NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. DRORIKO Member

צודק, בגלל זה הדגשתי ״במקרה הטוב״ זאת אומר שסייגתי. אבל דני מתפתח לכוכב. אם נגד יוסטון שבאו אתמול בגישה של פליאוף כי זה גביע, וממש לקחו את דני כפרוייקט אישי, והוא עדיין על 22 נקודות, זה מראה שהוא לא איזה אפיזודה חולפת. הוא עדיין צעיר ויש לו עוד מה לשפר, למשל הקליעה שהיא כבר עכשיו במגמת שיפור. אם בעונות הבאות הוא יעשה עוד קפיצה הוא בהחלט יכול להיות שחקן מרכזי בקונטנדרית. אם לא כגלגל ראשון אז לצד שחקן בלבל שלו, כמו ג׳יילן בראון שהיה לידו את טייטום או דווין בוקר שהיה לידו את כריס פול. אני חושב ששני השחקנים שציינתי זה הלבל שהוא צריך לכוון אליו.

2. הווארד ווב Member

אבדיה עם מספרים מצוינים נגד יוסטון וokc שלי אבל עדיין התקשה מאוד.
    בשביל להפוך לאחד מהטובים בליגה הוא צריך להשתפר עוד הרבה.
    אבדיה יכול להמשיך להתפוצץ אבל זה תלוי הרבה בקאמרה.
    קאמרה מוריד ממנו את הנטל ההגנתי.
    אם פורטלנד רוצה להיות שווה משהו היא צריכה לשמור על 2 האלו.
    אחרת אין מה לדבר יש מספיק כוח במערב גם לשנים הבאות.

3. k_700 Member

גם מול יוסטון וגם מול אוקייסי(חסרה מאוד) הוא היה חלש שלושה וחצי(כמעט) רבעים.
    הגנתית מול יוסטון הוא לא היה קיים והמאצ׳ אפ שלו מול אמן תומפסון זה כנראה המאץ׳ אפ הכי נוראי שהוא יכול לבקש בליגה כי הוא לא רק מקבל אולי את אחד מהאתלטים הכי גדולים בליגה שהוא סטופר טופ 5 לעמדה שלו הוא גם מקבל שחקן התקפה שיכול לקחת אותו לסל בקלות בכל דרייב.

יהיה מפתיע מאוד אם פורטלנד תעשה יותר מסיבוב ראשון בפליי אין. היא אחלה קבוצה צעירה שאוהבת לשחק מהר אבל אין שם מספיק איכות כדי לעשות רעש במערב.

ֿלמרות שהטבלה עוד לא מראה את זה יוסטון היא הקבוצה השנייה הכי חזקה במערב(למרות שהשטיק הזה עם אוקוג׳י על תפקיד הבברלי בלי pg לא יחזיק יותר מדי זמן).

4. cheddar Member

למה תמיד נותנים לשחקן אחד לעשות לבד מהלך אחרון של איזה 15 שניות, אם יודעים שאין מצב שהוא מוסר אפשר לעשות שמירה כפולה וזה הופך להיות זריקה די קשה, במקום פשוט לשחק רגיל ואולי למצוא מצב טוב

5. yakov_y YNWA

איזה קבוצה מופרעת הפיסטונס,
    ניצחון נוסף בלי כל החמישייה הפותחת, בלי קייד - אייבי - תומפסון - האריס - דורן, ימים פסיכיים, לא נורמליים, אי אפשר להסביר את זה.

משחק הבא נגד אינדיאנה בבית שהיא הכי חלשה בליגה כנראה,
    אח"כ 4 משחקי חוץ במזרח, בכלל עד ה-06.12 לא פוגשים קבוצה מהמערב, לשים לב לזה.

עדיין חושב ובטוח שחסרים לנו 2 שחקני חמישייה לאליפות אבל שיהיה,
    ג'נקינס לא מפתיע אותי, רכז חמוד מהספסל, יעמוד למבחן בעתיד אבל נחמד לדעת שיש רכז ערמומי נוסף כי חסר לנו יוצרים.
    סטיוארט הגנתית לא מפתיע,
    בעיקרון רק היכולת של דורן בהתקפה + ההגנה הפסיכית של גרין בהגנה מפתיעה אותי, כל השאר ידעתי מה אנחנו שווים.
    מה הסוד ? בעיקר הגנה פסיכית, כולם שומרים ועוד שומרים ברמה גבוהה.
    פיסטונס של שנות ה-90, מישהו אחד שמייצר ברמה גבוהה לו ולאחרים, קלעי אחד שזה רובינסון וכל השאר שומרים רעים ואכזריים.
    ושוב אני אומר,
    יש לנו שומרים ברמה הכי גבוהה, אנחנו לא פראיירים ויהיה קשה מאוד ליריבים בפלייאוף, העניין שגבונטה גרין הזה פסיכי בהגנה, הפתעה עצומה.
    10 חודשים בלי השחקן השני/שלישי בטיבו בקבוצה, מקווה שאייבי יחזור והלוואי גם ביזלי או גבוה איכותי שיודע לקלוע.

6. k_700 Member

אפשר להסביר את זה.
    הצוות המסייע של קייד ברמה הכי גבוהה במזרח. המון וטרנים, קלעים טובים ושחקנים שביום נתון יכולים להתפוצץ בטח בטיולים שיש במזרח.
    מעניין עוד כמה תקטין את הקבוצה הזאת כדי לכסות על ״כוכב״ שלא עבר סיבוב בפליאוף במזרח.

אני אשים את זה פה.
    הסגל הזה צריך לעשות לפחות גמר מזרח, לפחות.

7. yakov_y YNWA

אני רושם את דעתיי, מפרט למה חושב ומגיע מישהו ורושם לי שאני מכסה על מישהו כאילו יש לי מה להרוויח.
    אגב, הכוכב נמצא כרגע בדיון ל-mvp, הארכיון יזכור לך את השטויות שרשמת עליו.

שאלה, מי יוצר נקודות ברמה גבוהה בפיסטונס למעט קייד ?
    תן לי סקורר אחד, אחד !!!!

גמר מזרח עלאק, קליבלנד הכי טובה, פיסטונס לא טובה יותר מניקס, מיאמי, טורנטו, פילי ומילווקי.

פיסטונס נמצאים איפה שנמצאים בגלל 50 אחוז מאמן, 50 אחוז הכוכב שלה, זהו, נקודה, לא לגנוב דעת.

8. yakov_y YNWA

מה זה הזקן הזה של לוקה ?

לשחרר את יאניס !
    15 ליאניס, 5 לרולינס, זהו במילווקי שקולעת 34 במחצית.

9. DRORIKO Member

צריך להגיד את זה, הלייקרס היא קבוצה טובה, זה ברמה שאתה שואל אם החזרה של לברון באמת תעזור לקבוצה או רק תפגע בה

10. DRORIKO Member

מצד שני ללייקרס יש עוד לא מעט תיקונים בסגל כדי להיות קונטנדרית. הלרביה הזה שחקן כל כך גרוע שהוא גורם לי להתגעגע להוצ׳ימורה

11. k_700 Member

קליבלנד בינתיים היא בדיחה עצובה מאוד בפליאוף.
    זה הנסיון האחרון של החבורה שם, הם מגיעים עם שק עצום של ציפיות. אפשר לצפות לקריסה מפוארת שוב.

מה אכפת לי מי בדיון על mvp בנובמבר? מעניין את הביצה הימנית. גם דני אבדיה בדיון של נובמבר. ביג דיל.
    הכוכב המביך שלך כדי לקלוע 45 מול וושטינגטון היה צריך .....41 זריקות(שמהן קלע 14 סלי שדה).

אין לו רבע מהאיכויות של יוקיץ׳, שיי או לוקה ואני רק מקווה שתרים לו כמה שיותר תוך כדי העונה כדי שתתרסק לתוך הקיר כמו עם אמביד כשסיפרת לי לפני שלוש שנים שהוא יותר טוב מיוקיץ׳.

אני שוב אחזור על עצמי, מסביב לקייד יש המון שחקני הגנה והתקפה איכותיים למזרח(דגש חשוב, למ-ז-ר-ח העלוב).
    מי קולע שם?
    דורן שכבר שלחת לבני הרצליה לפני שנתיים קולע יותר מ19 נק׳ למשחק. בספרים שלי זה סנטר סקורר שמסוגל לתת את הדאבל- דאבל בעיניים עצומות.
    בינתיים נראה העונה כמו הגירסה ההתקפית היותר מוכשרת של טייסון צ׳נדלר(לא זוכר שכוכב גדול אמיתי בליגה התבכיין שהיה לו ״רק״ טייסון צ׳נדלר לידו ולא פאו גאסול ועוד במערב).
    אייבי יחזור, אוסר תומפסון השתפר בהתקפה וכמו אחיו הוא מכונת הגנה של איש אחד, רובינסון הוא שנים מהקלעי קאטץ׳ אנד שוט הכי טובים ואיכותיים בליגה, בדיוק מה ״שכוכב״ צריך לידו כדי לייצר ספייס.
    לאברט זה עוד סקורר 7-8 מהספסל שבכל ערב נתון יכול לשים לך 18 נק׳ על הראש ואיך דטרויט נראים אנחנו רואים נהדר(כבר שנה שנייה) בכל המשחקים האלה שקייד לא משחק.

תמכור סיפורי סבתא למישהו אחר.
    כמו שכתבתי, הסגל הזה במזרח הפצוע והעלוב- מינימום גמר מזרח, לא מילימטר אחד פחות.

mvp עאלק.

אגב, אם כבר תחזיות mvp שלך שמקבלות התרסקות לקרקעית אחרי חודש של משחקים-
    https://x.com/HayDayKim/status/1989890146657874350

אז כולה לוקה בא לפרק לך את הצורה בבית שלך, לא צריך עד כדי כך להשתין בתחתון.
    כמו שהמלצתי לגריק פריק. תעשה הכל כדי לחבור ללוקה. טמפרינג על ספידים, פחות מזה הוא נשאר על טבעת אחת.

12. k_700 Member

הלייקרס טובה כי לוקה פשוט אדיר.
    הוא ויוקיץ׳ בפיק אנד רול זה רמה אחרת של אומנות מכל מה שיש לליה הזאת להציע.

כמו שכתבתי כבר, זו הולכת להיות העונה הכי קלה בקריירה של דיאנדרה אייטון, לוקה יעשה לו מה שסטיב נאש עשה בזמנו לאמרה.
    יחפש אותו ״לאולסטאר״ כדי לגנוב חוזה ענק אצל איזו פראיירית מהמזרח.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  13. DRORIKO Member

בקיץ אייטון שחקן חופשי?

14. yakov_y YNWA

@k_700
    אני מחכה לשמוע מה ההבדל בין הפיסטונס לשיקגו, אורלנדו או מילווקי שהם חייבים להגיע לגמר מזרח כשיש לך 7-8 קבוצות בערך במזרח באותו לבל מבחינת סגל שחקנים.
    אני בדעה שלי לאור פתיחת עונה שקליבלנד ודנבר הכי טובות בליגה, על סמך הסגל והמשחקים שאני רואה,
    זה ש-OKC עם הפצועים שלהם עושים מה שעושים והפיסטונס שכנראה הכי הרבה סובלים מפציעות מקום 1 זה פסיכי ובלתי ניתן להסבר.

חשבתי בקיץ שהמזרח יהיה עלוב בגלל הפציעות, בעיקרון הוא ממש לא עלוב, שיניתי את דעתי.
    במערב כרגע יוטה בפלייאין, הם עם 2 ניצחונות ב-9 המשחקים האחרונים בערך.

אתה מחמיא לאיביי ודורן,
    הראשון לא שיחק ב-2025, השני לא יודע לייצר ותלוי 100 אחוז בקייד,
    ללוקה אתה מחמיא על אייטון, מה עם קייד שמסדר לדורן את החוזה הבא ?
    תחמיא לקייד ותעשה לו השוואות ללוקה ויוקיץ', הכל טוב, אתה מנסה להגדיל ציפיות כדי לרשום לך קייס בעתיד.
    לא שותף למחמאות על תומפסון, אני רוצה לראות אותו כמו אח שלו, הוא לא שם הגנתית והתקפית.
    היחידים מתוך הסגל שיכולים לעשות קפיצת מדרגה הם תומפסון וטוביאס האריס, אני זוכר את האריס מהקדנציה הקודמת, זה לא אותו שחקן, הלוואי ותומפסון יעלה רמה כמו אח שלו.
    כריס לבאר... עזוב נו, אתה חי ב-2022, הוא לא אותו סקורר.
    דאנקן רובינסון, שחקן ספסל במיאמי היט ופה אתה מחמיא לו, יפה.

אין כלום התקפית בסגל הזה, הגנתית יש לנו מפלצות ושם החוזקה שלנו, אנחנו לא פחות טובים מ-OKC הגנתית או מכל קבוצה אחרת,
    אנחנו שולטים ונשלוט בהגנה, ריבאונד וחסימות נגד כל קבוצה,
    מקום 1 לא נהיה אבל במדדים הכל כן,
    יש 3 סנטרים פסיכיים הגנתית (סטיוארט, דורן וריד), הגבוה הרביעי (האריס) שומר מצוין,
    בקו האחורי יש את תומפסון והולנד וכמובן מעל כולם גבונטה גרין שמפתיע בענק ויש לו סיבה רצינית לכך שאנחנו מקום 1, רוצח הגנתית.

15. k_700 Member

נתחיל בדורן.
    בשנה שעברה בלי קייד הוא קולע 12.2 נק׳ למשחק, מוריד 9 ריב׳ עם 3.3 אסיס׳(נגר, נזכיר, שלחת אותו לשחק בקיבינימט לפני שנה ושנתיים).
    דוראן ממוצע עונתי בעונה שעברה- 12.2 נק׳, 11.7 ריב׳ ו4 אסיסטים.
    אכן נתונים דרמטיים מאוד של עם/בלי.
    אגב, אני זוכר אותו מול אוקייסי בעונה שעברה נותן משחק ענק של 22 נק׳ עם 20 ריב׳ על הפרצוף שלהם כש...קייד בחוץ.
    סתם ככה מהזכרון.

בוא נמשיך הלאה.
    אייבי בחוץ אבל שנינו יודעים שהוא שחקן, בטח כצלע שניה ליוצר נק׳ איכותי ומגוון ליד הפוינט גארד שלך.
    הוא יחזור וזה עוד שחקן נהדר שעוד ישתפר ליד.
    תומפסון זה לא האפסייד של אח שלו בהתקפה אבל בהגנה? מפלצת והוא כן שיפר את המשחק ההתקפי שלו מהעונת רוקי.
    שוב, הוא תוספת במזרח. לא צריך הרבה יותר מזה. מי ישמע איזה כוכבים היו ליד האליברטון ששנתיים רצוף עושה גמר מזרח.

דאנקן רובינסון הוא קלעי שבאף עונה לא ירד מ51 אחוז ל2 ועם כמעט 40 אחוז בקריירה ל-3. מחליף במיאמי? נו ו? גם חאקז מחליף במיאמי וטרי רוזייר שיחק שם בחמישיה. מה זה אומר בכלל? מיאמי במשך שנים זו קבוצה שמשחקת עם רוטציה רחבה ודאנקן רובינסון אחד מהקלעי קאטץ אנד שוט הכי יציבים ואיכותיים בליגה.
    תתן לי אותו שלשום בלייקרס ליד לוקה, זה זהב ידית כזאת.

מזכיר לי איך זלזלת לפני שנתיים בבוגדנוביץ׳ ואז עברת לזלזל בהארדווי ג׳וניור, הכל כדי לגמד ולהאדיר את קייד כאילו הבן אדם עושה פה קובי בראיינט שנת 2005 שלוקח חמישית סמוש פארקרים לפליאוף במערב.
    די רואים לך.

אגב הארדווי ג׳וניור, נראה נהדר כצפוי בדנבר ב23 דק׳ שהוא משחק. עושה בדיוק מה שהוא יודע לעשות.

השנה היא לא 2022, כריס לאברט לא אותו אתלט מפגר שהיה במישיגן ועדיין זה שחקן שב20 דק׳ שאתה צריך אותו קולע ב51 אחוז מהשדה ו44 אחוז ל-3. שוב, שחקן שהפרשת כבר את הגופיה שלו.
    והאג׳נדה היא קבועה- פשוט להאדיר את קייד בכל מחיר כאילו הוא משחק במגרש ריק.

המזרח עלוב.
    כצפוי כמו שאמרתי ביום של הטרייד, אורלנדו אכלה לאקרדה ענקית עם דזמונד ביין. שחקן בינוני שלא יוביל אותה מילימטר קדימה שהיא מישכנה את כל העתיד שלה בטרייד הזה ולא פתרה את הבעיה הכי גדולה שלה- קליעה וכשיש לה שני גבוהים שמשחקים באותה צורה ולא מסוגלים לשחק פיק אנד רול.

אני זוכר שאנשים התלהבו גם מטרנר בבאקס ואני גם שם הרחתי באסט אלרט. לא מפתיע גם שם. איך אייטון והייז חגגו על הראש שלו אתמול. מביך.

שיקגו זה פיקציה של עונה רגילה שמתאזנת עם לוח משחקים שעולה ברמה(איך חגגת פה מקום ראשון שלהם לפני שבועיים). גם אם יתגלגלו לפליאוף במזרח כי בסך הכל צריך דופק וחמישיה בריאה הם יקבלו בראש.

לדטרויט היה לוח משחקים קל מאוד בחודש הראשון אבל זו עדיין קבוצה עם רגליים צעירות, מגני על(לא ברמה כמובן של okc מבחינת אייקיו הגנתי) שפשוט צריכה לשייט במזרח וכן לכוון לגמר מזרח, לא פחות מזה.

אתה לא תקבל עונה שבוסטון היא בערך כלום, שיאניס רגל וחצי בחוץ בקבוצה מתה, שהניקס בינונניים ואינדיאנה גמורים בגלל האליברטון. כמו שכתבתי, הזדמנות פז לגמר מזרח. למה לא? ״כוכב״ בפיק שלו, יהיה פותח בחמישיית אולסטאר עם המון שחקנים משלימים מצוינים בפיק לידו, סנטר שהגיע בערך לרמת הבאם אדבאיו ועוד כמה וטרנים שראו ועשו כמעט הכל. למה מהאליברטון מצפים לעשות את זה ומקייד לא?
    בן אדם לא עבר סיבוב אחד בפליאוף בקריירה ואתה מדבר איתי על הסגל לידו ושהוא mvp, במזרח(ספויילר, אין שום סיבה שהmvp יגיע מהמזרח).
    בדיחה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/25