רומא 2025/2026 :: החל עידן גאספריני.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י טל., ‏20/8/23.

1. RubberSoul Member

החיסרון הגדול זה שבסרייה א' ברצלונה לא משחקת, כי בשנים האחרונות חגג על ההגנה שלה בכל קבוצה בה שיחק.
    בעונה שעברה במדי אוססונה היה הרבה יותר טוב מאשר בסלטה ויגו העונה, או בקיצור, צריך שהיריבה תשאיר שטחים.

טל. אוהב/ת את זה.
  2. Don Joan Roman Member

מהחוויה שלי מדובר בשחקן מוכשר עם יכולות דריבל גבוהות והרבה תזזיתיות. אני כן יכול להמר בסבירות גבוה שאין סיכוי שהוא יכבוש נגד אינטר אבל כן נגד יובנטוס.

3. SerieA Il Capitano

רומא? מול יובנטוס?

Roma אוהב/ת את זה.
  4. טל. Member

עזוב נו

5. Don Joan Roman Member

לא ראיתי את בלדאנצי כובש נגד אינטר מעולם אבל נגד יובה? כל משחק גול והרי טל משווה בניהם, אז כן.

6. טל. Member

לנוכח ההפסד האחרון (אולי ההופעה הכי גרועה של רומא העונה יחד עם ההפסדים בקאליירי וטורינו) ומסיבת העיתונאים שהיתה אח''כ:
    תקשורת הספורט באיטליה היום מעלה את האפשרות שאם רומא לא מגיעה לצ'מפיונס ליג, אז אחד מבין מסארה וגאספריני יפוטר בקיץ הקרוב.

-גם לדעתי זה מתבקש. מסארה וגאספריני לא משדרים על אותו תדר. זה היה ברור מהרגע הראשון שמסארה החליף את ה ds הצרפתי הקודם בסוף יוני (שעזב כידוע בגלל הפארסה של עסקת אנחליניו לסעודיה)...

7. Roma מנהלים

אם הם לא משדרים על אותו גל אין סיבה לחכות לתוצאה כזאת או אחרת.

מהאנשים שיותר בקיאים, את מי יהיה יותר קשה להחליף? לא התרשמתי יותר מדי מעבודה של מסארה ואת גאספריני אני מאוד מעריך.

8. טל. Member

תיאורטית כן - כששני מקבלי החלטות לא באותו נמצאים ראש.. אז הם לא באותו ראש. זו בעיה.
    אבל זה זעזוע רציני/כבד מידי. אז לא מאמין שהפרידקינים יעשו אותו באמצע עונה.
    -------------------------------------

ברור לי שאם הכתבה הזו אמיתית - אז מסארה יפוטר ראשון. כי זה הרבה יותר קל לפטר DS ולמצוא לו מחליף.
    גם הרבה יותר טבעי. ומתבקש.

בקשר לגאספריני אבל אני חייב לומר משהו:
    גם אני הערכתי את גאספריני. אבל העובדה היא שלהבדל מאטאלנטה - פה הוא לא מקבל מה שהוא רוצה.
    ובתגובה הוא ממש מאבד פרופורציות... ומאבד את הדרך... ומגיב ממש בסרייה בלתי פוסקת של ניסויים מוזרים והחלטות מקצועיות מפוקפקות.
    בלופ.
    שגם מתמקדות כולן רק בפן הפרסונלי...

זה לא ייתכן להמשיך ככה.
    זאת אומרת אני מבין שכשהוא הגיע לרומא - הוא דיבר לפני כן עם ה DS הקודם (וכנראה איתו כן הוא היה באותו ראש), ואז לפתע 3 שבועות אחרי שהגיע - ה DS ההוא פוטר והנחיתו עליו DS אחר, עם רעיונות אחרים, ושגם לא מרגיש את עצמו מחוייב כל כך לדעות של המאמן. (ולא לסיכומים קודמים)
    באמת אני מבין את כל זה.
    לא אידאלי מבחינת גאספריני. מובן.
    אבל עדיין... -הציפייה מגאספריני היתה שהוא יסתגל, ויעבוד על תוכנית משחקת ויטמיע את הערכים ההתקפיים שלו בסגל שכן עומד לרשותו.
    ולא כל הזמן רק יעשה שטויות וניסויים ביזאריים ויבלבל את המוח על זה שלא קיבל שחקן X ולא קיבל שחקן Y.
    שיילך למנצ'סטר סיטי אולי שם יקבל בדיוק מה שהוא רוצה. זה לא עובד ככה.

לא ייתכן שכל הדיבור (גם של גאספריני בעצמו. במו פיו) וגם כל העבודה של גאספריני ברומא - תתרכז רק בפן הפרסונלי. "שחקן X או שחקן Y".
    וואלה איפה התוכנית משחק שלו?
    איפה כל הרעיונות של הכדורגל? איפה הטקטיקה שלו? וההנחלה של התבניות משחק ההתקפיות שלו, שראינו באטאלנטה?
    איפה כל זה?
    שמע כבר עברה חצי שנה. -לא רואים כלום. בכלל לא רואים שזו קבוצה של גאספריני. כלום מוחלט.

נערך לאחרונה ב: ‏4/2/26
    Roma אוהב/ת את זה.