אייסוקר בחר - אחמד סבע שחקן העונה!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, May 20, 2012.

1. Muurad Member

סבע.

2. skyday20 Member

דן אייבינדר.
    Warning, No explanation will be given. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי שחקן השנה בא מהאלופה קרית שמונה. אחמד סבע יקבל את הסגנות, אבל אני הולך עם חסארמה. הגנת ק"ש נתנה לקבוצה את השקט שהיא היתה צריכה בשביל להגיע למצב בהרבה משחקים ששער בודד אחד יספיק לשלושת הנקודות.

מבחינתי אלה שחקני העונה:
    1. חסארמה
    2. סבע
    3. פדרו גלבאן

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שכולם ראויים ועד עכשיו אני לא יודע למי להצביע. הבלמים היו אדירים, אדריאן רוצ'ט היה חד כיהב, פדרו גלבן המשיך לספק מהלכי כדורגל מדהימים ואחמד סבע היה קטלני כרוצח. אני מניח שעם מספרים מעט מרשימים יותר (עם כמה שזה לא אמור להיות מדד, בטח לשחקן בעמדה שלו - ובכל זאת), אדריאן רוצ'ט היה המועמד הבטוח שלי, אך גם בלעדיהם, אני אלך עליו בגלל עונה מדהימה שהוא נתן.

Last edited by a moderator: May 21, 2012
  5. LIVERPOOL87 Member

אני בוחר בדויד סולרי, אולי זה לא הוגן והוא שיחק כאן רק מינואר בניגוד לשאר המתמודדים כאן שנתנו עונה שלמה ובצורה טובה,
    אבל סולארי ריגש הרבה יותר מכולם, ואין מה לעשות השער נגד בני יהודה, שער ששווה אליפות.

6. איגור .פ. Member

אני אולי בדעת מיעוט אך אני חושב שהשחק העונה חייב להיות מקבוצה שזוכה באליפות,אני בחרתי בחסארמה בלם ענק בגיל 38 עיצב את ההגנה של ק"ש חסארמה ועמוס אם היה אפשר אז לשתיעהם מגיע שחקן העונה.

ולגבי אחמד סבע אני חושב שכל מצב אחר הוא היה ראוי לשחקן העונה בגלל שהוא היה הברמוטר של נתניה ניצח עבורה הרבה משחקים אך עדיין שחקן העונה חייב להיות מהקבוצה האלופה.

7. Raulito Madridista

עם איך שהליגה הזו נראתה העונה הייתי מעניק את תואר השחקן המצטיין לאלי קמחי או אסי ישראלוף.

הזוכה בפוקיקום, שחקן העונה: אחמד סבע. גם שחקני הליגה בחרו פה אחד, למרות שלא זכה אפילו בגביע. סבע הציג יכולת אדירה בהתחשב לקבוצה בה שיחק, עם כל הכבוד לקישור היצירתי של נתניה הוא בנה הרבה גולים לבד, כבש בכל צורה אפשרית ואני כמעט ולא זוכר משחקים חלשים שלו. יופי שלמ שחקן שהתגלה בגיל מאוחר וימשיך גם בעונה הבאה לעשות צרות להגנות בליגה שלנו. 20 שערי ליגה זה יבול של הולך ברגל.

במקום השני - אדריאן רוצ'ט שהייתי בטוח שבא לידי ביטוי בסטט' הרבה יותר טוב. רוצ'ט היה יציב מאוד העונה. תמיד ידע להרגיע את המשחק כשצריך(וק"ש עשתה זו הרבה), בישל שערים מכריעים, היה אדיר גם בהגנה וגם בהתקפה. אני בטוח שבהמשך תהיה התעניינות משמעותית בשחקן הזה מצד הגדולות. לא לחינם הוא קיבל את סרט הקפטן.

ראויים לאיזכור:
    * וואליד באדיר - היחיד שלא בייש את הסמל בהפועל ת"א, הלוואי ויישאר עוד עונה. השקט, האחריות, המחויבות. בדרבי שהפסדנו הוא היה כ"כ חסר.
    * פדרו גלבאן - כל עונה אנחנו חושבים שהוא הראה את הכי טוב שלו. ובלי שחקנים יותר מידי טובים לידו - משפר את המאזן כל הזמן.
    * אלעד גבאי - אף-אחד לא הכיר אותו לפניכן. מגן נהדר - כמעט ואי-אפשר לעבור אותו בגלל המהירות, מרים תוך-כדי ריצה.

8. Number 8 Member

אני בוחר בפדרו גלבאן. אמנם סאלח חסארמה הפך את הגנת עירוני קריית שמונה לברזל ואמנם אחמד סבע לא הפסיק להפציץ אבל פדרו גלבאן זה משהו מעבר. הבחור לא מפסיק לתת עונות יפות ולהוביל את בני יהודה להצלחות, ביחס אלייה כמובן. כל פעם שאני אומר לעצמי "הוא הגיע לשיא", הוא מראה יותר ויותר. אולי הגיע הזמן שיעבור לקבוצה יותר גדולה למרות שהוא נראה נאמן לבני יהודה.