הם מצוינים בלי קשר אליו וברור שאיתו יהיה להם את הפינס להרים שם קבוצה לאליפות בעוד שנתיים- 3. זה מוגזם לא לעשות את זה, הם דגו שני כשרונות רציניים בשתי דראפטים האחרונים ויש להם שחקנים משלימים מצוינים לשים ליד הצעירים. מקווה בשבילם שהם לא יחשבו לפרק שם הכל בשביל יאניס. עם מנהל שלא ממצמץ ומאמן מוכשר הם יכולים להגיד שהם כרגע איפה שאוקייסי היו לפני שנתיים. מינוס המליון וחצי בחירות סיבוב ראשון כמובן כי פרסטי יש רק אחד.
כמה ה״גביע״ הזה הוא בדיחה? לברון בסוף המשחק מריץ דאחקות עם ג׳יי זי בפנאן שלו. אין מצב שהוא היה עושה את זה אחרי הדחה בפליאוף https://vt.tiktok.com/ZSPjBFPfP/
לראות כרגע אוקלהומה זה לחיות בגן עדן. בחיים לא האמנתי שאראה קבוצה שלי בדומיננטיות כזאת מוחלטת, הכי קרוב היה ליברפול של קלופ עם 26 נצ' ב27 מחזורים אבל זה לא היה בהשפלה אחרי השפלה אחרי השפלה. הכל זמני בחיים אז מתישהוא זה יסתיים, מקווה שנביא אליפות.
מפגש קודם הלייקרס ניצחו את ספרס בסוף היום היה להם מספיק איכות גם לעשות את זה אתמול כשהכוכב בצד השני חסר
זה שאתם פיבוריטים לאליפות היה ברור כבר בקיץ, השאלה מה יהיה בפליאוף, האם תטיילו לאליפות כמו הלייקרס של שאקובי או שתתקשו כמו בעונה שעברה. אני מאמין שזה יהיה הראשון, לא בגלל המאזן בליגה אלא בגלל שבאליפות הראשונה הסרתם מחסום מנטלי.
כל עוד שיי ישאר על הרגליים אתם ON THE HIGHWAY האופטימיות לגביו זה שהוא בלתי פציע בעליל. גם כמו שקיי ציין כאן בגלל שאתם דורסים את היריבות בשלב מוקדם זה מאפשר לו לנוח ברבע הרביעי שזה גם חשוב. אני מניח שאחרי שתבטיחו את המקום הראשון הוא ינוח גם יותר מזה.
מי שרוצה להבין כמה דני עדיין רחוק מהטופ של ה-NBA היה צריך לראות את המשחק היום. דני קיבל היום "שיפוט של פליאוף" כלומר שופטים שלא שורקים על כל דבר והוא כבר לא היה יכול לסחוט עבירות כמו שהוא אוהב. הוא יהיה חייב לעבוד על הקליעה מחצי מרחק שלא קיימת בכלל, הוא אפילו לא מנסה לזרוק משם. ולפתח קליעה מחצי מרחק זה לא משהו שסוגרים בקורס קיץ אצל אולג'ואן, יקח לו לפחות שנה-שנתיים לעבוד על זה.
הוא שיחק 29 דק על קריס מארי, 54 דקות משותפות ליד סיסוקו וקאלב לאב ולקינוח עוד 24 דק של רופרט. זה אפילו לא רוטציית יורוליג מה שהלך שם. אהה ודירק קווין ממשיך להיות האיש שלי בדראפט. ממתק רציני.
אחרי שקבוצה יוצאת מההלם שהכוכב לא משחק, אחרים מתחילים לקחת אחריות והם יכולים להיות טובים כמו באקס מול בוסטון Injury-hit Bucks down Celtics, Rockets edge Clippers
פוגשים את שעה את ההוקס, יש קבוצות לא רעות במזרח, אין צורך לפרט על הניקס, אני חושש מיאניס ועדיין אפילו מאמביד, בוסטון קבוצת הגנה הכי חזקה במזרח, יש כאן 2 FMVP במזרח וזה לא יהיה קל, אבל... ההוקס הקבוצה הכי חזקה לדעתי, כל השאר אותו לבל. יש מאמנים טובים בליגה שייקשו עלינו אבל ההוקס עם סגל מושלם, 3 משחקים בכלום זמן היה לנו נגדם, משחק קודם ניצחנו בנקודה, לא הגענו אפילו ל-100. יש להם חוסמים בצבע, ווקר בעונה משוגעת, ג'יילן ג'ונסון נראה כמו MVP העונה, ההוקס רחוקים משחק ממקום 3. בקיצור, נכון לדצמבר, ההוקס הכי טובים במזרח לדעתי.