שיי לא צריך לשמור על אבדיה, הוא השחקן הכי חשוב בהתקפה לא צריך לעייף אותו בהגנה על השחקן הכי טוב של היריבה. הוא היה סחוט במשחק הזה. הסיבה שהוא התגלגל לשמירות האלה היא שאוקלהומה בהרכב חסר מאוד כשאתמול היו חסרים: צ'אט, ג'יידאב, קארוסו, דורט וקנריץ' וויליאמס. זה משמעותי מאוד. פורטלנד ניצלה את זה וכל הכבוד לה, ככה זה בליגה הזאת יש המון פציעות כרגע להרבה קבוצות וצריך לדעת איך להסתדר עם זה. למשחק הזה ספציפי זה היה קצת יותר מדי עבור אוקלהומה וזה בלילה 2 של בק טו בק.
גם אני לא ציפיתי שננצח. זה כבר יותר מידי,פורטלנד קבוצה צעירה ומאומנת טוב. אני מאוד מרוצה מהכדורסל שלנו מפתיחת העונה ועוד עם כל החיסורים. עם זאת הבחור הסרבי שאמא שלו השתרללה עם גוי שחקן מטורף. כמעט טריפל דאבל אחרי אחת השמירות הכי קשות שהוא יכול לקבל בליגה במחצית הראשונה וכל זה ב37 דק'
ברור שהוא טוב, הוא הכי טוב של פורטלנד. אבל השמירה הספציפית שהוא קיבל הלילה היא לא "אוקלהומהית". שמרו עליו שיי ג'ו ו-וויגינס במאני טיים. במציאות נורמלית הוא יקבל עליו את דורט קארוסו ג'יידאב ובצבע יחכה לו צ'אט. בהצלחה.
מה שמדהים אותי אישית באבדיה שממש מורגש שהוא מסוגל להרבה יותר. הסיטואציה שלו בפורטלנד פשוט מושלמת. הטרייד הזה הציל לו את הקריירה.
כתבתי פה בזמן אמת שאני מבסוט על המעבר הזה. בעונה האחרונה בוושינגטון הוא עשה התקדמות וזה היה ברור שאת האפגרייד הנוסף הוא צריך לעשות בקבוצה שהיא אשכרה תחרותית. אבל גם אני לא האמנתי שהוא יהיה כזה טוב
פרה פרה. קודם הוא צריך לפרוח בליגה. אחר כך יגיע השלב שהוא יצטרך לפרוח בפליאוף. זה גם לא רק מי שומר עליו אלא רמת האינטנסיביות. בפליאוף אוקלהומה לא תקבל 121 נקודות, בדיוק כמו שגולדן סטייט לא תקבל 139 נקודות כמו שהיה לה נגד פורטלנד.
ערוץ הספורט כן שידר את פורטלנד, זה היה בחמש לייב. דנני לא היה על שיי. מי שעשה עבודה מדהימה על שיי היה קאמרה. בכלל זה היה משחק שהוכרע בסוף על העבודה של וואלאסvs קאמרה. מי שבאמת ראה את המשחק הבין את זה. דני עם כמעט טריפל דאבל אבל 3 וחצי רבעים רעים מאוד וגם קיבל לא מעט שריקות קלות מאוד שלקחו אותו לקו. תענוג לראות מאץ׳ אפ בין שני הסטופרים הכי מוכשרים בליגה. היה ברור שהטרייד הזה על אבדיה הוא מארץ החלומות. כשעידו גור התבכיין שם בערב הדראפט איך וושינגטון עושים לו את זה, היו כאלה שחגגו את זה בשביל דני ובצדק. אגב, הטיפשים הכי גדולים סביב הטרייד הזה הם דנבר. לחשוב על שחקן כמו דני ליד יוקיץ׳....זה בערך כמו להוסיף לו שני אולסטארים לחמישיה.
לא יודע למה אתה מתכוון עבודה וואלאס קמארה. בסוף ברור לי לגמרי מה הכריע את המשחק. אוקלהומה נפלה מהרגליים ברבע האחרון, שיי נכנס מוקדם מדי סביבות ה9 דקות לסיום המשחק ובסיום המשחק הלשון שלו הייתה בחוץ. פורטלנד קלעה כמה שלשות קשות. עם סגל כזה חסר זה היה קצת יותר מדי. היו ברבע האחרון כמה החטאות של שיי שלא תיראו יותר כל העונה. ניהול הדקות שלו לא היה טוב אבל זה מובן שזה קשה לנהל אותן כשחסרה הרוטציה.
דני קיבל 3 רבעים את וואלאס על הפרצוף שלו. מה התוצרת הייתה? תלך להודעה שלי מאמצע הרבע השלישי כשהוא על 0-11 מהשדה. וואלאס לא שיחק ברוב הרבע הרביעי וזה עזר לדני לחזור. קאמרה הקשה מאוד על שיי כל המשחק ובעיקר בסוף. שיי לא לקח זריקות קלות(גם אלה שקלע מ-3), היה לו עוד יותר קשה לחדור לטבעת ולא הייתי אומר שרק העייפות הביאה אותו למשחק של פחות מ40 אחוז מהשדה. הוא כבר שיחק בק טו בקס, הוא כבר היה במצב ש2-3 שחקני רוטציה חשובים לא משחקים. מפגש של שני סטופרים מדהימים משני הצדדים שעשו עבודה גדולה על השחקנים המובילים, זה מה שאני ראיתי.
אני מסכים עם מה שכתבת. ובכל זאת, בק טו בק של משחקי חוץ עם הטיסות וכשחסרים שחקנים חשובים והוא משחק המון דקות וכשכמה מהמיד ריינגים שלו כן היו נוחים ובכל זאת הוחטאו.....אז יש פה הרבה נסיבות. עדיין קמארה שומר מצוין זה בטוח.
מה אתה מקשיב לזיין שכל הזה ? כאילו הוא אח של המהגר האפריקאי הזה. באוקלהומה יש 4-5 שומרים ברמה של קמארה ודורט כמה רמות מעליו. מי ישמע... סקוטי פיפן עשה ממנו.
היה 108-100 למילווקי על יוסטון, 5 דק' לסיום, הלכתי לראות חדשות הספורט, אני מגלה שיוסטון ניצחה ב-7. יאניס חייב לעזוב את חבורת האפסים או שיביאו לו עוד גארד ברמה גבוהה שם, הכל עליו. אולידפו מצטרף לקבוצת הבת של מילווקי. מרגש. פיסטונס מקום 1 במזרח עם ההתקפה ה-10 במזרח. אין לנו יוצרים, הרבה זמן לא ראיתי תלות של קבוצה בשחקן אחד, מצב לא בריא, צריך חיזוק כי מתוך הסגל זה לא יבוא, אולי אולי תומפסון או האריס אבל גם זה בספק ענק. יוסטון... תומפסון בשיפור פסיכי, הוא בטופ בליגה כבר בגילו הצעיר, הבעיה שאין ליוסטון חמישייה מספיק חזקה.