NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט כשאומרים נגר מבחינתי אני הולך לשחקני עבר שלנו כמו פרקינס או ארווין ג'ונסון או ת'אביט. הם לא מסוגלים לעשות כלום בהתקפה, רק אם הם שם בשביל להטביע.
    הרטנשטיין שחקן מאוד מיוחד, אני ממש אוהב איך שהוא זז בהתקפה והשטח שהוא יוצר לשחקנים.

2. yakov_y YNWA

הסברתי מצוין את ההגדרה שלי לנגר, אין לי צורך לחזור על עצמי.
    דוגמא אחרת לנגר:
    דאנקן רובינסון הנהדר, קלעי מושלם, טכניקת קליעה מושלמת, שחקן שמרווח (!) את המשחק ועדיין עם כל הכבוד לקליעה שלו (או מסירה וסייז בעניין של הרנשטיין) מדובר בשחקן שלא מסוגל לייצר לעצמו מצב זריקה אלא תלוי בחברים שלו, זה הכל.

נגר = טכניקה כידרור רעה.

סנטר מצוין... 30 מיליון לעונה... זה סנטר שקלע עד היום 8 נק' בממוצע למשחק.
    אני לא יודע איך רובינסון יחזור מהפציעות אבל אני יודע שנכון ל-2024, אם נסכם קריירה, רובינסון סנטר הגנתי הרבה יותר טוב מהרנשטיין המצוין.
    איזה הזוי אני שאני מעדיף את רובינסון הגנתית, ממש דעה הזויה, אולי אתה לא מסכים איתי אבל זה לא שאמרתי כאן משהו מופרך.

קייד עם 22-7-8.5 למשחק.
    הציפיות שלי מאייבי בשמיים אז אני מאוכזב מה-17.5 נק' בממוצע שלו.
    @Roma אפשר להחזיר את הארדווי ? קח אותו ותביא את הארדי.
    אני החזקתי מביקרסטאף (היה עוזר של קני אנטיקנסון) עוד לפני שחתם, הוא אוהב לשחק עם הרכב גבוהים ובנה סביבם קלעים שאני מאוד אוהב את זה אבל הוא טועה המון...
    אין הבדל בין סטיוארט לדורן אבל אני מעדיף את הראשון והוא את השני.
    פונטיקו האיטלקי הנהדר לא משחק מספיק, למה הארדווי מסריח את הפרקט והוא בחוץ ?
    אני מצפה מהולנד, תומפסון וססאר הצעירים לשחק יותר,
    ססאר נתן 22 נק' בהפסד האחרון ומשחק אחרי שיחק דקה, לא הגיוני.

משחקים הלילה נגד פילי', משחק שני תוך 24 שעות, פילי' בלי מרטין וצמד הכוכבים הפצועים הכרונים, פחות מניצחון לא מתקבל.

3. k_700 Member

לפי כל פרמטר אמפירי ההגנה של האייזנשטיין בסנטר הייתה טובה בהרבה מההגנה של רובינסון וההגנה של הניקס בתקופה כשהאייזנשטיין היה בחמישיה היא טופ 3 בליגה על פני אותה תקופת זמן כולל הריצה ההיא של ה12-2 מאז הטרייד על אאונובי.

אוקייסי כרגע ראשונה בליגה בהגנה, באחוזים נמוכים ליריבה, בהגנה מול שלשות וכל מי שיש לו עיניים מחוברות לפרצוף מבין שההגנה עוד יותר טובה מהרגע שחזר לשחק ונעל את הצבע(וכל זה בלי צ׳ט וקארוסו...שני שחקני ההגנה המשמעותיים בקבוצה וכאלה שהם שניהם בטופ 10 של הליגה).

אתה לא באמת מבין שום דבר בחוזים ולא מבין בכלל כמה התקרה הולכת לעלות בעונה הבאה ובעוד שנתיים.
    30 מליון דולר לסנטר פותח בקבוצה שהיא טופ 5 בליגה זה במילים עדינות- מחטף.
    פרסטי הבין את זה, בניקס חששו ושיהיה להם בהצלחה עם הנשיקות שהם יתנו לאפרון הראשון בקרוב והמאתיים בחירות דראפט ששילמו כדי להנחית את ברידג׳ס.
    האופציה השנייה זה כמובן לתת לתיבודו להחריב את החמישיה הראשונה עם 34 דקות משחק לערב, אין ספק אין מה לחששות מאוברלאוד לחמישיה שלך בליגה הזאת השנה. ניסוי שמוכיח את עצמו.

תשתדל לראות פחות כדורסל שמשדר עידו גור אולי תעריץ אותו פחות ותשתמש פחות במושגים אידיוטים שהוא מרבה להשתמש בהם בלי טיפת הבנה.
    נגר זה סנטר שאין לו שום קשר לשום דבר בהתקפה. מה זה רלוונטי כמה הוא קלע עד היום בקריירה ב11 אחוז יוסג׳ ו18 דקות משחק?
    שיחק ביוסטון עם הארדן ששיחק עם יוסג׳ 40 אחוז וקלע 8 נק׳. הוכחת פה נקודה.

יש לך ראיה צרה, לא ידעת לזהות את הנסיקה שלו באף שלב(אפשר פשוט ללכת לאפריל ומאי ולראות איך אתה ממש מחכה לחזרה של רובינסון שיבעט אותו לספסל של הניקס וכשזה חזר זה כמובן לא קרה כי....כי עם הארטנשטיין הייתה להם את ההגנה החזקה בליגה אז).

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/24 ב- 20:33
  4. yakov_y YNWA

נדמה לי שהניקס השתדרגו בעמדה מספר 5, לא בטוח.
    לא חושב שהם מתגעגעים.
    אחלה עידו גור, מלא ידע, לא הפרשן הכי טוב אבל מבחינת ידע וסטט', שדר תותח.

הרטנשטיין לא שיחק ביוסטון, בניקס הוא קלע 8 נק', ביוסטון לא קיבל דקות שלא בצדק.
    מצחיק שאתה מדבר איתי על זה שאני לא יודע לזהות מנייה בעלייה...
    לך תבדוק הודעות שלי מ-2018 בערך בתקופה הגדולה של יוסטון כשכתבתי כאן על הרטנשטיין.
    הוא בחיים לא שווה 30 מיליון.

אגב, דוק ריברס הפסיד את שיי בקליפרס או שאני לא זוכר נכון ?
    אם כן זאת עוד דוגמא לפושע כדורסל הזה, באלמר ידוע כבעלים חסר מושג כמו עפר ינאי.

5. Roma מנהלים

yakov_y,

באלמר מקבל החלטות מקצועיות? אני בספק.

עופר ינאי חסר מושג? הלוואי על כולנו חסרי מושג מסוגו. הנחית כוכבי יורוליג, המאמן הזר הכי מעוטר שנחת בארץ וכמובן קיפל את מוטלי וחייב אותו לחזור וכל זה בזמן מלחמה. אפשר לזקוף לזכותו עוד הישגים כמו המעבר ליד אליהו שיקפיץ את ההכנסות וכדומה.
    עכשיו הוא הצהיר שהוא נתן את המפתחות לאיטודיס, אין לו הרבה ברירה עם מאמן בלבל הזה. קיבל את כל הכלים להצליח.

נדבר בסוף העונה ונראה מי יצא חסר מושג. הבחור חושב בגדול ובונה מודל מונאקו זה יכול לעבוד לו.

---

ראית שכתבת על הארדוויי, הוא אחלה שחקן שישי בתור סקורר מהספסל אבל הוא לא יציב וכרגע הבעיה הכי גדולה זה החוזה שלו וזאת הסיבה שגם הועבר בטרייד. בפלייאוף האחרון למעט רגעי הבלחה הוא נמחק.
    הארדי זה חלק מהבסיס לעתיד במאבס, צופה לו גדולות ביום שאחרי קיירי.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/24 ב- 23:01
  6. yakov_y YNWA

מי העיף את בלייק גריפין בזמנו ? מי הלך על הפרויקט על ג'ורג' וקוואי הפציעים ?
    אני לא יודע, מנחש.

עפר ינאי גדול, הלוואי עליי,
    אני מדבר על ניהול, הביא מנהל מקצועי ליופי, זורק ביי אאוטים פסיכיים, חוזים הזויים, מביא כוכב אחר כוכב, בונה סגל לא מאוזן.
    מה זה בוא נראה בסוף עונה, גם מכבי ת"א אלופה כבר שנים, אז מה ?
    שמעון מזרחי ופדרמן מנהלים טובים ?
    הביא את מיילס באפריל עם ביי אאוט פסיכי, אחרי חודשיים הוא שוחרר.
    הניהול של ינאי רע, אליפות זה לא מדד אחרת היינו מחמיאים למכבי ת"א.

הארדווי לוקח דקות לצעירים שלנו, מת שיילך, הוא נורא.
    בשיא שלו הייתי שמח, הוא לא שם ולא יהיה שם העונה.
    הארדי כבר 3 שנים לא נספר, הולך הפוט' לפח, בקבוצה אחרת היה מעמיד 15 נק' למשחק.

7. Roma מנהלים

יש הבדל בין החתמות סופרסטארים להחלטות אחרות בסגל וגם בזה אני בספק. אחלה בעלים, נתן את הכלים שהוא יכול להצליח זה לא אשמתו. בלייק גריפין כבר היה בשביל הגופה עם הפציעות וגם סרטן לחדר ההלבשה לפי לא מעט דיווחים.

אל תאשים את השחקן בהחלטות של המאמן והצוות המקצועי, הם בוחרים לתת לו דקות. אם הוא יקבל בייאאוט אני בטוח שיהיו מלא קופצות על השחקן.
    הארדי לא נספר? אל תדאג בדאלאס יודעים לפתח את השחקנים והוא מקבל את הכמות הדקות הצפויה בהתחשב שיש בעמדתו כוכבים כמו לוקה וקיירי.
    זה לא מנג'ר שאתה נותן לצעירים לשחק את רוב המשחק ובעונה הבאה הם משתפרים אוטומטית.

לגבי עופר, נשאיר את זה לדיוני הכדורסל האירופאי. אל תבכה על כסף שהוא לא שלך ולא ציבורי.
    שמעון מזרחי הוא בובה יצוגיית, הוא ממש לא מנהל את מכבי. מכבי לוקחת אליפות כי יש להם את התקציב הכי גדול בפער? בוא נבחן אותם שיש ינאי ואדלסון בזירה. ראיתי בתקופת אורי אלון שזה הפך למשימה הרבה יותר קשה.

8. k_700 Member

קוואי דאג ששיי לא בקליפרס.
    לא אף מאמן או ג״מ.
    רק קוואי.

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/24 ב- 00:19
  9. yakov_y YNWA

@k_700
    קוואי אמר שיגיע רק בתנאי שג'ורג' יגיע, קוואי לא דאג ששיי יילך ביחד עם 48 אלף בחירות סיבוב 1.

אתה כמו התקשורת שמאשימים את ביבי בכל דבר.
    אין קשר בין שיי לקוואי, קוואי הביא תנאי אחד ודי לגיטימי לא ?
    לא רצה להיות הכוכב היחיד, רצה כוכב לצידו, נראה לי לגיטימי.

לאמלו, סגן מלך הסלים כרגע, נפצע שוב לשבועיים.
    בדיחה לבנות עליו, הוא פציע כמו אמביד.

10. k_700 Member

התקפית? השתדרגו בענק.

הגנתית? הם כרגע מקום 23 בליגה. זה בטוח לא יתקרב למה שהיו מפברואר עד לפליאוף.

מה כתבת על הארטנשטיין? אתה עדיין קורא לו נגר בלי להבין את המשמעות של המילה נגר ובלי להבין מה הוא נותן להתקפה(בין היתר פיק אנד רול מדהים עם ברונסון וגם פוטנציאל לפוינט סנטר שהראו אולי 3-4 סנטרים בליגה בסטרץ׳ הארוך שרץ כשחקן חמישיה בניקס). אתה מגדיל ומבזה את עצמך גם עכשיו כשהוא ליטרלי מככב התקפית בכל משחק של אוקייסי מאז שחזר מהפציעה וכשההגנה שלה קופצת 3 צעדים קדימה בלי צ׳ט ובלי קארוסו.
    קצת מביך, תלמד מתי לעצור.

שוב, עם החתימה של ההסכם שידור החדש עם הליגה העליה בשכר תשאיר את החוזה הזה כחוזה מצחיק, בטח כשהוא יהיה רלוונטי לגיל 26-30 שזה השיא הפיזי שלו בקונטנדרית.
    עוד שנתיים זה אחד מהחוזים הטובים בליגה, כרגע הוא בגדר גניבה. חד וחלק.
    בכל מדד כמעט ההגנה של אוקייסי ראשונה בליגה.
    והניקס? 23, תחזור אחרי, 23.
    אתה כל כך מעייף בתמימות שלך.
    קוואי יצא עם זה לתקשורת וסינדל את הקליפרס להתאבד כדי להביא את ג׳ורג׳.
    ואם יש gm אחד בליגה שאתה לא רוצה להגיע אליו עם קלפים על השולחן כשאתה מקופל על הברכיים זה פרסטי.
    מהצורה שקוואי השתלט על האירוע היה ברור שהמחיר לא יהיה רק שיי(שזה בערך הבסיס של הטרייד הזה) אלא גבוה ברמה שתהיה בכייה לדורות(היי ג׳יי דאב ועוד 9000 בחירות).
    כל מי שניהל את הקיץ ההוא היה קוואי חד וחלק.
    שום ג׳י אם או מאמן לא היה לו סיי בשום צורה בשלב ההוא.
    הם רצו את קוואי, הלייקרס רצו את קוואי, טורונטו רצתה להשאיר אותו והם היו מוכנים להתאבד כדי להשיג אותו וזה המחיר בטח כשהכל היה בתקשורת ולא מאחורי הקלעים.

11. Roma מנהלים

אני מת על החוכמה בדיעבד,

בדיוק כמו במקרה ברונסון* ואפילו אם אני לא טועה התאנדר בעצמם הציעו את שיי ובחירה גבוה תמורת הבחירה הראשונה של דטרויט שהפכה לקייד.

*לא חושב שזאת טעות שויתרו עליו, בכל יום מעדיף את קיירי בגרסה של דאלאס. ברונסון שחקן מעולה, לא חושב שהוא הגוטוגאי לקבוצה שרוצה אליפות וגם בספק לגבי ההתאמה שלו עם לוקה למרות פלייאוף אחד מצוין. כמובן שיש את הקשר הידוע לניקס ואביו שגם לא השאירו הרבה ברירות.

אפרופו קיירי, כמה ביקורת קיבל הטרייד הזה והיום הסיטואציה שונה. דוריאן אהובי שחייב למצוא קבוצה חדשה, דינווידי שחזר אלינו, בחירת סיבוב ראשון 2029 וצמד בחירות סיבוב שני. תמורת מינימלית לשחקן ברמתו.

12. k_700 Member

הכל טוב, באלמר מבחינתו רצה ללכת על אליפות כאן ועכשיו. הימר על שני שחקנים בשיא שלהם.
    רק לא צריך לשכתב את ההיסטוריה כאילו דוק ריברס האהבל ישב במאורה עם עששית וניסה לרקוח טרייד תוך כדי שהוא מסמם את באלמר.
    באלמר רצה את קוואי, התכונן לקוואי, גנב אותו מהלייקרס והיה מוכן להתאבד על כל מה שכרוך בכך כדי להביא את קוואי.
    והעסקת חבילה הגיעה עם ג׳ורג׳.

שיי היה משהו מאוד לא אפוי אז והגיוני שפרסטי בשלב הזה רצה לבנות דרך הדראפט מחדש. אין פה בעיה. קייד לא היה בזמנו נובאדי שיעקב מפורום אייסוקר גילה. הוא היה שם גדול בתיכונים ומעוגן בחירה ראשונה בדראפט.
    נזכיר, פרסטי לא זה שיזם את הפירוק של האוקלהומה ההיא כשג׳ורג׳ עבר.

13. די קאניו אגדה Member

טרה יאנג מביס את קליבלנד פעמיים.
    קליבלנד שהפסידה רק בtd garden.
    #householdname.
    אגדת כדורסל.

14. yakov_y YNWA

הנטס והפייסרס הפסידו עכשיו, מצוין לפיסטונס, חצי משחק ממקום 8.
    הפליקנס פיגרו 22-4 בדקה ה-10 של המשחק, מעניין איך ייראה ההמשך.

15. DRORIKO Member

כשאתה מביא את הבחירת דראפט הכי מדוברת מאז לברון ג'יימס, ואז הוא נפצע כל החיים שלו ואתה מוצא את עצמך קולע 28 נקודות במחצית