הגמר מתקרב. לומר את האמת אני לא אוהב את הכדורגל של אינטר(ואני מוכן להודות שאם הייתי מאמן אינטר הייתי משחק בדיוק כמו מוריניו, או מנסה יותר נכון), ולהוציא את המשחק השני נגד ברצלונה, פשוט לא הכדורגל שאני אוהב לראות בתור צופה נייטרלי. באיירן מבחינתי לא מהקבוצות שהייתי מעדיף לראות בגמר, יש קבוצות יותר טובות (צ'לסי, ברצלונה). אבל היא בהחלט יכולה לקחת את הגמר הזה ויש לי הרגשה עליהם, סימנתי 1 בווינר, אבל זה לא יעשה אותה הכי טובה באירופה. אבל מה לעשות, הייתי מעדיף לראות את שתי הקבוצות החזקות ביותר באירופה נפגשות בגמר הזה(מתי כבר נזכה לעזאזל לראות גמר של ברצלונה נגד צ'לסי, אני מחכה לרגע שההגרלה לא תפגיש אותם בשלבים יותר מוקדמים, אי אפשר שלא להסכים שהקבוצות שנתנו את ההצגות הכי גדולות אלה ברצלונה וצ'לסי, ובכל שנה שהן נפגשו תמיד היה כדורגל איכותי ביותר, לטעמי הן בראש הפירמידה כיום). עדיין, גמר גדול, 2 מהקבוצות הגדולות באירופה, וקבוצות חדשות במעמד הזה(בשנים האחרונות)... באיירן תשלוט בכדור, הקישור שלה הרבה יותר טוב התקפית, שחקני קישור יותר טכנים, אינטר מצידה תנסה לצאת למתפרצות קטלניות עם הרביעייה של אטו-מיליטו-מאייקון-סניידר. שאינטר סוגרת את ההגנה קשה, קשה לראות אותה חוטפת גול, ובאיירן תצטרך המון מזל מעבר ליכולת כדי להכניע אותה. לדעתי המזל ילך עם הגמרנים כאמור. איזו ערבובייה ברחבה, כדור תועה, משהו... בכל מקרה, שיהיה גמר איכותי, הן יכולות לתת לנו גמר טוב. יום ארבל מתרגש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx
המשחק התנהל בדיוק לפי התכנית של מוריניו, וברגע שהתחלתי לחשוב שזה אמור להפחיד את הבווארים שהם לא הגיעו לאף הזדמנות למרות 65% החזקה, מגיע מיליטו. לפני המשחק חשבתי לעצמי שאם באיירן תבקיע היא לא תצליח לשמור על התוצאה, ואם היא תספוג ראשונה היא לא תחזור מפיגור. הגביע נוסע למילאנו, וזה מגיע להם. הקבוצה הכי חזקה באירופה.
שער נהדר! המשחק הגדול עם הגב של מיליטו שמוריד לסניידר כדור, ובסוף מסיים אותה כמו מלך. חלוץ אדיר. באיירן עדיפים בנתיים, מעניין לראות איך זה יתפתח.
מיליטו עם שער נהדר שמוכיח שהוא הסקורר הטוב בעולם ללא עוררין. ראוי לציין גם את סניידר שבישל אתה שער, מהמוסרים הטובים בעולם. קשה לי להאמין שבאיירן מסוגלת להבקיע שני שערים נגד הגנת הברזל של אינטר. לצערי הנראצורי הולכים לזכות.
מיליטו פשוט חלוץ ענק, גם במהלך הזה וגם בעוד כמה, יש לו ראיית משחק נהדרת. אבל הגול שלו הוא הרבה בזכות באדשטובר שהיה צריך להיצמד יותר לבלמים ובעיקר בזכות דמיכסיל עם עוד טעות מטומטמת. הוא פשוט נתן למיליטו לרוץ וזה פתח את הדרך למסירה של סניידר. מקווה שבאיירן תצליח לחזור.
יש שמות יותר נוצצים ממנו כמו ליאו מסי, כריסטיאנו רונאלדו, ווין רוני ועוד. חלקם גם כבשו יותר שערים ממנו. אבל אני חושב שדייגו מיליטו הוא מועמד ראוי מאוד לתואר שחקן השנה בעולם. הוא כבש הרבה שערים בליגה והיה השחקן הבולט בדרך של אינטר לאליפות, הוא כבש את שער הניצחון בגמר הגביע האיטלקי, והיום הוא הפגין קור-רוח מדהים בתוך הרחבה ובינתיים הוא מחזיק את אינטר בעמדה טובה מאוד לזכייה בטרבל. דייגו מיליטו הוא חד משמעית אחד החלוצים הטובים בעולם. הוא בהחלט טופ-קלאס. רכש מבריק של מוריניו. לפי הדקות הראשונות אפשר היה לקבל תחושה שאינטר באה ללחוץ על הדוושה היום ודווקא באיירן תיהיה זו שתשחק על מתפרצות, אבל ככל שהתקדמו הדקות - אינטר בקושי נגעה בכדור ובאיירן לקחה יותר יוזמה. מצד שני, אינטר בסופו של דבר יותר מסוכנת לטעמי וסניידר היה קרוב מאוד מלגמור את המשחק הזה כבר אחרי מחצית אחת. בינתיים לווסלי יש בישול שזה גם משהו. באיירן כל העונה מסתמכת על אופי ועל החלק הקידמי שלה. היה ברור שהיא תספוג היום. במשחקי הנוק-אווט מול פיורנטינה ויונייטד היא ספגה שמונה שערים - ממוצע של שני שערים למשחק. באיירן צריכה להשתדל להימנע מפאניקה. ברגעים כאלה ואן-בומל צריך לדחוף קדימה. טיבעי ששחקנים כמו מולר יהיו לחוצים. רובן היה קרוב לבשל גול בפתיחת המשחק ואני מציע שרוב הכדורים יילכו אליו. אינטר עכשיו תלך אחורה ולבאיירן יהיה מאוד קשה. שער של באיירן דווקא היה פותח את המשחק יותר. בכל-מקרה - באיירן לא מרימה ידיים. זה נוגד את האופי של המועדון. ואוף-טופיק קטן - מחזה מדהים בברנבאו היום. אני שוב ושוב מתפעל מהמגרש היפה שלנו. אני גם מודה שבתחילת המשחק חיפשתי את השחקנים שלנו. אולי כריסטיאנו שם. איפה ראול? קסיאס לא אמור לעלות לדשא? אשליות...אולי בשנה הבאה...(למתקשים: התכוונתי לגמר ליגת האלופות)
שמישהו ישים פלסטר על הפה של ברקוביץ' הזה? למה לאן אתה הגעת שאתה תגיד שאוליץ' בינוני אה?! כמה שטויות אפשר לשמע מפרשן אחד כמה?!
אייל ברקוביץ' בן אדם נחמד, אבל בכדורגל הוא מבין כמו הביצה שלי. כמה שטויות הוא מדבר, שחקן בינוני אוליץ', מורניו בונקר, בלה בלה בלה, עם זה היה המאמן את הנבחרת, היתי רוצה שהיא תפסיד כל משחק. משחק מעולה עד עכשיו, מורניו גאון, גאון, השחקנים שלו עובדים כמו מכונות, ההתקפות מתפרצות שלה זה תעווה לעיניים, באיירן גם טובה, ותוקפת בלי סוף, ועיקר הסכנה הוא מרובן, אבל ההגנה של אינטר היא על סף שלמות. ידעתי שמה שיכריע זה ההגנות, ההגנה של באיירן חדירה מידי, של אינטר זה חומה. הכל יכול להיות, וכנראה שואן חאל יזרוק שחקנים קדימה, ואינטר תרד יותר למגננה. אחד המשחקים הכי מעיניניים בתור אוהד כדורגל. אה וריברי כל כך חסר במשחק היום לבאיירן, שיש לו אותו לבאיירן יש אופצייה של שתי הפתעות, כרגע הכל נופל על רובן.
מבחינה טכנית אפשר לומר על אוליץ' שהוא בינוני, אבל בעיניי הוא שחקן גדול, אנדרייטד כזה, סוס עבודה ונכס לקבוצה. מאוד אוהב אותו. כלומר, המעלות שלו הן במנטליות - הקבוצתיות, מוסר העבודה שלו, לוחם גדול. כמו כן הוא גם יודע לשחק עם הגב והוא מהיר בטירוף. מקווה שהקצב מסוף המחצית הראשונה ימשיך בשנייה. הנה, הקצב ממשיך לו.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx