מנצ'סטר יונייטד 2025/26: עונה מלאה ראשונה לאמורים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. הווארד ווב Member

דאבל ניצחונות על צלסקי וליברפול ,ניצחונות על פרנסנאל,שיטי,וילה.
    יש לי תחושה שעם ההנהלה הזו שלא מוכנה להשקיע ועם מייקל "גארת בארי היה שחקן טוב יותר" קאריק על הקווים הסטטיסטיקה הזו תתיישר בעונה הבאה.
    אבל לפחות הבטחנו צאמפיונס.

2. k_700 Member

אז גמר הfa cup לנוער יפגיש את שתי האקדמיות הטובות ביותר והגדולות ביותר.
    וסיטי הפחדנים מעדיפים לארח אותנו במגרש קבוצת המילואים/קבוצת נשים עם 7000 מקומות ישיבה רק כדי לא לראות אותנו ממלאים פי 3 אוהדים מהם באתיחאד.

כאמור, בגמר של 22 עם מאיינו וגארנצ׳ו הבאנו יותר מ60 אלף אוהדים לot.
    סיטי לפני שנתיים הצליחה להביא לגמר שלה מול לידס בקושי 20 אלף אוהדים באתיחאד.
    משנת 2000 מועדונים שמארחים את הגמר שמים אותו באצטדיון הראשי שלהם.

הם סיפקו תירוץ שיום אחרי המשחק בית שלהם מול ברנטפורד יש להם test לדשא.
    ההתאחדות גם נתנה להם לבחור את הdate לגמר הזה כשיש להם חלון של 11 יום בין המשחק בית מול פאלאס למשחק בית האחרון לעונה מול וילה.

3. oranfu Member

האקדמיה של צ'לסי יותר טובה משלכם.

סיטי לא ממלאים את האצטדיון שלהם בבוגרים, מה הפליאה שהם לא מביאים אוהדים לנוער?
    כמו כן, עם כל הכבוד, משחקי נוער לא עד כדי כך מעניינים את רוב האוהדים של רוב המועדונים. אולי אצלכם זה ככה כי אתם עושים הייפ גדול על האקדמיה שלכם ו\או כי הבוגרים כל כך כושלים במשך שנים אז הולכים לנוער.

Roma אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

לפי הערכות והרעש ברשת זה לא הפחד שהם לא ימלאו את האתיחאד אלא שהוא יהיה 90 אחוז אדום(ומלא כמובן).
    זה צלקת, הם הרי מוכרים לעולם שהמוני ילדים ברחבי העולם אוהדים אותם, הדור החדש.
    אין להם שום שליטה על המכירה של הכרטיסים למשחק הזה. הם לא יכולים להקצות וכו…

יש רייטינג גבוה מאוד לאנדר 18 העונה, בין היתר בגלל שחקנים כמו גבריאל.
    וגם לסיטי אגב יש קבוצה מצוינת.

5. oranfu Member

שוב, אם אין ביקוש גדול של האוהדים שלהם אז מה הפליאה שהם מעדיפים שהמשחק לא יהיה באצטדיון גדול?

Roma אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

אין פליאה במקרה שלהם.
    הם עושים משהו שלגמרי לא מקובל מתוך פחד של איך זה יפוצץ את הבלון האחרון שעוד נשאר להם למכור על הקהל שלהם ועוד בתירוץ שצריך להכשיר את הדשא באתיחאד…

7. הווארד ווב Member

קיי זה האוהד יונייטד היחיד בנוסף לדפקטים המקומיים שצופים בחרא הזה.
    כדורגל ברמה ירודה מאוד.

8. one united Member

חזרתי הלילה ממנצסטר אחרי צפייה בשני משחקי הבית האחרונים, קצת רשמים למי שמעניין:
    1) האוירה במגרש : אחרי 12 שנה של הרגשה של בית קברות באיצטדיון, היה כיף באמת היה כיף, אנשים שרים,מתלהבים ודוחפים את הקבוצה 90 דקות
    בתור אוהד שמבקר לפחות פעמיים בשנה במגרש זה היה שינוי מרענן.
    2) מקצועית: כאשר נמצאים במגרש, נקודות החוזקה והחולשה של הקבוצה מקבלים משנה תוקף:
    א. יש לנו כרגע בהרכב 3 שחקנים בחלק ההתקפי- ברונו שמבחינתי הוא כרגע השחקן הטוב בליגה,קוניה קנייה מוצלחת מאד בשורה התחתונה למרות שקבלת ההחלטות שלו טעונה שפור, ואמבומו שכרגע לא בכושר טוב אבל לי ברור שהוא רכש טוב שגם הוא ירוויח אם נפגע טוב ברכש בקיץ.
    ב. סוגיית קובי מאיינו- להפתעתי תמיכת הקהל הרבה שהוא זוכה לה הפתיע אותי, אין ספק שהוא בתקופה טובה ורואים את הבטחון שקאריק משרה עליו אבללללל אם בונים עליו להרכב ראשון, אז השחקן שיבוא במקום קאסמירו יהיה חייב להיות בינגו ברמות הכי גבוהות אחרת שוב נשאר רכים מידי באמצע.
    ג. סוגיית הלחץ הגבוה כאשר מגוויר בהרכב : קודם כל מגוויר זוכה היום לאהדת קהל מאד מאד גבוהה, הוא מקצוען ומנהיג ואחלה אישיות ספורטיבית אבללל וכאן יש אבל מקצועי גדול : אנחנו לא יכולים ללחוץ מאד גבוה איתו בצורה מסודרת ומתואמת כי אסור לו להתפס גבוה מידי ברגע של איבוד כדור ולכן נוצר בור עמוק במרכז המגרש ולא מספיק שאנחנו שם רק עם 2 שחקנים,נוצר מצב שברונו,אמבומו,קוניה וששקו רצים קדימה וכל רבייעית ההגנה נשארת עשרות מטרים מאחריהם ולשטח הזה נכנסות חוליות קישור עם 3 שחקנים אגרסיבים ומקשים עלינו מאד. מעבר לכך ,מגוויר לא יכול להתמודד עם זריזות ושינויי כיוון כאשר באים מולו, השער של סובוסלאי שכמובן למגוויר אין אשמה בו, רק הדגים את חוסר האונים כאשר סובוסלאי עובר אותו על מטר כאילו הוא קונוס.
    ד. סוגיית קאריק - כן זה נכון, נראה שרב הקהל תומך בו, אני לא מבין את האמירה של חלק מכם " הקהל המפגר של יונייטד יגרום להארכת החוזה שלו".......זה משפט מתנשא של אנשים שחושבים שהם יודעים יותר טוב מאחרים, כמובןןןןןןןןןןן יש את כל הזכות להתנגד למינוי אבללללל לא בגלל שרב הקהל רוצה אותו. שנית, נתנו לכל כך הרבה "מאמנים סלבריטים" שחשבו שהשמש זורחת להם מהתחת, נתנו להם להכשל, אז מה עכשיו? לא ניתן למאמן שעוד לא נכשל הזדמנות? לא נביא לו 4 שחקנים טובים להרכב ונגיד לו " מר קאריק, עכשיו אנחנו רוצים גם כדורגל יותר טוב ולא רק מקום 3"? לא ניתן לו את הצאנס??? אני חושב שמגיע לו, הגם שלי יש אכזבות פה ושם על החילופים ההגנתיים, על אי שימוש באמאד למשל על קו ימין מאחור או שילוב של לייסי כאשר מחליפים את אחד מהחלוצים, אבל זה לא גורם לי לרצות להעיף אותו, הרי עם אף אחד לא מובטחת הצלחה( כפי שציינתי חווינו זאת כמה וכמה פעמים) אז בואו ניתן צאנס למי שבשורה התחתונה הביא אותנו למקום השלישי בטבלה והציל אותנו מאמורים הכושל

הווארד ווב אוהב/ת את זה.
  9. הווארד ווב Member

גבר על אתה מקווה שנהנית מצמד הניצחונות.

***לא פלא שכל המקומים המנקונים מאוננים על מאיינו שם.
    חבורה של דפ"רים.
    אני לוקח את אנדרסון\וורטון\סקוט בלי לחשוב פעמיים.

10. k_700 Member

לא זוכר שפעם אחת טענתי שאני מתנגד למינוי הקבוע של קאריק כי רוב הקהל רוצה אותו. איזה טענה מפגרת זאת? אני קודם כל מתנגד למינוי הקבוע שלו כי הכדורגל שלו צפוי, מוכר, מתבסס על מתפרצות וברורה לי מה התקרה של הדבר הזה. ראיתי את זה 12 שנה פה כמעט בגלגולים כאלה ואחרים.
    שמח בשבילך שנהנית מאוד מהקהל, אין ספק שאווירה בקהל גורמת לך לפעמים לראות דברים באור אחר. הכדורגל לא השתנה בשני משחקים שהיית שם. כדורגל שברובו רע מאוד ומתבסס בעיקר על ברונו פרננדס להוציא מים מן הסלע.

הבנתי, כל המאמנים המוכחים בעולם או כאלה שעשו תהליך ״הם סלבריטיס״ אז בוא נקח מאמן כדורגל שלא עשה כלום בקריירה שלו ושכל הקרדיט שהוא יקבל יתבסס על זה שפשוט היה שחקן עבר גדול והקהל מת עליו.

יש טענה יותר מתנשאת מזו?
    בכלל הלוגיקה הכי מפגרת שראיתי.
    מי מצליחים יותר בכדורגל קבוצות שלוקחות מאמנים טובים שעשו דרך או כאלה שמהמרים על שחקני עבר שלא עשו כלום לפני?
    מדגם של חמישה מאמנים שלא הצליחו ביונייטד ועוד תחת הנהנלות רעות זה לא מדגם מייצג לצורך העניין.

בקשר למאיינו.
    אולי בעתיד הוא יהיה ה-8 הטוב בעולם, אני לא מתיימר להגיד לאיזה רמה יתפתח.
    אבל קבוצה שתבנה עליו כשחקן הרכב בעונה הבאה לא תשיג יותר ממה שהיא משיגה העונה. זה ברור לגמרי. גם אצל קאריק זה עדיין שחקן נדנדה עם חורים בולטים מאוד במשחק ושחקן חשוד מאוד לדאבל פיבוט. זה אפילו לא עניין של התאמה. אתה לא תצליח למצוא קשר אחורי בינגו שישלים אותו ואתה לא תשנה אפילו 50 אחוז מההגנה הנוכחית שלך כדי שזה יצליח לעבור מסך.

בעונה הבאה קבוצות יבואו בגישה אחרת למשחק של קאריק ולראשונה אצלינו הוא יכיר את המשחק הזה של ריצה בכמה מפעלים. כמו שסולשאייר הכיר אחרי הנחיתה על הירח.

11. alexshw Member

זה רק ינציח עוד סיבוב במעגל הכישלון וחוסר יכולת של המועדון לבנות קבוצה איכותית. היינו באותה נקודה לפני 5-6 שנים ואפילו עם אותו ברונו.
    אז אחר כך יבוא הסבל בצ'מפיונס עם עומס אמיתי והיריבות יעשו תיקונים ונשאר עם אותו הזין ביד. זה עצלני מאוד לתת לברונו לנהל את הקבוצה במגרש וזהו.

וכן הקהל הכי גדול, הוא הקהל הכי טיפש.

12. one united Member

מי מצליח קיי? ב 90% מהמקרים אלו מאמנים שמקבלים את הסגלים הכי טובים בליגה בה הם משתתפים.
    מתי לאחרונה פפ התמודד עם סגל בינוני כמו יונייטד?? אני כמובן לא אומר שהוא לא מאמן טוב אבל עד שלא יקח "איזו ברנלי" ויראה שהוא נלחם איתם על מקום באירופה, כל עוד זה לא יקרה פעם אחת לפחות אז כל הקריירה שלו תהיה עם כוכבית קטנה.
    קיי, כתבתי את הביקורת על קאריק, ביקורת שאני חושב שאתה העלת ראשון לגבי חילופים ומשחק פחדני (בעיקר כאשר אנחנו מובילים)אבל מכאן ועד להפגין בטחון שמישהו אחר היה עושה יותר טוב עם הסגל הנוכחי המרחק גדול.

13. one united Member

אלכס, אם כל הקהל היה נגד קאריק אז הוא היה קהל חכם?

14. alexshw Member

זה לא קשור רק לסוגיית קאריק. רשמתי לא פעם. מעשית הקהל תמך בכל החלטה מקצועית של הגלייזרים/אינאוס. רוב הטענות שלהם היו לדיבידנדים וחוב. טענות נכונות וזה מפריע ומעיק, אבל זו לא עצם הבעיה איתם. כמו שלהנהלה אין ראיית כדורגל אמיתית ומה אמורה להיות הזהות של מועדון, ככה גם להרבה אוהדים אין. רק היום ראיתי בטוויטר חגיגות חזרה לצ'מפיונס. כאילו זו מכבי חיפה.
    יחד עם קלישאות נבבות ש"רומא לא נבבתה ביום אחד". רק שהם לא מבינים, שהנהלת יונייטד לא יודעת לבנות רומא, לא ביום ולא ב - 15 שנים.

15. k_700 Member

הסגל לא כזה בינוני. ידעת לפני תחילת העונה שיש לך את אחת מחוליות ההתקפה הכי טובות בליגה.
    השוער? כמעט בינגו. אנחנו רואים שבעונה הזאת בליגה בסוף מה שעושה הבדל זה התקפות איכותיות כי רוב הליגה משחקת משחק הגנתי ופחדני.
    זה סגל שהיה צריך להתחרות על טופ 4 והשיג אותו(וקבל סקופ גדול, סיכוי לא קטן שהיה משיג טופ 4 גם עם המאמן הקודם, בטח לאור הקריסה המפוארת מאוד של צ׳לסי).

קאריק לא עשה אפילו משהו חריג עם בורו והיו לו שם שחקנים נהדרים ביחס לצ׳מפיונשיפ(כולל רודג׳רס בחלק מהזמן).

מה הדוגמא עם ברנלי, עקיצה על קומפאני? אני מזכיר שקומפאני עשה את אחת מהעליות ליגה המרשימות ביותר עם ברנלי בעשור האחרון וגם בליגה כשירד איתם ליגה הוא לא ויתר על הכדורגל היוזם שלו(אפילו עם רבע שחקן נורמלי בסגל). זה מה שהביא לו את הצ׳אנס בבאירן מינכן.

אולי שם גדול יותר היה נכנס באמצע העונה ועושה תוצאות פחות טובות(מן הסתם יש פקטור של לחץ וציפיות משני מאמנים שונים שנכנסים באמצע העונה), אבל בלונג ראן? אין לי ספק שמאמן כדורגל איכותי שמנסה להביא רעיונות מודרנים וכדורגל שהרבה יותר קשה ליישם בהתחלה היה משיג יותר ממאמן שהכדורגל שלו הוא, יאללה צאו מהר במתפרצות דרך ברונו ותהנו מהחיים האלה.

זוכר נהדר את האופוריה אחרי החצי עונה הראשונה של סולשאייר, גם אני נפלתי שם בהתחלה. לא היה אפשר להגיד מילה רעה או לפקפק בהחלטה להמשיך איתו.
    תראה הוא אפילו טאטא את פריז בנוק אאוט של הצ׳מפיונס ונתן שם רצף של איזה 14 משחקים.
    בשיא הרצינות אני לא מצליח למצוא הבדל ביניהם. אולי קאריק צנוע יותר עם יחסי אנוש טובים יותר ושם זה נגמר.
    לדעתי החלטה רעה מאוד להמשיך איתו ולבזבז עליו קיץ של 300 מליון פאונד(כמה עונות חיכינו עד שיכולנו להגיד שיש לנו מזומן לקיץ כזה?) וכשאפילו אייראולה על המדף ואנחנו מבטלים אותו כי הוא רק עושה עבודה מדהימה בבורנמות׳(בכמה גלגולים שונים).
    זה מתנשא.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 0)

1. one united