צ'לסי 2025/26: מחזיקת גביע העולם למועדונים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Footballover, ‏9/9/21.

1. Ori8 Member

חחחח איך אני אוהב שהחרטטנים האלה יוצאים עם ״Alonso was crucial״

שורה פנימה נכתב שארסנל לא הייתה מוכנה לשלם מעל 100. איך המאמנים האלה חולים על ה-PR הריק הזה.

כאילו רודגרס היה נשאר בוילה אבל אלונסו ישב לו על הצוואר ושכנע אותו.

והמילה האהובה עליי ״השתכנע להצטרף לפרוייקטטטטט״.

Clichy ו-Cup of Tea אוהבים את זה.
  2. Sturridge Member

עוד בולשיט שהביאו מהספורט האמריקאי.

3. k_700 Member

לחרא המזוקק הזה לקח בדיוק שניה וחצי לפני שכל הטרולים שלהם עם הדפים והמליון עוקבים כבר בלעו את זה והקיאו ציוצים לטוויטר.

באסה על צ׳אבי אלונסו.

4. oranfu Member

בשורה התחתונה חבל, כי אני לא חושב שרוג'רס בארסנל זה חיזוק משמעותי\מה שהם צריכים.
    עכשיו הם יכולים ללכת ולשים כסף גדול על שחקן שיותר יעזור להם.

אם אלונסו הולך לשחק בקו הגנה של 3 אז כבר שם נשאלת השאלה איפה אסטבאו, זה לא קשור בכלל לרכש של רוג'רס.
    על הנייר נראה לי שרוג'רס ופאלמר מאחורי ז'ואו פדרו, עם ווינגבקס טובים זה פוטנציאל טוב.

5. רוברטו באגיו31 Member

חשבתי שזה שאלונסו מאמן, זה יגרום לקצת שכל ושפיות בצ'לסי . טעות .

איזה רכש גרוע . שחקן טוב ( ואוברייטד מאוד ) במחיר לא שפוי . ועוד בעמדה שיש להם בה כבר כל כך הרבה שחקנים.

מה עם שוער ? מה עוד בלם נורמלי ?? זורקים כסף על שחקנים שהם לא צריכים בכלל.

6. alexshw Member

בשער אפשר לשים את ריס ג'יימס, רק שהוא פציע.

7. Cup of Tea Liverpool, UK

בגלל שצ'לסי לא באירופה אז הוא ישחק השנה פחות (ויצטרך לדעת לשמור יותר על כשירות מבעונה שעברה), הוא יכול לשחק בימין בהתקפה גם במערך 3 בלמים פשוט זה יראה יותר כמו 3-4-3. אני חושב שאלונסו יצטרך לעשות הרבה עבודת אימון והמערך יהיה פלואידי כשג'יימס ישחק גם הרבה כבלם השלישי או מגן שנכנס לקישור, או לחילופין אחד משחקני הקו יהיה הגנתי יותר והשני התקפי יותר וזה יאפשר לשנות את המערך עם/בלי הכדור. ולפי עומק הסגל כרגע הולכות להיות עוד כמה וכמה עזיבות משמעותיות ואז יהיה אפשר לדעת טוב יותר.

לגבי שוער, יעשו חכם אם יתנו לפנדרס צ'אנס, בטח בעונה בלי אירופה.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסכום כמובן מופרך, אבל בעולם שבו אנטוני עולה מאה מיליון יורו ומאונט עולה 60 מיליון פאונד בשנת חוזה, לא לדבר על מחירי החלוצים בקיץ הקודם (לחלוצים שהגיעו מהליגה הגרמנית כן), אז זה המחיר לקיצוני אנגלי בן 23 שפרץ בשנתיים האחרונות ונתן מעורבות של כמעט 20 שערים בכל עונה בפריימר לייג בקבוצת צמרת.
    עם הכסף שיש בליגה ומחירי השוק לוילה אין סיבה למכור אותו בסכום שהוא לא ״מופרך״.

9. cheddar Member

גם אם זה היה 350 מיליון בטח היית יכול למצוא סיבה למה זה המחיר

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אישית חושב שהמחיר מוגזם כמובן.
    מצד שני אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא בנו.
    אם כל חלוץ שעשה עונה טובה בגרמניה נמכר ב - 75 מיליון, אם כל כישרון מעניין אפילו אם לא היה הצלחה באנגליה בזמן ששיחק נמכר ב - 50 או 60 מיליון, אם אליוט אנדרסון נמכר הקיץ לסיטי תמורת 136 מיליון (?), אז אולי אנחנו ה"אולד סקול" שרגילים למחירים אחרים צריכים לעדכן את עצמנו ולהבין שהמופרך של פעם זה לא כזה מופרך היום אם בכל חלון יש לא מעט עסקאות שגורמות לך לתפוס את הראש.

11. Footballover Member

עלה אולי 20 מיליון יותר ממה ששווה בשוק של היום, למי באמת אכפת… מה שכן, הוא חתיכת מטומטם שבא אלינו, אין לי הסבר למה הוא בחר דווקא בצלסי. אני לא חושב שהוא מתאים לכדורגל שלנו ולא יודע עד כמה אפקטיבי יהיה מול קבוצות שבאות להגן נמוך.
    הוא כן שחקן גדול והוא בוודאות יותר טוב מרוב הסגל שלנו. אנחנו כן צריכים חיזוק לצד שמאל וקשה לי להאמין שהוא לא יהיה שדרוג משמעותי על גארנצ׳ו, גיטנס וכו׳. אבל, אם לא נביא גם בלם ושוער, לא עשינו כלום. אם נפגע שם - כן רואה אותנו עושים עונה נורמלית.

12. oranfu Member

רק אני לא מבין את הקטע הזה שמדברים עליו כשחקן אגף? הוא לא שחקן אגף. אפשר אולי לחלטר איתו שם, אבל הוא שחקן מרכז המגרש, 50\50.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  13. k_700 Member

50/50? הוא אף פעם לא שיחק מרכז קישור.
    התפקיד הטבעי שלו זה 10 אבל הוא זז הרבה מאוד לאגף וגם בוילה יצא לו לשחק לא מעט בשמאל.
    באקדמיה של סיטי הוא שיחק בעיקר באגפים ואפילו יצא לי לראות אותו משחק חלוץ. בזמנו היה מקבל המון השוואות לראשפורד.
    אפשר להסתדר איתו טוב באגף(גם באנגליה אגב הוא נראה טוב כששיחק באגף) אבל בצ׳לסי שום דבר טוב לא יסתדר.
    מאמין שאלונסו ישחק עם סוג של שני מספרי 10 כמו שאמורים אוהב לשחק, כשאחד מהם(רודג׳רס) עושה יותר תנועה לאגף.
    שחקן כמו אסטבאו כמעט מרגיש כמו מישהו שלא מתאים לסגנון שלו וקוונדה יצטרך ללכת שנתיים אחורה ולתפקיד כנראה כאיזה ווינג בק, אם בכלל יקבל שם דק׳ משמעותיות.

הם מעמיסים כמות לא הגיונית של קיצוניים וקשרים התקפיים ומכל הבלילה הזאת ב-4-5 שנים של שגעון יצא להם מוצלח עם פאלמר ואולי ז׳ואאו פדרו.

הוא לא שווה 117 מליון כמובן וכן השוק התפרע אבל חשוב לציין שההתעניינות הרצינית היחידה שהייתה בו הייתה מהכיוון של ארסנל שאפילו על 80 מליון לא הייתה סגורה איתו.

הוא שחקן יותר טוב כמובן מגורדון. ככה שעם גורדון עלה 70 מליון פאונד אפשר להגיד שאת ה80-90 הוא שווה.
    הוא בערך ברמה של קוניה.

בוהלי לא אוהב לשלם סתם 80-90. הוא אוהב לשמוט לסתות.
    כמו שעשה עם קאייסדו ואנזו.
    לזעזע את השוק.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/26
  14. Sturridge Member

קאייסדו זעזע את השוק? היו ב- bidding war עם ליברפול שהיו מוכנים לשלם סכום לא רחוק מזה. אם רייס שווה מה שהוא שווה אז גם קאייסדו.

ובסוף אלה בין ההעברות הבודדות שעוד אפשר להגדיר איפשהו בין מוצלחות ל- לא-כישלון-מוחלט מכל העשרות שעברו אצל BlueCo. גרנאצ’ו או דיסאסי נניח זה הרי העברות פי כמה יותר גרועות, וזו העברה ממוצעת אצל אגבאלי.

קאייסדו האחרון שמטריד פה.

15. k_700 Member

לא חושב שקאייסדו הגיע באיזשהו שלב אצלכם לפיק של רייס אצל ארסנל.
    כן, הוא היה שווה בזמן אמת את איזור הסכומים שעלה אבל בוודאי שזה זעזע את השוק.

רייס נתן 3-4 עונות אדירות בליגה, בנבחרת לפני שעבר לארסנל.
    מאז קאייסדו ואנזו אתה יכול לתת שנה או לפעמים חצי שנה אדירות ואתה שובר שיא העברות.
    זה הוביל למצב שעל ילד מרוקאי בן 18 ישלמו את המחירי קאייסדו האלה ואז יתנו לו לצאת להשאלה.
    דיאמונדה לפני איזה שנתיים לא היה שחקן מקצועני בכלל. היום יעלה 116 מליון פאונד.

לא אומר שקאייסדו או אנזו רכישות רעות.
    הם לא.
    אבל הם גם לא הצלחות מסחררות אצלכם.
    פאלמר כן. פדרו על סמך העונה הראושנה(וצריך זהירות) אולי בדרך ללהיות כן.
    כל השאר? אף אחד מה350 שחקנים שעברו אצלכם בתקופת בוהלי את אג׳אבילי ו200 השודדים בהנהלה לא הצליח אצלכם.