חחח תקשורת הספורט ברומא מצחיקה אותי. איך יכול להיות שרומא מגישה הצעות פורמליות על שחקני רכש, עם אין ds? מי יגיש את ההצעות ועל מה ואיך ותוך כדי מה? עיתונאים עושים מעצמם צחוק. אני בטוח שיש התעניינויות בשחקנים כאלו ואחרים… ואולי אפילו גישושים עם סוכנים ושיחות. בסדר... אבל איך יהיו הצעות רשמיות איך? אין מי שייתן אותם.
פורסם לוח המשחקים לעונה הבאה: https://www.siamolaroma.it/wp-content/uploads/2026/06/photo_2026-06-05_19-55-31.Xxx קובץ j-p-g Serie A 26/27, dai derby ai big match: il calendario completo della Roma - Siamo la Roma לוח משחקים לא אידאלי. -כמעט כל המשחקים נגד "הגדולות" היריבות איך שלא תקראו להם: מרוכזים ב 8 המחזורים הראשונים של העונה. וב-8 המחזורים האחרונים של העונה. בנוסף, בסיבוב הראשון רומא מארחת את רוב המפגשים הללו. ובסיבוב השני בעיקר יוצאת לשחק בחוץ במפגשים הללו.
יש בזה יתרון קל, שבסוף העונה וגם בתחילתה אין לך מפעל נוסף לשחק, דווקא כל שנה לקראת האמצע רומא מתחילה לחרבן תוצאות ולהתקשות, אולי זה יהיה לטובה. בכל מקרה, אני לא מתרגש מהלוז יותר מידי, היה צריך לפגוש את כולם והסדר פה כבר לא משנה. העיקר שיחזקו את הקבוצה בהתאם, ושצליק יעבור לטורקיה.
נקודה מעניינת. ונכונה. בקשר לכך שבצ’מפיונס בסוף העונה רומא כבר לא תהיה שם כנראה. צ’ליק - סיפור הזויי. הזויי. מפחיד. לא מובן... איך ולמה רוצים אותו אחרי שסוף סוף הגיע הרגע המיוחל שנגמר לו החוזה. אגב יש לרומא גם שחקנים תחת חוזה שיהיה קשה מאוד להיפטר מהם. דובביק בראש ובראשונה. אנחליניו, אלעיינווי (כריסטאנטה יימח שמו. אם מישהו ברומא יקבל שכל סוף סוף)