כן. כמה דברים. 1. למרות שאנשים נוטים לחשוב שוגנר וביאנקרו הם צמד, הם לא משלימים אחד את השני טוב. לביאנקרו אין עדיין קליעה טובה והשני גם כן צריך לחדור לטבעת כדי להוציא מזה סלים. אף אחד מהם לא מוסר גדול או בכלל שחקן רציני בפיק אנד רול. 2. דזמונד ביין זה טרייד מפגר שכמו שהבטחתי כבר, יוכיח די מהר כמה הוא מפגר. אני רואה את קוורד בממפיס קולע באחוזים טובים מ מה-50-40-90 הקלאסי כרוקי וזה בכלל לא מפתיע אותי. הקבוצה הזאת תקועה. הגנה טובה, אבל עדיין אין קליעה וביין לא הולך לשנות את זה. אנשים חשבו שהם מקבלים שם במינימום אולסטאר בפריצה כי זה המזרח. אבל הם די גמרו את הסיפור שלהם עם הטרייד הזה.
איזה הבדל תהומי בין שרף וולף לבין אבדיה. מי שאומר שגנטיקה זה לא דבר חשוב משקר לעצמו. האחד אולסטאר לגיטימי והשניים זה מקסימום ים מדר. אמא של דני... תודה שאכלת צינור של גוי.
אני חושב שכולם קצת יצא מפרופורציות לגבי בן שרף. הוא לא דני אבדיה, אין לו את הכשרון של דני אבדיה, אין לו את האתלטיות של דני אבדיה, אין לו את המוטות ידיים של דני אבדיה, הוא גם לא הוביל אותך לבק2בק ביורו צעירות כמו דני אבדיה, הוא הרבה דברים לא כמו דני אבדיה. זה לא סתם שאבדיה נבחר 2 עשיריות לפניו. אבדיה זה שחקן שבנו עליו שיהפוך לכוכב, אולי לא כוכב כמו לוקה דונצ'יץ' או אנתוני אדוורדס, אבל כן שחקן מרכזי בליגה הזאת, אולי גם שחקן אולסטאר. לגבי שרף, אם הוא יעשה קריירה כמו של עמרי כספי, שנבחר אף הוא בעשיריה השלישית, הוא יכול להיות מרוצה, אם הוא יעשה קריירה טובה יותר מה טוב. ככה שאני לא רואה שום אסון בזה שהורידו אותו לג'י ליג, אין כאן שום מסר לגבי זה ששרף בדרך לאירופה אלא שרוצים לשפר אותו כדי שיהפוך לשחקן NBA לגיטימי. אני כבר לא מדבר על שחקן NBA טוב.
הם יחזרו תוך כדי העונה לא מעט פעמים מ״אי המתים״. הויו הרבה מאוד לבנים בהיסטוריה של הליגה שחזרו משם כרוקיז ועשו קריירה יפה מאוד. בשולי, איגור דומין זו אחת הבחירות הכי הזויות שראיתי מאז דארקו מיליצ׳יץ׳ נבחר מיד אחרי לברון ג׳יימס בדראפ 2003. פשוט הזיה. יותר איטי ומגושם מרוב הסנטרים בליגה.
תוך שנה וחצי הפך את דאלאס מאלופת המערב למקום לפני אחרון במערב, הישג קשה לשיחזור. אם לבאר וטוביאס האריס היו בשיא או קרובים לשיא יכול להיות שהייתי מדבר על ללכת עד הסוף, במיוחד טוביאס האריס שמקבל לא מעט כסף ויכול לפתור בעיה קשה בעמדה 4, הבעיה שהם בני 31 ו-33 וכבר הרבה זמן מעבר לשיא. ליגת הקיץ זה בלוף, רון הולנד כיכב שם ובליגה נראה רע מאוד, הייתי בטוח או אולי דמיינתי כי בחרתי להיות אופטימי שהוא יצטיין העונה כי אין מי שייקח זריקות בקבוצה המוגבלת הזאת. ברוס בראון כיכב גם בליגץ הקיץ ובתכ'לס לא הצטיין בליגה אצלנו.