אלופות: אלופת אירופה מודחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י לירן, ‏28/4/10.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בטח מאושרים, נסגר מעגל, שנה אחרי אותו בלוף, אחרי אותה גניבה, גניבה שבזכותה ברצלונה נרשמה בהיסטוריה.
    האמת היא שאם ברצלונה הייתה עולה, זה היה סוף סוף בזכות, והיא הייתה לוקחת את ליגת האלופות בזכות מלאה, ואז באופן אישי הייתי אומר שהכדורגל הסוחף והמלהיב של ברצלונה הביא לה את כל התארים, אבל זה לא קרה, בהיסטוריה היא כבר נרשמה, זה לא יעזור, אבל אני באופן אישי לא ישכח לעולם את אותו ערב בגשר, ואיך ברצלונה (הבאמת אטרקטיבית וחזקה) לקחה את ליגת האלופות שלא בזכותה.
    ברצלונה בעידן פפ, לא לקחה עדיין ליגת האלופות בזכות היותה הקבוצה הטובה ביותר באירופה.

האמת היא שהייתי בטוח שנראה את פפ שוב מנסה לנחס והולך ללחוץ יד ולברך את מוריניו בדקה ה-90, אולי זה היה עובד לו שנה שנייה ברציפות.

אגב, תענוג לקרוא את התגובות של פפ, לפי מה שאני ראיתי, שום טענה וחצי טענה על הכדורגל של אינטר, כל הכבוד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/10
  2. Bensh Member

שאני אבין, אתה מדבר על חצאי הגמר נגד צ'לסי? כלומר, על המשחק הראשון שבו לא קיבלנו 2 פנדלים ברורים (אני בטוח שירדן ישמח לתרום את התמונות באיכות המצוינת שיש לו)? או שאתה בעצם מדבר על הגומלין בברידג', כשאבידל הורחק לא בצדק? אה רגע. בעצם הגול של אינייסטה היה עם היד

יאללה יאללה, תפסיק להתבכיין ולעבור הלאה. לא רק שבארסה עשתה בצפר לצ'לסי בעונה שעברה, היא עשתה את אותו דבר גם ליונייטד בגמר. ההבדל הוא שיונייטד באה לשחק כדורגל ולכן הנצחון היה יותר קל, בניגוד לצ'לסי שבאה לשחק "הגנתי" וקיבלה את זה יותר כואב, בדקה ה92. ובכל מקרה, על תואר אחד אפשר להגיד מקרי. על שישה לא. עונה היסטורית ובהחלט מוצדקת, ושום שטות שתגיד לא תשנה את זה

דווקא החזקתי ממך אינטליגנט

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מצטער לאכזב אותך בקשר לתפיסה לגביי... בטוח שתתגבר על האכזבה.

אתה יכול לקשקש עד מחר, מה שקרה בגשר זה דבר שכל העולם ראה, ומי שמעוניין להתכחש מוזמן, אין מה לשפוך את האירועים בכלל.
    בית ספר לצ'לסי.... בעיטה אחת לשער, צ'לסי עם לא מעט הזדמנויות, ברצלונה לא מצליחה להתקרב לרחבה, אם זה בית ספר אחלה, עשיתם בית ספר.

עכשיו בהחלט עברתי הלאה, ברצלונה מעולם לא הייתה קבוצה ששנאתי, אפילו בילדות מאוד התחברתי אליו, אבל אתמול נעשה צדק פואטי, ששוב, אם ברצלונה הייתה לוקחת, לפחות אז הייתי אומר בפה מלא שברצלונה לקחה בזכות, זה לא קרה, אולי בעונה הבאה.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נכנס לויכוחים על השיפוט בגשר, אבל להגיד שבארסה עשתה בית-ספר לצ'לסי... איפה פספסנו אותו? אפילו למסירות רוחב הסתמיות מטורה לצ'אבי ובחזרה שהיו אתמול אפשר לקרוא יותר בית-ספר מזה.

5. Bensh Member

בארסה שטפה את צ'לסי בקאמפ נואו, ונתקלה ב8 אוטובוסים בברידג'. הבצפר היה בקאמפ נואו, הנוק אאוט בברידג'

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לפחות נתנו לברצלונה את כל התנאים לעלות לשחק בגשר אחרי הכנה נאותה ואוהדים מגוחכים לא הגיעו למלון בלילה על מנת להפריע לשחקנים לנוח כמו שצריך לפני המשחק.

אתה חושב שהיה בית ספר.. שייבושם לך, לא רואה פה עניין להתווכח על זה, בקאמפ נואו היה משחק הגנתי שהידינק השיג בדיוק מה שרצה, כך ששוב, אם זה כך אז אתה יכול לקרוא לזה בית ספר.

7. avdz7 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אישית מאוד כאב לי על צ'לסי (כן, כן) בחצי גמר ההוא, משום שזו הייתה בושה שאין כמוה ועוד במעמד שכזה. עצוב שיש אוהדי בארסה שמתכחשים לכך שהם עלו לגמר (זה שזכו בו זה משהו אחר, אבל הם לא היו אמורים להיות שם..) בזכותו של אוברבו הליצן (אחרי השיפוט בבאיירן - פיורנטינה, הגעתי למסקנה שהוא לא קיבל בחצי גמר ההוא הוראה מלמעלה, הוא באמת ליצן..). אבל אני חושב שעוד יותר עצוב שאומרים שב180 דקות האלה ברצלונה עשתה בית ספר לצ'לסי.

8. zoharco Member

איזה ערב מעצבן.

לא הסתרתי לפני המשחק שעם כל האהבה שלי לקאלצ'יו השנאה לאינטר חזקה יותר ושאני מעדיף שבארסה תעלה לא משום אהבת מרדכי אלא משנאת המן אבל תוך כדי המשחק התחיל לקרות משהו מוזר.

זה התחיל בהרחקה כשפתאום מצאתי את עצמי צועק לבוסקטס "קום יא מתחזה לא נגעו לך בפנים" תוך כדי שצעקתי תפסתי את עצמי והבנתי מה עשיתי אבל חשבתי שזה היה חד פעמי ושאני פשוט אובייקטיבי (אחרי הכל מישהו צריך להיות אובייקטיבי)

ואז ככל שעברו הדקות פתאום הלב מתחיל לצנוח כשמתקרבים לשער של אינטר, פתאום כל קריאה של ארבל מרתיחה לי את הדם פתאום....... אני רוצה שאינטר תעלה?!

ערב מוזר.

יש לי תור לרופא היום ב 3

9. yonmu Member

אוהדי ברצלונה - תסתכלו על התגובות של לאפורטה, פיקה, ולפי מה שאמרו גם גווארדיולה. זה אנשים מכובדים, לא באים לבכות על דרך. כמו שאתם יכולים להניע כדור 90 דקות ושום קבוצה לא יכולה להתמודד עם זה ככה אינטר יכולה לעשות בונקר 90 דקות שאתם לא יכולים להתמודד איתו. שתי הדרכים חוקיות לגמרי. בזבוזי זמן זה חוקי, 6 בלמים זה חוקי ו3 קשרים אחוריים זה חוקי.
    בחלק הלא חוקי בוסקטס התחיל עם החלק המגעיל שנתן אור ירוק לאינטר להתחזות וכל דבר מסריח אחר - ככה זה שכשחקן מורחק לא בצדק ואתה ב10 שחקנים מול בארסה בקאמפ נואו. ואם מדברים על 'מגיע' מבחינה חוקית, השיפוט התקזז גם במשחק הזה וגם בקודם. שער של מיליטו מנבדל אבל שני מצבים שנפסלו בנבדלים לא נכונים, ואתמול שער אחד בספק נבדל ושער שנפסל בגלל יד, בנוסף להרחקה לא מוצדקת. בקיצור, השיפוט היה רע אבל לא השפיע.
    להפעיל ממטרות כשהקבוצה השניה חוגגת, בדיוק כמו להתחזות כדי להרחיק שחקן, בדיוק כמו לתקוף מאמן שחוגג, ובדיוק כמו להפריע לקבוצה שמנסה לישון לפני משחק - פשוט ליכלכו את הקבוצה הזאת, שמבחינת כדורגל נטו אין שום סיבה לשנוא אותה. נקווה שיגדלו בה יותר פיקה-ים ופפ-ים מבוסקסט-ים.
    בחצי הגמר בשנה שעברה זה יהיה פשוט עיוורון להגיד שבארסה לא נהנה מטעויות שיפוט, אפילו אם היו כמה נגדה (בהתחשב בפגיעה בצ'לסי זה פשוט זניח). לבוא ולהגיד שבארסה עשתה בית ספר בקאמפ נואו כשהידיניק קיבל בדיוק את מה שהוא רצה זה בדיחה. בגומלין השיפוט הרג ביצוע מושלם של תוכנית משחק מעולה של צ'לסי (מדהים שהקבוצה הזאת כבשה, החמיצה בסיטונאות, לא קיבלה מספר פנדלים וכל זה תוך כדי 'בונקר מכוער' נגד 'הקבוצה הטובה בהיסטוריה!!!111').

10. eastlands Member

סוף סוף יש גם עונש למתחזים ,ואם המגעיל הזה היה מבין שהפעם היתרון המספרי דפק את קבוצתו הוא לא היה מתגלגל ככה .
    היו גם נסיונות ליפול ברחבה אבל לפחות השופט לא קנה את הנפילות למורת רוחם של חובבי הכדורגל הרבים שהגיעו אתמול לנואו קאמפ ושילמו הרבה כסף כדי לא לעודד אף אחד ולהינות מהמאכלים בבארצלונה .

אינטר עם כשרונות כמו לוסיו מייקון מילטו סניידר אטו ונשמה כמו עוד 5 זאנטי לא תשחק כך בגמר ואין לי ספק בכלל שהם יגיעו למצבים כמו שהיה בברידג ובסאן סירו נגד בארסה .

היום זה יום חג הטרמפיידה תמרר בבכי בכל מקום עבודה וברחוב בישראל , אינטר המגעילה והבונקר ,תגידו אנשי כדורגל שכמותכם אתם באמת חושבים שאינטר שיחקה בצורה מבישה אתמול ? שהרי עוד המון קבוצות באו לנואו קאמפ והתבנקרו וחטפו 6 ,אינטר זה לא חטאפה ,אני אישית לא מעודד בונקר אבל לגרום לבארסה להיות כל כך מיואשת בבית וביתרון מספרי ,לא לראות את מסי וצאבי הנפלאים מעורבים בכלל במשחק , כבוד גדול לאינטר שעשתה קפיצה אדירה העונה ולמרות הליגה הנחותה ממנה היא מגיעה.

11. רפאל Member

קראתי עכשיו את כל הדיון מההתחלה וכל מי שלא אוהד ברצלונה שמח על ההדחה וזה אומר הרבה על המועדון המגעיל הזה שמחממם את העבירה לקראת כל משחק חשוב (כמו בכל משחק שלהם מול צלסי).

אוהדי ברצלונה האובססיבים לא נתנו לשחקני אינטר לישון במלון לילה לפני המשחק.
    ההצגה ההיא של בוסקטס מגיע לו להיות מורחק לכמה משחקים!
    בסיום המשחק ואלדז רץ להתנפל על מוריניו, אוהדי בארצלונה זרקו בקבוקים לעבר שחקני אינטר והממטרות נפתחו, גועל נפש!!!!!!!!

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/10
  12. GAL1 Member

הגנה זה לא מגעיל. הגנה זה גם כדורגל. אינטר הציגה היום את משחק ההגנה הכי משובח מזה כמה שנים בליגת אלופות. אולי יש כאן כמה שחושבים שזה קל, לעמוד בהגנה ולספוג התקפות הולכות ובאות של ברצלונה - זה לא. הלחץ הזה של לא לקבל גול, של ההגבהות מכל צד, של כדורי העומק - לא הופכים את זה ליותר קל. הידיעה שיש לקבוצה היריבה שחקנים כמו מסי וצ'אבי ואינייסטה שיכולים כל רגע להפתיע אותך במשהו אחר - גם לא הופכים את זה ליותר קל.
    להחזיק 83 דקות בקאמפ נואו עם עשרה שחקנים כשברצלונה מחזיקה בכדור 87 אחוז - זו גאונות. זו לחימה אדירה של שחקני אינטר, וזו טקטיקה אדירה של זוז'ה מוריניו.

אני אתמול ראיתי תצוגת הגנה משובחת, אטרקטיבית, שמשתווה לכל רביעייה של מסי ולכל שלושער של אוליץ'.
    אני אתמול ראיתי משחק לחימה אדיר של עשרה שחקני אינטר.
    אני התסכלתי בהערצה אתמול למאמן שניצח פעמיים את צ'לסי, את צ'סקא, ואם שכחתם גם ניצח את ברצלונה.
    ואתם?

13. Bensh Member

אני לא מבין את הגאונות. הרי השער השני של בארסה נפסל שלא בצדק. שופט קצת פחות פחדן היה מאשר אותו, ואז מה הייתם אומרים?

14. GAL1 Member

שופט יותר חכם לא היה מוציא למוטה אדום, והמשחק היה נראה אחרת. ואז מה הייתם אומרים?

15. yonmu Member

שופט יותר חכם היה שורק לפנדל(ים) בברידג'...