קליבלנד ודנבר אלה 2 קבוצות על סף השלמות, עוד שנייה תגיד לי שהפיסטונס טובים מקליבלנד, חמישייה של: גרלנד - מיצ'ל - האנטר - מובלי - אלן זאת שלמות ויש להם אחלה ספסל הגנתי. אם לא הפציעות העונה ועונה שעברה הם דורסים את המזרח, הם מספר 1 במזרח, מעבר לכמה הם מוכשרים התקפית ויודעים לנהל סגל טוב כמו הטרייד עם האנטר (זרקו את לבאר שלך), מובלי ואלן שם בצבע - הצבע הכי קשה הגנתית. כריס לבאר - 9 נק' העונה, טוביאס האריס - 13 נק'. תסלח לי שאני לא מתרשם מצמד הוטרנים האלה, בני 31 ו-33, לא קרובים לשיא. אם הם היו 70/80 אחוז מהשיא שלהם הייתי אומר כאן אליפות בלי להתבייש, הם לא שם. שוב... התקווה שלי מהסגל זה רק תומפסון והאריס, רק הם יכולים להשתפר תוך כדי (אצל האריס פשוט הוא ממש גרוע העונה, הציפיות ממנו גבוהות והתקווה שלא גמר את הסוס), כולי תקווה לטרייד כדי שנעשה משהו העונה. יאללה, תן להנות, מקום 1, מדברים עלינו בלי סוף לטוב ולרע (!), בטיקטוק, ביוטיוב, אני כבר לא עוקב. ותאמין לי, הכי כיף לי בעולם שטעיתי עם דורן (הוא עדיין נגר). בקשר ללייקרס, 10/10 ללוקה, גם ללבן השני כמובן. אייטון כיכב גם בלי לוקה, היפני עם לוקה נראה 4 מהטובים בליגה, כרגע הלייקרס נראים מדהים, מעניין אם לברון יהרוס. עדיין חושב שחסר ספסל צעיר והגנתי ללייקרס אבל אלה צרות של עשירים, רק שלברון לא יהרוס להצימורה ואייטון.
לא,לקליבלנד יש סגל יותר טוב והם כמובן פייבוריטים גדולים מהפסיטונס. אני פשוט חושב שבסוף קליבלנד זו קבוצה לעונה רגילה, שיוכיחו לי אחרת. הלחץ, ההייפ הורג אותם בפליאוף וזו לא עונה ראשונה שזה קורה ואין סיבה שזה לא ימשיך לקרות. בכל אופן, זה הלאסט דנס של קליבלנד. אם גם העונה זה יתרסק יפרקו שם את העסק. נו אז יש קליבלנד, ניקס ודטרויט. אם אתה כוכב שצריך להיות mvp אתה זורק אחת מהן בפליאוף ועושה גמר מזרח. האליברטון, שהוא לא mvp בשום צורה ובקושי בדיונים על אולסטאר, עשה את זה במשך שנתיים רצופות. כריס לאברט משחק 20 דק׳ לערב. בכל החמישה משחקים האחרונים הוא בדאבל פיגרס ובכל העונה עד עכשיו הוא על 51 מהשדה ו44 אחוז ל-3. שוב, מדהים. שחקן 7-8 בסגל ל20 דק׳ משחק. אתה לא מתלהב כי אתה פשוט לא מבין כדורסל, פשוט מאוד. אני שוב אגיד את זה. זה שחקן שאם קייד פצוע וצריך מישהו שיתעלה מהפסל ויקלע 17-18 נק׳ הוא שם לעשות את זה על אוטומט. טובאייס האריס עושה בדיוק מה שמצפים ממנו. הוא אופציה 4-5 בערך בהתקפה והוא מדריך טוב לשחקנים הצעירים מבלי שצריך לסחוב אותו בהגנה לדק׳ ארוכות מדי כי יש מספיק מגני פרימטר איכותיים לידו. אחלה תוספת ואתה יודע כשצריך אופי במשחקים צמודים אתה תקבל ממנו בדיוק את מה שצריך- אופי. שוב, זה המזרח, הסטנדרט נמוך ממילא. אלה שתי ליגות שונות המזרח ומהערב. אייטון יהיה חייב את העונה(אולי שנתיים) הקרובות ללוקה. כמות הנק׳ הקלות שלוקה מארגן לו+ ריב׳ קלים והסטפ אפ שהוא נותן גם במשחק ההגנתי שלו כדי להוכיח שהוא עדיין שווה חוזה גדול, פרייסלס של מהלך בחוזה מגוחך לשנתיים. אתמול ניגב עם טרנר את הפארקט. אני לא ראיתי אותו בחיים בפורטלנד משחק עם כזה אטרף ומראה כזאת קלילות ברגליים ומוטיבציה להוכיח שהוא עדיין משהו. הפרחים ללוקה או לניקו האריסון זצ״ל.
אל תשכח את 3 העונות הראשונות שבהן נראה כמו פח. השחקן השתפר מאוד מאז. לתת מספרים כאלו נגד קבוצות שיש להן שומרים שיכולים לרצוח אותך (כמובן שokc טופ 1 ויוסטון טופ 5 בליגה). זה יפה ואני מאמין שהוא עוד ישתפר בהמשך. בפרצוף של כל היהוד. זה מה שווה הזרע היהוד. הזרע היוגוסלאבי שולט בכדורסל.
@k_700 1. הצבת רף גבוה כשאתה מביא את הליברטון אבל אל תשכח דבר אחד קטן, ממש קטן, הליברטון שיחק עם אולסטאר ושחקן טוב ממנו כמו פסקאל סיאקם, קייד מעולם לא שיחק עם אולסטאר. 2. טוביאס האריס מרוויח 26 מיליון דולר, טוביאס האריס היוצר השני באיכות שלו בקבוצה, הציפייה ממנו גבוהה יותר משנתיים רצופות של 13 נק' למשחק. 3. כריס לבאר - אני מצפה ממנו להיכנס לחמישייה ולא לקבל 20 דק' בערב, בטח כשאין לו מתחרים בעמדות 2-3, אין מה לעשות הוא בירידה עוד לפני הפיסטונס, לא סתם קליבלנד זרקו אותו בטרייד עם האנטר וצדקו. 4. אתה תמיד טוען שאני מוריד מהפיסטונס בגלל קייד, תיאוריה של שמאלנים, תזכיר לי מי בכה כאן כל הקיץ כששרודר, ביזלי ופונטקיו עזבו בקיץ ? כל שחקן כאן זה בינגו שהצליח כאן, כל שחקן שעזב זאת מכה אנושה, תן לי את פונטקיו 23/24 ואני שם אותו בחמישייה ומאושר. אני עד עכשיו עוקב וחולם על ביזלי כשחקן השישי מהספסל, איפה הוא ואיפה רובינסון, פערים עצומים, ביזלי מייצר לעצמו ולא תלותי. העשירייה הנוכחית במזרח כי העשירייה שתהיה בפנים, אחלה של מזרח, זילזלנו יותר מידי, יש קבוצת עילית אחת וכל השאר אותו לבל, אני מתפלל שגרין ופול ריד יביאו את ההגנה שלהם להמשך העונה כי אין ספק שבצד הזה הם 10/10 והם תוספת כוח שלא ציפיתי.
טובאיס הריס הגיע לפני שנה כשהיה לך מלא מקום תחת התקרה, אתה רחוק מאוד מלשלם מס והיית צריך גם ככה לכסות את הוואקום הזה במשכורות. אז הבאת וטרן מנוסה במשכורת גבוהה לשנתיים, ביג דיל. דיל מצוין עבורכם. יתחפף מפה בדיוק בזמן שצריך להאריך חוזה לשחקנים צעירים ולחפש צלע שלישית ב26 מליון דולר שיתמלאו. על הדרך הוא מביא נסיון, מקצוענות ועוזר בטרנזישן שבין להפוך קבוצה שמגרדת 20 נצחונות עם הלשון בחוץ לקבוצה שההגנה שלה בצמרת של המזרח וצריכה את האופי מסביב כדי לנצח משחקים. אני מזכיר לך שה״כוכב״ שלך קלע פחות מ45 אחוז מהשדה לפני שנתיים. שזה בערך הבר- מינימום לאולסטאר שתורם לקבוצה ולא הורס לקבוצה. לאברט הגיע להיות קלף מהספסל. אם הציפיות שלך ממנו להיות בחמישיה אז הציפיות שלך מוגזמות, מצטער. הוא כל הקריירה שחקן שישי וזה מה שהוא נותן כשצריך אותו במשחקים שאין קלעי מוביל, לתת נק׳ באחוזים מצוינים ולהגיע לטבעת. עושה את זה נהדר בחמישה משחקים האחרונים. השיחקו לידו אולסטאר או לא זה סתם נתון סטטיסטי. כבר ראינו שלא צריך לעשות יותר מדי במזרח כדי להיות אולסטאר, סתם להיות עם ממוצעים סבירים במקום הנכון ובזמן הנכון ולקוות ששחקן או 2 על העמדה שלך יפצעו. אז לא היה אולסטאר, היה רק את ביזלי שהוא ה-6 הכי טוב בליגה בעונת קליעה חולנית ועוד סנטר של דאבל- דאבל בכל משחק. כמה אולסטארים שיחקו ליד יוקיץ׳ בקריירה? אמרת mvp, לא? mvp מביא תוצאות לא תירוצים. כמו שאמרתי ההגנה, הכשרון והעומק צריכים להביא את דטרויט העונה לפחות לגמר מזרח. את הגילוח על הזקן הם קיבלו בסיבוב הראשון בפליאוף האחרון, מפה צריך להתפתח. פחות מזה? וזה כבר גיבנת על הגב של הכוכב שנבחר בחירה ראשונה וכולם ציפו ממנו להיות סטאר גדול בליגה, כמו שביאנקרו למשל סוחב שנתיים. אין כלום במזרח. כדורסל ברמה נמוכה, התחלנו את העונה וכבר 30 אחוז מהשחקנים המעניינים בצד הזה פצועים, אין שם כלום. אטלנטה משחקת יותר טוב בלי יאנג וגם הם קבוצה נכה שאני לא אתפלא אם במאזן שלילי הם יתפלחו לפליאוף כי פשוט צריך דופק ולא לרצות לעשות אכבר טנקינג כדי להגיע לשם. או סתם להיות הקבוצה הכי מטומטמת וחסרת ניהול בליגה- שיקגו.
אחרי המכה עם ברדלי ביל, כן זאת מכה, דרק ג'ונס נפצע קשה נגד בוסטון, שחקן הגנה חשוב כי אין לקליפרס הגנה או ספסל. הארדן בלתי נסבל, לא משנה כמה יקלע, קליפרס חייבים רכז, רכז ישנה אותם. עדיף להם טנקינג, סגל פציע, זקן, לא שומר, בלי ספסל, שיביאו שחקני ספסל צעירים, שיביאו רכז, אם לא עדיף לפרק את החבילה, הארדן צריך לעבור ל-2, הוא עם עודף ביטחון עצמי.
הארדן איבד את הצעד הראשון שהיה מאפשר לו לעשות את הפייק ששולח אותו לקו. להעביר אותו ל-2 לא יעזור אלא יחמיר את המצב שלו. לחשוב שהוא יקבל טיפול אישי מכל הקייסון וואלאסים/דורט/אמן תומפסון/טומאניס של הליגה. אבא תרחם. הוא נמצא בדיוק איפה שהוא צריך להיות. בקבוצה שמצחינה ביחד איתו כל הדרך אל החושך או לבנייה שתקרה איפשהו ב2027-28. עד אז ימשיך לשבור שיאים כמו כמות זריקות מהקו. לראות את פייטון פריצ׳ארד משתין לו על הראש בשבת בצהריים, אי אפשר להגמל מזה.
פורטלנד קבוצת קליעה איומה ונוראה. קופר אמנם עוד בוסרי אבל עדיין להתמוגג ממנו. שחקן מאד ורסטילי שיכול להעניש אותך בכל כך הרבה דרכים. שחקן המשחק הוא גאפורד. תחנה אחרונה בהגנה ומאד יעיל בהתקפה.
הוא חייב את הקריירה שלו לקייד קנינגהאם. טייק#2 Jalen Duren is the youngest player in NBA history to record 30 PTS & 15 REB on 90% FG. JALEN DUREN'S RISE CONTINUES!! He's the first player since Dwight Howard in 2010 to post 30+, 15+ on 90% shooting!! https://x.com/PistonsFrance/status/1990583597410234837
ג'וש גידי - 22 נק', 10.5 ריב' ו-9.5 אס', בממוצע !!! תגיד את האמת, האמנת שגידי יעמיד מספרים כאלה ? ווצביץ' שקיי שלנו כבר חיסל - 16 נק' ו-10 ריב'. הקלעים המובילים של שיקגו שקיי שלנו כבר חיסל, מועדון גמור, בנתיים הם מרחק ניצחון מפלייאוף ו-2 ניצחונות ממקום 2 במזרח. נדמה לי ששיקגו עשתה אחלה טרייד על גידי, לא ? ווצביץ', גבוה שקולע טוב, מצרך נדיר בליגה.
לא נכון, אתה רוצה להגיד לי שכל הכוכבים משיקגו מרחק נצחון אחד מלעשות פלייאוף במזרח עם מאזן 7-6? די נו. שיקגו עשתה אחלה טרייד על גידי? לאן הוא הביא אותה? כי את הצלע השנייה בטרייד הזה אם זכרוני אינו מטעה אותי, לדעתי זה הסתיים באליפות תוך שנה כשקארוסו אחד משלושת השחקנים הכי משמעותיים בפליאוף. מרחק נצחון מפלייאוף המזרח, שמע אתה לא מתבייש. ד״ש מדורן שבגיל 21 שלחת גם לפרישה בגולאג בחימסקי מוסקבה.