NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי פציעה קשה.
    אמרתי שמחצית 2 היינו אבודים לגמרי בהתקפה כי חסר לנו חצי סגל. גם הרטנשטיין היה בבעיית עבירות כאילו זה לא מספיק.
    כמה שאנחנו טובים, צ'אט תמיד חסר. החיסרון שלו זאת פגיעה אנושה.
    הפוטנציאל של הקבוצה אדיר, אני רק מקווה שנוכל לראות את זה העונה בפועל.

אחרות גם פצועות? בסדר גמור. אני רואה שגם נגדנו חסרים שחקנים.
    מה שקורה אצלנו זה טרלול.

הרטנשטיין נראה נהדר. חוויה של שחקן.
    דה פקטו...הוא אשכרה מרכז לנו את המשחק.

מדמיין איך זה ייראה כשכולם יהיו כשירים...

2. k_700 Member

תקרא את הכתבה הבאה ותראה שמה שקורה כרגע בקבוצה הוא לא באמת חריג.
    NBA star absences are up. Way up.

באופן כללי אני חושב שלא מעט כוכבים בליגה הזאת, בטח במזרח, איפה שאתה יכול להיות עם מאזן שלילי בינואר ולהכנס לפליאוף, עושים load management אגרסיבי. המון פציעות מוצהרות הן פשוט חרטא של מנוחה(בשבוע שעבר כבר נאמר שאמביד רוצה לקבל את השליטה בפילי על הפרסום של המדיה לתקשורת בכל מה שקשור לפציעות, למשל). לכן המספרים בשנתיים האחרונות מוקצנים כלפי מעלה אבל זה עדיין לא משנה.
    גם שחקן שמחרטט פציעה הוא שחקן שלא משחק.

ג׳יי דאב זיין אותי חזק. הייתי מאוד קרוב לשים אותו קפטן אתמול כי זה היה המשחק שבו היה אמור לעבור את הארדן בקלעים של הקבוצה(ועבר). אלוהים הציל אותי ממוות קשה יותר.

הארטנשטיין 10 מ10 בינתיים. לדעתי עם צ׳ט כשיר זו התשובה בפליאוף לכל הקבוצות שיש להם טירור בסנטר והגנה קבוצתית איכותית, אולי למעט בוסטון בגמר.

3. yakov_y YNWA

הרטנשטיין נראה מדהים אבל זאת רק ההתחלה.
    אני מכיר אותו עוד מהימים ביוסטון שמייק דאונטי שיחק סמול בול והוא היה הגבוה היחיד כמעט והיה נהדר שם ולא שיחק, נעשה לו עוול בגלל דאונטי.
    בסוף, הוא נגר ואני לא רואה אותו תורם התקפית למרות שהוא פתח נהדר את העונה.
    הגנתית, ריבאונד, חסימות, הוא באנקר.

22 אס' לטריי יאנג, יש לי הרבה מה להגיד אבל אוותר כי מיותר, אני יודע איזה תשובות כבר אקבל, זה כמו השמאלנים עם ביבי, לא משנה מה יעשה תמיד ייבקרו אותו אז אותו דבר הארדן וטריי יאנג.
    יחסית לגילו הארדן נראה נהדר, מפריע לי שהוא מאוד שמן ולא מבין כמה זה פוגע בו ועדיין הצעד הראשון שלו מעולה.

תארו לכם אם היה סנטר נורמלי בהוקס במקום קאפלה, איך יאנג היה פורח.
    לא לשכוח, דזונטה מארי השחקן הכי גדול ששיחק עם יאנג, לא לגנוב דעת.

פליקנס, מישהו יכול לדבר על כמות הפציעות ? איזה הזייה מה שהולך שם.

מה דעתכם על יאניס ב-3 ? נראה לי פיתרון מעולה ופורטיס יישחק ב-4 אז הרווחת כפול.
    פילדלפיה זאת ההפתעה לרעה הכי גדולה שיש.

דוק ריברס, האוברטייד הכי גדול בכל הזמנים בתולדות הספורט ?

4. k_700 Member

ממש צריך את הארטנשטיין שיתרום התקפית מעבר ל10 נקודות ב60 אחוז באחת מקבוצות ההתקפה הכי טובות ועמוקות בליגה.
    זה שהוא נותן מעל ל16 נק׳ בהעדרות של קארוסו וצ׳ט זה מעל ומעבר.
    הביאו אותו להגנה, לריבאונד, ללהוריד תלות גדולה מדי בצ׳ט בהגנה(ומדי פעם לאפשר לו לשחק יותר כ4).

טריי יאנג זה שחקן של האיילייטס בעונה הרגילה.
    0 אופי, 0 מנהיגות, 0 שכל.
    יש משחקים שהוא יקבור את הפלואטרים וימסור 22 אסיסטים והקבוצה תנצח.
    למה זה לא עובד אף פעם לאורך זמן איתו? כי הוא מכריח זריקות מטומטמות מה-3 והוא כמובן גם חור שחור בהגנה.
    אין פה עניין של ללכת נגד משהו. הוא שחקן שכייף להתעורר לאיזה האיילייט שלו וכייף לשחק איתו בפנטאזי, כמו הארדן וקייד.
    לא מעבר לזה.
    אטלנטה מעט יותר טובים העונה כי המזרח בשביתה וכי שמו סביבו חמישיה הגנתית מדהימה. זה לא יהיה יותר טוב ממה שזה עכשיו.
    32 אחוז ל-3 לשחקן שיודע לקלוע מה-3. למה האחוז כזה נמוך? כי הטיפש הזה מכריח זריקות מקילומטר ברבע הרביעי.
    מי שרואה משחקים שלהם מבין כמה משחקים הוא משלשל להם באותו רבע למרות שהם נכנסים אליו לרוב או ביתרון או בפיגור נמוך.

יש גבוה איכותי מאוד באטלנטה ששיחק לא מעט סנטר במשחקים שטריי לא שיחק. קוראים לו ג׳ונסון. עושה עבודה גדולה העונה.
    אני לא אתפלא אם השם שלו יהיה על הלוח של המוסט אימפורבד עד ליישורת האחרונה.

5. yakov_y YNWA

בהודעה אחת זרקת מחמאות לג'יילן ג'ונסון וביקרת את קייד ? למה ? הם אותו שנתון.

ג'ונסון נהדר עוד מהעונה שעברה, השתפר עוד יותר אבל התכוונתי לסנטר שחסר להוקס וישתף פעולה עם יאנג.
    קבלת ההחלטות של יאנג בעייתית, ידוע ועדיין יכולת המסירה שלו ברמה גבוהה וזה די מפצה.
    ההגנה בעייתית וזה היה ידוע מהיום הראשון ששיחק בליגה הזאת.

אני לא מאמין בהוקס, בכלל גבוהים איכותיים בליגה הזאת זה מצרך נדיר, הרבה משחקות עם 3 בצבע כמו ההוקס.

הפיסטונס יוצאת לאיזה 10 משחקים קשים רצח, 6/7 משחקי חוץ אצל בוסטון, ניקס, דנבר ועוד.
    אם היה לנו סנטר התקפי הייתי מדבר אחרת ומבקר את קייד ואיביי שצריכים לעלות את הרמה ולקחת אותנו עד הסוף, כרגע יש חוסר בעמדה 5.

קוואי מעונת 17/18:
    7.5 עונות - 298 משחקים בעונה הסדירה, באיזור ה-40 משחקים בממוצע לעונה בתקופה הזאת.
    4 משחקי פלייאוף בלבד ב-3 העונות האחרונות בקליפרס.

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/24 ב- 20:32
  6. k_700 Member

שום דבר לא מפצה אם אפילו לעלות מפליי אין לפלייאוף הוא לא מסוגל.
    הוא כוכב בעיני עצמו(ובעיניך), אף כוכב אמיתי בליגה לא רוצה לשחק איתו והשנה גם יגמרו התירוצים. אם השנה הוא לא עושה פליאוף עם ריצה מרשימה כשהוא מוקף בחוצנים אתלטים בהגנה וקלעי שלשות מצוין כמו בוגדנוביץ׳ בקונפרנס שקבוצות מעמידות בו שחקנים מס׳ 13 ו14 ברוטציה כשחקני חמישיה, אז מתי כן?

ברור שזרקתי מחמאות לג׳ונסון. הוא נבחר 20 בדראפט הזה. הגיע עם 0 ציפיות ואפילו בקבוצה שלו לא מסתכלים עליו כבאטמן אלא כרובין.
    בפועל אחד מהשחקנים היעילים בליגה, ששיפר עוד יותר את המסירה, שמסוגל לראות את המשחק בחצי מגרש ומגרש שלם, ששיפר את ההגנה.
    בעצם הוא שיפר כל אלמנט במשחק שלו וגם נראה כמו המנהיג השקט בקבוצה הזאת כשיאנג היה פצוע.
    הוא לא כוכב וספק אם יהיה כוכב שמסוגל להיות מס׳ 1 בקבוצה אדירה אבל גם הציפיות הרבה יותר צנועות בניגוד ליאנג שאנשים כמוך מנסים למכור לנו פה שיש פה איזה לוקה דונצ׳יץ׳ או כריס פול מודל 2009 של המזרח.

כמה סנטרים התקפיים יש בליגה שאתה חופר על זה כל הזמן?
    דיוויס, יוקיץ, שאנגון, פרוזינגינס(או חצי פרוזינגיס) והשאריות של אמביד.
    השנה היא לא 1996, אתה לא לוקח אליפות עם סנטר שיתן משחק פוסט אפ.
    אם יש לך סנטר עם האיכויות של אלה זה יבוא על חשבון עומק בשאר העמדות.

דורן מצוין הגנתית וביחס לסנטר הממוצע בליגה שפותח בחמישיה הוא יותר מסביר התקפית. תוסיף מסביב 3 וטרנים עם נסיון כשאחד מהם הוא אולי השחקן ה-6 הכי טוב בליגה ולא נעים לי להגיד לך אבל אין מקום להרבה תירוצים. זו קבוצה שהייתה צריכה להתפוצץ כמו אורלנדו במזרח(סליחה, אורלנדו מינוס ביאנקרו, הכוכב הראשי של הקבוצה, במזרח).
    אבל כרגיל מחפשים לתת הנחות לקייד ונמשיך לתת לו הנחות גם עוד 4 שנים, זה אף פעם לא יגמר.

7. די קאניו אגדה Member

קיי700 יש לך משהו להגיד כנגד הטיעון של יאנג עצמו.
    שאם הוא היה 8'6 הוא היה goat?
    זה מה שהבחור טען.
    עדיין לא ענית על זה (אתה מתעלם כי אתה חושב שאני מטריל אותך).
    אבל זה הוא בעצמו אומר בוידיאו

8. yakov_y YNWA

אתה שוב מוכיח לי שאתה לא צופה במשחקים ומסתמך על סטט'.
    קייד פצוע כבר 3 משחקים אם אתה לא יודע,
    אייבי משחק כ-1 וביזלי עלה לחמישייה, אייבי לא מתקרב לקייד לצערי.

אתה הזייה אם אתה מדבר על הנחות לקייד, הבנאדם שיחק עם זבל טהור 3 שנים, זה הסגל הכי טוב ביי פאר שהיה לנו, טוביאס האריס השחקן הכי גדול ששיחק לצד קייד כנראה.

תקן אותי אם אני לא טועה, ג'ונסון וקייד אותו שנתון, תראה את השיח שלך כלפיהם, אתה זומבי שלא משנה את דעתו.

על השטות שלך עם פול ריד אני לא מדבר בכלל כדי לא להשפיל אותך, הבנאדם סנטר 3 !!!!!!!!!!!!
    דורן מצוין הגנתית, אדיר אפילו אבל למה אתה סותר את עצמך ?

הרי אמרת שיש מלא גבוהים ואין חוסר בליגה הזאת, פתאום אתה מתרץ על סנטר ממוצע, מגוחך.
    אגב, אתה באמת חושב שדורן סביר התקפית ? אני אפילו לא מתווכח בנושא הזה, הבנאדם זר לכדורסל, כל נגיעה שלו מביכה והוא מחפש להיפטר מהכדור בכל הזדמנות.
    סטיוארט רע בכדורסל אבל אגואיסט שרוצה להצליח, טיפש, חסר מושג אבל סטיוארט זה דיון אחר בניגוד לדורן שמפחד מהצל של עצמו.

ההודעה הכי מביכה שקראתי ממך, מאכזב, תצפה במשחקים.
    נ.ב: בוא נפסיק לדון על הפיסטונס בבקשה, כמו ששמת לב אני מגיב מעט מהם עליהם בגלל רגש, מעדיף לדבר על שאר הליגה אז אני לא מדבר עליהם.

Roma אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

״אתה לא רואה את פיסטונס הינה ההוכחה חחחח קייד פצוע חחחח״

אפשר את הגירסה הפחות אינפנטילית בבקשה? כמעט בטוח שכבר לפני 2-3 משחקים דיברנו פה ממש על איך הפיסטונס משחקים בלי קייד.

אייבי לא פויינט גארד.
    אני מכיר את השחקן הזה מהמכללות. הוא משחק שם כי קייד פצוע.
    הוא שוטינג פר אקסלנס. ברור שכפויינט הוא פחות טוב, מה השאלה בכלל?
    קייד לא שיחק עם זבל טהור ולא בטיח. הוא פשוט נראה בדיחה ולא הצליח לסחוב את הקבוצה הזאת מילימטר מעל להצחנה האנושית שהם תמיד היו סביבו ולהערכתי? ימשיכו להיות סביבו עד שבגיל 28 מתישהו יפול לך האסימון שבזבזת פה 8 שנים על שחקן עם מניירות של כוכב שמצליח בכל שנה לגרום לך להיות הקבוצה ה-27 או ה28 בליגה ובסוף לבחור 5. אפילו מזל לא מגיע עם ההצחנה שלו.

כמו שכתבתי. כוכבים אמיתיים בליגה הזאת, גם צעירים, כמו שאנגון וכמו ביאנקרו או אפילו ואגנר, מסוגלים לקחת חבורה צעירה, מוגבלת סביבם, להדביק אותם ולחבר אותם למשהו מוגדר.

שים את ביאקנרו או שאנגון עם הקבוצה שיש לכם פה העונה ואתם טופ 4 במזרח. אין לי ספק לגבי זה.
    אבל אתה תמשיך לספר לי בסוף העונה שמי כבר יש לו לשחק עם? אייבי? מאליק ביזלי? דורן בהגנה? טובאייס האריס או טים הארדווי ג׳וניור??

אנחנו מדברים על ליגה שכרגע שחקנים כמו בוסטון ג׳וניור, דה סילבה הרוקי ומקיין משחקים בה כשחקני חמישיה 70 אחוז מהעונה הזאת, כן?

לגבי דורן וההתקפה שלו- הוא נגר בהתקפה, זה ברור לגמרי. רק שהוא לא נגר רע בהתקפה וזה מה שאתה מסרב להבין.
    להיפך, מודע לגמרי למגבלות שלו וחולב מזה כמעט את המקסימום.
    לא קלע עדיין בפחות מ65 אחוז טרו שוטינג בקריירה באף עונה עם אחוז קליעה אפקטיבי של 63 אחוז בקריירה. אתה מומלץ לבדוק כמה סנטרים פותחים בליגה לא ירדו מאחוזים כאלה.
    סוג של דראמונד צעיר יותר. תשים לשחקן רציני סנטר הגנתי כזה מסביבו והוא לוקח את הקבוצה הזאת למעלה. אתה תמשיך לחפש תירוצים כמו תמיד.

פול ריד? זה מה שאתה זורק לי פה. מה אמרתי בזמנו שהוא מסוגל להיות סנטר מחליף טוב? שמע איך תפסת אותי, איזו הצהרה משוגעת.
    וזה עוד מגיע מהבן אדם שהריץ פה שורות על אמביד והסטט׳ המשופצת שלו שהוא יותר טוב מפאקינג יוקיץ׳.
    כבר בשלב ההוא הייתי מכבה לך את הטלוויזיה ובועט אותך למיטה.

אתה אכן אמונציונלי כשאתה מקשקש על דטרויט, להגנתך יאמר שאתה לא רק חסר מושג כשאתה מדבר על הקבוצה שלך.

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/24 ב- 20:38
  10. yakov_y YNWA

זאת פתיחת העונה הכי הזויה שראיתי.
    הפליקנס כרגע נגד ממפיס, 6/8 השחקנים ברוטצייה של הפליקנס בחוץ.
    תשימו לב שיש כמות פציעות פסיכית, עולים שחקנים מהחמישייה השלישית לחמישייה ומנפחים מספרים,
    עד היום כל פתיחת עונה הייתה שייכת לכוכבים שהיו מפציצים.
    אני מקווה שכמה שחקנים ירוויחו מהפציעות האלה, אבדיה ניצל את זה בעבר מצוין.

הפליקנס לא היו מגיעים רחוק גם ככה אז יצא להם טוב.

11. k_700 Member

ביום קליעה רע של הקבוצה הארטנשטיין נותן את ההגנה הכי טובה שאיזשהו גבוה נתן על איידי העונה.
    https://x.com/ThunderFocus/status/1862731586942513628

בראבו. אימפריה של שחקן, זמן טוב גם להרים אותו בפנטאזי.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי אותנו מגנים ככה על גבוה מאז שסטיבן אדאמס היה במועדון.
    נחמד מאוד.

זה ניצחון גדול כי אנחנו בד"כ אוכלים ערימה של חרא מהלייקרס כשהם כשירים.
    כל ניצחון אני אמשיך לכתוב שהפנטזיה שלי זה משחק בסגל מלא, הפוטנציאל מטורף לגמרי.
    זה+צ'אט+קארוסו...וואו.

מת להבין איך אנחנו מקום אחרון בליגה במספר זריקות עונשין. השופטים לא שורקים לנו מספיק.
    בניגוד גמור לזה, הלייקרס מקום 1 בליגה ומקבלים שריקה על כל פיפס.

@yakov_y
    הרטנשטיין בכלל לא נגר. הוא הרכז שלנו. אני לא יודע מה ההגדרה שלך לנגר אני מציע שתראה משחקים של אוקלהומה. כל כדור בהתקפה עבור דרכו. הוא עושה סקרינים מעולים ויש לו עין מצויינת למסירה.
    הוא שחקן מאוד ייחודי, כמה גבוהים אתם מכירים שיודעים ככה לתת מסירות?
    כל זה מעבר לצורך הראשי שלנו שזה הגנה+ריבאונדים. היום סגר את דיוויס עד למקסימום האפשרי.
    שחקן מצוין.

אגב היום הוא נפל בדומה מאוד לצ'אט על הגב, כבר ראיתי סיוט בעיניים. רק שהרנטשטיין הרבה יותר בשרי אז חזר לשחק.

רק מקווה שנזכה לראות את הקבוצה הזאת בתוספת לצ'אט. מקווה שזה יקרה העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/24 ב- 12:02
  13. yakov_y YNWA

@Liverpool-Forever
    מכיר את הרטנשטיין מצוין, להפך אני חושב שאני הראשון ששמתי לב אליו ביוסטון הגמדית בזמנו וגם בעונה שעברה הוא ניצל את הפציעה של רובינסון לטובה לטובת חוזה ענק שלא האמנתי שיקבל.

ההגדרה שלי לנגר לא קשורה לקליעה או למסירה של השחקן, זה גם לא אומר משהו רע.
    ההגדרה לשחקן התקפה רע שלא יודע לייצר, לא יודע להוריד כדור לרצפה, בעל טכניקה רעה ובעיקר שחקן שלא מסוגל לעבור יריב.

גם בפיסטונס יש 3 סנטרים הגנתיים מעולים, אפילו יותר ממעולים, לא מעניין אותי, סנטר חמישייה אני מצפה ממנו לתרומה התקפית.
    עד היום, הגרמני - אמריקאי מפתיע לטובה, שאפו, לא מאמין שהתקפית הוא יישאר על 14 נק' לערב.

-------

ראיתי ממפיס נגד פליקנס,
    אהבתי מאוד את המשחק אבל אי אפשר להתייחס לזה שאין הגנות, הכל מצד לצד, המאמנים זורקים וגם השחקנים, הפליקנס הרימו ידיים עוד לפני הפתיחה.

מכת הפציעות של הפליקנס דיברנו ועדיין יש שם מלא כישרון בסגל מלא, הרבה נכסים, איזה באסה איתם, בסגל מלא הם בין פלייאוף לפלייאין בוודאות.
    הסנטר שהם הביאו בסיבוב ה-1 חתיכת אתלט, יעשה צרות בליגה אבל שוב רק בצד ההגנתי, לא מאמין בו בהתקפה, דיאנדרה ג'ורדן כזה, נגר !
    אוהב את פייטון, חולה על דזנוטה מארי, רק את קוואי אני אוהב יותר אחרי הפרישה של דרק רוז.

36-16 באס' לממפיס.
    הקליעה של מוראנט... רעה.
    הטכניקת זריקה של ג'קסון כבר דיברתי בעבר, הרוקי של ממפיס נהדר.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט לא מבין את ההגדרה שלך לנגר.
    הרטנשטיין שחקן התקפה מעולה כי הוא מרכז את המשחק, יוצר סקרינים חכמים ומאפשר ריווח של משחק ההתקפה.
    תסתכל על המספרים של שיי וג'יילן וויליאמס לפני ואחרי הרטנטשיין, זה בזכותו ולא באיזה מקריות. זאת התקפה שהוא יוצר.

15. k_700 Member

מי שלא מבין מהחיים שלו משתמש בכל מיני הגדרות מופשטות של ההוא נגר.

איזה נגר ואיזה נעליים. סנטר מצוין וה30 מליון לעונה שהוא מקבל זה כלום כסף, בטח לקראת ההסכם החדש שיחתם עם הליגה.
    יעקב עדיין בהכחשה שרובינסון פשוט הסנטר הראשון בניקס. הינה הוא עוד שנייה חוזר.

גם ההגנה של הניקס הייתה עולם אחר לגמרי כשהרטנשטיין שיחק שם. כל הליגה פחדה לקבל אותם בפלייאוף. מעניין למה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/24 ב- 16:58