המציאות: https://www.bettingodds.com/thesackrace/teams/manchester-united או שיהיה לך מנגר אשפה או שיהיה לך מנגר אשפה שאתה יכול בקלות לדפוק לו כאפה לעין עם הראש של הזין כי הוא כלום ושום דבר ומהרשימה הזו של האופציות הריאליות הכוונה היא כמובן למייקל "אם אתה מכניס במקומי את גארת בארי להרכב יונייטד עדיין הייתה לוקחת כל תואר שלקחה בתקופתי" קאריק. .היה שחקן עלוב וגם מנגר עלוב (על סמך הקדנציה בבורו). יאללה עכשיו להפסד הקבוע במעוז הניאו נאצי.
https://x.com/zckza_/status/2045615002149585273?s=46 הייבן זה אחת מהתעלומות הכי גדולות בסגל הזה שלא הצלחתי למצוא לו שום הסבר רציונלי. שני מאמנים שונים שמתעלמים ממנו בלי שום סיבה הגיונית. לא זוכר בלם כל כך צעיר שהתחיל כל כך מרשים וגם זכה לשחק בכמה משחקים קשים בפרופיל גבוה בשנה וקצת שהוא במועדון. מרגיש שבשום משחק הוא לא נופל מ7. אני מתחיל להאמין שהתג מחיר של המיליון פאונד פשוט בעוכריו. מתייגים אותו במערכת ככשרון נמוך על סמך זה. הוא מרשים יותר מיורו עם הכדור ובלי הכדור, לגמרי שווה את ההשקעה לטווח הארוך. פראיירים גדולים ארסנל.